40 év feletti nõk...

remenyseg témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2010 Január 27.

 1. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  jajj, jut eszembe.... a Hotel Mamaban lako, sajat külön eletet meg soha nem elö himnemünek titulalt egyedekröl nekem is lesulyto a velemenyem.

  Csak, hogy megnyugodjunk.....:dr_31:
   
  kgabi0507 kedveli ezt.
 2. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  félreértés ne essék... az "anyuci pici fia" kategóriával nem az a baj, hogy az anyjával lakik. Sokan laknak úgy az anyjukkal, hogy a köldökzsinórt sikerült elvágni. Az egy dolog, hogy segít az anyjának a piacról hazacipelni a zöldséget, de hogy soha egyetlen hétvégén se partiképes valaki, mert az anyjával kell ebédelnie, az már gáz, vagy azért, mert érzelmek híján a pasi ezt használja kifogásnak, vagy azért, mert tényleg ennyire nyámnyila alak.
  Az meg egyenesen süket duma, hogy "gyere fel hozzám nyugodtan, anyám otthon van, de úgyse jön ki a szobájából, mert sorozatot néz"... brrr....
   
  cromwell és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 3. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Ezert irtam a fentebbit. A köldökzsinoros idiotaknak kellene egy "megvakuzas" mint a Man in Black film masodik reszeben a videotekas gyerek eseteben volt.
  A gond az, hogy a tarsadalmi elvarasok miatt ha megemlited, hogy a szülökkel laksz az azonnali koptatast jelent....erre gondoltam.:) (mondjuk ezt most nem lehetne ram fogni, mert egy jo ideje par hazzal odebb költöztem....ugy jo 1400 kilometerrel odebb :p )
   
  belandra és kgabi0507 kedveli ezt.
 4. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  igen, mikor elküldtem a válaszomat, aztán láttam, hogy Te is ezt írtad :) így jár az, aki nem olvas végig mindent, mielőtt ugatni kezd... amúgy nem feltétlenül jelent azonnali koptatást a dolog, mint említettem, van olyan normális ember, aki a szüleivel él, de attól még "használható", és van olyan is, aki 1000 km távolságból is függő. Ismerek ilyet is, lehidaltam, amikor mesélte a felesége, mi mindenre képes anyóspajti a messzi távolból, és a kicsi fiacskája "igenanyukám" mondatot ismételgetve mindent ráhagy.
   
  schzso, cromwell és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 5. cromwell

  cromwell Állandó Tag

  Meselj.....:hurra:

  Amugy a hirtelenseg a sebeszeten a legveszelyesebb.....elöbb vagnak aztan gondolkoznak;)
   
  kgabi0507 kedveli ezt.
 6. kgabi0507

  kgabi0507 Állandó Tag

  Kanadában élő család, apu-anyu-gyerekek, suli, ovi, meló egész héten, mindenki délután/este esik be az ajtón hétközben. És akkor jön a vasárnap, amikor vágynának egy nyugis napra, egy meghitt ebédre... amit a kedves anyóspajti webkamerán gondosan végig is figyel, és közben mindenbe beleszól. Nyaralás kötelezően anyóspajtinál, minden évben. Hálából anyóspajti évente minimum 1-2 hónapot náluk tölt. Ilyenkor nincs webkamerás vasárnap, homlokba épített dupla webkamerán figyel a drága mama...
   
  Kicsi Fecske és cromwell kedveli ezt.
 7. nalevi

  nalevi Tag

  Szerintem a NŐK egyre jobban önállósodnak.Már nem annyira van szükségük egy férfi állandó jelenlétére az életükben.
   
  belandra kedveli ezt.
 8. Pogika

  Pogika Állandó Tag

  Ami a Mamahoteles "kisfiúkat" illeti, nekem saját élményem van erről....wááá, ha eccer megírom, a kedvesnaplóm is kikéri magának...
  de amiket írtatok, egyik sem túlzás, sőt...
  Ma már bizton állítom, hogy ez beteges dolog, és ha eddig ott ült mami szoknyáján, maradjon is ott, mert alkalmatlan mindenféle felnőtt kapcsolatra.
   
 9. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  Ez szomorú.
  Egy férfi csak egy nő mellett lehet férfi, egy nő csak egy férfi mellet lehet nő. Addig egyik sem az. A ,,sajátjai" között pedig csak homogén.
   
  Jaszladany és gyöngyi1967 kedveli ezt.
 10. nalevi

  nalevi Tag

  Ebben Neked igazad van "naivbalek". Csakhogy hol van manapság 5o fölött igazi férfi. Lehet csak Nekem nincs szerencsém találkozni eggyel is.
   
  kgabi0507 és belandra kedveli ezt.
 11. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  Lehet...
  de...
  Mit jelent, hogy igazi férfi?
   
  Jaszladany kedveli ezt.
 12. gyöngyi1967

  gyöngyi1967 Állandó Tag

  Nem szégyen hajadonnak lenni! Ha még nem találtál olyan embert, akivel megosztanád az életedet. Még mindig jobb, mint ha férjhez mész és boldogtalan vagy! Bár én házas vagyok és boldog már 27 éve, de azt gondolom, nem kell azért férjhez menni, mert mások mondják. Körülöttem is sok házas, de boldogtalan nő él. Nem a "papíron" múlik az életed! :) :) Meg fogod találni azt a pasit, aki boldoggá tud tenni! :)
   
  kgabi0507, naivbalek és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 13. ceky

  ceky Állandó Tag

  Van néhány jó beirás.
   
 14. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Talán az igazi nők oldalán :)
  De ez sem biztos, mert én nem tartom magam "igazi" nőnek, mégis egy 50 fölötti igazi férfi van mellettem.
   
 15. Gagul

  Gagul Kitiltott (BANned)

  Nekem a nök azt mondták, az az igazi férfi - mindenkinek más,egyedi - akire ha ránéz, hangját meghallja a nö, akivel az eltöltött élmény bevillanásakor olyan kellemes összehúzo bizsergés van a pocakban, mintha pillangócskák csapdosnának a szárnyukkal.
   
 16. Achatius

  Achatius Állandó Tag

  50 fölötti "igazi férfi" vagyok.
  Keresett valaki?
  :)
   
  tundértimi és Jaszladany kedveli ezt.
 17. Semyassa

  Semyassa Állandó Tag

  Keleten ezt a dilemmát többnyire gyorsan megoldják... Mindenkit a szülei házasítanak.. Az asztrológus tanácsa szerint... Nincs is nagyon 40-es hajadon...)
   
 18. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Nincs, mert csador alatt minden "tehén fekete"! ;)
  (Én ledöbbentem, mikor megtudtam, hogy a keleti nők között genetikailag milyen sok a bajuszos. Így már értem, miért nem tiltakoznak az arcuk eltakarása ellen. :) Pláne a negyvenesek!)
   
 19. Semyassa

  Semyassa Állandó Tag

  Jaj már... ez annyira közhely..) Elmondanám hogy ahogy Magyarországon elég vegyes felvágott hogy melyik nő milyen hamar érik... és hogy mennyire szőrös (milyen típus ) úgy keleten is elég különböző. Például Kínában az emberek északon magasak, fehérek, és nem igazán szőrösek. Délen pedig alacsonyak sötétebb bőrűek, és hát ..istenkém beficcen egy kis bajuszka( ..na jól van). De még ez is általánosság... Különben is láttál már Jászlány negyvenes spanyol nőt?:) Szerintem van egy két masszív borostás..)
   
  Jaszladany kedveli ezt.
 20. Semyassa

  Semyassa Állandó Tag

  Egyébként annyira más hogy kinek ki az "igazi"...Ez emberenként változik, és nem csak térben időben is. Ez azt jelenti hogy más tetszik tizenévesen , húszévesen..stb. Csak egy dolog állandó.. hogy bírod a szagát. Csináltak kísérleteket, bekötött szemmel pároknak, hogy mennyire találják meg a párok csak szag alapján egymást. 90%-ban bejött.)
   

Megosztás