Üzenőfüzet: segédlet új tagoknak a 20 begyüjtéséhez

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan e-book tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy, aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott." A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a feltöltőt terheli.




Sziasztok!

Ide írhatnánk mindazokat a mondandóinkat amik általás témákat érintenek, vagy nem hozzászólás valamely topick, tartalmához.
Vagy kérdések, vagy csak úgy....

Az újonnan érkezett tagoknak ezt a privit szoktam elküldeni, remélem itt is sokuknak lesz segítségére.

Helló!

Szeretettel köszöntelek a Ch-n.

Szeretném megkönnyíteni az állandó tagságod elérését, ezért erre a linkre klikkelve


http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29650

egymás utáni Hozzászólások küldésével perceken belül meglehet a 20 hozzászólásod, és már csak utána a 48 órát kell kivárnod, az állandó tagsághoz!A hozzászólások nem lehetnek csak emo tartalmuak!

Link felrakása nemengedélyezett, sem hozzászólásban sem aláírásban, sem pedig beágyazva!
Kivéve néhány topick melyeket a Tulajdonos kijelölt, továbbá fizetett hírdetésként, valamint abban a esetben, ha a felrakásra szánt weben a Ch bannere fent van.
A link nem, de a tartalma felrakható!

A fórumszabályzatot itt olvashatod:

http://canadahun.com/forum/faq.php

Ezután a CH-t korlátozás nélkül látogathatod.

Kérlek, hogy ha valakinek úgy érzed köszönettel tartozol, használd erre a "Köszönöm" feliratu gombot. Ha írásban fejezed ki a köszönetedet akkor az offólás, és minden moderátor törli.
A köszönöm gombot minden hozzászólásnál megtalálod.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe, hogy itt a Ch-n készíthetsz saját képtárat a galériában, aminek majd a linkjét bárhová felteheted. A fősorban találhatod vagy klikk ide:

http://canadahun.com/forum/album.php

Tanácsolom, hogy kezdetben, olvasd el annak a topicknak az első üzenetét ahová írni szeretnél. Így megtudhatod, hogy abban a topickban mit tehetsz,-és mit nem. Az offolást ezzel el tudod kerülni.

Szólj, ha valamiben segíthetek.

Érezd jól magad közöttünk!
Anyóka


csatolás:


Klikk a gombra, megnyílik az üzenet írására a felület, ide írsz amit akarsz, utána lejebb görgetsz , és ezt a fület "Kiegészítő Lehetőségek" látod. Itt ráklikk a "Csatolás manager"-re.
És itt már értelem szerüen használod a táblát, vagyis klikk a tallozásra, kiválasztod a saját géped tárhelyéről a felrakni kivánt képet, aztán amikor a tallozással végezték klikk a "feltöltés" felíratra. Ezután kicsit lejebb görgetsz és ráklikkelsz a "rendben" írásra. És már kész is.

Szólj, ha elakadsz :smile:


<!-- message -->
 

Katalin/Anyoka

Kitiltott (BANned)
kis technikai segítség

Sziasztok!

Többen kérdezitek:

Csatolás:minden új hozzászólás fül alatt, ha lejebb görgetsz, a kiegészítő lehetőségeknél a csatolás menanger-re klikkelsz és máris rakhatod a csatolásokat.


több idézés egy hozzászólásban:

Ezt az ikonsort minden hozzászólásnál látod:


Minden olyan hozzászólásnál amit idézni szeretnél, ráklikkelsz a nyíl elötti ikonra,(2 fehér lapot látsz rajta) ekkor az ikon pirosra vált. Amikor ezek a jelőlések megvannak akkor rá klikk az "Új hozzászólás" gombra (éppen úgy mint ahogy egyébbként hozzászólást írnál).

Ekkor láthatod az idézésre kijelőlt üzeneteket, és máris válaszólhatsz mindegyikre külön-külön, de egy hozzászólásban. Az az minden beidézett hozzászólás alá viszed a curzolt



Szép napot Mindenkinek
üdv Anyóka




http://canadahun.com/forum/faq.php?faq=vb3_board_faq
Utolsó üzenet: Főzőcske magyarosan 2009-07-24 08:08 PM
 
Oldal tetejére