Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozás tervek, évestervek.

Radványa témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2015 Április 7.

 1. Zozika1984

  Zozika1984 Új tag

  Kedves Radványa!

  Nagyon,nagyon,nagyon szépen köszönöm!!!!!! Itt minden nagyon jó! Ezer hála!
   
  vira69 kedveli ezt.
 2. vaczila

  vaczila Állandó Tag

  Járás libasorban, libás mondókára. Pl: Nincs szebb madár mint a lúd, 100 liba 1 sorban...
  Lúdtalp megelőző lábtorna. (Meg lehet beszélni, mi is az a lúdtalp)
  Gimnasztika pl: nyújtogatják a libák a nyakukat, csapkodnak a szárnyaikkal, totyognak, előrehajolnak (vízbe dugják a fejüket), úsznak, stb...
  Hangutánzás: gágogás, sziszegés
  Játék: Gyertek haza ludaim, róka kergeti a libákat, stb..
   
  Szamóca88 kedveli ezt.
 3. Liyah22x

  Liyah22x Új tag

  Sziasztok :)) Kezdő pedagógus vagyok, kiscsoportom van, a heti témánk az emberi test, és ehhez ugyebár hozzátartoznak az érzékszervek is. Milyen foglalkozást készíthetnék a gyerekeknek az érzékszervekkel kapcsolatban? Vannak már ötleteim, de ha nektek is eszetekbe jut valami, azt nagyon megköszönném. :)
   
 4. Nagyika48

  Nagyika48 Állandó Tag

  Sziasztok! Játék tevékenység tervezetre lenne szükségem 5-7 éves korosztályra. Nem találok mintát, hogyan kellene ezt megírni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
   
 5. kisvirag1977

  kisvirag1977 Új tag

  Sziasztok! 1 éves hallgató vagyok. Tudna valaki segíteni? Testnevelés tervezetekre lenne szükségem gimnasztikából. Kiscsoportnak, középső csoportnak és nagycsoportnak is. Kéziszerrel és kéziszer nélkül. Előre is köszönöm.
   
 6. vaczila

  vaczila Állandó Tag

  Olyan játékokat játsszatok, amelyekben valamelyik érzékszervét használja a gyerek. Aztán játék közben máris lehet beszélgetni arról, hogy melyik érzékszervet használjuk hozzá, mit lehet azzal csinálni. Pl: kindertojásokba tenni valami zörgőset, 2-2 egyformát. (rizs, bors, kockacukor, stb.) Hallás alapján keresse meg a párokat. Vagy szagoltatni jellegzetes illatú dolgokat (narancs, citrom, szappan, virág, kölni, ecet, stb...) Azt is meg lehet beszélni, hogy melyik kellemes az orrunknak, melyik nem (illat - szag). Lehet tapintatni bekötött szemmel anyag darabokat, keresse a párokat. (bőrérzékelés). Vagy ízleltetni dolgokat. Ilyesmikre gondolok. Ha már minden érzékszervről volt szó, megbeszélhetik hogy mi minden van a fejünkön. Mutassák meg magukon is. Lehet olyat is játszani, hogy pillangó vagy madár hova, melyik részére száll a gyereknek. Nevezze meg. Tollal megsimogatni adott testrészt. Hol érzi a simit? stb...
   
  Szamóca88 kedveli ezt.
 7. Hajnal83

  Hajnal83 Állandó Tag

  Mozgas tevékenység tervezetet szeretnek nagycsoportra! Aki esetleg Pappne Gazdag Zsuzsanna fele mozgást csinálja azt nagyon szepen megköszönném!
   
 8. susie76

  susie76 Állandó Tag

  Egészséges életmód témakörben tudnátok nekem ovis projekttervben segíteni? Köszönöm
   
 9. nagy va ági

  nagy va ági Új tag

  Szeretnék segítséget kérni,szükségem lenne egy óvodai csoportra vonatkozó egészségterv projekttervre. (Tervezés,probléma feltárás,probléma kezelés).(3-5 napra).
   
  Utoljára módosítva: 2017 November 18, 19:18

Megosztás