weyland-yutani
Reakciók pontszáma
2,555

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Tudod, Wey... nincsenek véletlenek. A Te véleményednek itt kellett megjelennie... külön :)
    Köszönöm.
    Wey, utolag kivanok Neked Boldog Szuletesnapot, minden jokat, es kevesebb talalkozast az alkalmatlanokkal. ;) Elnezesedet kerem, amiert nem real-time jottem, a harminc napig ervenyes hataron mindenesetre meg belul van. Legyen nagyon szep a nyarad! kiss Rixy
    Nahát, eltelt egy év újra. Remélem, állandó nálad a múzsa.:D
    Kívánok bort, búzát, szerencsét, gondolatokban gazdag sok estét!
    Szeretettel , Éva
    Kedves Wey!

    Boldog születésnapot,és hosszú,boldog,egészségben töltött szép életet kivánok!
    szeretettel:Éva
    Drága Wey!

    Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Isten (vagy akit szeretnél :D) éltessen sokáig, erőben, egészségben, szeretetben!
    Akkor úgy fogalmazok, hogy tudsz-e olyan mobi szerkesztő alkalmazást amivel képeket is be lehet illeszteni a fájlba nem csak szöveget? :)
    Üdv! Láttam, hogy a Búvár Zsebkönyvek, Bogaras részében mobi formátumban vannak benne a képek. Ezt nem tudom saját munka? Ha igen, hogy csináltad? Köszi: Z
    Szia!

    Önvizsgálatot tartottam és rájöttem, hogy egy sárkányt, vagy hidrát sem ismertem személyesen.(Ők lehet, hogy igen) Akár fülük is lehetett, vagy vizet is okádhattak. Ráadásul, lehet, hogy valamikor itt is éltek sárkányok, vagy hidrák (sárkányok tekintetében lásd a magyar népmeséket, a hidrákat meg elfelejtette megemlíteni a szájhagyomány), így megvan a magyarázat arra is hogy miért pont ez lett. A vízköpés meg szimbólikus, azért tüzet mégsem köphet egy szökőkút, bár látványosabb lenne.
    Csapások súlya alatt sem veszítheti el méltóságát az ember, sem a hitét azokban az értékekben, amelyek becsesek számára. A természet fenséges erőinek játékszere, porszemnél is kisebb a végtelen világmindenségben, mégis fittyet hányt az elemi erőkre, és az emberi agy, a változások bölcsője, nekigyürkőzött, hogy megzabolázza őket. Bármilyenek legyenek is az istenek, az emberben is van valami isteni, de van benne valami az ördögből is.
    Dzsaváharlál Néhrú
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére