Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

computer-1591018_960_720.jpg
 
:hurra::rohog::rohog::rohog:, persze hasonlóan a vegyi fegyvereket gyártó teherautokkal egyetemben ! Hiszen azt is még az UN elött is pontosan , precizen elöadta Mr. Collin Power elvtárs nem ??
Csak azt nemértem hogy amikor Mrs. Clinton Mr Obamával szembe vesztett akkor nemvolt hackelés ?? Mert ugye Mr. Clapper azt mesélte a Senátus elött , hogy Putyin már 1960 óta befolyásolja az amerikai választásokat ;)
 
Utoljára módosítva:
Assange, a Wikileaks alapítója már három napja közölte, hogy az oroszok nem hekkeltek semmit. A Washington Post tegnap hozta le, hogy az FBI bizonyítani tudja, nem történt orosz hekkelés.
Akkor most a Washington Post állít valótlant, vagy az Independent?

Másfelől pedig, ha az oroszok hekkeltek volna, akkor az amerikai nép csak köszönettel tartozna nekik, hisz nyilvánosságra hoztak egy elnökjelöltről olyan dolgokat, amik miatt az amcsik szerint alkalmatlan az elnökségre. :D

De nézhetjük úgy is, hogy akkor Obama szerint Putyin irányítja Amerikát is! :rohog:
Blama ez mindenhogyan kérem!
 
Utoljára módosítva:
Másfelől pedig, ha az oroszok hekkeltek volna, akkor az amerikai nép csak köszönettel tartozna nekik, hisz nyilvánosságra hoztak egy elnökjelöltről olyan dolgokat, amik miatt az amcsik szerint alkalmatlan az elnökségre.

Pontosan. Azért ne felejtsük már el az alap problémát: voltak levelek. Érdekes, hogy azokról a dolgokról, amelyek ilyen módon kiderültek, valahogy senki sem akar ilyen lelkesen nyomozni.
 
hasonlóan a vegyi fegyvereket gyártó teherautokkal egyetemben

A klasszikus vicc jutott eszembe, kicsit az esetre formázva.

Elit kommandós verseny van a sivatagban, feladat meg kell találni egy tevét.
Jönnek az orosz kommandósok, sorba állnak,elindulnak, egy óra múlva hozzák a tevét. Mondja a zsűri elnöke:
- Nagyon jó az idejük, hogyan csinálták?
- Megnéztük a műholdas felvételt és egyből oda mentünk, ahol a teve volt!
Jönnek a közel-keleti kommandósok, sorba állnak elindulnak, fél óra múlva hoznak egy tevét.
- Kiváló az idejük uraim, hogyan csinálták?
- Jött egy arab teveháton, az arabot lelőttük, a tevét elhoztuk!
Jönnek az amerikai kommandósok, sorba állnak, elindulnak, tíz perc múlva hoznak egy elefántot, szemei kiszúrva, lábai eltörve!
- Ez csodálatos idő uraim, de ez nem teve, hanem egy elefánt!Megszólal az elefánt:
- Teve vagyok, teve vagyok!
 
A világ legprofibb és legszélesebb körben figyelő hackere, az USA (NSA lásd Edward Snowden esetét). Aki bárkit, még a legfőbb szövetséges államok vezetőit is lehallgatta (lehallgatja), milyen erkölcsi alapon vádolhat bárkit mivel?
Mi a sértődés lényege. Az, hogy más is megteheti, azokon a a főként amerikai fejlesztésű IT és telefonos rendszereken keresztül, amelyek a fejlesztéskor eleve tartalmazzák ezeket "réseket", amelyet lehetővé teszik a bárki figyelését, lehallgatását, amelyet egyébként ők folyamatosan világszerte végeznek?
Mind ez John McCain szenátor szerint a demokrácia elleni támadás volt? (Ha a magyar hírforrások hitelesen idézték nyilatkozatát.)
Milyen értelmezése annak a demokráciának, amely maga valóságában folyamatosan követi el a "John McCain szerinti demokráciájával szembeni támadást" a világ egyéb államaival, állampolgáraival szemben?
 
A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

Nem is fog. Mivelhogy ezek is úgy léteznek, mint Szaddam vegyifegyverei.

Az egész csak szánalmas próbálkozásnak tűnik, hogy Trump megválasztását törvénytelenítsék, Trumpot lehazaárulózzák, és a demokraták vereségét Putyinra kenjék. Még az amcsi kommentelők is röhögnek rajta.
Ahelyett, hogy Hillary-t vonnák felelősségre a hanyag adatkezelés miatt, no meg a sok disznóság miatt, amik így (ezek szerint az oroszoknak hála) napvilágra kerültek!
Na de úgy látszik, Amerikában nem az a bűnös, aki disznóságot csinál, hanem az, aki ezt nyilvánosságra hozza! Ezért Obama akár még háborút is indít az orosz ellen.
Ej, de messze van még huszadika!
 
Nagyon furcsa nekem ez az egész Szinjáték !! Mert ugye Obama azt mondotta Merkelnek amikor az felháborodást szinlelve kérdöre vonta az amerikai elnököt a hekkelt telefonja miatt , hogy azért vannak a titkos szolgálatok hogy ilyent csináljanak !! Akkor neki ezt szabad ?? Mert Ö a nobeldijjas ?? Vagy a demokratább ?! Fura eza kettös mérce , aztán a CIA meg az NSA abban az idöben amig Putyin hekkelt a WC ben voltak egész nap ??
 
Mi is történt, és ki a felelős azért, hogy ez megtörténhetett?
1. Oroszok ( amennyiben hiszünk a jelentésnek)
2. Hillary Clinton, aki a garázsában, védtelenül üzemeltetett egy eMail szervert.

Felelősségre vonás:
1. Egy magánember garázsában lévő informatikai hálózat elleni támadásért nem lehet háborút indítani egy vetélytárs ellen.
2. Még mindig nincs előzetesben.

Mi a célja a sajtóban zajló boszorkányüldözésnek?
 
MAr ketszer vizsgaltak az email ugyet es nem talaltak olyan okot amiert sittre lehet menni. Lepjel mar tul rajta.
Trump se piskota , vadaskodott eleget, pl Obamaval, hogy nem amerikai meg Huszeinnek hivjak, ragalamzasert meg se ment huvosre, es meg bosanatot se kert.
Fuggetlen mindentol Trump a nyertes es o az Egyasult Allamok ELnoke.
 
MAr ketszer vizsgaltak az email ugyet es nem talaltak olyan okot amiert sittre lehet menni. Lepjel mar tul rajta.
Trump se piskota , vadaskodott eleget, pl Obamaval, hogy nem amerikai meg Huszeinnek hivjak, ragalamzasert meg se ment huvosre, es meg bosanatot se kert.
Fuggetlen mindentol Trump a nyertes es o az Egyasul Allamok ELnoke.

Elkerülte a figyelmedet egy fontos tény: Ha Hillary Clinton nem a saját garázsában üzemelteti az email szerverét, akkor nem kap nyilvánosságot a levelezése. Akkor most ő a megválasztott elnök.

"Lépjél már túl rajta" - Ez egy fontos mondat. A mostani "orosz-ellenes-kampány" elfedi Hillary felelősségét. Szerintem egyik, fontos célja éppen ez. Szerecsen mosdatás zajlik
 
Nálunk ma nagyon hideg lett !! Persze mert a KGB-s ügynök Putyin aki mint mindenki tudja egy szemét ember Ö csinálta ezt direkt !! Olvastam a Népszavában vagy a Pravdában ? már nem is tudom !! Ja irta némely amerikai szatirikus , hogy a második világháborúért is Putyin a felelös , de ha ez igy megy tovább akkor gondolom Bábel tornya , az Özönviz , meg majd elfelejtettem a Paradicsomból való kiüzetés is az Ö agyában fogalmazodott meg !! Könyörgöm , bombázzuk már le , vessük már be sóval azt az országot :hurra::hurra::rohog::rohog::rohog:.
Melitta , ki többször HAZUDIK annak talán senki sem hisz , talán ?! Ez hasonló mint a II. világháború kezdete , tudod hajnal 5 órakkor visszalöttünk ;). Amugy hol a francba is vannak azzok a teherautok ?? vagy olyan az mint a kámfor ? nyoma tünt ??:rohog::rohog::rohog::rohog::rohog:
 
Utoljára módosítva:
Elkerülte a figyelmedet egy fontos tény: Ha Hillary Clinton nem a saját garázsában üzemelteti az email szerverét, akkor nem kap nyilvánosságot a levelezése. Akkor most ő a megválasztott elnök.

"Lépjél már túl rajta" - Ez egy fontos mondat. A mostani "orosz-ellenes-kampány" elfedi Hillary felelősségét. Szerintem egyik, fontos célja éppen ez. Szerecsen mosdatás zajlik
Nem sikerult neki, atszamoltak a szavazatokat is. Ezzel be van fejezve az elnoki szek szamara. Ott lesz Tumpnak a beiktatasi ceremonian .
Nehogy mar te vond felelossegre ,mikor az FBI es minden ellenorzo szerv atvizsgalta. Leragott csonton nem kell tovabb rugozni.
VArjuk meg hogy fog Trump viszonyulni a kampany igeretihez es mit es hogy valosit meg.
Maniatok a multidon ragodni, amin mar valtoztatni nem lehet.
 
Utoljára módosítva:
Melitta , figyelj csak nem is tudom ki és kik rágodnak a múlt idön ?! Nem e Mrs. Clinton és csapata Obama elvtárssal az élen akik nemtudnak a veszteségükbe beletörödni ? Nem e ök keverik mág most is a kakit ?? Probálják meg Trumpot lehetettlenné tenni ?? Itt látszik ki a nemjó vesztes , de biztosan kap majd még egy Nobel dijjat ezért is :rohog::rohog:
 
A hacker tamadas az amcsi allam aparatusba kotoraszott bele.
Godolod Trump akarna ilyen szitube kerulni?? ahogy a legelejen irtam demokrata es republikanusok kez a kezbe fognak fellepni hogy sajat orszaguk biztonsagukat megvedjek.
A valasztas eldolt es nem fog megvaltozni.
Minden szinten megprobaltak Hillaryt lehetetlene tenni, pont a masodik bejelentes az email ugyben ,ami vegul semmi torvenybe utkozo nem volt azonkivul ,hogy nem kellett volna neki mas szervert hasznalni amiert tobbszor elnezest kert.
Errol a storyrol mar jo par bort lehuztak , mar nincs miert tovabb folytatni, ha csak nem az a tanusag belole hogy pont azert hasznalt sajat szervert mert volt valami amiert nem bizott az allamiba. Az emailek atvizsgalasa utan semmi hadititok, vagy allam titok nem szerepelt,.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,750
Tagok
615,333
Legújabb tagunk
canoon
Oldal tetejére