Kincset érő feljegyzéseket készített a tudósoknak

Amerika egyik leghidegebb helye Colorado államban Gothic városa. Az 1920-as évek óta teljesen elhagyatott település,de egyetlen ember mégis otthonának mondja: Billy Barr.

A férfi negyven éve ott lakik, teljesen elszigetelten, és unalmában rögzítette a hó mennyiségét, változásait. Ezek azért nagyon fontosak, mert a folyamatosan hideg helyeken, vagy nagyobb magasságokban rétegesen lerakódó és felhalmozódó hó fontos vízkészletet jelent, patakokat, folyókat táplál, ivóvízként szolgál sok népnek, és hirtelen elolvadása árvizeket okozhat.

Folyamatosan szemmel kell őket tartani, mert lavinák kialakulásában is szerepük lehet. Egyszóval Billy Barr megfigyelései szó szerint kincset érnek az éghajlat változásai kutató tudósoknak, s erről rövidfilmet is készítettek.



bill.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,802,111
Tagok
615,738
Legújabb tagunk
Szöllős Ágnes
Oldal tetejére