Őrület

tibi

Állandó Tag
Állandó Tag
En meg korabban nem hallottam rola, szoval ezek szerint az illeto mar egy fogalom? Nekem a SPAM csak Viagrat, hamis Rolexet, testtagnoveszto kenocsot, meg gyors egyetemi diplomakat szokott reklamozni :( (pedig atlagosan 350-400-at kapok naponta). Komolyan mondom, mar a nigeriai bankigazgato baratom leveleit is kezdem hianyolni, mert olyan szivesen odaadnam minden maganadatom azert hogy megkapjam annak a 220 millio dollarnak az 5%-at...;)

Egyebkent meg szerintem o az a moszkito, akit az embernek el kell viselni azert hogy tovabbra is tudjon a szolasszabadsag fenyenel olvasni. Valahanyszor ilyesmit olvasok, nekem is kigyullad a kezemben a faklya, de aztan mindig eszembe jut hogy az o jogan keresztul valojaban a sajatomat vedem...
Tulajdonképpen én azt hiszem, van néhány nagyon elmétlen lény, aki a szólás szabadságát összekeveri a hülyeséggel, továbbá nem nagyon látják azt a bizonyos határvonalat, lehet azért mert nincs világosan kijelölve. Vagy csak ők nem látják tisztán? A másik gondolat, ami régen foglalkoztat az az, hogy mint oly sok mindennek, a szólás szabadságának is hiányzik a kultúrája, mármint itt. Csak példaként, én kifejezetten útálom a karfiol levest de mégsem nyomtatok könyvet, hogy tiltsák be, a pacalt viszont nagyon szeretm, de nem biztos, hogy e-mailekkel bombáználak annak érdekében, hogy meggyőzzelek,csak azt szabad enni,mert az jó. Lehet, hogy hülye példa volt, de ez ugrott be.
Utalnék korábbi mondásomra, nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
 

Rubin

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470 align=center border=0><TBODY><TR><TD><TABLE cellPadding=5><TBODY><TR><TD class=lead id=lead>A mapucse törzs szerint a szoftvercég ellopta a nyelvüket azzal, hogy lefordította arra a Windowst.
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
s.gif

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width=470 align=center border=0><TBODY><TR><TD class=cikk-test id=cikktest width=470 colSpan=2><TABLE class=multibg cellSpacing=0 cellPadding=0 width=170 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
s.gif
</TD><TD class=keretesfejlec height=17>
s.gif

s.gif

</TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
s.gif
</TD><TD class=galeria width=170 background=/p/potty.gif>http://www.szoftverbazis.hu/
s.gif
s.gif
</TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
s.gif
</TD><TD class=ajanlatfejlec2 height=17></TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
s.gif
</TD><TD class=ajanlat background=/p/potty.gif></TD></TR><TR><TD width=5 bgColor=#ffffff>
s.gif
</TD><TD width=170 background=/p/vpotty.gif height=1>
s.gif
</TD></TR><TR><TD width=170 bgColor=#ffffff colSpan=2></TD></TR></TBODY></TABLE>A chilei mapucse indiánok bíróság elé szeretnék citálni a Microsoftot, mert a cég véleményük szerint illetéktelenül használta anyanyelvüket - adta hírül a Bink.nu. A körülbelül 400 ezer fős őslakos közösség nehezményezi, hogy a szoftvercég a chilei oktatási minisztérium közreműködésével az engedélyük, sőt, tudtuk és megkérdezésük nélkül adott ki honosító csomagot a Windowshoz.
Az indiánok vezetői dühös kirohanást intéztek a Microsoft ellen a chilei sajtóban, és levelet is küldtek Bill Gatesnek, amelyben "szellemi kalózkodással" vádolják meg. A cég már több amerikai őslakos közösség nyelvére lefordította a Windowst, beleértve a mohawk, a kecsua vagy az inuit nyelvet, de hasonló okból még egyszer sem kritizálták.
Az indiánok ráadásul úgy küzdenek nyelvük "illetéktelen használata" ellen, hogy közben annak kihalása ellen is küzdenek, és szeretnék elérni, hogy az legyen Chile egyik hivatalos nyelve - ezért lépésüket az ország közvéleménye is értetlenül fogadta. A Microsoft egyelőre nem kommentálta az esetet, viszont elképzelhető, hogy hosszú küzdelemre kell felkészülnie cégnek, mivel a mapucsék harciasságukról híresek: sem az inka, sem a spanyol hódítók előtt nem hódoltak be soha.
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Technomágus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem hagyni ell a fenébe. Kutyaugatás nem hallatszik az égig. Én inkább jól ráijesztenék két-három sráccal, képzeljétek el, hogy odamenni hozzá és közölni vele, hogy akkor most mi MOSSAD-tól jöttünk és beszélgessünk már egy keveset.Mondjuk Tel-Avívban. Szerintem semfén állna a szája:D

Én megyek ha kell.
Mint látható, nem vagyok az a külsejű fickó, aki bizalomgerjesztő, és nagyra is nőttem.
De verekedni, nem akarok, ráijeszteni, nos azt nagyon szeretem csinálni.8)

A ráijesztés, néha nem is szándékosan, de a családomat találja el. ( halkan járok, még a fa lépcsőn is, legalábbis itthon)
Nekem tetszik :)
 

oma

Állandó Tag
Állandó Tag
150 jelölt
Figyelmeztetéscetlik versenye: "Ne mosson senkit a gépben!"
doc_small.gif
<script type="text/javascript">addToShelf("20070109_figyelmeztetescetli","Figyelmeztetéscetlik versenye: 'Ne mosson senkit a gépben!'","/panorama/20070109_figyelmeztetescetli.aspx?s=hk");</script>
<table style="margin-top: 5px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="articleHeader" valign="middle"> 2007. január 09. 11:03

</td> <td width="2">
spacer.gif
</td> <td class="articleHeaderRight" valign="middle"> </td> </tr> </tbody></table>
"Ne tegyen senkit a mosógépbe!" - ez a mondat nyerte az idei figyelmeztetéscetli bajnokságot az Egyesült Államokban.
A nyertes figyelmeztetés után járó 500 dollárt egy detroiti ruhatisztító tulajdonosa, Bob Wilkinson kapta. Patti Andresen-Shew, az Alliance Laundry Systems LLC marketingigazgatója szerint előfordult már, hogy egy kisgyermek bemászott egy ruhatisztító gépébe, majd egy nála idősebb gyermek pénzt dobott a gépbe, amely így beindult.
A döntőbe jutottak között volt a "Ne szárítsa mobiltelefonját mikrohullámú sütőben!", amely egy telefonon virít, és amely a harmadik lett. Ugyancsak az élmezőnybe jutott - és végül ezüstérmet kapott - a 150 jelölt közül a "Ne használjon égő gyufát vagy öngyújtót a benzinszint ellenőrzéséhez!" Tiszteletdíjat kapott az a telefonkönyv, amelyre ráírták: "Kérjük, ne olvassa autóvezetés közben!"
A fogyasztói figyelmeztetések krémje amúgy könyvbe gyűjtve is megjelent a következő címmel: "Mielőtt összecsukja a babakocsit, győződjön meg róla, hogy kivette belőle a gyereket!"

A képtelen figyelmeztetéseknek amúgy megvan a szülőokuk: az amerikaiak imádnak pert indítani - mondván, "nem figyelmeztettek, hogy..." -, a termékek gyártói pedig igyekeznek bebiztosítani magukat ez ellen.

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
authorarrow.gif
</td> <td class="Author">MTI/hvg.hu</td></tr></tbody></table>
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Megunta az öregeket a százéves néni

Megunta az öregeket a százéves néni

Túl öregnek és túl unalmasnak találta társait egy százéves néni egy idősotthonban Németországban, és inkább visszaköltözött saját otthonába. A matróna mindössze hat hetet bírt ki az intézetben. "Tele volt öreg, ősz hajú emberekkel az egész épület, és bizony nem sok minden történt. Én ráadásul éjjeli bagoly vagyok, reggelente a gondozók meg állandóan azzal jöttek, hogy kialvatlannak tűnök. Ezért aztán összepakoltam, és irány haza!" - mondta a matróna a Kölner Express című német lapnak. Ugyanakkor otthonában sem éppen ifjú a társasága, és nem népes: csak egy tacskója van, amely 17 esztendős, azaz emberi számítás szerint 98 éves. Ha ez mégis érdekesebb, lehet képzelni, hogy mennyire volt unalmas az idősotthon.
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Meztelenre vetkőztetnek az új köztéri kamerák

Hatalmas felzúdulást kelthet Nagy-Britanniában a kormány tervezett intézkedése, melynek értelmében olyan speciális köztéri kamerákat szerelnének fel, amelyekkel át lehet látni a ruhán. A kabinet a terrorellenes intézkedésekkel indokolja a döntést.

A kamerák képesek átvilágítani a járókelők ruháin, mintegy levetkőztetve őket. A tervezetet állítólag már elő is terjesztették Tony Blair miniszterelnök Biztonság, Bűnözés és Igazság nevű munkacsoportjának.
 

E.Ágnes

Állandó Tag
Állandó Tag
Falánk birkák az autósok ellenségei</LEFT>
2007. 02. 03. 07.48

A walesi birkák megakadályozzák a jeges utak síkosságmentesítését. Lenyalják ugyanis az útról a rászórt cukros anyagot.
A szokatlan veszélyforrás megjelenésének előzménye, hogy a helyi önkormányzatok a sózás helyett a cukor, keményítő és gabona alapú környezetbarát keverékkel szórták be az utakat - írja az 123.hu.
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Falánk birkák az autósok ellenségei</LEFT>
2007. 02. 03. 07.48

A walesi birkák megakadályozzák a jeges utak síkosságmentesítését. Lenyalják ugyanis az útról a rászórt cukros anyagot.
A szokatlan veszélyforrás megjelenésének előzménye, hogy a helyi önkormányzatok a sózás helyett a cukor, keményítő és gabona alapú környezetbarát keverékkel szórták be az utakat - írja az 123.hu.

Nos, olyan aranyosak, hogy nem lehet rájuk haragudni.
És, ha már kiderült, hogy szeretik ezt a cukros izét, akkor külön, etetőben ki kellene rakni egy keveset a számukra. Így, talán, nem az útról nyalnák föl;)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Steve Fossett csak megrendezte halálát?

LAS VEGAS – A nevadai rendőrség szerint lehet, hogy mégsem halt meg repülőgép-szerencsétlenségben az amerikai repülési rekorder, Steve Fossett (63), hanem megrendezte az eltűnését. Ráadásul halálát 3,7 milliárd forintnyi összegre biztosította.

Fossett élete során 116 világrekordot állított föl öt sportágban, ebből hatvanban máig veretlen. Ő repülte körül elsőként hőlégballonnal a földet, amikor utoljára fölszállt, egy szárazföldi gyorsasági rekordra készült a nevadai sivatagban. A haditengerészet a legmodernebb technikával felszerelt Black Hawks helikopterekkel kereste egy hónapon keresztül, szóvivőjük biztos benne, hogy nem halt meg.

– Csak egy pilóta látta felszállni Baron Hilton birtokán, akit soha nem hallgattak ki – állítja Cynthi Ryan százados. – Hat másik lezuhant gépet találtunk meg, az övét is meg kellett volna. Olyan kisgéppel repült, amivel sosem szokott, viszont percek alatt szét lehet szedni. Egy üveg ásványvizet vitt, mentőfelszerelését és szatellites helyzetjelző karóráját viszont otthon hagyta.
Fossett eltűnése akkor vált gyanússá, amikor kiderült, két szeretőt is tartott, a tőzsdén sokat veszített, és fura módon neje, Peggy (38) az egy hónapos keresés után ragaszkodott ahhoz, hogy halottá nyilvánítsák. Eltűnése után repülőjét egy ranch lakói és egy kaliforniai járőr is látni vélte. Lehet, hogy legjobb barátjának, a Virgin Atlantic légitársaság fejének, Richard Bransonnak lesz igaza. Eltűnésekor azt mondta, Steve biztosan él, egyszer majd elénk toppan, és azt mondja, jól megtréfáltalak benneteket.

Nem látja ilyen viccesnek a helyzetet az egyik leghatalmasabb biztosítótársaság, a londoni székhelyű Lloyds, amelynek emberei már régóta nyomoznak utána. Halála esetén 25 millió font (3,7 milliárd forint) járhat családjának.


Blikk.hu
 

norbi84

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemsokára mindenki gombnyomásra gyárhatja otthon magának majd az új tüdőt, hihetetlen hova fejlődik a technika...
 

zsking

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem egy kanadai honlapon nem kellene a magyar politikai pártokkal foglalkozni. A legbiztosabb módja, hogy megosszuk az embereket, és ez a web oldal kárára válik.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Szerintem egy kanadai honlapon nem kellene a magyar politikai pártokkal foglalkozni. A legbiztosabb módja, hogy megosszuk az embereket, és ez a web oldal kárára válik.
Ha eddig még nem tűnt fel itt nincs politika.Ez egy politika mentes oldal...hála istennek.És bizony eddig mindenki ehhez tartja magát.
 

bullstar

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkit szeretettel meghívok újonan megynitott témémba aminek a címe:​

Mindennapi Bosszúságaink !

A téma indításával az a célom, hogy kibeszélhessük azokat a kis mindennapi bosszantó hibákat , bosszantó hülyeségeket ami körülveszi hétköznapjainkat. Elmondhassuk netán képpel is ilusztrálhassuk azokat .

Belépéshez klikk a kis egyesre >> #1

<!-- / message --><!-- sig -->
 
Oldal tetejére