Élet és tudomány

Leona

Kitiltott (BANned)
Ezt nem tudtam megnézni, atöbbi nagyon jó!!
url]http://www.iwasabducted.com/ufovideos/ufocrash.mpg
[/url]
_________________
 

donna

Állandó Tag
Állandó Tag
pitti írta:
donna írta:
Próbáltam többet találni erről az interneten független forrásból, de még nem sikerült. Szerencsére van itt genetikus prof. ismerős, megkérdezem, mit gondol erről a tudomány (pár hét türelmet kérek, megvárom, míg ezt személyesen tehetem meg).
Donna,
Ne erolkodj. Olvasd el hogy hany tudomanyos dijat gyujtott be a Frances Crick beleertve a Nobel dijat is. Ha az ismerosod ennel tobbel buszkelkedik akkor odafigyelek. :roll:
Mit ertesz azon hogy "fuggetlen forras"? Miota valasztasz el egy nobel dijas tudost a sajat teruletetol? Es foleg milyen alapon?

Viszont meg semmilyen bizonyitekkal sem jottel elo amivel bizonyitod hogy nincs foldonkivuli elet. Erdeklodve varom. 8)


A kétszáz génről. Mármint a pontos magyaqrázatáról. Tudod, ha valaki genetikát tanít egy egyetemen, szerintem ért hozzá, nyilván amit egy Nobel díjas kitalált, azt ma tanítják. Így fejlődik a tudomány.
Ez a 220 gén egyébként nem értem, mit bizonyít. Ha nem lenne természetes génmutáció, nem lenne evolúció. Nem lenne Galápágos... például. Azért a többmillió állatfaj (élt+él) mindegyikét nem tervezték és alakítgatták ugye fokról fokra. Öregedési kísérleteknél rövid élettartamú fajok evolúcióját idézik elő laboratóriumi körülmények között. Legyek, szúnyogok... és akár kisebb rágcsálók (némelyik 6 hát alatt ivarérett, 2 hétig vemhes... az 6 generáció/év - tíz év alatt hatvan) - irányított evolúció. Vagy például a fajnemesítések (növények, tenyészállatok), mint mind alakította a génállományt. És mint mondtam, a légkör nem szűri teljesen a sugárzást, ez is bizonyítottan befolyásolja a génmutációt (hasznunkra váló új gének elterjednek, nem hasznosak kipusztulnak - persze ez, hála az orvostudománynak, már nem igaz - génállomány hígul, a faj gyengül :( ).
Szóval a 220 gén semmit se bizonyít.
Nobel díjasokról - Einstein haláláig nem fogadta el a kvantum térelméletet, mert ellentmondott az övének. Einstein Nobel díjas volt, és ebben mégis tévedett.

Azt meg lehet kérdőjelezni, hogy az emberi faj alakulása magától történt, vagy programozott evolúcióról van szó (ebben az esetben hol a program...? A nanobaktériumban?), de hogy evolúció volt és van, az biztos. Mellesleg az emberi faj evolúciója gyakorlatilag a legutolsó jégkorszakkal végetért! Húszezer éves ősünk ugyanolyan szellemi-fizikai-ésatöbbi kapacitással bírt, mint mi ma.
Sumérok beleértve.
Az elmúlt tizenöt-húszezer évben semmiféle "fajnemesítés" nem volt. Előtte történt volna?

Azért kérdeztem, hogy most miről van szó. Az a kérdés, hogy volt-e evolúció, vagy csak annyi, hogy ez az evolúció magától zajlott-e le.
Indiai oszlopról szintén semmiféle kulcsszó kombinációval nem jött be semmi, viszont mellékesen találtam közben egy Meier nevű fő bizonyítékhamisítóról - Indiában élt és ténykedett - érdekes cikkeket (az ötvenes években ő volt az egyik szószólója a Tunguskai űrhajórobbanásnak is. Viszont ha az ott nukleáris robbanás volt, hová lett a radioaktív sugárzás???) Nagyon sci-fi ízű elképzelés.
Szóval mikor a Meier válópere zajlott, feleség szépen kiteregette, hogyan hamisított - és auditáltatta - a férje ezeket a bizonyítékokat.
Pitti, videofelvételeket könnyű montírozni, ha valakinek rendelkezésére áll egy kompjuter meg egy videokamera és némi szoftver.
Az egész UFO látvány nem logikus. Azt mondd meg nekem, mi a logika abban, hogy kicsit mutogatjuk magunkat, pedig ha akarjuk, láthatatlanok bírunk lenni?
Ha én jóistent játszanék, és azzal foglalkoznék, hogy egy intelligens fajt nemesítgetek egy Föld méretű laboratóriumban, nem csinálnám ilyen ütődött módon. Bábáskodom is, meg nem is. El is akarom tüntetni a nyomaimat, meg nem is. Mutogatom is magam - meg nem is. Ha én, mint jóisten erre képes lennék, akkor vagy akarnám, hogy tudják itt vagyok - és ez esetben, mivel technikailag elég fejlett vagyok, ez módomban is áll, vagy nem akarnám, hogy lássanak, és akkor nem fognak, mert ha már húsz+ezer éve űrutaztam, akkor erre is képes vagyok. Mert ha kísérletezünk, akkor vagy távolról kísérjük figyelemmel a dolgok alakulását, vagy aktívan alakítjuk, de nem félig - mert azzal a kísérlet végeredményét veszélyeztetjük. Mi az isten lehet az az etikai ok, amiért itt ilyen hülyén oldanám meg?


Egyetlen olyan csillagászt se ismerek, aki nagy felbontású távcsővel látott volna UFO szerű tágyat (mármint alien űrrepülőt). Kevés számú pilóta ismerősöm se, de most megkérem a rokonunkat, hogy kérdezze meg a Malév pilótákat.
Sose lehessen tudni.

A Marsról meg annyit, én is egyetértek azzal, hogy lehetett ott élet. De ugye ez nem elporladt civilizációkat jelent, csupán azt, hogy voltak bacik meg esetleg kicsit fejlettebb létformák. Esetleg még fejlettebbek, mondjuk - gerincesek?
Az biztos, hogy a földéhez hasonló légköre nem volt. Hasonló bacikból milyen élet jött volna ki a tengerből (ha az evolúció programozott )? Nem mondom, nagy dolog lenne ott lenni, mikor már a marsi dínókat ássák a kőből!
Tudniillik maga a mi légkörünk is nagyon ritka. Ami a Marsban vonzó, hogy szinte akkora mint a föld, ergo gravitációs állandója is hasonló. Ezért lenne megfelelő hely egy kolóniának.Valószínűleg neki is volt "fortyogó kazánja", de a Földdel ellentétben évmilliókkal hamarabb kihűlt.

Arra a kérdésre meg, hogy nem mutattam bizonyítékot... Itt nem én akarom bizonyítani, hogy nincsenek alienek. Itt nektek kéne bizonyítani, hogy vannak. Próbálom kiszűrni és cáfolni a tényeket, amiket adtok.
Szeretném hallani, hogy egy-egy cáfolatból a te számodra mi hiányzik, és akkor igyekszem kiegészíteni.
Néhány mondatban csak általánosságokat lehet írni. Néhány hozzászólásban is kevés dolog jön elő. Ha jobban rámenénk egy-egy tényre, és kibeleznénk jobban, vagy részletekre kérdeznél rá, az inkább vezetne valahová.

Akkor vegyük számba, mi volt eddig:
Tunguz meteorit
220 gén - még dolgozom rajta
SETI
Oszlop - dolgozom rajta

Én mindháromnak utánaolvastam, mindhárom esetében találtam alien mentes magyarázatot. Kérdezz rá részletesen, és akkor én is elő bírom bányászni a részleteket, amik konkrétak. De önmagában mindegyik megér egy könyvet, de nekem arra nincs időm, és ez mégiscsak egy fórum. Már így is egyesek nyimnyákolnak, hogy hosszú hozzászólásaim vannak.
Basszus, magyarázni nem lehet röviden! Ezek így is rövid összefoglalások, és rengeteg minden kimarad belőlük!

Már beszereztem az egyetemi könyvtárből néhány antropológiai könyvet a dél-amerikai kultúrákról - mostanság ez egy izgalmas téma nekem - egy olyan szerzőtől, aki maga is sámán lett (amikor épp nem antropológus professzor).
Namost, az indiánok regélnek sokmindenről, még 'sárkány' ősökről is. Szépen le is írják a dínókat, hogy hogy néztek ki. Evolúciós állomásokról is "tudnak".
Földönkívülieket viszont még nem említett (egy könyvön túl vagyok).
Szerintem egyébként a legmeggyőzőbb beszámoló egy technikai civilizáció által még érintetlenül hagyott "benszülöttől" jöhetne.
Az majdnem olyan meggyőző lenne, mintha velem jönne szembe egy :wink: .
 

donna

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.echoesofenoch.com/index.cfm?id=35332&fuseaction=browse&pageid=43

Namost... ezen a linken egy nagyon érdekes cikk van. Egy pásztor vette a fáradtségot, és nagyon alaposan utánanézett az összeesküvéselméleteknek, és arra a következtetésre jutott, hogy vannak!
A fenti linken található homepaga több területen végzett vizsgálódások eredményeit taglalja.
A fenti link konkréten Roswellről szól, és ezzel kapcsolatosan ő is azt mondja, a mai napig megállapíthatatlan, hogy mi történt a sok hamuka mögött.
Összetéve a kevés tényt, továbbá néhány előzményt, egészen hátborzongató elmélethez jut (Tesla is benne van :lol: ). Én például nem tudtam, hogy a Nácik már dolgoztak az antigravitációs korongjukon, és azt se, hogy filozófiájuk erősen kötődött a keleti Buddhizmushoz. Még a tibeti szerzeteseket is felkeresték, akik tárt karokkal fogadták őket.

Namost... az biztos, hogy Tibetben igen komoly ősi tudás van felhalmozva.
...
:lol:

A második fele, tele biblikus idézetekkel, na... azt lehet passzolni Pastoralnak. De az első fele nagyon érdekes :wink: .
 

Leona

Kitiltott (BANned)
A Marsról meg annyit, én is egyetértek azzal, hogy lehetett ott élet. De ugye ez nem elporladt civilizációkat jelent, csupán azt, hogy voltak bacik meg esetleg kicsit fejlettebb létformák. Esetleg még fejlettebbek, mondjuk - gerincesek?
Az biztos, hogy a földéhez hasonló légköre nem volt. Hasonló bacikból milyen élet jött volna ki a tengerből (ha az evolúció programozott )? Nem mondom, nagy dolog lenne ott lenni, mikor már a marsi dínókat ássák a kőből!
Tudniillik maga a mi légkörünk is nagyon ritka. Ami a Marsban vonzó, hogy szinte akkora mint a föld, ergo gravitációs állandója is hasonló. Ezért lenne megfelelő hely egy kolóniának.Valószínűleg neki is volt "fortyogó kazánja", de a Földdel ellentétben évmilliókkal hamarabb kihűlt.
Én itt is a szemléletbeli különbséget látom...Tegyük, fel hogy voltak az élethez szükséges feltételek a Marson- de tovább ne úgy gondoljuk, mintha a földön fejlődnének. Itt a biológia adaptív változásokról (fejlődésről) beszél...vagyis alkalmazkodó jellegűről...
Tehát én nem tartom kizártnak, hogy hasonló" bacikból",az életnek valami egészen különböző változata is létrejöhet az adaptív evolúció miatt...Ez szintén nagyon foglalkoztatja az evolúcióbiológusokat, és nem zárkóznak el attól, amit az imént leírtam.
 

Leona

Kitiltott (BANned)
Másrészt kérdés, hogy ha léteznek földönkivüli lények, akik magasabb tudással technológiával rendelkeznek, akkor miért nem igyekeznek befolyásolni a földi társadalmi rendszerek, a kutatási irányok, az emberi fejlődés alakulását ? Ha nekem mint ufónak az a célom, hogy az emberiség boldogabb, gazdagabb, egészségesebb legyen, akkor közbelépek és segítek. Ha az a célom, hogy kipusztuljon az emberiség, mert szükségem an a bolygóra, akkor közbelépek és felgyorsítom azokat a folyamatokat, amelyekkel az emberiség úgy pusztíthatja ki önmagát, hogy a bolygó lakhatósága ne sérüljön. De semmi értelme nincs annak - legalábbis intelligens lények részéről -, hogy időnként megmutatom magam, megmutatom a technikai képességeimet ( gondolok itt az ufók szabálytalan, a fizika törvényeit felrúgó repülési tulajdonságaira ) aztán eltünök. Lehet, hogy nem érett meg a kapcsolatfelvételre az idő, de ezt is lehet befolyásolni, lehet üzenni. Elég régen figyelnek bennünket ahhoz, hogy pontosan tudják, mi a módja, mi az a jelrendszer, amit az ember egyértelműen megért.
\

Efi itt csak azt látom másként, hogy miből gondolod, hogy eddig nem segítettek?? Van egy csomó olyan találmány, anyag fejlesztés, ami igazából most már logikus, de amikor "kitalálták"igencsak megelőzte az adott kor technikai színvonalát! :shock:
A másik: lehet, hogy a rosszat akarják?? Lehet. De miért gondoljuk azt, hogy a bolygó csak olyan állapotában lakható, ahogy azt mi elviseljük?? Lehet , hogy nekünk már nem lesz lakható, ők meg vígan éldegélnek rajta! :shock:
A kapcsolatfelvétel
Biztosan hallottál már irányított kiszivárogtatásról... néhány filmet szerintem ilyen céllal készítettek! A kapcsolatfelvétel nem csak rajtuk múlik! Meggyőződésem, hogy valakiknek érdeke az, hogy mindenki ne léphessen kapcsolatba az idegenekkel. Továbbá az is majdem egészen biztos, hogy kapcsolat létrejött ember és idegen között, de ez a legnagyobb titkok közé tartozik.
Tunguzkáról is rengeteget vitatkoztunk, de érdemben semmire se jutottunk. Illetve egy dologra, arra, hogy nagy-nagy valószínűséggel a becsapódás előtti pillanatokban szétrobbant, ezért nem pusztult el a Föld. Egy biztos : nem a légkörbe lépésekor durrant szét, hanem később- esetleg lehet, hogy valakik megmentették a Földet??? :shock:
Ja és annyit szeretnék, azt írod a fizika törvényeit felrúgó repülési tulajdonságait- a mi általunk ismert fizika törvényeit rúgják csak fel... :D
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Leona,
elvileg nincs semmi nézetkülönbség közöttünk. Azonban van itt egy kis probléma a kapcsolatfelvétellel. Ha az idegen indetlligencia kapcsolatot akar teremteni az emberiséggel, akkor nincs az a politikai, gazdasági, vagy katopnai hatalom amelyik ezt képes lenne megakadályozni. Más kérdés egy ufobaleset, ahol az ufonauták meghaltak és az ufő valamely hatalom kezébe került. Ez a kapcsolatfelvétel az ufók akarata ellenére történt. Ez nem minősül tudásátadásnak, mert az aki megszerezte az ufót, a birtoklásával még nem szerezte meg a az ufóban felhalmozott technológiai tudást. Pl. egy ágyúcső ötvözete hétpecsétes titok. Azzal, hogy laboratóriumban kielemzik az anyag összetevőit, még nem jelenti azt, hogy le is tudják gyártani, mert a kovácsolási vagy hőkezelési technológia nem derül ki az összetételből. Mondjuk úgy, hogy egy ufó birtoklása talán képes befolyásolni hadászati avagy űrkutatási irányokat, de nem képes döntően megváltoztatni a jelenlegi technológiát.
Továbbra is kérdés marad az élet eredete. És itt van a kutya elásva-
 

Leona

Kitiltott (BANned)
Igen , az élet eredete....hát erre Crick is csak azt tudta mondani, hogy..olvashattad.
A kapcsolatfelvételről
Most hogy Donnát idézzem "rajta vagyok" az adaptáción, vagyis mi emberek alkalmazkodtunk a földi körülményekhez (nagyjából)- sok minden mellett -együtt tudunk élni például mikroorganizmusokkal , sőt, van olyan baktérium, amelyre egyenesen szükségünk van, ez a földi létünből ered.
Tegyük fel idejönnek, és szeretnének kapcsolatba kerülni- lehet hogy nem bírnák ki, elpusztulnának. Vagy fordítva, de ez szerintem őket nem érdekli...
Itt az a szó nem hangzott még el, pedig erre vártam , az pedig az INFORMÁCIÓ. Ami a világot mozgatja. Amikor felfedezték például az öröklődésnél, hogy nem anyag , és nem energiáramlás folyik ottan, hanem információáramlás a lényege!! Azóta az információért folyik a harc.
szerintem ezért kell titkolni az idegenek létét is, mert leegyszerűsítve
INFORMÁCIÓ=HATALOM=amit akarsz
"Természetesen a tudás, az információ birtoklása mindig előnyt, sőt hatalmat biztosított azoknak, akik hozzáférhettek. "Ha kimondom az Információ szót, mi a második szó , amire azonnal asszociálok? Ez a szó a hatalom." (Ágoston, 1989). Az egyiptomi papok például annak köszönhették hatalmi pozíciójukat, hogy csak ők rendelkeztek pontos információkkal a Nílus áradásairól. Vagy egy újkori példa: a londoni Rotschild bankár "különtudósítója" révén elsőnek értesült a waterlooi csata kimeneteléről, s ezt az információt a tőzsdén hatalmas vagyonná alakította át. A tétel fordítva is igaz: az anyagi hatalom birtoklása a tudás birtoklását, az információhoz való hozzájutás eszközeinek a birtoklását nagyon megkönnyítette."
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Pitti írta:
Ez mingyart megmagyarazza azt a NASA felvetelt ahol az UFO-k lovik egymast es azokat az okori es kozepkori leirasokat amik legi csatakrol beszelnek.
Erről eszembe jut, hogy olvastam valami orosz tudós theoriáját arról, hogy a Hold üreges. Most elmegyek Googlézni és elővakarom valahonnan. Az anyag le volt mentve, de az most egy számomra hozzáférhetetlen SCSI HDD-n van.
No itt is van
Közel harminc éve nem tudták megdönteni tudományos érvekkel azt az orosz elméletet, amely szerint a Hold nem égitest, hanem egy üreges, idegen űrhajó.
2003.03.10 13:51

Mihail Vaszin és Alexander Cserbakov orosz kutatók egy először tibeti krónikákban megjelent elmélet továbbfejlesztését vették alapul teóriájuk kidolgozásához, amire ráadásul az elmúlt harminc év alatt egyetlen tudományos cáfolat sem született. A legenda úgy tartja, az özönvíz idején még nem volt az égen a Hold. Ugyanez megjelenik a szláv hagyományok egy részében is, valamint a Jelenések könyve is arról ír, hogy csak tizenhárom millió évvel ezelőtt "kapta el" a Föld a Holdat. Vaszin és Cserbakov ezekből indult ki, amikor kidolgozta űranyahajó-elméletét.

A kutatók szerint a Hold nemcsak egy mesterségesen "idepottyantott" kísérő, hanem belülről teljesen üres is. Az elméletből kiderül, hogy az égitestet nagyjából egy milliárd évvel ezelőtt állította Föld körüli pályára egy idegen, ámde nagyon fejlett civilizáció. A két tudós azt is tudni véli, hogy a Hold üreges belsejében utazáshoz szükséges üzemanyag, különféle eszközök, navigációs és megfigyeléshez alkalmas műszerek rejtőznek. Ezáltal egyfajta Noé bárkájaként is funkcionálhat az égitest, de a kutatók azt sem zárják ki, hogy nem egy több százmillió évig tartó utazás eszköze volt a Hold, hanem valójában ideiglenesen ezen élt egy faj, amely saját lakhelyét elvesztette.

Ha hinni lehet a feltételezésnek, úgy az is elképzelhető, hogy a Hold nem más, mint egy halott város, bár azt egyelőre még nem találták ki, hogy ha valóban éltek rajta valakik, akkor miért hagyták sorsára a Föld körül. Ugyanakkor magyarázat született arra is, hogy miért kering a Hold a Föld körül: a planetoid által mélyen rejtett speciális műszerek irányítják ma is az általunk Holdként ismert égitestet, de még kutatják, hogy miért épp ezt a helyet választották az idegenek az űrkabin parkolójának.

Vaszin és Cserbakov úgy véli, a gömb alakú belső részt egy két rétegből álló külső héj veszi körül, amelyek közül a legkijjebb lévő, durván megmunkált héj a becsapódó meteoritok által keltett lökéshullámok elnyelését szolgálja, vastagsága pedig akár 32 kilométeres is lehet a becslések szerint. Az ez által rejtett belső fedőréteg tartalmazza azokat a gázokat, amelyek fenntartják a mesterséges atmoszférát, ami mind a növényeket, mind az egyéb élőlényeket táplálni tudják. A Hold magjában a két tudós az üzemanyag-tartalékokat, gépeket és más felszereléseket sejti, ezek egy része segít abban, hogy fenntartsák a mesterséges életkörülményeket, fényt, légkondicionálást.

Sokáig rejtély volt, hogy miért harmadakkora a Hold tömörsége, mint a Földé, amire az égitest mérete és tömege alapján lehetett következtetni. Ha igaz a két orosz tudós elmélete, akkor az üreges belső erre is magyarázatot ad. Ugyanúgy, ahogy arra is vélhetően megtalálták az okot: miért csak három kilométer mélyek a legnagyobb, szélességükben 150 kilométert is elérő lunáris kráterek? Lehetséges, hogy egy közvetlenül a durva felszín alatt rejtőző felfegyverzett, pajzsként szolgáló réteg megállította a becsapódó meteoritokat? Ezt igazolja az a tény is, hogy eddig nem született magyarázat arra az érdekességre, miért domborúak a holdkráterek mélye, holott a természet törvényei szerint logikusan homorúnak kellene lenniük.

Az sem friss felfedezés, hogy a Hold egyes pontjain nagyobb a gravitációs kapacitás, mint másutt. Ennek hátterében a tudósok szerint az állhat, hogy bizonyos helyeken a belső üreget fedő védőburok túlságosan megsérült, így azokat a helyeket a legénység egy cementszerű anyaggal töltötte fel, ami kiszáradás után alakult át az ismert finom holdi porrá. A nagy javítású területeken pedig megnövekedett a gravitációs kapacitás. A kutatások azt is bebizonyították, hogy a Holdról hazahozott kőzetmintákban megdöbbentően nagy arányban találhatók rendkívül ritka fémek, olyanok, amelyek a hővel és a korrózióval szemben különösen ellenállóak. Vaszin és Cserbakov szerint ezek az anyagok a védőréteg lepattant darabjai lehetnek.

Ugyancsak az orosz elméletet erősíti a Hold felszínén található ábrák sokasága, amelyeket szerintük a földi területre belépő "űrhajó" ellen irányuló meteorzápor hozott létre. A Hold mágnesessége, a soha véget nem érő rezgések, a kiszámíthatatlan gázkisugárzások szintén a kéreg alatt megbújó atmoszférából fakadhatnak, és a belső műszerekre utal az orosz tudósok szerint a Hold mértani tökéletességű kör alakú pályája. Az elmélet még a NASA köreiben is követőkre talált, Dr. G. E. Mueller például úgy véli, csak ez az elképzelés indokolhatja azt a fényvisszaverődések miatti, katasztrofálisnak ható landolást, amelyet az Apollo 12 holdmodul és az Apollo 13-at szállító Saturn rakéta hajtott végre.

A magyarázatban eddig senki nem talált olyan elemet, amelyet tudományos alapon meg lehetne cáfolni, ráadásul a Hold tömörségére vonatkozó információt egy NASA-vizsgálat is megerősítette, ez szintén azt az eredményt hozta, hogy a Hold a felszínen sokkal tömörebb, mint a közepén. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy indul-e kutatóexpedíció, amely leásna a Hold mélyébe, hogy kiderítse, mi van a felszín alatt.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
These images of two crusaders date from a 12th century manuscript " Annales Laurissenses" (volumes/books about historical and religion events)and refer to a UFO sighting in the year 776, during the siege on Sigiburg castle, France. The Saxons besieged and surrounded the French people. They both were fighting when suddenly a group of discs (flaming shields) appeared hovering over the top of the church. It appeared to the Saxons that the French were protected by these objects and the Saxons fled.
annales2.jpg

This image cames from the french book "Le Livre Des Bonnes Moeurs" by Jacques Legrand. You can find this book in Chantilly Condé's Museum ref 1338 ,297 part 15 B 8. Some people say that the sphere is a balloon but there was no balloon in france in 1338 ...
mediv_compressed.jpg

The above painting is by Paolo Uccello (1396-1475) and is entitled "La Tebaide" (painted c.1460-1465). The blown up picture on the right shows a red saucer shaped UFO seen near Jesus. It hangs in the Academy of Florence.
tebaide1_compressed.jpg

The above is a painting on wood drawer from furniture kept at the Earls D’Oltremond, Belgium. Moses is receiving the tablets and several objects in the sky are seen near by. Date and artist unknown.
moses_compressed.jpg

This painting is called "The Madonna with Saint Giovannino". It was painted in the 15th century. The Palazzo Vecchio lists the artist as unknown although attributed to the Lippi school.Above Mary's right shoulder is a disk shaped object. Below is a blow up of this section and a man and his dog can clearly be seen looking up at the object.
lippiufo.jpg


This image is by flemish artist Aert De Gelder and is entitled "The Baptism of Christ" It was painted in 1710 and hangs in the Fitzwilliam Musuem, Cambridge. A disk shaped object is shining beams of light down on John the Baptist and Jesus.


deg2.jpg


This two images are from France, the cave of "Pech Merle" near "Le Cabrerets" c.17,000 - 15,000 BC. The scene depicts a landscape full of wildlife together with a number of saucer shaped objects. The objects seem totally out of context.
ovni4.jpg
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Leona írta:
pitti írta:
Errol hallottatok mar? Pasztor itt a VALTOZAS ideje!
http://www.2012.com.au/SchumannResonance.html
Aszongyak hogy a fold rezgese 7.8 hertzrol mar 12 hertzre nott. Ezert a napi 24 ora helyett csak napi 16 orank van.
13 hertznel megall es bekovetkezik magneses polusok felcsrelodese.
:shock:
:shock: Ehhez kapcsolható a HAARP? Érdekes, hogy 7,8 hertz-en sugároz!
Ne feledkezz el arról a hatalmas csillagrobbanásról, amelyet í cunami után egy nappal észleltek. Annak a gravitációs hulláma pofoncsaphatta a Földet úgy, - az ionoszféra egy darabja beszakadt - hogy még most is kong. De van itt egy nagyon veszélyes dolog, és ez az infrahang. Ha a szervezet rezonanciafrekvenciáján, avagy egyes létfontosságú szervek rezonanciafrekvenciáján rezeg a Föld, akkor emberek tömegei pusztulhatnak el. Ha emléxetek, már irtam erről az infrahangról, hogy milyen hatása volt egy ipari ventillátornak Marseille mellett egy laborban.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Donna,
Megtalaltam amit kerestem. Erre varrjal gombot! :D
In the mid-1990's I found this image of the Gray allegedly in the Step Pyramid in Saqqara, Egypt. It shows interaction between a gray aliens and humans back in the times of ancient Egypt.

saqqaraet.gif
saqqaraet2.gif
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Na itt egy masik dolog. Ez asszem Sumer vagy Akkad abrazolasa az egyik istensegnek.
A retikult es a Pobeda karorat a Moszkvai piacon lopta Vasiljevics Orasevics kisiparostol. Es meg megprobaltak a Csocsire kenni! :shock:
sumergod.gif
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Erdekes. Ez a pasas is a Moszkvai piacra jart?
olmecserpent.jpg

Meg ez is? :shock:
nimrodpurse.jpg

Mindnek ott a kezebe a retikul. Mit tarthatnak benne?
sumergods3.jpg

Meg a Perzsaknal is?
oannespriest.jpg
 

Leona

Kitiltott (BANned)
~ England UFO Sighting from 1742 ~
~ UFO Sighting from Westminster, England in 1742 ~
This is a scan from Vol. 42 of the Philosophical Transactions 1742
describing a UFO sighting that occurred on the 16th of December in that year.
Below is a contemporary reconstruction depicting the object with the colors described.

ufo1742.gif

As I was returning home from the Royal Society to Westminster
on Tuesday, Dec. 16, 1742 h. 8. 40' p. m. being about the
Middle of the Parade in St. James's Park, I saw a Light arise from
behind the Trees and Houses in the S. by W. Point, which I took
at first for a large Sky-Rocket ; but when it had risen to the Height
of about 20 Degrees, it took a Motion nearly parallel to the Hori-
zon, but waved in this manner,

~~~~~~~~~~

and went on to the N. by E. .Point over the Houses. It seemed
to be very near, that I thought it passed over Queen's Square,
the Island in the Park, cross the Canal, and I lost sight of it over
the Haymarshes. Its Motion was so very slow that I had it above
half a minute in view; and therefore had Time enough to contemplate
its Appearance fully, which was what is seen in the annexed figure,

A seemed to be a light Flame, turning backwards from the Resist
-ance the Air made to it. B B a bright fire like burning charcoal,
inclosed as it were in an open Case, of which the Frame CCC was
quite opaque, like Bands of Iron. At D issued forth a Train or
Tail of light Flame, more bright at D, and glowing gradually
fainter at E, so as to be transparent more than half its length.
The Head seemed about half a Degree in Diameter, the Tail next 3
Degrees in length, and above one Eighth of a Degree in Thickness.
C.M.
 

donna

Állandó Tag
Állandó Tag
Efike írta:
Ma az aruc3-at néztem, az állam leesett, pont azzal a témával foglalkoztak, amit Pitti tett fel, amikor a Holdon megy egy UFO és rálőnek. Most, hogy a TV képernyőjén láttam egészen döbbenetes volt. Látszott, hogy egy repülő tárgy halad a Hold felszinéhez relative közel, aztán észrevesz valamit és azonnal, a fizika általunk ismert mozgástörvényeit felrúgva éles szögben más röppályát választ. Ezt követően szinte azonnal - mintegy gézkitörés - jól követhetően valamilyen tárgy halad nagy sebességgel az azonositatlan repülő tárgy korábban elfoglalt helyének irányába, de célt téveszt, miután a céltárgy már más röppályán halad. Vagyis a támadó fegyver nem képes követni a céltárgyat, optikai irányzékkal működik, csak a kiszámítható pályaelemeket veszi figyelembe a lőelemszámításnál. Ezzel szemben az azonosítatlan repülő tárgy nem támad, gyorsabban reagál, mert észreveszi a rá leskelődő veszélyt és a támadó reakcióidején belül képes repülési pályaelemeinek megváltoztatására. Ez a pályaelemváltoztatás akkor és csak akkor lehetséges, ha a repülő tárgy a tömegét is képes megváltoztatni, vagy képes valamilyen módon a tömegtehetetlenséget - lásd inercianyomaték - valamilyen módon kiküszöbölni.

Vagy ha trükkfelvétel... :oops: bocs.
 
Oldal tetejére