Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ügyvédi Számla

Kedves Vezetőség és Igazgatóság. Számos tag nevében iródott az alábbi levél. Az együttműködés jegyében kérjük közöljék Facebook oldalukon, hogy minél több taghoz eljusson.


Nyílt levél a torontói Magyar Ház Vezetőségének a torontói Magyar Ház Tagjaitól
Már egy jó ideje tudomásunk van arról, hogy a Vaski Gábor-Szabó Katalin páros a Magyar Házzal akarja kifizettetni ügyvédi számláját. Ez a számla a 2010-es választásokkal kapcsolatos, Magyar Házi by-lawSzabó Katalin elnök és Vaski Gábor alelnök általi megszegéséből ered.
A torontói Magyar Ház tagságának álláspontja, hogy a Magyar Házat nem terhelheti ez a kifizetés, hiszen Szabó Katalin és Vaski Gábor hozták meg azt a döntést, hogy megszegik a Magyar Ház Alapszabályát és nem irják ki a választást.
Mint tudjuk számos levélváltás történt ez ügyben, kizárólag angolul. Mivel a Magyar Ház tagjainak többsége kiválóan beszél és ért magyarul, ( sokan talán jobban értenek magyarul mint angolul) úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy magyarul is leirjuk a történteket ami a kialakult helyzethez vezetett.
1. A torontói Magyar Ház Alapszabálya szerint a vezetőség választását az arra esedékes évben November 30-ig meg kell tartani. 2010 választási év volt, tehát a választást 2010 November 30-ig kellett volna megtartani.
2. 2008 és 2010 között a Szabó-Vaski által vezetett vezetőség a tagságáltal jóváhagyott 200 ezer dolláros hitelkeret helyett, tagsági jóváhagyás nélkül 500 ezer dollár hitel keretre tett szert, melyet 2010 novemberére teljesen el is költött.
3. A Szabó-Vaski által vezetett vezetőség nem hivott össze választó közgyűlést 2010 ben, ezzel megszegte a Magyar Ház Alapszabályát.
4. 2011 Januárjában a Szabó-Vaski által vezetett vezetőség tagsági gyűlést hívott össze, melyen a Tagság által várt választás helyett mandátumuk meghosszabbítását kérték a Tagságtól.
5. A 2011 Januári gyűlésen a Magyar Ház tagsága visszautasította a Szabó Katalin és Vaski Gábor által vezetett vezetőség mandátumának meghosszabbítását.
6. A 2011 Januári gyűlésen a Magyar Ház tagsága megválasztott egy ideiglenes vezetőséget melyet azzal a feladattal bízott meg, hogy a Szabó Katalin-Vaski Gábor által illegálisan visszutasított választást 45 napon belül megszervezze és lebonyolitsa.
7. A Szabó-Vaski páros azonnal ügyvédet fogadott és csak az ügyvéden keresztül volt hajlandó tárgyalni az ideiglenes vezetőséggel. Megjegyzés: az ügyvéd a McMillan-nak, Toronto egyik legnevesebb és legdrágább ügyvédi irodájának volt a tagja.
8. Erre a nyomásra az ideiglenes vezetőség is kénytelen volt ügyvédet fogadni.Megjegyzés: Ez egy önálló praxisban dolgozó ügyvéd volt, akinek díja a csak a töredéke volt a McMillan cég ügyvédi díjának.
9. Az ideiglenes vezetőség, ügyvédjének tanácsára NEM a Magyar Ház ellen, hanem Szabó Katalin és Vaski Gábor ellenszemélyes pert inditott. A perben a Magyar Ház csak mint a per tárgya került megemlitésre.
10. A pernek nem volt sem “vesztese”, sem „győztese”. Az ideiglenes vezetőség csak ugy tudta elérni a jogos választást, hogy kénytelen volt a Bírósághoz fordulni. Ha Szabó Katalin és Vaski Gábor betartotta volna az általuk vezetett intézmény Alapszabályát akkor bírósági perre nem lett volna szükség.
11. Az ideiglenes vezetőség tagjai ügyvédi költségüket saját erőből és egyes tagok erre a célra adott hozzájárulásaiból teljes egészében kifizették.
12. A tagság számára teljesen világos és jogos, hogy a Szabó Katalin-Vaski Gábor által választott és fogadott ügyvéd költsége teljes egészében Szabó Katalin és Vaski Gábor kötelezettsége.
A torontói Magyar Ház tagságának álláspontja, hogy a Magyar Házat nem terhelheti ez a kifizetés, hiszen Szabó Katalin és Vaski Gábor hozták meg azt a döntést, hogy megszegik a Magyar Ház Alapszabályát és nem irják ki a választást.
Amennyiben a torontói MagyarHáz jelenlegi vezetése kifizeti a Szabó Katalint és Vaski Gábort terhelő számlát, úgy azért fizet több ezer dollárt, amiért ezek az egyének megszegték a Magyar Ház Alapszabályát.
Ehhez a Magyar Ház tagsága nem járul hozzá.


Tisztelettel,
Takács József
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Köszönjük minden tagtársunknak aki bátoritó emailt küldve jelezte, hogy egyetért álláspontunkkal.
Természetesen két ellenvélemény is elhangzott. Az egyiket részben közzétesszük mert úgy gondoljuk, hogy az irás egyes pontjait megválaszolva újabb információhoz juthatnak tagjaink és a Vezetőség, Igazgatóság is.

Ime Szabó Katalin, jelenleg kizárt tag kivonatos levele:

Szabó Katalin irta (kékkel) (mi irtuk pirossal)





Mivel engem 2009 -ben választottak, így 2011 novemberig jogom volt kitűzni választó közgyűlést.

WRONG: az eredeti mandátum a tagság beleegyezésével el lett ugyan csusztatva 2011-re, DE az eszelős költekezés miatt a Szabó-Vaski vezetés elvesztette a tagság bizalmát ezért a mandátum vége vissza is lett változtatva 2010-re.


2.) Mindegyik közgyűlésnek, ahol a tagság megszavazta a kölcsön felvételét, videó készült, szintén tulajdonomban van, és nem 500 ezer volt amit felvettünk.

WRONG: a tagság 250,000 dollárt szavazott meg, de ennek ellenére a Szabó-Vaski vezetés mégis $500,000 dollárt vett fel. Többek között ezért lettek kizárva 5 ÉVRE a Magyar Ház tagságából.


3.) Az ideiglenes vezetőség szabálytalanul és jogellenesen nevezte ki magát.

WRONG: a tagság választotta az Ideiglenes vezetőséget, mert választást akart és ezt a Szabó-Vaski vezetés visszautasitotta.


4.) Olvassa el a per kimenetelét és a bírói döntést. A mi ügyvédi költségeinket a törvények szerint,mivel mi nyertük meg a pert,igy azt

a biztosító kifizette. Így a Szabó-Vaskinak nincs semmilyen ügyvédi- költség tartozása.

Hűha: Erről tud a Magyar Ház jelenlegi vezetése? Ugyanis egyesek lelkesen lobbiznak a Szabó-Vaski vezetés McMillan ügyvédi költségének kifizetésén.

AKKOR KINEK A ZSEBÉBE MENNE EZ A PÉNZ?


5.) Az önhatalmulag és jogtalanul kinevezett ideiglenes bizottság, végül is ( csalással( közel 100 szavazattal), beválasztatta magát az általunk hivatalosan kitűzött választáson új vezetőknek, március 27.-én.

Hoppá: a választást a birói döntés szerint a Szabó-Vaski vezetés bonyolitotta le.

Ha csalás volt, akkor a Szabó-Vaski vezetés ezen a választáson IS csalt?


A véglegesen lezárt és aláirt eladási szerződés vételárból leengedve 200. ezer dollárt, 8 hónappal előbb kiköltözve a házból, négy

évig nem vettek új épületet, Veszélyesztették a MH charity státuszát.

Nem utolsó sorban, úgy erkölcsi mint anyagi kárt okozva a magyar közösségnek.

Nocsak
1f914
: a Szabó-Vaski vezetés által hátrahagyott, közel $600,000 dollár tartozás a Magyar Ház anyagi erkölcsi és fizikai létét talán kevésbé veszélyeztette?



Kedves Takács úr , ez ellen tiltakozzon azzal a kis csapatával akik nem bírnak békében maradni már évtizedek óta és előre nézve

a kultúránkat, erkölcsi értékeinket,és a közösség érdekeit ápolni.Félretéve a személyes, bosszú szomjas, féltékenységen alapuló szélmalom harcot. És mindig másokat keresni bűnbaknak. Jó lenne ha szabad idejét és energiáját inkább közösségépitő, pozitíve

kulturális munkára fordítaná, főleg ha fel akarják újra építeni a magyar ház tagságát 705 főre (beleértve 123 elhunyt tagot és azokat akiknek a nevében proxykatadtak ki) mint mi és behozni 250 kulturális programot (közel 600,000 ezer dollárért), ledolgozni önkéntes munkával 25 évet a MH vezetőségében, mint én(kevesebb lelkesedés talán nem tette volna tönkre a St. Clair-i Magyar Házat
1f603
). Mindezek mellett két gyereket felnevelni magyarságuk tudatában. Csak ennyit magamról és a valóságról.


Szeretném én is kiküldeni levelét az enyém kíséretében arra a nagy tagsági listára aminek birtokában vagyok ha felteszik a facebookra én is csatlakozni szeretnék.

Nem hisszük hogy amit Szabó Katalin ir, hiteles egy bizalmat vesztett, felelőtlenül gazdálkodó, Magyar Házból kizárt személy tollából.


Tény


Ha a Magyar Kormány nem biztositotta volna ugyanazt az összeget amit a Szabó-Vaski vezetés felelőtlenül elköltött, közel 600,000 dollárt, akkor Torontóban most nem lenne Magyar Ház.



FELHIVJUK MINDENKI, FŐLEG A VEZETŐSÉG ÉS IGAZGATÓSÁG FIGYELMÉT A 4. PONTRA. TEHÁT NINCS TARTOZÁS Irja Szabó Katalin



AKKOR KÓKAI TIBOR ÉSTÁRSAI KINEK AZ ÉRDEKÉBEN LOBBIZNAK TÖBB TIZEZER DOLLÁR KIFIZETÉSÉÉRT? EGY BIZTOS, NEM A MAGYAR HÁZ TAGSÁGA ÉRDEKÉBEN, AKI ŐKET MEGVÁLASZTOTTA.

TALÁN BARÁTOK VANNAK A MCMILLAN CÉGBEN?

HM.



TOVÁBBI KÉRDÉSEK IS FELMERÜLNEK:

HONNAN LENNE PÉNZE A MAGYAR HÁZNAK?



EZT A JOGTALAN KÖLTSÉGET A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL KIVÁNJÁK KIFIZETTETNI?

EZT NEM SZABAD MEGENGEDNI!!!!!!!
 

Okorporkolt

Kitiltott (BANned)
Es ezek (barmelyik oldal) meg azt akarjak hogy a fiatalok es nem fiatalok menjenek a Magyar Hazba?
Magyarorszag kicsiben, csalnak lopnak hazudnak...Gratulalok Magyar Haz!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem egeszen ertheto ....az elozmenyek ,hogy most megint teritekre kerult a ket diszpinty mukodese ...
minden birosagi ugy ,akar egy kozgyules megtartasa vagy egy szavazast minden eszkozzel megakadalyoztak, a birosag dontott es vegul 3 szor szavaztuk ki oket a hazbol.
Most miert is kene fizetni a pereskedest? fizessek ok, akik nem tartottak be a haz szabalyait ,akik a tagsagot sz@rba se vettek a tagsag donteset a kozgyuleseken.
Igen nincs kepbe az aki ugy gondolja hogy egy pereskedesnek a nyertesnek kene fizetni nem csak a sajat ugyvedjet hanen a veszteset is.
Nem tudom mi valtozott meg azoknal a tagoknal akik vegig szenvedtek , sot adakoztak is arra ,hogy a legalis mukodes fenmaradjon azok most hol vanak? Hol vannak a videok amik keszultek ,hogy az ugyvedje Vaskynak ingyen bermentve kepviseli./Ivanyi ur/
Akinek nincs kedve visszaolvasni itt az hasznalja a google, vagy a you tube -ot, maris kepbe van.
Csak ugy emlekeztetoul.Szabo Kati letagadta hogy eladositotta a hazat.........Kerekes nevu tag ment be es hozta el a tulajdon lap masolatat ,es dugta az orra ala hogy akkor ez az 500eer dolcsi hitel mi.?
valasza az volt ja az mas az egy credit a TD tol, aminek a fedezete a Haz de olyan rossz feltetelekkel azonnal vissza kerhetik a penzt egybe ha nem tudjak kifizetni a bank van nyeregbe es meg rosszabb arert kellett volna eladni a hazat. Es mar akkor a fele penznek a nyakara hagtak. Szocs Klari Koszo Misi millio egy jegyzokonyv tanusaga ,hogy miert kellett bele menni , hogy meg volt kozel 100ezer $ kozmuszamla stb.
Na es mire ment a penz ami igazan felhabrito dinom danom, sirva mulat a magyar , mint a dzsentri vilagba.
Sajat es szuk barati koruk szorakoztatasara.

HA barki arra gondolna ,hogy erre a parosra meg valaki egy centet is adakozna , es megegyszer segitseget nyujtana a haznak ez ugyben az tevedesbe van.

Ha megint a "kultur programok "ugy mukodnek hogy hitel kell hozza es mind vezteseges akkor menthetetlen a haz, es akinek ma bejegyzese van a tulajdonlapon aze lesz es az fog diktalni mikor miert kell megszabadulni a Mh -tol ismet.

Egy magyarnak nem tehetnek szemrehanyast a mostani vezetoseg mert az eg vilagon sehol nem kommunikalnak , hogy barmirol is tudjanak a tagok.
Se levelben se emailbe se a neten, gondolom nem a galamb postat reszesitik elonybe a a XIX.szazadba a fiatal vezetoseg.

Az sem igaz mindenki meghalt. Sokan ugyan valoban elmentek kozulunk, de nagyon sokan maradtak tavol a Mh-tol nem csak mert messze van sok embernek, hanem mert nem keresik a magyarok tarsasagat, a tajekoztatas meg egyenesen zero.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Nem értem, nem értem...

Kedves Melitta,
rátévedtem a Kanadai, torontói Kulturközpont oldalára. Meglepetésként ért, méghozzá rossz szájízzel, hogy a CanadaHun nem szerepel a szervezetei között. Ezek szerint nem vagyunk tagok,mármint a Magyar Háznak? Eleddig úgy tudtam, hogy tagok vagyunk. Ha pedig tagok vagyunk, akkor miért nem szerepelünk a listán?
Megkérdezhetném, az okát?
A miértjét?
Köszönettel:
G.B.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kerdojel van, az biztos ?nem is keves
mert 14 eve a Canadahun tagja a Magyar Haznak mint tarsszervezet ahogy ok hivjak, es azota fizeti is a tagdijat.$50.- /az en tagsagom 1989-1990 ota folyamatos ami kozel 30 eves./
mert ugy latom csak mi vagyunk "kimaradva"
mert lehet hogy kivagtak minket mint a macskat .......csak nem kozoltek velunk de a penzt se utaltak vissza?????
mert lehet ki is vagyunk tiltva talan........
mert lehet nem vagyunk eleg"jo"magyarok.........
mert csak talalgatni tudok az okokrol......de hogy nem pozitiv meggondolasbol hagytak ki minket az azert feltetelezheto.

emailbe se kaptam valaszt, mi tortent hogy lekerultunk a tagsagi oldalrol..........

Ha igy kezelik a fizeto tagsagot akkor hamarosan megint a nyakukba akaszthatjak a For Sale tablat.

A legutobbi kozgyulesre nem tudtam elmenni, mert unokam beteg volt , lehet ott tortent valami amirol en nem tudok...... ok meg nem tajekoztattak.:(
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Kerdojel van, az biztos ?nem is keves
mert 14 eve a Canadahun tagja a Magyar Haznak mint tarsszervezet ahogy ok hivjak, es azota fizeti is a tagdijat.$50.- /az en tagsagom 1989-1990 ota folyamatos ami kozel 30 eves./
mert ugy latom csak mi vagyunk "kimaradva"
mert lehet hogy kivagtak minket mint a macskat .......csak nem kozoltek velunk de a penzt se utaltak vissza?????
mert lehet ki is vagyunk tiltva talan........
mert lehet nem vagyunk eleg"jo"magyarok.........
mert csak talalgatni tudok az okokrol......de hogy nem pozitiv meggondolasbol hagytak ki minket az azert feltetelezheto.

emailbe se kaptam valaszt, mi tortent hogy lekerultunk a tagsagi oldalrol..........

Ha igy kezelik a fizeto tagsagot akkor hamarosan megint a nyakukba akaszthatjak a For Sale tablat.

A legutobbi kozgyulesre nem tudtam elmenni, mert unokam beteg volt , lehet ott tortent valami amirol en nem tudok...... ok meg nem tajekoztattak.:(
*
Kedves Melitta,
tudd meg én most MEGMOROGTAM őket! Mivel a kínai horoszkóp szerint tigris vagyok, így, mint Tigrisnek, ez a véleményem - róluk, ha kihagynak minket, s ok és indok nélkül:

G.B.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
egyszeru bojana mint a faek
azeee mert nem erdelyi ...(csak egy tapos magyar ...)
*
Kedves Vigilant,
köszönöm a "felhomályosítást", valóban mi vagyunk a kedvezőtlen helyzetben. Kezdve attól - NEM VAGYOK ÍRIGY! - de egyre többször szembesülök azzal, hogy az erdélyi szegény árvákat segíti ez vagy az a rendezvény. S, mi van az itthoni, szegény sorban élő gyerekekkel? Tudom, már többen mondták, hogy "fafejű" vagyok, de nem értem. :o Azt vallom, előbb a sajátjaimon segítek, s ha marad, s amennyi, azt adományozom. Mostanában minden megfordítva van. NEM VAGYOK ÍRIGY, csak nem értem ezt a helyzetet.
G.B.
 

DelMonte

Állandó Tag
Állandó Tag
Kerdojel van, az biztos ?nem is keves
mert 14 eve a Canadahun tagja a Magyar Haznak mint tarsszervezet ahogy ok hivjak, es azota fizeti is a tagdijat.$50.- /az en tagsagom 1989-1990 ota folyamatos ami kozel 30 eves./
mert ugy latom csak mi vagyunk "kimaradva"
mert lehet hogy kivagtak minket mint a macskat .......csak nem kozoltek velunk de a penzt se utaltak vissza?????
mert lehet ki is vagyunk tiltva talan........
mert lehet nem vagyunk eleg"jo"magyarok.........
mert csak talalgatni tudok az okokrol......de hogy nem pozitiv meggondolasbol hagytak ki minket az azert feltetelezheto.

emailbe se kaptam valaszt, mi tortent hogy lekerultunk a tagsagi oldalrol..........

Ha igy kezelik a fizeto tagsagot akkor hamarosan megint a nyakukba akaszthatjak a For Sale tablat.

A legutobbi kozgyulesre nem tudtam elmenni, mert unokam beteg volt , lehet ott tortent valami amirol en nem tudok...... ok meg nem tajekoztattak.:(
A "CanadaHun" a MagyarHázban tagként van bejegyezve, nem szervezetként.
Ugyanez a helyzet a tulajjal is - õ is tag.
Ez mindig is így volt - kezdetektõl fogva. Pontosan tudom. Még pontosabban: láttam.
Ha el akartál menni a közgyûlésre, feltételezhetõ, hogy meghívó(ka)t kaptál rá - azaz, a taglistán fenn vagy(tok).
Ha nem kapsz leveleket (pontosabban: e-mail-eket), az azt jelenti, hogy nem vagy(tok) a levelezõlistán.
Ha akarsz leveleket, be kell telefonálni a MH-ba, és meg kell adni az e-mail-cím(etek)et. Magától/automatikusan ez nem megy. Tudomásom szerint, ezt évekig gyüjtötték (a bejáró tagoktól), de az ilyesmi sûrûn változik.
Mindez el lévén mondva, nagyon sokat ne remélj: oly nagy felfordulás van ott (pláne a nyilvántartásban), hogy az párját ritkítja.
Én például még 2014-ben lemondtam (írásban/levélben) MH-i tagságomrol, és kértem e-mail-címem törlését minden levelezõ listáikról, de még most is kapok meghívókat, tudósításokat, szemétpostát.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A "CanadaHun" a MagyarHázban tagként van bejegyezve, nem szervezetként.
Ugyanez a helyzet a tulajjal is - õ is tag.
Ez mindig is így volt - kezdetektõl fogva. Pontosan tudom. Még pontosabban: láttam.
Ha el akartál menni a közgyûlésre, feltételezhetõ, hogy meghívó(ka)t kaptál rá - azaz, a taglistán fenn vagy(tok).
Ha nem kapsz leveleket (pontosabban: e-mail-eket), az azt jelenti, hogy nem vagy(tok) a levelezõlistán.
Ha akarsz leveleket, be kell telefonálni a MH-ba, és meg kell adni az e-mail-cím(etek)et. Magától/automatikusan ez nem megy. Tudomásom szerint, ezt évekig gyüjtötték (a bejáró tagoktól), de az ilyesmi sûrûn változik.
Mindez el lévén mondva, nagyon sokat ne remélj: oly nagy felfordulás van ott (pláne a nyilvántartásban), hogy az párját ritkítja.
Én például még 2014-ben lemondtam (írásban/levélben) MH-i tagságomrol, és kértem e-mail-címem törlését minden levelezõ listáikról, de még most is kapok meghívókat, tudósításokat, szemétpostát.
*
Ez nagyon szomorú kedves DelMonte!
Úgy hittem, reméltem, hogy egy új, választott hazában a maréknyi magyar összefog. Közös rendezvényeken, programokon magyar nyelven beszélnek, sőt egyes rendezvényekre a családtagjaikat, akik már az új hazában születtek, elviszik. Tanulják, bírják a magyar nyelvet, kóstoljanak bele a magyar kultúrába, a hagyományokba, az irodalomba. A történelmet nem írom, mert azt mindig és folyamatosan meghamisítják...
Egyszóval jó magyarnak lenni, s ezt az érzést még nem sikerült sokunkból - kiverni/kiszorítani.
G.B.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Delmote
Fantom nevekkel nem szoktam ilyen ugyben szoba allni, de azert most kivetelet teszek.
Elo kene keresned a jegyzokonyveket, hogy milyen vitak voltak a tagszervezetek korul mert $1000.- kellett ano befizetni es pontosan ezert sok szervezet foleg akik non profituak kimaradtak volna igy egyik kozgyulesen leszallitottak az arat $50.- es azonnal megugrott a tagszervezetek szama.
NA de milyen plust kap a tagszervet toletek? semmit.
De a canadahun belepesi urlapjat is elokeresheted, mert azon is tagszervezet voltunk es vagyunk.
de megnezheted ha mar allitod minden kozgyules bejelentkezesi listan is a tagszervezeteknel voltunk.
A canadahun Canadaba leregisztralt oldal es nem szemely, foleg nem ugy hogy egyszemelyt ketszer sujtotok tagsagi dijjal. A lanykori nevemen nem akartok meg egy tagdijat?
A kanada vilaga is ket tagdijat fizet? /hozza tudom hasonlitani a Canadahunt , igaz ok Montrealiak, mi meg Torontoiak vagyunk varom a magyarazatod hogy ok miert tagszervezetek mi meg miert nem?vagy a tobbi szervezet? Hogy is van mitol szervezet a szervezet a te fogalmaid szerint?
Pofara megy? ki szipi ki nem ?
Tudod mit kellene csinalnod?azt mondani sorryyyyyyyyyyyyyy veletlen lemaradt es potolom.
Nem itt ossze -vissza handabandazni ,mert ha idaig fent voltunk es tagszervezet voltunk akkor 13 evig jo volt akkor most mi is a problema?
Most josz az uj otleteddel ami nem is igaz es sehova ne vezet, csak is a negativ reklamodhoz, hogy igy akartok ti Mh hazi kozosseget epiteni , hogy tuzzel vassal irtjatok a tagokat ki.
Batran kiallithatod a csekket es viszakuldheted a canadahun tagdijat akar 14 evre visszamenoleg is ha azt allitod nem vagyunk es voltunk tagszervezet.
Bravo!!!
Nem is vagy magyar hazi tag, sot kompetens se ebben az ugyben akkor miert is vauzol bele?
Eleg vacak hire van a haznak ,nem kell megjobban rongalni.

KB 2 eve , meg a Canadahun radiot is agitaltak hogy lepjen be szervezetkent, milyen jo hogy akkor nem csinaltam meg a regisztraciojat, most akkor $150 dollarert neznel hulyenek.
 

DelMonte

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem egeszen ertheto ....az elozmenyek ,hogy most megint teritekre kerult a ket diszpinty mukodese ...
minden birosagi ugy ,akar egy kozgyules megtartasa vagy egy szavazast minden eszkozzel megakadalyoztak, a birosag dontott es vegul 3 szor szavaztuk ki oket a hazbol.
Most miert is kene fizetni a pereskedest? fizessek ok, akik nem tartottak be a haz szabalyait ,akik a tagsagot sz@rba se vettek a tagsag donteset a kozgyuleseken.
Igen nincs kepbe az aki ugy gondolja hogy egy pereskedesnek a nyertesnek kene fizetni nem csak a sajat ugyvedjet hanen a veszteset is.
Nem tudom mi valtozott meg azoknal a tagoknal akik vegig szenvedtek , sot adakoztak is arra ,hogy a legalis mukodes fenmaradjon azok most hol vanak? Hol vannak a videok amik keszultek ,hogy az ugyvedje Vaskynak ingyen bermentve kepviseli./Ivanyi ur/
Akinek nincs kedve visszaolvasni itt az hasznalja a google, vagy a you tube -ot, maris kepbe van.
Csak ugy emlekeztetoul.Szabo Kati letagadta hogy eladositotta a hazat.........Kerekes nevu tag ment be es hozta el a tulajdon lap masolatat ,es dugta az orra ala hogy akkor ez az 500eer dolcsi hitel mi.?
valasza az volt ja az mas az egy credit a TD tol, aminek a fedezete a Haz de olyan rossz feltetelekkel azonnal vissza kerhetik a penzt egybe ha nem tudjak kifizetni a bank van nyeregbe es meg rosszabb arert kellett volna eladni a hazat. Es mar akkor a fele penznek a nyakara hagtak. Szocs Klari Koszo Misi millio egy jegyzokonyv tanusaga ,hogy miert kellett bele menni , hogy meg volt kozel 100ezer $ kozmuszamla stb.
Na es mire ment a penz ami igazan felhabrito dinom danom, sirva mulat a magyar , mint a dzsentri vilagba.
Sajat es szuk barati koruk szorakoztatasara.

HA barki arra gondolna ,hogy erre a parosra meg valaki egy centet is adakozna , es megegyszer segitseget nyujtana a haznak ez ugyben az tevedesbe van.

Ha megint a "kultur programok "ugy mukodnek hogy hitel kell hozza es mind vezteseges akkor menthetetlen a haz, es akinek ma bejegyzese van a tulajdonlapon aze lesz es az fog diktalni mikor miert kell megszabadulni a Mh -tol ismet.

Egy magyarnak nem tehetnek szemrehanyast a mostani vezetoseg mert az eg vilagon sehol nem kommunikalnak , hogy barmirol is tudjanak a tagok.
Se levelben se emailbe se a neten, gondolom nem a galamb postat reszesitik elonybe a a XIX.szazadba a fiatal vezetoseg.

Az sem igaz mindenki meghalt. Sokan ugyan valoban elmentek kozulunk, de nagyon sokan maradtak tavol a Mh-tol nem csak mert messze van sok embernek, hanem mert nem keresik a magyarok tarsasagat, a tajekoztatas meg egyenesen zero.
Tudomásom szerint, be lett választva a vezetõségbe a "régi gárda" egyik barátja, a Kókai, és az erõlteti a költségek kifizetését.
S mivelhogy a dolgok pont úgy állnak, ahogy leírtad, más értelmezést én sem látok, mint hogy nyereskedni akarnak rajta.
 

DelMonte

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Delmote
Fantom nevekkel nem szoktam ilyen ugyben szoba allni, de azert most kivetelet teszek.
Elo kene keresned a jegyzokonyveket, hogy milyen vitak voltak a tagszervezetek korul mert $1000.- kellett ano befizetni es pontosan ezert sok szervezet foleg akik non profituak kimaradtak volna igy egyik kozgyulesen leszallitottak az arat $50.- es azonnal megugrott a tagszervezetek szama.
NA de milyen plust kap a tagszervet toletek? semmit.
De a canadahun belepesi urlapjat is elokeresheted, mert azon is tagszervezet voltunk es vagyunk.
de megnezheted ha mar allitod minden kozgyules bejelentkezesi listan is a tagszervezeteknel voltunk.
A canadahun Canadaba leregisztralt oldal es nem szemely, foleg nem ugy hogy egyszemelyt ketszer sujtotok tagsagi dijjal. A lanykori nevemen nem akartok meg egy tagdijat?
A kanada vilaga is ket tagdijat fizet? /hozza tudom hasonlitani a Canadahunt , igaz ok Montrealiak, mi meg Torontoiak vagyunk varom a magyarazatod hogy ok miert tagszervezetek mi meg miert nem?vagy a tobbi szervezet? Hogy is van mitol szervezet a szervezet a te fogalmaid szerint?
Pofara megy? ki szipi ki nem ?
Tudod mit kellene csinalnod?azt mondani sorryyyyyyyyyyyyyy veletlen lemaradt es potolom.
Nem itt ossze -vissza handabandazni ,mert ha idaig fent voltunk es tagszervezet voltunk akkor 13 evig jo volt akkor most mi is a problema?
Most josz az uj otleteddel ami nem is igaz es sehova ne vezet, csak is a negativ reklamodhoz, hogy igy akartok ti Mh hazi kozosseget epiteni , hogy tuzzel vassal irtjatok a tagokat ki.
Batran kiallithatod a csekket es viszakuldheted a canadahun tagdijat akar 14 evre visszamenoleg is ha azt allitod nem vagyunk es voltunk tagszervezet.
Bravo!!!
Nem is vagy magyar hazi tag, sot kompetens se ebben az ugyben akkor miert is vauzol bele?
Eleg vacak hire van a haznak ,nem kell megjobban rongalni.

KB 2 eve , meg a Canadahun radiot is agitaltak hogy lepjen be szervezetkent, milyen jo hogy akkor nem csinaltam meg a regisztraciojat, most akkor $150 dollarert neznel hulyenek.
Kedves Melitta! :)
(A "fantom" nevem marad, leginkább, mert még azokból az idõkbõl származik, amikor még ez volt a divat. És mellesleg, nem is annyira fantom: igazi nevem idegenbe fordítása.)
Ne veszekedj velem, mert én csak segítni akartam: ha akarsz rajtuk javítni - jó, ha nem - marad ahogy most van. Nekem nagyon sok bajom van a MagyarHázzal, de azt nem tudom elképzelni, hogy maguktól õk valamikor is rájönnének, hogy nincs rendben a te/ti nyilvántartásod. (Mintahogy az enyém sem.)
2013-ban felkértek, hogy segítenék nekik, de nem bírtam azt a mocskolódást, ami ott folyt, úgyhogy abbahagytam. Erdélyi lévén, nekem nincs szükségem arra, hogy nem-testvéreim kevesebbre értékeljenek, mint befogadó hazám. A MagyarHáz és tagjai még nagyon sokat kell fejlõdjenek ahoz, hogy az egyetemes magyarság számára elfogadhatóak legyenek.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Delmote
Bocs hogy igy kirohantam de ugy gondolom 100% ig igaza van.
Egy magyar haznak ossze kene gyujteni a magyar szervezeteket a magyar vonatkozasu bisniszeket stb hogy tamogassa ezzel is a kinti magyar kozosseget, es nem kiszurni es szelektalni kivagni a fenebe a mar meglevo szervezetet. Osszefogni kene minden magyar vonatkozasu csoportokat, fuggetlen attol melyik orszagbol jott ide Canadaba.
Nyilvan mint az anyatigris vedem a Canadahunt ,mert nalunk a vilagon nincs olyan orszag ahonan ne lennenek tagjaink, es szivbol orulok,hogy sokan jarnak ide es megtisztelnek bennunket velemenyukkel es megismerhetjuk oket eljenk barhol a vilagba.
Raadasul Eszak-Amerika legnagyobb webportalja vagyunk, meg ha idonkent gombockent meg is akadunk a Magyar Haz torkan.
Meg az elozo vezetosegbol is mindenki hasznalta a netet, a mostanitol meg megjobban elvarhato hisz mind fiatal.
Hacsak nem az a cel hogy kifustoljek a magyarokat es szet szedjek a mar gyer letszamu magyar hazi tagsagot.
A magyar haz is tagja a canadahun oldalnak.
/nalunk nem kell valodi nev, mindenki azzal regisztral amivel akar, ha a MH neveben ir valaki elvarhato tudja az ember kivel beszel. / foleg ha penzrol van szo.
 
Utoljára módosítva:

DelMonte

Állandó Tag
Állandó Tag
Palotaforradalom a MagyarHázban!
A vezetõség fõ tagjai le akarják mondatni az elnököt, sorozatos visszaélései miatt!
Or else.
Ma lesz a nagy igazgatósági gyûlés.
Számíthatunk új elnökválasztási közgyûlésre.
Hogy én mindent csak az utolsó pillanatban tudok meg!
 

DelMonte

Állandó Tag
Állandó Tag
A MagyarHáz honlapján található nagyon szûkszavú tudósítás szerint, az ideiglenes elnök dr. Fecsõ András Botond lett. (Eddig, közkapcsolati igazgató volt.)
(lásd http://www.hccc.org/articles.php?id=15286)
Ezek szerint október táján tisztújitó közgyûlésre számíthatunk.
Egyesek szerint, Szõcs Klára (volt elnök) is megméretteti magát. Elvileg, indulhat.
 
Oldal tetejére