Regisztráció Blogok Súgó Tagok Naptár
Menj vissza   CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma > Beszélgető - Dumcsi > Ezoterika > Ezoterikus letöltések
Ezoterikus letöltések Kormányos: Melitta

Lezárt téma

Téma lehetőségei Megjelenítési módok
ezo. Etusmama
Régebbi üzenet
  (#1561)
Tibi16
Állandó Tag

Tibi16 logója

Státusz: Nem elérhető
Üzenet: 1,538
Regisztrált:: Oct 2008
Hol: TIBIBEN
ezo. Etusmama - 2008-10-15, 04:09 PM

Idézet:
Eredeti szerző Etusmama Üzenet megjelenítése
Feltettem az ultrán tanult, tanulandó víz programozásához a csengettyűs alfahangot, használjátok egészséggel.
köszönöm Etus mama az alfa hangot
  Küldj MSN üzenetet Tibi16 részére  
Hirdetés
Money, and the Law of Attraction könyv kérés
Régebbi üzenet
  (#1562)
casby
Tag

Üzenet: 5
Regisztrált:: Aug 2007
Money, and the Law of Attraction könyv kérés - 2008-10-15, 09:21 PM

Sziasztok!

Akinek megvan:

Esther & Jerry Hicks:
Money, and the Law of Attraction:
Learning to Attract Wealth, Health, and Happiness

.pdf vagy .doc formátumban, az kérem tegye fel egy letöltési linkre (data.hu, toldacuccut, rapidshare )

Az azonos című audiobook teljes egészében már megvan és a könyv első néhány oldalának pdf-es változata is, azonban szeretném a teljes szöveget megkapni.

Előre is nagy THX

Régebbi üzenet
  (#1563)
ildiko0524
Állandó Tag

Üzenet: 133
Regisztrált:: Jun 2007
2008-10-16, 05:19 AM

Sziasztok!
Keresem ezeket a könyvet:
Dr. Joseph Murphy - Benned a kozmikus erő
Tedd magad gazdaggá.
Ha valaki tudna segíteni, az jó lenne.
Szép napot.
Ildikó

Régebbi üzenet
  (#1564)
kovi_boka
Állandó Tag

kovi_boka logója

Üzenet: 76
Regisztrált:: Mar 2007
2008-10-16, 05:41 AM

Idézet:
Eredeti szerző ildiko0524 Üzenet megjelenítése
Sziasztok!
Keresem ... a könyvet:
Dr. Joseph Murphy - Benned a kozmikus erő
Itt megtalálod:
http://halalkozelielmenyek.ning.com/...ge=54#comments

Üdvözlettel: kovi_boka

Mi a csudát tudunk a világról
Régebbi üzenet
  (#1565)
belsugului
Állandó Tag

belsugului logója

Üzenet: 50
Regisztrált:: Oct 2007
Hol: HU
Mi a csudát tudunk a világról - 2008-10-16, 05:57 AM

Örömmel értesítelek benneketek, hogy a Micsu 2 fordítását befejeztem és hamarosan közkinccsé teszem. A befejezésnek legjobban én örvendek - elhihetitek nekem -, mivel kb. 60-70 órám ment rá ebben az évben. A feleségem jógosan meg is szólt, hogy mennyi időt töltök el ezzel. Csak az a szerencsétek, hogy nem vagyok képes semmit sem befejezetlenül hagyni (volt olyan fontos dolog amit 10 év múlva fejeztem csak be!!!).

Meg persze annyi jó dolgot osztottatok meg velem, hogy úgy éreztem valamit én is meg kell osszak veletek.

Addig is amíg töltöm fel a filmet a fordítással (1.6GB) itt a szinkronos Micsu 1 (2004). Ismétlésképpen ajánlom az újbóli megnézését.
http://rapidshare.com/users/K0WZAK

És kérlek ne tükrőzzétek más szerveren, mert a prémium előfizetésemet a letöltések után szerzett pontokból szeretném meghosszabítani.

Bőség Forrása

Régebbi üzenet
  (#1566)
belsugului
Állandó Tag

belsugului logója

2008-10-16, 07:29 AM

Mi a csudát tudunk a világról 2.

És itt van a várva várt Micsu2 magyar felírattal:

A magyar felírat mellet van az angol is, ami alapján a fordítást végeztem (valamint egy román felirat is, de annak minőségéről nem tudok nyilatkozni). Alapból a magyar felírat van beállítva azáltal, hogy a felírat fájlneve megegyezik a film fájlnevével.

Kérlek ne tükrőzzétek más szerveren, mert a prémium előfizetésemet a letöltések után szerzett pontokból szeretném meghosszabítani.

Bőség Forrása

Utoljára belsugului módosította 2008-10-16, 10:06 AM-kor

Régebbi üzenet
  (#1567)
sirkan49
Állandó Tag

sirkan49 logója

Üzenet: 3,033
Regisztrált:: Feb 2008
Hol: Magyarország
2008-10-16, 07:43 AM

Idézet:
Eredeti szerző belsugului Üzenet megjelenítése

Kérlek ne tükrőzzétek más szerveren, mert a prémium előfizetésemet a letöltések után szerzett pontokból szeretném meghosszabítani.

Bőség Forrása
Nagyon köszönöm én is!

Utoljára sirkan49 módosította 2008-10-16, 09:27 AM-kor

Régebbi üzenet
  (#1568)
TipeTupa
Állandó Tag

TipeTupa logója

Üzenet: 251
Regisztrált:: Feb 2007
Hol: Romania
2008-10-16, 10:18 AM

Idézet:
Eredeti szerző belsugului Üzenet megjelenítése
Mi a csudát tudunk a világról 2.

A magyar felírat mellet van az angol is, ami alapján a fordítást végeztem (valamint egy román felirat is, de annak minőségéről nem tudok nyilatkozni). Alapból a magyar felírat van beállítva azáltal, hogy a felírat fájlneve megegyezik a film fájlnevével.

Bőség Forrása
Nagy nagy gratula a kitartásért , óriási kihivás és munka volt szerintem.

Ha segitenél egy kis magyarázattal: a részekből úgy tűnik, mintha a film első és második részét tetted volna fel feldarabolva. Bár úgy szerepel az elején a cimszerűségnél mintha lenne 3-ik rész is, de nem látom a darabok közt, hogy hol lenne a 3-as.
A 2-es film nekem már megvan. Jól sejtem, hogy az egészet le kellene tölteni és úgy lesz meg a felirat? Van-e arra lehetőség, hogy csak a feliratot töltse le az ember? Engem pl. érdekelne a román felirat is.
Köszi a válaszod!

"Be patient; all will come in time." Stuart Wilde

Mi a csudát tudunk a világról (1., 2. és 3.)
Régebbi üzenet
  (#1569)
belsugului
Állandó Tag

belsugului logója

Wink Mi a csudát tudunk a világról (1., 2. és 3.) - 2008-10-16, 10:25 AM

A Mi a csudát tudunk a világról 1. 2004-ben mutatták be és minden idők egyik legsikeresebb független filmjének bizonyult. A film hossza kb. 1:45 óra.

A sikerre való tekintettel 2006-ban bemutatták a folytatását is a mozikban (ehhez készítettem a fordítást). A film hossza kb. 2,5 óra. A film időnként tartalmazza az 1. részben látott részeket, de kibővíti azokat újabb magyarázatokkal. Tartalmaz 3-4 animációt is, ami szerintem nagyon jó és a laikusok is sok mindent megérthetnek a kvantum mechanika furcsaságaiból, valamint az esetleges plusz dimenziókból, amit nem érzékelünk vagy akár a nagy semmi ami az atomok belsejében van. A film nagyon dinamikus, és a bevágott szövegek nagyon gyorsan pörögnek, így még fel sem fogod az egyiket, már jön a másik. Szerintem csak többszöri megnézés után fogod fel a teljes mondanivalót (sokszor egyetlen mondatnak is fontos üzenete van).

Ugyancsak 2006-ban adták ki a a 6 DVD-s változatot, ami tartalmazza a film második részét, valamint egy 5 órás (!!!) Micsu 3. részt is. Szintén van rengeteg interjú, valamint a filmekról bemutató (trailer) és interjú a filmkészítőkkel. Ez is megvan, de csak angol felírattal. Természetesen annak a fordítását nem vállalom.
De ha van érdeklődés holnap a 3. részt is feltölthetem angol felírattal.

Bőség Forrása

Régebbi üzenet
  (#1570)
sipy
Tag

Üzenet: 2
Regisztrált:: Oct 2008
Hol: Ukrajna
2008-10-16, 10:41 AM

Valaki nem tudja h tunám letölteni az Apostol - A legtöbb ember és az Ossian - Másnapos dal c. zenéket?????

Lezárt téma

Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát

Téma lehetőségei
Megjelenítési módok

Üzenetküldés szabályai
Nem indíthatsz új témákat
Nem küldhetsz választ
NEm küldhetsz csatolásokat
Nem szerkesztheted az üzeneted

BB code is Be
[IMG] kód Be
HTML kód Ki