Az egyértelműség és a kezelhetőség végett egy rövid tájékoztatás, amit 3-4 oldalanként ismételni fogok főleg az új tagok eligazodása végett:
Egyrészt a Canadahun (CH) egészére vonatkozó Fórum szabályok, illetve a tájékoztató részletes útmutatást ad, amit időnként nem árt átnézni, mint a KRESZ szabályait (főleg, mert ezek is változhatnak).
Másrészt sok felesleges próbálkozástól, gondtól már az elején megszabadulhatsz és nem vívod ki sem a tagtársak, sem a moderátorok rosszallását, ráadásul nem végzel felesleges munkát sem.
Mielőtt bármit keresel, vagy feltöltenél győződj meg a Keresés a témában segítségével, hogy valaki felrakta-e már! Ügyelj rá, hogy a keresett címet jól írd, mert a gép a szóló, a szőlő és a szülő szavakat ugyanúgy másnak értelmezi, mint te.
A témában való könnyebb eligazodás végett néhány kiegészítés:.
Ha keresel , a keresett mű szerzőjét (előadóját) és címét kék színnel jelöld! Ez megkönnyíti a többiek és főként a moderátorok életét. Ugyanis, egy egy kérés teljesítése után a kérő üzenet - helyfelszabadítási okokból törlésre kerül (ha nem jelölöd kékkel - előbb is).
Ugyanezen okból a köszönöm, de jó, annyira örülök típusú üzenetek is törlésre kerülnek (megköszönni amúgy is privátban kell, ahogy a tájékoztató is írja).
Az összes csatolás nélküli vagy nyílt linkes üzenet törlésre kerül 48 órán belül, kivéve, ha kérést tartalmaz.
Ugyancsak nem kerülheti el a sorsát az az üzenet, ahol a csatolásban szereplő anyagok címe, szerzői/előadói nem kerülnek feltüntetésre. A csatolást ugyanis a kereső nem látja. Ha nem tudod ki, vagy túl sok a szerző/előadó, akkor "ismeretlen szerzőtől/előadótól" vagy "több szerzőtől/előadótól" kiegészítéssel írd be.
A nem a topik témájához tartozó csatolások is törlésre kerülnek!
Aki a csatolt művekről szeretne beszélgetni, az megteheti bármelyik beszélgetős témában, vagy akár nyithat is egyet. De a nyitással csínján bánjunk, mert ha már létezik ilyen, agy 1-2 beírás után elhal - az egész téma törlésre kerül.
Az üzenet végén a lezáró szó a csatolás típusát jelölje. Például:
zene ,vagy videó és könyv, vagy meditáció és zene
Ez is megkönnyíti a keresést.
Rudolf Steiner-Munkás Előadások-6
A természet és az ember szellemtudományos nézőpontból.
A vastagbőrű Állatok.A tojáshéj,és a csontváz képződéséről.A méreganyagok,és hatásuk az emberben.A táplálkozásról.Az emberi szem.Az albinizmus.A föld vízháztatásának körforgása,és ennek viszonya a világegyetemhez.Az arzén, az ópium,és az alkohol hatása a testben.Az étertest,az asztráltest,és azén kapcsolata a fizikai testtel.Felépítés és lebontás az emberi szervezetben.Einstein relativitáselméletéről.
Paul Hauck - Légy jó önmagadhoz! -
2009-07-27, 12:51 PM
mivel csak szkennelt változatban találtam, ezért átkonvertáltam (szövegfelismerővel). ha gond, hogy megosztom így, mert duplázás, akkor bocsi...
még nem olvastam el, szóval lehetnek benne hibák is...
Drunvalo Melchizedek előadás hangfelvétel. (4 részletben tudtam csak feltenni, 2 órás anyag)
sajnos videót nem tudtam felvenni, de aki részt vett az online előadáson, hamarosan letöltheti az anyagot.
Szerintem akkor itt is meglészen.
Namaste A 231 üzenetben a videó is megtalálható (moderátor)