UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Elizabeth Klarer : A fény titkai

Elizabeth Klarer előadása Wiesbadenben ( NSZK ),a 11. nemzetközi UFO-kutató kongresszuson 1975. november 2-án.

58840496ad1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

( Elizabeth Klarer 1910 – 1994 )

„Hét éves koromban ( 1917-ben ) láttam először űrhajót, mely az égbolton lassan délről észak felé repült. A két évvel idősebb nőverem is velem volt, és együtt néztük, ahogy az űrhajó a késődélutáni fényben ezüstfehéren csillogott, mint valami igazgyöngy, miközben fehér és rózsaszínű villámokat szórt maga köré. Addig néztük megigézve ezt a gömb alakú űrhajót, míg el nem tűnt az északi égbolton.

Már akkor tudtam, hogy ez az űrhajó egy másik világ bolygójáról jött. És a rá következő éveket azzal a belső bizonyossággal éltem, mely mélyen a lelkembe íródott: ez az űrhajó vissza fog térni! Ezért elkezdtem felkészülni intenzíven mind szellemileg, mind lelkileg, mind ésszerűen erre a találkozásra, azaz elkezdtem dolgozni önmagamon, hogy eggyé tudjak válni az Univerzummal és a Végtelenre rá tudjak hangolódni, és hogy kifejlesszem a természettel és minden élő teremtménnyel való telepatikus kommunikáció képességét, vagyis hogy tökéletes harmóniában legyek minden fizikai élőlénnyel és Egésszé tudjak válni a lélek, a tudat és test szerint.

De tudatában voltam annak is, hogy reményem csak akkor fog teljesülni, és csak akkor fogok ezen civilizáció embereivel találkozni, akik tőlünk évezredekkel fejlettebbek, ha messzemenően felkészülök erre, azaz tudatosan elősegítem e találkozás létrejöttét.

Így attól a pillanattól kezdve, midőn az űrhajójukat az égbolton megláttam, gyakorolni kezdtem a telepatikus kommunikációt a lovakkal, a kutyákkal, a macskákkal, sőt a növényekkel és a gépekkel is! – Mindennel, ami egyáltalán az elektromos életszikrát magában hordja.
Folytatás :
http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/elizabeth-klarer-feny-titkai/
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
pointeur.gif
Az annunakik technikai fejlettsége régen és ma
Kb. 450.000 évvel ezelőtt az annunakik hasonló technikával rendelkeztek, mint amivel mi is rendelkezhetnénk, ha kissé tökéletesítenénk a jelen eszközeinket, mondjuk a háborúk és a gazdasági sanyargatások helyett. Tehát nem voltak ők annyira előrébb.

Hasonló hajtóművekkel rendelkeztek, meglepte őket a Föld gravitációja (első alkalmakkor itt hagyták a fegyvereiket, mert azok súlyával nem tudtak felszállni), a Földre való leszállás térképe részletesen leírja, hogy mikor milyen hajtóművet kell beindítani, stb. A Földre leszállni csak akkor tudtak, mikor a Nibiru erre járt, ilyenkor időben elindultak, megelőzték a bolygójukat, leszálltak a Földre, itt éltek néhány évet, évtizedet, majd indultak vissza, hogy elérjék a már visszafele haladó bolygót.

Ha nem sikerül elérni a Nibirut, akkor itt maradnak 3.600 évig. A leírásokban szerepel olyan eset is, mikor az egyik űrhajó megsemmisült, és minden űrhajós meghalt. Ez nagy gyász volt. Úgy tűnik, amikor a Földre szálltak, az volt az űrutazás hőskora az annunaki történelemben. Ez valahol logikus is, hiszen ha hamarabb tudtak volna jönni a Földre, ha képesek lettek volna rá techniaki szinten, akkor minden hamarabb történt volna akár egy-két millió évvel.

Aztán a rutinná váló repülések révén sokat fejlődtek, hajtóműveik erejét először négyszeresére emelték, majd a Vízözön körül már többszörösére. A fejlődésük töretlen volt, hiszen ott voltak a Marson, illetve néhány száz fős legénység (Igigi) volt a Föld körül keringő bázison, ahol például átvészelték a Vízözön eseményét. Tehát hasonló technikából kiindulva mint a miénk, létre hoztak egy fenntartható bolygóközi űrállomást. A Vízözön leírásából tudjuk, hogy ez az állomás nem volt túl nagy, és nem is lehetett ott túl sokáig tartózkodni, mert a Vízözön lezajlása után mikor visszajöttek a Földre, eléggé megviseltek voltak fizikailag (mozgáshiány) és az élelmiszerhiány miatt majdnem éhen haltak.

Ami szintén kb. 400.000 évvel ezelőtt kezdett fejlődni az a genetika volt. Hiszen kb. 150.000 év kellett ahhoz, hogy kikísérletezzék a homo sapiens genetikai ugrását. Eleinte a görög mitológiából ismert szörnyszülöttek keltek életre, ló fejű ember, emberfejű oroszlán, és egyéb emberi nyelven beszélő, valamilyen kezdetleges tudattal rendelkező ember-állat keverékek. Több helyen meg van említve, hogy néhány ilyen szörnyszülött megértette, hogy ő csak egy genetikai kísérlet rosszul sikerült eredménye, és hamarosan meg fog halni. Ilyen beszélgetések után az annunakik mindig szomorúak voltak.
an_invitation_by_343guiltyspark-d4zoy7w.jpg


Aztán ez a tudás magas szintre fejlődött. Isis nagyon szerette férjét Osiris-t, és még nem volt gyermekük, ezért rögtön férje halála (Seth megölte) után apjához, Toth istenhez fordul, aki az „isteni tudás birtokosa”, azaz mai nyelven génsebész volt. Ő a halott Osiris DNS-ét felhasználva, valamilyen máig még nem értett technológiával (klónozás?) áldott állapotba hozza lányát, Isis-t. A beavatkozás sikerül, Isis istennőnek fia születik, akinek a Horus nevet adják. Horus egy az egyben úgy néz ki mint apja Osiris, éppen ezért titokban, a világ és főleg Seth isten elől elrejtve nevelik fel.

Az annunaki világ nyersanyag függő volt, hiszen a már meglévő űrtechnikát felhasználva éppen ezért jöttek a Földre. Tény hogy aranyat kerestek és találtak. Megtalálták a Föld legjobb aranylelő helyeit és az aranyat olyan minőségben tudták feldolgozni, amire éppen csak most vagyunk képesek. Arra vonatkozólag, hogy miért pont az aranyat keresték több elmélet is született már, szerintem e legbiztosabb választ tőlük kapnánk, mert mi csak találgatunk....
http://rejtelyekszigete.blogger.hu/cimke/annunakik
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvastátok már?
Pataky Attila és párja örökéletű fénylények
A spiritualitásban mélyen hívő zenész immár ötödik éve él együtt a csinos kozmetikussal. Orsit, Pataky szerint, az őrangyala küldte, és abban is biztos, hogy előző életeikben is ismerték már egymást.
Story: Orsi, te is olyan mélyen hiszel a spiritualitásban, mint Attila?
Orsi: Igen, és én is hiszek abban, hogy mi már korábban is szoros kapcsolatban álltunk egymással. Szerintem akkor apa-lánya, vagy anya-fia kapcsolat lehetett a miénk...

Story: Harmónia, boldogság, kiegyensúlyozottság sugárzik rólatok. Attila, mondhatjuk azt, hogy ez a kapcsolat az univerzumban köttetett?
Attila: Minket az érzelmeken túl a hit és a bizalom tart össze. Sorsszerű, hogy ma együtt vagyunk, és hogy az öt év ilyen harmóniában telt el. Nagyon sok a közös bennünk, mindketten örök életű fénylények vagyunk, mind a ketten hiszünk a spiritualitásban. Biztosan találkoztunk már egy korábbi életben, két érett lélek szerelme ez. Bizonyára jó és szoros kapcsolatban voltunk korábbi életünkben is.

forrás:http://www.storyonline.hu/hirek/pataky_attila_parja_orokeletu/46522/
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
"Anyám egy zöld földönkívüli" - Kitálal a politikus
Simon Parkes brit munkáspárti politikus szerint anyja egy majdnem 3 méteres, zöld, nyolcujjú földönkívüli.
parkes2-d000153B9430a5ce3e7e8.jpg

Állítása szerint először 8 hónaposan találkozott idegenekkel, amikor az ágyánál megjelent két magas, nagy szemű lény.

Egyikük, egy 2.7 méteres példány, telepatikus úton közölte vele: ő az igazi anyja. 11 évesen aztán felvitték az űrhajójukra, ahol megtudta: a lelke az, ami a földönkívülieket leginkább érdekli.

Parkes szerint a meghökkentő találkozások nem kerültek szóba, amikor a Whitby városi tanácsi posztért szállt versenybe – mondta el a The Northern Echo című lapnak.

Hozzátette: munkájában nem akadályozza meggyőződése.

parkes1-d000153BA740b4509bbff.JPG


http://www.168ora.hu/punch/kitalal-a-politikus-anyam-egy-foldonkivuli-93487.html
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy vénuszi a Pentagonban – Dr. Frank Stranges kontakta-kapcsolata

Dr. Frank Stranges tiszteletes az ötvenes évek ismert amerikai evangélistája, aki elnöke volt a a Teológusok Világegyesületének, ezenkívül az arizonai Tucson Egyetem tudományos tanácsadója és a Los Angeles-i polgármester tanácsadó-testületének is a tagja – tehát olyan egyházi emberről van szó, aki világi életben is fontos szerepet töltött be.

1959. december – Az USA Védelmi Minisztérium egy munkatársnője – aki Dr. Stranges-t már korábbról ismerte – a tiszteletes egyik előadása után meghívta a Pentagonba, hogy ott egy másik világból érkezett férfival találkozzék.

154630893advent_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Dr. Frank E. Stranges és Valiant Thor

Dr. Stranges, miután elfogadta ezt a rendkívül szokatlan meghívást, elment a Pentagonba, ahol a biztonsági ellenőrzőpontoknál akadálytalanul áthaladva az a hölgy fogadta, aki meghívta ide, majd meleg mosollyal és barátságos kézfogással egy férfi üdvözölte, kinek nőiesen finom viszonylag kicsiny keze volt – kézfogása mégis határozott és erős – bőrszíne bronzszínű, mintha naptól barnult volna le, haja hullámos és barnás, szeme gesztenyebarna.

Dr. Stranges azonnal felismerte a férfit, ugyanis néhány héttel korábban neki egy UFO-szakértő és fényképész August C. Roberts négy férfiről mutatott képet, akiket a fényképész Howard Menger UFO-előadásán High Bridges-ben, New Jersey-ben látott.

A másik világból jött férfi rögtön, közvetlen módon beszélni kezdett :

„A nevem Valiant Thor, és a Vénuszról jöttem, csak hát tekintettel kellett lennem az amerikai hatóságokra, ezért a ruhámat földire kellett cserélnem.”

Ekkor felmutatta az űrruháját, mely egy darabból állott és a napfényben szikrázóan csillogott, majd továbbfolytatta :

„A katonaság az űrruhámat mindenféle vizsgálatnak vetette alá. Olyan hőmérsékletnek tették ki, amelyen már a vas is megolvad, mégis a ruhám hideg maradt, aztán a savak is olyan hatástalanok maradtak, mint ha csak vízzel locsolták volna, sőt, még a gyémántfúró sem tudta kilyukasztani a ruhámat.”

Utána Valiant Thor beszámolt Dr. Stranges-nek földi missziója egy részének a pontjairól :

1. A föld teremtményeinek segíteni, hogy visszataláljanak a Teremtőhöz.

2. Teljes leltárt csinálni a nukleáris fegyverekről, hogy azokat semlegesíteni és hatástalanítani lehessen, ha felhasználásuk újból azzal fenyegetne, hogy az emberi család bármely tagját megsemmisíthetik.

3. Egy Egyesült Világkormány felállítását ösztönözni – a hivatásos politikusok helyett istenfélő tanítók vezetése alatt, Isten Birodalmának elvei alapján.

Kész vagyok e célból különböző washingtoni vezető politikusokkal összejönni, sőt magával az Elnökkel is találkozni. Mégis a kormányzati szervek mind a tanácsaim, mind a felajánlott spirituális támogatásom iránt kevés érdeklődést tanúsítottak. Az Elnök pedig úgy véli, hogy javaslataim, melyek az emberiség megsegítésére vonatkoznak, az Egyesült Államok gazdaságát a káoszba taszítaná.

654683057ad1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Az USA területén jelenleg 77 földönkívüli tevékenykedik. ( megj : valószínűleg ez az ő vénuszi csoportjára vonatkozik ) A feladatuk pedig ez :

1. Elvegyülni a földi emberek közé és hozzájuk hasonlóvá válni.

2. Gazdasági vállalkozásokban a földiekkel együtt dolgozni.

3. Mindazoknak segíteni, akik a világbéke érdekében dolgoznak, ha fenyegetésnek vagy veszélynek vannak kitéve.

4. Nekik tanácsot adni és védelmet biztosítani.

5. Mindazokat, akik beváltak a próbák során, a magasabb tudással megismertetni.

6. Az ezekből összegyűjtött földi kormányzati vezetőknek küldetésük célját nyilvánosságra hozni – de csak akkor, ha erre az idő megérett.

Népünk ( a vénusziak ) Jézus Krisztust az Univerzum uraként tiszteli, azonban nekünk ehhez nem kell biblia, mivel annak szellemével mindig zavartalan harmóniában élünk.”

Aztán Valiant Thor arra kérte Dr. Stranges-t, hogy ő (Val Thor ) ittlétéről informálja az embereket, és jelezze, hogy hamarosan más bizalmas kapcsolatok is létre jönnek, melyek még évtizedeken át folytatódni fognak.
Megjegyzés : Val Thor pontosan három évig, 1957. március 16. – 1960. március 16. között tartózkodott a Pentagonban.


Forrás: www.spiritufo.ditro.hu / Szerző: Spirituális UFO-kutató
http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-e...agonban-dr-frank-stranges-kontaka-kapcsolata/
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag


Széles Gábor megoldotta a maláj gép rejtélyét



Megint a földönkívüliekről beszélt a dúsgazdag magyar vállalkozó. Ezúttal az eltűnt utasszállító kapcsán jutottak eszébe.


„Lassan be kellene vallani, hogy hova tűnhetett a repülő, miután az égvilágon még semmi nem került elő a roncsokból" - kezdte húsvéthétfői Facebook-bejegyzését Széles Gábor.

Hazánk egyik leggazdagabb vállalkozója, a Békemenet főszervezője egy különös jelenséggel hozta összefüggésbe a rejtélyt:

„De a gép eltűnésének idejében a kinai állami televizió leadta azt az UFO felvételt melyen egy huszonöt mérföldes/nem tévedés a méret megadása/, űrhajó volt látható a kinai égen".

Széles Gábor egyébként arra a hírre reagálva osztotta meg véleményt követőivel, hogy immár nyolcadszor küldtek az óceán mélyére speciális kutatórobotot, de ezúttal sem került elő a maláj gép egyetlen darabja sem.

Aki követi Széles Gábor munkásságát, kicsit sem lepődik meg azon, hogy felemlegeti a földönkívüleket. Ahogy a Hír24-nek adott tavaly decemberi interjúból is kiderült, nemcsak az ufókban, de az új gazdasági csodafegyverben, az energiacellában is hisz.

http://www.hir24.hu/belfold/2014/04/21/szeles-gabor-megoldotta-a-malaj-gep-rejtelyet/
 

Vaduzia

Állandó Tag
Állandó Tag
A maláj gép rejtélyes eltünése
A maláj katonai radarok az eredeti útvonaltól nyugatra, a Malaka-szorosnál érzékelték utoljára a utasszállító gépet. Bemásoltam a Malaka-szorost is ábrázoló térképet. Wikipédiából "A Malaka-szoros 805 kilométer hosszú tengerszoros a Maláj-félsziget és az Indonéziához tartozó Szumátra sziget között, a világ egyik legforgalmasabb hajózási útvonala. Szélessége 50 és 70 km közötti mintegy 285 km hosszan, Szingapúrnál mindössze 2,8 km."
640px-Map_of_the_Strait_of_Malacca-de.jpg

Kikapcsolt transzponderrel közlekedő, rádión sem kommunikáló repülőgép nem értem miért nem keltett gyanút, hiszen potenciális veszélyt jelent ország légterében?
A radarokkal nem lefedett, nyílt vízi területek felett könnyen repülhet úgy, hogy nem fogják észlelni sem polgári, sem katonai radarok. Ez ebben az esetben nem igen áll fenn, mivel a gép a szoros alsó felében tünt el.
mh3702.jpg

A rejtélyes gépeltünés sok kérdést vett fel. Egy forgalmas tengeri útvonalon hogyan lehet nyomtalanul eltünni? Az utólsó kapcsolatfelvétel után hogyan repülhetett át maláj földön, hogy a katonai radarok csak a szoros kijáratánál fedezték fel? De ha már egyszer bemérték ha még tudta azonosítani magát, akkor miért nem kérdezték meg, miért tért le a repülő útvonalról, ha meg kikapcsolt transzponderrel közlekedő gép volt, akkor miért nem intézkedtek, ráadásul ha a radarról is eltünik? Tovább lehetne a kérdéseket feltenni, szerintem a gépet egyszerüen lelőtték, rakétával vagy vadászgépről történő megsemmísítés esetén a minimális anyagi megsemmísülés anyagi aránya 70 %, de ne felejtsük el a repülő üzemanyaggal való feltöltöttsége közel teljes volt.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
FERENC PÁPA: „NEM VAGYUNK EGYEDÜL” (részlet)
Írta: Administrator
2014. április 18. péntek, 07:25


FERENC PÁPA: „NEM VAGYUNK EGYEDÜL” (részlet)


Róma:

Őszentsége ma délelőtt szentbeszédet tartott a Szent Péter téren. Ferenc Pápa nagyon egyszerűen, világosan és az összesereglett hívők csodálkozásától övezve kijelentette:

„Kedves Testvéreim! El szeretném mondani mindannyiótoknak azt, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban. A Tudomány eléggé fejlett annyira, hogy hamarosan meg fogjuk ismerni az új fivéreinket és nővéreinket, akikkel kicseréljük egymást közt a békesség jelét. Azon a napon megtörténik a csoda, és ne feledjétek: Egy az Isten és mindannyiunkon egyformán őrködik, vigyáz.

A kinyilatkoztatás hatalmas izgalmat keltett és lenyűgözte azt a sokezer embert, akik a téren követték a szentbeszédet. Ferenc Pápa ezzel a rendkívüli tettével azt szerette volna tisztázni, hogy a fejlődés tekintetében nagyon fontos az, hogy nyitottak legyünk az új ismeretekre és összhangban a józan ésszel csodálkozzunk ezekre. Ez a kinyilatkoztatás bizonyára megváltoztat mindent.


Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Pope Francis: “We are not alone”

http://i-uv.com/pope-francis-we-are-not-alone/



Bővebben...
 

Vaduzia

Állandó Tag
Állandó Tag
A maláj gép rejtélyes eltűnése Széles Gábor földönkívüli verzió nélkül.
1024px-Indischer_Ozean_Beben2004.png

A térképen a 2004-es indiai-óceáni szökőárt kiváltó földrengés epicentrumot és az érintett partszakaszok látható. Érdekes a maláj katonai radarokról ezen területen tűnt el az utasszállító repülőgép. Vajon véletlen egybeesés, vagy van valami összefüggés a két esemény között?
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Vaduzia,úgy gondolod,hogy beszippantotta az ott lévő örvény?
De miért fordult meg amikor az előző térképen szinte egyenes vonalban repülhetett a kijelölt helyre.?
Érdekes,mintha megállt volna az idő a repülésirányítóknál,azért nem reagáltak .
 

Vaduzia

Állandó Tag
Állandó Tag
Vaduzia,úgy gondolod,hogy beszippantotta az ott lévő örvény?
De miért fordult meg amikor az előző térképen szinte egyenes vonalban repülhetett a kijelölt helyre.?
Érdekes,mintha megállt volna az idő a repülésirányítóknál,azért nem reagáltak .

Nem hinném, hogy Bermuda rejtéllyel állunk szemben, néha a megoldás sokkal egyszerűbb mint gondolnánk. Egyetemista koromban egy professzorom azt mondta ha valamire találunk megoldást, de bonyolult akkor el kell vetni, mert létezik egyszerűbb.

Hogy miért tért el a kijelölt útvonaltól, nem lehet tudni, média ezt nem emelte ki, de az kérdés hogyan tehette meg az elfordulás után szárazföld és forgalmas hajóútvonal felett az utat, hogy egyetlen radar, sem látta?

A transzponder ki volt kapcsolva, akkor a katonai radar csak ismeretlen tárgyként tudta azonosítani, ettől pillanattól az események csak egy irányba mehettek, hiszen a gépről nem érkezhetett válasz, a légvédelem működött. Ha igaz a Széles sztoriba említett űrhajó az könnyen lehetett rakéta is. Ha ez kiderülne, rossz belegondolni, jobb ha nem is találnak semmit, az idő el simít mindent.
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
UFO ?????????????????? Mert valami térkapuból tűnik elő ....................... már látszik az eleje, de hol a fara????
Azt valahogy nem hiszem, hogy Photoshop, ahhoz túl tökéletes.

 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
UFO ?????????????????? Mert valami térkapuból tűnik elő ....................... már látszik az eleje, de hol a fara????
Azt valahogy nem hiszem, hogy Photoshop, ahhoz túl tökéletes.



Első pillanatra ,lehet különleges dologra gondolni,de a felvételt tovább nézve jönnek kérdések.
Nekem az a furcsa, honnan tudta az autót követő másik autós,hogy ott mi fog történni?
Ha nem előre eltervezett,miért kamerázott?
Hogyan vezetett ha közben kamerázott?
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Oroszországban újabban divat a kamera a kocsiban. Gyújtáskapcsolóval indul és veszi az egész utat.
Ez a felvétel ezekből egy.
Tehát nem előre eltervezett, senki nem tudta, mi fog történni. A kamera automatikusan veszi a történéseket. Sok balesetben perdöntő a felvétel.
A nyugati országokban, sőt Kanadában már kezdik kötelezővé tenni, pont emiatt.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Oroszországban újabban divat a kamera a kocsiban. Gyújtáskapcsolóval indul és veszi az egész utat.
Ez a felvétel ezekből egy.
Tehát nem előre eltervezett, senki nem tudta, mi fog történni. A kamera automatikusan veszi a történéseket. Sok balesetben perdöntő a felvétel.
A nyugati országokban, sőt Kanadában már kezdik kötelezővé tenni, pont emiatt.

Úgy gondolod,hogy térkapu?hát lehetséges ha az autóban beépített kamera van.
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Még valami: a felvétel jobb felső sarkában van egy kis kép: a visszapillantó tükörben mutatja a vezetőt. Itt pont egy nő, és gondolom az ő hangját halljuk a végén, azt a kis sikolyt.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére