2. Pénzügyi műveltség fejlesztése: könyvek,hanganyagok le-és feltöltések

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Felhasznalo8

Állandó Tag
Állandó Tag
MEGA
Sziasztok!
Akinek van mega.co.nz tárhelye, az könnyen át tudja importálni az ott megosztott anyagokat. Tudom, hogy többünknek van. Ezért megkérek mindenkit, ha lehet, akkor megára töltse fel az anyagait, mert sokkal egyszerűbb onnan levenni/átvenni, mint pl. a lassú letölthető helyekről, ahol még végig is kell kattintgatni a reklámrengetegen. Köszike ;-)
És most következzen egy értékesítési gyűjtemény:
https://mega.co.nz/#F!UR8BEYga!FsJ4YcaEfDJi4zpdOt_hSg
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Felhasznalo8

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot !

Valakinek esetleg megvan a POM ( Professzionális Online Marketing lépésről lépésre ) ????
Előre is köszönöm !!!!!! :)
Nekem megvan, de az nagyon elavult + online ellenőrzik, hogy csak 1 példányban futhat. (modjuk én nem használom) Nem véletlenül nem rendelhető. A mai világban használhatatlan, több éves lehet az oldal is, amin reklámozzák. 8 éve vettem, de nem jött be. Most néztem, 10 éves a fájl.
https://mega.co.nz/#!1B0Q2LCT!VsIW26UthhYBGg6RuB-kUnPcWy9RYEC_D5UrdVliX4A
 
Utoljára módosítva:

semmilevi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Erdélyi Norbert anyagai közül van valakinek? Tekintély portálépítés, Vizuális bizalomépítés, Sales oldal írás stb? Ezekkel kapcsolatban lenne kérdésem. A válaszokat priviben kérem, köszi!
 

morey

Állandó Tag
Állandó Tag
Könyv címe: Daniel Kahneman - Gyors és lassú gondolkodás
Kiadás dátuma: 2012
Formátum: djvu

Vajon mi vezérel bennünket: a gyors (intuitív) vagy a lassú (racionális) gondolkodás? Az elfogadott tudományos nézet szerint az ember természettől fogva racionálisan gondolkodik, érzelmei és intuíciói pedig csak megzavarják. Ez a mainstream közgazdaságtan alfája és ómegája, a racionális döntéshozatal és ítéletalkotás. Mindannyian igyekszünk ennek megfelelni, azt hisszük, többnyire logikusan gondolkodunk, és ha kudarcot vallunk, másokban vagy magunkban keressük a hibát. Daniel Kahneman feje tetejére állította a racionalitásba vetett hitünket. Néhai kollégájával és barátjával, Amos Tverskyvel három évtizeden keresztül folytatott pszichológiai kísérleteikből azt a következtetést vonták le, hogy elménk nem mindig olyan racionális, mint feltételezzük. Intuícióink, érzelmeink, benyomásaink - hibáival, torzításaival és zsenialitásával együtt - lényeges szerepet kapnak elemző logikánkban. Gyors és lassú gondolkodásunk kölcsönösen hat egymásra, és ha kitüntetett szerepet tulajdonítunk a racionalitásnak, önmagunkat csapjuk be. Ahogy Kahneman fogalmaz: „Rendszerint túlbecsüljük a világ működésével kapcsolatos tudásunkat, és alábecsüljük a véletlen és a szerencse szerepét.” Gondolatai nagy hatással voltak számos tudományterületre, beleértve a pszichológiát, a közgazdaságtant, az orvostudományt, a pénzügyi viselkedéstant és a politológiát, de csak most először adja közre összefoglalóan egész életművét.
 

Csatolások

  • Daniel Kahneman - Gyors és lassú gondolkodás.djvu
    9.2 MB · Olvasás: 641

Cadderly

Állandó Tag
Állandó Tag
koszonom szepen!

volna meg egy keresem, penzugyi szamitasokrol van valami konnyv? hitel, kamet szamitas stb?

Brealey-Myers Modern Vállalati Pénzügyek c. könyvére keress rá.
 

Csatolások

  • Pénzügyi számvitel.PDF
    14.6 MB · Olvasás: 232
  • Pénzügyi ismeretek a mérlegképes könyvelők vizsgáihoz - Various Authors.PDF
    15.1 MB · Olvasás: 250
Utoljára módosítva:

Joke78

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot !

Esetleg van valakinek pozitív (tehát nem durván nyomulós, és nem hazugságra épülő ) vevő befolyásoló, meggyőző technikákat leíró anyaga, könyve , hanganyaga ??? Előre is köszönöm !!!! :) :)
 

saga3

Állandó Tag
Állandó Tag
A Forbes magazin 2015 évi 08-as száma megvan-e valakinek?

A címlap:

b1.jpg
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére