Verni kell az asszonyokat, hogy tudják hol a helyük

Egyebek mellett ezt tanácsolja egy friss házasoknak szóló török házassági útmutató. Ami szerint a nőnek kötelessége szexi fehérneműbe bújva lesni férje kívánságait.

„Perverz fantáziák könyve.” Így jellemezte az ellenzéki török Köztársasági Néppárt (CKP) egyik képviselője azt a házassági útmutatót, amit a kormánypárt irányítása alatt álló Kütahya városban kapnak meg az esküvőkön az ifjú házasok – írta a Sol International. A „Családi házasélet” című oktatási anyagot a török vallásügyi hivatal (Diyanet) egyik volt munkatársa írta, és pont olyan tanácsokat is nyújt, mintha egy keményvonalas iszlamista írta volna.

Az útmutató szerint a nőnek kötelessége alávetnie magát férje akaratának, szófogadónak kell lennie, és meg lehet verni, ha nem engedelmeskedik, vagy nem figyel arra, hogy férje szépnek találja. Az asszonyverést a könyv „gyógyszerként” jellemzi, ami „emlékeztetni fogja a nőt, hogy ki az úr a házban”.

És miután verést kapott férjétől, a nőnek kötelessége szexi ruhákba öltözve kényeztetni a férfit. Amikor pedig „a férfi dühös, a feleségnek azonnal csendbe kell maradnia, bocsánatot kell kérnie és nem szabad idegesíteni a férjét” – olvasható az útmutatóban. Ami még arra is kiterjed, hogy a nőnek „nem szabad beszélnie szex közben, mert akkor a születendő gyermek dadogós lesz”.

A feleség dolga a könyv szerint természetesen az, hogy otthon legyen és házimunkát végezzen, dolgoznia nem szabad, mert akkor nem fordít elég energiát férje szexuális igényeinek kielégítésére, Sőt, még csak ki sem teheti a lábát a házból a férfi engedélye nélkül, mert „ha a nő meglát egy férfit, aki szebb, mint a férje, akkor elcsábulhat”.

A CKP vezetője kritizálta a kiadványt, közölve, hogy az „másodrangú állampolgárként tekint a nőkre, akiket szexrabszolgaként határoz meg”, míg a török oktatásügyi miniszter „primitívnek”, és „tudománytalannak”nevezte az útmutatót. Kütahya polgármestere azonban megvédte azt, közölve, hogy 2014 óta adják oda minden friss házasnak, és eddig senki sem panaszkodott miatta.

24.

verni kell.jpg
 
A teremtő áldja meg ezeket a háttértáncosokat,nagyon hosszú élettel, akiknek a lábméretük nagyobb mint az IQ-juk, szaporodjanak,sokasodjanak...az agysejtjeik.
 
Tessék figyelmesen tanulmányozni, fel kell készülni a jövőre!

En nem látom, hogy europa ebbe az irányba menne, ellenkezöleg. Szerencsére távolodunk a középkortol.
-
-Amikor én No.-ba jöttem a nök még nem válalhattak a férjük (vagy egy férfi, mondjuk papa) engedélye nélkül munkát, csinálhattak jogositványt, nyithattak bankszámlát...
- A feleségem az asztal alatt csusztatta nekem a pénztárcát, hogy ne nézzék kurvának, egy nö nem fizethetett az étterembe...
- Az Angol televizio 1961-ben azonnali hatájjal elbocsájtott egy bemondonöt mert a térde kilátszott a hirek felolvasásánál...
- Házasságlevél nélkül nem mehetett egy nö egy férfivel egy lakásban, a föbérlöt és a szomszédot büncselekmény vádja alatt "verkupelung" elitélték volna.
- A rendörség a város körüli parkokban és bokrokban vadászott hetero és föleg homoszexuális párokra. Egy jovátételi per épp most folyik ez ügyben.
-
Röviden, borzaszto amit a vallásos erköcs megprobált és meg-probál a szekularizátio ellenére a polgárokra kényszeriteni.
-
En optimista vagyok.
Olvasom, hogy Marokkoban 48 orán belül betiltották a Burka importálását mert ezalá bujt terroristák veszélyeztetik az országot.
-
Idöközben eljutottunk No.-ban oda, hogy az 11 millio diákbol, alig 1-2 van amelyik nem hajlando fiukkal egy medencében uszni tornaoara alkalmával. A legrosszabb idöben a muszlem-vallásu tanulok 3,5% nem vett részt tornaorán, vallási okbol. Ha ez most a menekültek miatt megháromszorozodna, az sem lenne nagy szám. Tendenc positiv.
 
A beidézett sorokat nézd.Én úgy tudtam azokat önként teszik az asszonyok, még kéretlenül is ősi tudással.Visszakérdezés volt.Ki nem tette?

Más a szabadon választott (amikor mindkét fél vevő a dologra) és más az, amikor mindig rendelkezésre kell állni, mint egy guminőnek. Te nem így gondolod?
 
Utoljára módosítva:
Egyebek mellett ezt tanácsolja egy friss házasoknak szóló török házassági útmutató. Ami szerint a önkéntessége szexi fehérneműbe bújva csábítani.
(kihúzva a kötelessége szót)
Azok a dolgokat nem kell tanítani sőt előírni se.
Az úgy történik.Ezért somolyogtam.
 
Utoljára módosítva:
Pár hónappal ezelőtt, mi Kövérünk is helyre tette a magyar nőket

"Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogyha unokákat szülhetnének nekünk" - ezt Kövér László házelnök mondta a Fidesz december 13-i kongresszusán.

IMG_7569.JPG
 
Pár hónappal ezelőtt, mi Kövérünk is helyre tette a magyar nőket

"Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogyha unokákat szülhetnének nekünk" - ezt Kövér László házelnök mondta a Fidesz december 13-i kongresszusán.
Csatolás megtekintése 1519183

A vak komondorok országában mégis mit várhatunk ?

Jut eszembe, nem utaztál el ?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,773
Tagok
615,333
Legújabb tagunk
canoon
Oldal tetejére