SEGITSETEK,KERESEK VALAKIT

dudi1980

Új tag
Keresés

Sziasztok Magyarországrol irok . A rokonomat keresem ha valaki tudna segiteni azt megköszönném Zoltán Dudásnak hivják és edmontonba lakott vagy is ez az utolsó ismert cime 56 ban diszidált miskolcrol a segitséget köszönöm
 
HiányzoŁ:(

Szia Kicsim!



Azért írok ide, mert reménykedem benne, hogy talán elolvasod...Elég kínos, hogy teljesen idegen emberek is olvasnak a legmélyebb érzéseimről, de ennél rosszabbul már úgysem fogom magam érezni...:oops:

Amióta csak először találkoztunk, tudom, hogy mi jól meglehetnénk együtt. Nem volt kétségem afelől, hogy együtt fogjuk leélni az egész életünket. Az elmúlt hetek nagyon nehezek voltak a számomra, különösen azóta, hogy nem vagy mellettem. Mindegy, hogy milyen messze vagy, ha szeretsz, és ha én is szeretlek.
Hiányzik az érintésed, a csókjaid, de különösen a kezeid, melyekkel átöleltél.
Ha az együtt töltött időre gondolok, még mindig a sírás környékez. A pillanatok, melyek tele voltak szeretettel, ígéretekkel.
Ha vissza tudnék menni az időben és újraélhetném veled azokat az értékes perceket, biztosan megtenném. Annak ellenére, hogy tudom, újra át kellene élnem annak a fájdalmát, amikor elmentél.:12:
Éreztem, hogy valami baj van, és megkértelek arra, hogy ha szeretnéd, hogy szakítsunk, akkor elfogadom a dolgot. De Te végig azt mondtad, hogy h...e vagyok, és hogy szeretsz. Gondoltam, jól van, biztos igazat mondd, hiszen miért ne mondaná meg, ha elege van belőlem...
Olyan boldog voltam, amikor pénteken tényleg felhívtál, ahogy ígérted. Aztán most megint semmi hír felőled. Legalább még egyszer megpróbálhattál volna visszahívni, vagy írtál volna egy emailt, az ingyen van…
De hát már megint tiszta hülyeségeket írok…Nem veszem észre, hogy egy értéktelen kis senki vagyok a szemedben?? Egy nagy nulla. UTÁLOM MAGAMAT.
Nevettél mikor engem sírni láttál. :( Remélem, hogy semmi rossz nem fog veled történni az életben, de kerülhetsz még olyan szituációba, amikor te fogsz valakinek sírni, könyörögni.
Hányszor h.lyére vettél…olyan megalázó. Ahogy könyörögtem neked, hogy ne hagyj el…Semmi tartás, semmi erő nincs bennem.
Kicsim, bárcsak újra megölelnél! Segíts, úgy fáj…Hol vagy? Hova mentél? Miért kellett azt mondanod, hogy szerettél?? Lehet, hogy nem jössz vissza, többé nem ölelsz meg, ha valami fáj.
Félek, hogy többet sohasem hallhatom a szíved dobbanását.
Isten tudja, hogy mennyit jelentettél nekem. Ahogy megismertél, abból már tudod, hogy a levélírás egy módja nálam annak, hogy kiönthessem a szívemet neked, hogy tudd, hogy sír és vérzik, mert elmentél.
Te hoztad vissza a fényt az életembe, akkor, amikor a sötétség volt az egyetlen dolog, amit láttam, Te hoztad vissza a szeretetet és a bizalmat, amit elvesztettem az emberek iránt. Megnyíltunk egymásnak, megosztottuk egymással a titkainkat, a boldogság és a szomorúság érzéseit, néha a dühöt. Megígértük egymásnak, hogy nem számít mi fog történni, együtt maradunk, mert a sors egymásnak rendelt minket. De te most eldöntötted, hogy nem akarod ezt mégsem.
Hogy lehet ez? Miért most? Miért éppen akkor, amikor a szívem csak érted dobog? Miért most, amikor már szerelmes vagyok beléd?
Rájöttem, hogy a sors nagyon büntet engem. Mindig abba az irányba sodor, ahol újra megtalálom a reményt, a boldogságot, de csak azért, hogy utána megint mindent leromboljon, és a fájdalom, amit érzek, mindig egyre erősebb és hosszabb.
Miért tetted ezt velem, amikor tudtad, hogy bármit megadnék Érted, amikor tudtad, hogy minden álmom, reményem, kívánságom csak Veled kapcsolatos??
De tudom, hogy képtelen vagyok megváltoztatni a gondolataidat, de ami a legfontosabb, hogy nem tudom megváltoztatni az érzéseidet.
Amikor melletted voltam, úgy éreztem, hogy azon a helyen vagyok, ahol soha sem sérülhetek meg és pont ez az, ami megtörtént.
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CLinci%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->[FONT=&quot]Tényleg el tudtad feledni, hogy szerettelek?? Azt a sok percet mit veled töltöttem el. Eldobtál minden-minden szép emléket.[/FONT]Szeretném Neked megmutatni, hogy mennyit jelentesz a számomra.
Valahogy jelezz, kérlek. Ha többet nem akarsz látni, oké, csak ne hagyj ebben a bizonytalanságban. Ha nem mered a szemembe mondani az igazat, akkor írj egy levelet.Nem az a megoldás, hogy nem veszed fel a telefonod...

PLEASE!
[FONT=&quot]Tündérkéd[/FONT] [FONT=&quot]»-(¯`v´¯)-»[/FONT]
 
keresem gyermekkori baratnomet

Hello.Gyermekkori baratnomet keresem,aki Nagyvaradrol Izraelbe(1987),majd ugy tudom Kanadaba koltozott.A gyermekkori neve Moga Marcella Rachel.
74-75-ben szuletett.Anyukajat Halmos Editnek hivtak.
Barki tud valamit rola,kerem szoljon.
Email cimem:[email protected]
 

margarett51

Új tag
osztálytársamat keresem

Keresem Szabó Manyit (58 éves), akivel 1969-ben Balmazújvároson együtt érettségiztünk, ezt követően kiköltözött Kanadába rokonokhoz.
Érettségi találkozót szervezünk, szeretnénk megtalálni, és fölvenni a kapcsolatot vele. Kérem aki tud valamit a hölgyről írjon nekem
Köszönettel: Veres Margit
 

Rubelly

Új tag
Keresem az unokatesóim!

Édesapjuk Kiss P Béla, 1956-ban ment ki Kanadába. Feleségét (Jucónénit) és a két unokatesómat, ha jólemléxem 1958-ban vitte ki Kanadába. Születési nevük: Kiss P Ágnes, Kiss P Judit. Ági 1949-ben, Judit 1951-ben születtek Jászszentandráson.
Sajnos azóta sem tudok róluk semmit. Judittal együtt jártam iskolába a Járástanyai általánosban 2 évet, majd utána mentek ki.
Ha tudtok róluk valamit, [email protected] -ra küldjetek egy levelet.
Hálásan köszönöm előre is!
 
Keresném a nagypapámat!

A papámat szeretném megtalálni Canadában, azon belűl British Columbia! László Tenenyei a neve. Kb. 75éves lehet most. Nagyon fontos hogy Tenenyei és nem Terenyei a vezetéknév. 1956-ba diszidált ki Magyarországról. Ha minden igaz van egy Mary Louise Tenenyei nevű lánya vagy felesége.Sajnos többet nem tudok róla mert amikor mamám terhes volt akkor ment ki.Lehet hogy nem is tud rólunk. Ha tudnak segíteni annak nagyon örülnék.Email címem [email protected]
Köszönettel:Tenenyei Kitti
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresés

Úgy hallottam, van Kanadában is egy Kaposvár nevű település.Nem biztos, hogy jó az értesülésem, de ha tényleg létezik, és van ott valaki, aki szívesen levelezne akár privátban is egy magyarországi Kaposváron élő családdal bármiről, ami tisztességes téma, nyugodtan jelentkezzen.Csak magyarul gondoltam írni.Az én hobbim a kézimunka, főleg a keresztszemes, a férjemé a horgászat, gombászat.Ő ezermester is a ház körül.
 
Keresem...

Keresem baratnomet, leanykori neve Balogh Tunde, Budapesten elt a Havanna lakotelepen a 80's evekben majd Kanadaba ment ferjhez. Van egy novere Balogh Katalin es egy batyja Balogh Andras. Az edesanyja keresztneve Borbala az edesapjae Bela. A Kondor Bela Altalanos iskolaba jart, majd a Szasz Ferenc Kereskedelmi iskolaba. 1969 majusaban szuletett. En Irorszagban elek ezert a kereses nehezkes. A regi lakcimen semmifele infot nem tudnak adni. Ha valaki tud rola, kerem jelezze.
 

campona

Állandó Tag
Állandó Tag
Irish Red Cross

Keresem baratnomet, leanykori neve Balogh Tunde, Budapesten elt a Havanna lakotelepen a 80's evekben majd Kanadaba ment ferjhez. Van egy novere Balogh Katalin es egy batyja Balogh Andras. Az edesanyja keresztneve Borbala az edesapjae Bela. A Kondor Bela Altalanos iskolaba jart, majd a Szasz Ferenc Kereskedelmi iskolaba. 1969 majusaban szuletett. En Irorszagban elek ezert a kereses nehezkes. A regi lakcimen semmifele infot nem tudnak adni. Ha valaki tud rola, kerem jelezze.

A segitseg OTT van az On kozeleben: Irish Red Cross

http://www.redcross.ie/corporate_site/services_in_ireland/restoring_family_links

A masik lehetetoseg a kanadai telefonkonyv, ahol nekem velhetoen 5-6 ertekelheto talalatom volt ITT:

www.canada411.ca
 

moncsika22

Új tag
Keresek valakit

Keresek egy férfit 2011. augusztus 9 vagy 16-a lehetett amikor láttam Gyöngyösön az Apek irodába valami kocsi miatt lehetett ott. Magas közép alkatú jól öltözött elvált vagy is akkor folyamatba volt a válása van 1 gyereke azt hiszem és már több mint 1 hónapja kint van Németországba. Tetoválása van valamelyik karján. A férfi szerintem Gyöngyösi lakos. Kérem segítsenek hogy megtaláljam.
 

Punkyzsu

Új tag
Keresem Carol Jean Juhaszt /született:1965. Március 16-án, Brampton-ban/ Valamint Michael Juhaszt /született: 1955, Szeptember 27-én, St. Caterines/ Kérem segítsen valaki, hogy találhatnám meg őket??
 

tilla18hun

Új tag
Sziasztok!

Egy rokonom leszármazottait keresem (valószínűleg ő maga már nem él). Amit tudok róla: Nagy Lajosnak hívták, festészettel foglalkozott valamint ő maga is festett. Édesanyja családneve Juhász (dédanyám Juhász Rozáliának a testvérének a gyermeke). Tudom, hogy ez így nem sok, de a semminél több. :)

További szépeket,

Balogh Attila József
 

Bellamy

Új tag
Kedves Fórumlátogatók!

Csatlakozva az előttem rokonkeresőkhöz, én is kérem hogy ha valaki ismeri Leslie Csala nevű bátyámat, vagy hallott róla kérem tudassa velem. Közelebbi adatok: 1951.-ben született Magyarországon, eredeti neve Luther László. 1964-ben Canadában élő édesanyja kivitte Montrealba. Ahogy tudom, a 70-es évek végéig ott élt. Ott vette fel a Leslie Csala nevet. Azóta nem tudok róla.
Köszönöm előre is.

Kedves Fórumlátogatók!

Továbbra is szeretnék segítséget kérni ehhez. A napokban találtam egy címet és egy telefonszámot a Canada411.ca-n.

Leslie Csala

337 Rue Henry
Lachute, QC J8H1H2 (azt hiszem ez egy Quebeci cím)

Otthoni tel: (450)-409-0713

Sajnos egyéb támpontom nincs, se életkor, se foglalkozás, se e-mail cím, semmi. Kereséseim során tapasztaltam, hogy elég sok hölgy is viseli a Leslie nevet, tehát még ez sem biztos.

Jó lenne tisztázni, vajon Ö a keresett személy. Néhány hozzászólásban olvastam, hogy sokan nem akarják felvenni a kapcsolatot a rokonokkal és én ezt meg is értem. Lehet hogy én is így járok, de ha így van csak annyit szeretnék tudni, hogy jól van, él-e van- e család. Zaklatni semmiféleképpen nem akarom.

Ha ebben valaki tud segíteni nagyon hálás lennék.
Adnék egy saját e-mail címet is: [email protected]
 

Molha1976

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem Mátyás Edit-et aki 1964-ben született Miskolcon. Édesanyja Hlavacsek Erzsébet, édesapja Mátyás Ferenc. Tudomásom szerint 1990-es évek elején édesanyjával költözött ki Kanadába, Toronto környékére.
Ha bárki bármit tud rég nem látott rokonainkról, kérem jelentkezzen
Porcsin Zsolt (Miskolc)
 

ancsa983

Új tag
Kedves Mindenki!
szeretném a segítségeteket kérni!
egy olyan weboldalt keresek, ahol a kanadai halotti anyakönyvi kivonatok online lapozhatóak, vagy esetleg olyan oldalt, ahol 1984. évi gyászjelentések megtalálhatóak.
A dédnagyanyám 1937-ben kivándorolt Amerikába, az anchestry.com -on megtaláltam az utaslistát is, hogy melyik hajóval és mikor érkezett oda. New Yorkban szállt partra. Később megkerestették, és a Magyarok Világszövetségén keresztül felvette a kapcsolatot a családjával, de nem akarta a továbbiakban tartani a kapcsolatot. A levél feladója SARAH NEMETH, leánykori neve Tacsi Sára. A levél "Raymond, Alberta, Canada" címről jött, illetve egy postafiók volt még megadva, pontos cím nem. A familysearch.com szerint 1984. junius 4-én halt meg, de nem tudni, hogy hol. Annyit szeretnék tudni, hogy hol és mibe halt meg, illetve született e még gyermeke ott kint(bár valószínűleg nem, mert 38 évesen ment ki, és hátrahagyott 3 gyermeket). Ezért volna szükségem a segítségetekre, hogy hol tudom ezt online megnézni!A mormonegyháznak köszönhetően elképesztő mennyiségű adatot lehet megtalálni a neten,abban reménykedek, hogy ezt is, csak még én nem voltam olyan ügyes, hogy rátaláljak.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
Anikó
 
F

Fülöp Csaba

Vendég
Kedves Fórumlakók!
Segítséget szeretnék kérni, távoli rokonok felkutatásához.
Nagyapám testvére Berecz Mária aki 1904 szeptember 11-n született Nagyhalászban, 1930.május 18-n érkezett meg az AURANIA fedélzetén Qebec-be.
A vőlegényéhez Huszty Andráshoz utazott Alvinston-ba akivel össze is házasodtak és már többet nem jöttek vissza Magyarországra. Édesanyám még őriz néhány régi fotót amit a nagynénje Mária küldött haza levélben. Annyit tudunk róluk, hogy egy fiú és egy leány gyermekük született, de további sorsuk ismeretlen. Az lenne a kérésem, hogy ha van közöttetek olyan, aki ismer Huszty vezetéknevűt adja meg neki az email elérhetőségemet, hogy -pusztán a családfa kutatás kedvéért - adatot egyeztethessünk. Talán őket is érdekli, hogy kik voltak a felmenőik.
Köszönettel veszek bármiféle segítséget.
Fülöp Csaba
email : KIMODERÁLVA e-mailt tilos hsz-ben megadni
 

bubu

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fulop Csaba! Mivel bejeletkezes mint olyan itt nincs, plusz nagyon keves informaciod van a rokonrol, nem hiszem, hogy sikerulne bar mit is megtudni roluk, Nembeszelve arrol. hogy a fiatalok mar beolvadtak az itteni eletformahoz, plusz biztos vagyok, hogy mar magyarul sem beszelnek, igy szinte lehetetlen megtalalasuk.
Persze soha nemtudni, hatha sikerul, azert probalkoz, orulnek, ha sikerulne megtalalni a kapcsolatott.
 
F

Fülöp Csaba

Vendég
Köszönöm, hogy válaszra méltattál.
Időközben azt is megtudtam, hogy a férje András aki 1903-ban született 1928-ban érkezett meg Halifax-be az ALAUNIA fedélzetén. Alvinston-ból átköltöztek egy Port Rowen-i címre. Édesanyám emlékezett rá, hogy a levélre ezt írta címzésnek.
 
Oldal tetejére