Pufi
Reakciók pontszáma
137

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia.Remélem tudsz nekem segíteni.Az egyik családtagomat szeretném megtalálni aki kint élt Torontóban (most állítólag Washingtonban él de ez nem biztos) A nagymamám testvérének az unokája (Győri család) Olyan 1982 körül nyert egy szépségversenyt a kanadai magyarok között.Fél Csillának hívják, félig indián.(nem tudom mi lehet az angol neve) A chaten a többiek azt mondták hogy te szerveztél egy szépségversenyt és hogy lehet hogy tudsz nekem segíteni.
    Előre is köszönöm :)
    Szia Pufi, hetek óta a fejemben vagy és a Facebook-on, ahová nemrég regisztráltam, írtam is Neked üzenetet! Nekem is kegyetlen időszakom volt, van, az összeesés szélén vagyok olykor. Nem fórumozok, ide a profiloldalra bejövök néha. Sajnálom, soha nem akartalak cserbenhagyni, csak van úgy, hogy az ember egyszerűen örül ha megbírkózik a mindennapok egyre nehezedő feladataival, miközben a meglévő amúgy sem könnyű helyzetben mindig jön rá valami plusz teher... Most hogy vagy? Mi bajod volt? Benézek a topikodba, bár mostanában a fórumozásra se kedvem se időm nem maradt.
    Szia Pufi!
    Régen jártál a chat-en... Hogy áll a könyv, amit ki szeretnél adni? Néha azért benézhetsz ám hozzánk beszélgetni! Jó volt a múltkor is, feldobtad a jónépet. :)
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére