Gyerekagykontroll

cor455

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban jó én vizualizációra használtam anyagok szerkezetének megismerése belülről nagyon hasznos
 

ZumiIzgi

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
Rajta vagyok a témán, hogy fel tudjak belőle tenni "kóstolót". Köszi a válaszokat!

A gyerek agykontroll témában nem vagyok nagyon jártas, a családban nekünk, akik elvégezték imádták, de biztos gyereke válogatja.

Egyetértek azzal, hogy az intimitás fontos, mégsem mesél minden szülő a gyerekének. :(
Én szoktam mesélni, a fiam mégis kéri az esti meditációt, ami inkább hasonlít egy mesére, mint "agykontrollra" :) Vágtató táltos, tündérek... nem érzem agymosásnak, de természetesen mindenkinek szíve joga véleményt alkotni!

Egyébként, nem kifejezetten az ÉN meditációmat szerettem volna, hogy minősítsétek, hiszen, amikor bemegyek a Libribe én sem tudom mi van egy meditációs CD-n mégis megveszem (vagy épp nem :) ), ott sincs kóstoló.
Ahogy az étteremben sem kóstolom meg a harcsapaprikást, aztán mondom, hogy bocsi nem szeretem.

Igazából az érdekelt volna, hogy szerintetek van-e igény gyerekeknek szóló mesés meditációra (akármilyen is az)? :D

Azért köszi :)))

Szép Napot! Zita

Megkértem a férjem, hogy tegyen fel egy részletet az oldalára. Itt meghallgathatjátok: [HIDE]www.idealtunes.hu[/HIDE] (a zene részleteknél a gyerekmeditáció)
Szép Napot nektek!
Zita
 

Liliensan

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehetetlen nem létezik...

Megkértem a férjem, hogy tegyen fel egy részletet az oldalára. Itt meghallgathatjátok: *** hidden content *** (a zene részleteknél a gyerekmeditáció)
Szép Napot nektek!
Zita

Kedves Zita!

Nekem nagyon tetszett az oldal, a mottója és a "kóstoló" is. Jók az effektek, megnyugtató a hangod és jól kezdődik a történet is. Én vennék belőle. :p
Kérd, programozd... hogy magadhoz vonzod azokat az embereket, akik segítenek, jártasak CD kiadásban.
Kérd és megadatik! Lehetetlen nem létezik. Hit Vágy Elvárás.

Sok sikert és kitartást kívánok a munkádhoz.
Szeretettel kiss
 

gyöngyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem Dr. Kígyós Éva: Zenés lazító gyakorlatok 6-9 éves gyerekeknek című kazettáját. Régen megvettem, de elkeveredett.
Köszönöm a segítségeteket!
 

GBea

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves lista tagok! Vajdaságból írok. Gyerekekkel foglalkozom, kreatív, alternatív nyelvoktatást csinálok velük. Valahol az oktatás csendes reformeleme is vagyok talán s egyre inkább látom, hogy a sok furcsaság ma a tanulás körül nem is annyira a gyerekek miatt van. Érzékenyen érintenek azok a gyerekek, akik valamiért mások, valami csoda van bennük s az egész rendszer miatt teljesen rosszul sülnek el a dolgaik: szellemi, érzelmi, mentális, energetikai, testi stb. szinten. Szeretnék valahogy egy hiteles oktatótól tanulni, úgy látom a gyerekagykontroll nálunk sokat jelentene. Nálunk nincs agykontroll oktatás és Domján László honlapján sincs e-mail cím. Nekem bonyoult így elsőre innét telefonálgatnom infó ügyben. Kérdésem tőletek az, hogy gyerekagykontroll tanfolyamot, foglalkozást ki vezethet? mit kell hozzá megtanulni? hol tartják? kicsoda? stb. bármi infó jól jön!
Köszi

Bea
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
néhány felnöt tanfolyamot tartott ott lászló a gyerek agykontroll oktatókat is ö képezte ki ...(pedagógusokat ) mo egyelöre
nem lessz ilyen képzés....
az ak irdoda cimére irj a honlapon megtalálod

amugy nem tartom szerencsésnek a gyerek agykontroll tanfolyamot
éppen elég tanfolyamra kötelezzük a gyerekeket..mind mind elvárás
s végül a tanfolyam kb olyannná lessz... mintegy egy jó!környezet ismeret óra:6:
(hiszen nem könnyü megértetni a programozást azzal aki épp ebben a korban igy fogékony
hiszen az agymüködése épp erre predesztinálja)
vagyis sokat profitálnak h egy agykontollos tanár tanitja öket

viszont ha otthon v az iskolában ...apránként magukba szivhatnak
ezt azt belőle az hitelesebb életszerübb ...a saját példa miatt ....
 

fagota

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy akinek megvan Az erő benned van című gyerekeknek szóló cd az legyen szíves feltölteni, vagy ha csak a 77 pozitív gondolat van meg annak is nagyon örülnék.
Hálás köszönet!
 

BozsoT

Állandó Tag
Állandó Tag
tapasztalat

sziasztok.
én most hétvégén vettem egy tanfolyamon részt, szülőként de gyerek nélkül. nem is ez a fontos. magam is végeztem AK , ismétlőn is voltam, Ultrán...és fantasztikus élmény volt így részt venni rajta. láttam hogy élvezik a gyerekek, aktívak voltak, sok játék, izgalmas történet. biztos hogy mindenki profitál belőle, ha semmi mást nem használ belőle csak a gondolat nagytakarítást, már akkor is. de nem hiszem hogy van aki ennyinél megtud állni. ahogy a nagylányom 7 éves lesz, megyek vele is!
én mindenkit csak biztatni tudok.
szép napot mindenkinek,
Tündi
 

BozsoT

Állandó Tag
Állandó Tag
tapasztalat

Még annyit, hogy az sem utolsó dolog, nem AK - t végzett szülő, kedvet kaphat a felnőtthöz. azért ott még vannak plusz dolgok is, meg akkor nem kell senki másra csak magára gondolnia, figyelnie.

tündi
 

ani02

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem is érdekelne ilyen jellegű tapasztalat :)
Köszönöm
:)



Azt gondolom, hogy ez gyerekfüggő:ugyanúgy, mint a felnőtteknél.Sok dolog függvénye, hogy használjuk-e, és milyen sikerrel:van, aki elvégzi, beépül a gondolkodásába, problémamegoldásába-de sosem használja "direkt" a módszereket.És olyan is van, akit egyálltalán nem "érint meg"-és persze nagyon sok siker.

Ha csak azért külditek el a gyereket, hogy javuljon a tanulmányi eredménye, lehet, csalódás lesz a tanfolyam.-az agykontroll meglehtősen indirekt módon "hat"Esetleg próbáljatok meg gyerekeknek szóló hanganyagokat, könyveket letölteni-mi igy kezdtük-és kiderül a gyerek reakciója, érzelmei, hozzállása.

üdv:a
 

vikta303

Állandó Tag
Állandó Tag
'Vidám Tapsi és Mérges Tapsi Kalandjai' könyv nagy hatást tett a kislányomra - bár felnőtteknek ajánlják. Sok mindent el tudtam a történeten keresztül magyarázni a gyereknek.
 
Oldal tetejére