40 év feletti nõk...

AndiC

Kormányos
Kormányos
....csak kérdés, hogy az már milyen egy ÉLET...????,:roll:

Osztom a megállapítást!!!! Szerintem nehéz elfogadni a nőiségünk hanyatlását :sad:...

rettenetes borzasztóóóóó
smilie_girl_270.gif
H A N Y A T L U N K !!!!
lehanyatlottam... de felülök... megint le.... megint fel... minimum ötvenszer
smilie_girl_133.gif

smilie_girl_101.gif
fogaggyukel fogaggyukel
smilie_girl_112.gif


Igy van, ,,nem a penztarca vastagsaga erdekli oket".

ajaj dehogynem, azis érdekli őketminket
smilie_girl_052.gif
a saját penztarca vastagsaga

Arrol, hogy mi erdekli oket senki sem ir,tisztan, szakszeruen,tapasztalatbol, bar emlites volt egy esetben,hogy ,,tudom mirol beszelek",de semmi konkret.Ha a kedves 40-es holgyek onmagukrol sem tudnak irni, akkor a szereteten kivul mit varhat egy ferfi?

minden érdekel minden minden azon kívül ami nem
smilie_girl_272.gif
smilie_girl_278.gif
smilie_girl_056.gif
smilie_girl_153.gif
smilie_girl_146.gif
smilie_girl_006.gif
smilie_girl_002.gif


Az emberi erzesek,egy erintes, egy simogatas, lelki melleallas,segites onzetlenul,egy szal virag keretlenul es sok-sok emberi erzes! A betegsegben, az egyedulletben vele, veled lenni, egyutt lenni, ez van negyvenen tul. Amennyiben csak egyetlen-egy dolog hianyozna, azt megvasarolya az ember a szakuzletben es szep lenne az elete,de ennyi nem eleg,csak a szukseges rossz. Egyebkent az ismerd meg onmagad igazsaga megdonthetetlen,de sajnalatos modon nem tanitjak, hogy mit jelent megismerni onmagadat. Mire megtanulod mar ott vagy a 40 hataran,meg valasztani lehet,de mar valogatni nem. Aldott szepnapot es kellemes hetveget mindenkinek !

ez szép volt.
smilie_girl_231.gif


NA NA NEM ÍGY GYŰJTJÜK A HUSZAT !!
 
T

TH6777

Vendég
Az irásod alapján mondd csak Te Bányarém hogy is van ez? elmúltál 40, Bányarém a neved, és nincs férjed?
Hát azért tudod még próbálkozzál csak...vannak még ufók a világban:D
 
T

Tar_nok

Vendég
Mondd meg a nagyidnak, hogy az egesznek o az oka. Ha a nagyid szuz maradt volna, mint masok, akkor most nem allna fenn ez a baj.

Mutasd be neki peldakent, a te unokaid mennyivel jobb elomenetelt mutatnak fol, mint az o unokai. Legalabb is a mai napig bezarolag.

Utalom az ilyen erkolcsi pofonokat amiket az oregeinktol szuktunk kapni. Semmi eszuk nincs nekik, csak tepik a szajukat, hogy igy nem vagyunk meltok az o nevukre, vagy ugy szegyeljuk magunkat a csaladi nev bepiszkitasaert. Toluk szarmazunk, ok neveltek fel, hat mit varnak, nem igaz? A mindenit.
 

Bányarém

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha a nagymamám szűz maradt volna akkor én meg sem születek, ezt akartad mondani, de nem haragszom...

Negyvenes hajadonok, még nincs semmi veszve!

Különben miért is lenne szégyen a mai világban negyvenen túl hajadonnak lenni???
 

Zsemperor

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem szégyen egyedül lenni... Lord Byron azt mondta annak idején: "az a férfi, aki 40 éves kora előtt megnősül, bolond. Aki meg ezután, az pláne... " :) Ugyanez igaz lehet a hölgyekre is :D
 

Ann98

Állandó Tag
Állandó Tag
Hajrá negyven évesek! Jó eséllyel épp életünk felénél tartunk! Tök mindegy mit mond a nagyi, a szomszédasszony, az okos kolléganő, a postás,... Csak éljük az életünket nyitottan, vidáman - a többi pedig majd alakul, amikor itt az ideje! (Vagy ha nem, akkor mi van?!)
 

hokedli

Állandó Tag
Állandó Tag
Hajrá negyven évesek! Jó eséllyel épp életünk felénél tartunk! Tök mindegy mit mond a nagyi, a szomszédasszony, az okos kolléganő, a postás,... Csak éljük az életünket nyitottan, vidáman - a többi pedig majd alakul, amikor itt az ideje! (Vagy ha nem, akkor mi van?!)
Hajrá bizony! Ez a jó hozzáállás. Negyven felett is megtaláljuk bennetek a szépséget. Sőt! Egy nő negyven felett tud ragyogni, korábban meg csak csillog-villog.
 

Mici42

Állandó Tag
Állandó Tag
42 vagyok. Lélekben sokkal fiatalabb, de a testem jelzi, hogy egy kicsit berozsdásodott már. Reggelente az ágy szélén nyaktorna, mert már elfekszem. De aztán beolajozódik, végzem a dolgom egész nap. Este meg 9 - kor már alig várom, hogy aludjak. 21 éves lányomra csodálkozva nézek, nem rég még az apja járt udvarolni nekem, most meg hozzá jönnek az udvarlók.
 

cromwell

Állandó Tag
Állandó Tag
Szóval kedves negyvenes lányok, valaki értesse már meg velem mi a fene történik mostanában veletek. Negyvenes férfi létemre negyvenes vagy késő harmincas nőt keresek társnak. Erre ebből a korcsoportból jóformán csak a már senkinek sem kellő egyedek az elérhetőek. A többi szinte kivétel nélkül fiatalabb /értsd: harmincas...sőt huszas/ korosztályt keres. Én meg ajánlatokat kapok ötvenes "néniktől". Mi a fene történt a világgal? Ennyire elkorcsosodtunk?
 
Oldal tetejére