Kiderült, ki követte el a hackertámadást az amerikai választások előtt

Sikerült azonosítani azokat az orosz ügynököket, akik az amerikai elnökválasztást megelőzően meghekkelhették a demokraták e-mailjeit – adta hírül az Independent.

A vád szerint az ügynökök az ellopott e-maileket a WikiLeaks-nek továbbították, így próbálva Donald Trumpnak kedvező irányba befolyásolni a szavazás végkimenetelét.

Oroszország tagad bárminemű érintettséget, a WikiLeaks megalapítója, Julian Assange szerint pedig nem Moszkvától érkeztek az információk.

Trump, aki szintén cáfolja a híreket, pénteken találkozik ezügyben a titkosszolgálatok képviselőivel.

A gyanúsított ügynökök neve eddig nem került napvilágra.

computer-1591018_960_720.jpg
 
Honan veszel ilyen infokat? hosi halottak bevandolrlok voltak....

Láttam annak idején a híradóban, hogy az Irakban elesett amerikai katonák között sokan latin amerikai bevándorlók voltak, és posztumusz állampolgárságot kaptak. A bevándorlóknak ugyanis állampolgárságot ígértek a katonai szolgálatért. Ez megszokott gyakorlat Amerikában:

MUNDÉRÉRT ÁLLAMPOLGÁRSÁG: ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKAT TOBOROZ A PENTAGON
Régi-új gyakorlathoz nyúlt a Pentagon: a katonai szolgálatért cserébe állampolgárságot ígér a papírokkal nem rendelkező fiatal bevándorlók számára.

Két legyet egycsapásra. Kevesebb lesz az illegális bevándorló, és még háborút is lehet velük csinálni.

Amerika ellenessegetek megdobbento es elfogadhatatlan.

Én nem Amerika-ellenes vagyok, én háború-ellenes vagyok.
Egyetlen országot vagy kormányt sem pártolok, amelyik háborút akar kirobbantani! Semmi de semmi a világon nem lehet ok egy háborúra! És nem értem, hogy lehet Obamát támogatni ebben! Nagyon remélem, hogy a következő két hétben már nem sikerül neki belesodorni a világot egy háborúba, és Trump végre enyhíti ezt a borzasztóan veszélyes, hidegháborús helyzetet, amit Obama teremtett. :(

Meggyőződésem, hogy az amerikaiak sem a meghekkelt emilek miatt utasították el Clintont, hanem azért, mert ők is ellenzik Obama oroszellenes háborús politikáját, amit Clinton folytatott volna! Sem az amerikai nép, sem mi nem akarunk háborút, sem az orosz, sem más ellen! Erre szavaztak az amerikaiak is, ezért választották Trumpot! Áldja meg őket érte az Isten! Én igenis szeretem az amerikaiakat!
 
Eg es fold a ket orszag. Soha nem voltak testi lelki jo baratok, vagy ellensegek , ellenfelek vagy versenytarsak a tortenelem folyaman.
Orosz jelenleg haboruzik nem is akar hogy porig Sziriat, az Ukranokat es mindenhol ott van.
Del-Ameriaki generaciok elnek Usaba, allampolgarok, nem igaz az hogy bevandorlokbol allna az usa army. A mexicoi ott eloknek van lehetoseg ha bevonulnak 5 ev utan allampolgarsagot kaphatnak.
 
Azt nem is várja el tőlük szerintem senki, hogy a jövőben puszipajtások legyenek. Elég, ha megpróbálják elviselni egymást. Háború nélkül.

Igen, már az is jó lenne. De az előjelek nem túl biztatók. Ezek pusztán az elmúlt egy-két nap hírei:

- Amerikai különleges egységek jelentek meg az orosz határon

- több száz páncélozott harci jármű érkezett pénteken a németországi Bremerhavenbe az amerikai hadseregtől. Washington összesen 2800 fegyvert küld Kelet-Európába,

- Tegnaptól 900 vasúti kocsi tart Németországból Kelet-Európa felé, hogy egy hadgyakorlaton részt vegyenek, jelentős részük páncélosokat szállít.

- MEGÉRKEZTEK AZ ELSŐ AMERIKAI KATONÁK LENGYELORSZÁGBA

Hosszú lesz még ez a két hét huszadikáig! :(
És azt sem értem, hogy egy leköszönő elnök hogyan intézkedhet ilyen mozgósításokról!
 
Honan veszel ilyen infokat? hosi halottak bevandolrlok voltak....

********
Amerika ellenessegetek megdobbento es elfogadhatatlan.
Mint NATO tagok ,minek is ellenseg ha ilyen barataim vannak.

********

McAfee lehet Europaba nalatok ilyen nagynak latjatok de a valosag kicsit mas.

Melitta,

ez félreértés. Nem Amerikaelleneség ez. Ez háborúellenesség. Az átlagos közép-európai tájékozottabb s intelligenciaszintje magasabb annál, hogy ócska átlátszó hazugságokkal hülyének lehetne nézni s meg lehetne vezetni. Killary atomháborút jelentett volna, amire Európa rámenne Ez amerikai szempontból kollaterális kár. S ezt az európaiak intelligensebbje átlátja s valahogy nem akarja. :(
 
Utoljára módosítva:
A NATO hadgyakorlat nem most lett az utolso heten lebeszelve.
Mit is szamit lehet hulyesegeket irni.

Csak a Németországba érkező (igen jelentős) páncélos hadosztály jött hadgyakorlatra. A Litvániába és Lengyelországba küldött katonai erők nem hadgyakorlatra érkeztek, hanem kifejezetten erődemonstrációnak és fenyegetésnek az orosz ellen.

Számomra egyáltalán nem megnyugtató ez a nagyarányú katonai tevékenység itt a környezetünkben. Megértem, ha az oroszoknak sem az. Nem tudom, az amerikaiak mit szólnának, ha az ő határuk mellett tartanának az oroszok hadgyakorlatokat ekkora páncélos erők összevonásával, plusz körberaknák csapatokkal és fegyverekkel, köztük nukleáris fegyverekkel is az USA határait.

Tapasztalat, hogy ahol ekkora fegyverarzenált vonultatnak fel, ott azt használni is fogják! Már készítik is elő hozzá a közvéleményt, vádolják az oroszokat mindenféle hülyeséggel, ki vannak kiáltva a világ mumusának, akik veszélyt jelentenek mindenkire, az orosz diplomatákat kiutasítják, ismerjük már ezt a forgatókönyvet. Minden elő van készítve egy fals flag akcióhoz, és már lehet is "védekezni".
 
Melitta,

ez félreértés. Nem Amerikaelleneség ez. Ez háborúellenesség. Az átlagos közép-európai tájékozottabb s intelligenciaszintje magasabb annál, hogy ócska átlátszó hazugságokkal hülyének lehetne nézni s meg lehetne vezetni. Killary atomháborút jelentett volna, amire Európa rámenne Ez amerikai szempontból kollaterális kár. S ezt az európaiak intelligensebbje átlátja s valahogy nem akarja. :(

Pontosan erről van szó!
 
Nem igaz, hogy nem emlékszel, hogy mire válaszolsz, amikor Melittának ezt a bejegyzését mág lájkoltad is. :confused:

Csatolás megtekintése 1518304





Az szerintem nagyobb szégyen, hogy van egy ország, ahonnan a nácizmus útnak indult és ahol a bestseller a Mein Kampf, ami épp a 6. kiadást éri meg 2017-ben. Ennek az országnak a vezetői merészelik magukat az európai demokrácia és a liberális "értékek" védelmezőinek nevezni, mindenki mást lenácizni és ahol az igazságügyi miniszter legfőbb gondja a gender WC-k bevezetése az állami tulajdonban levő épületek WC-iben.

Trump nem full-idota, anyit biztos megtanitottak neki a tanácsadoi, hogy egy elönév nem akadályozhat senkit abban, hogy az USA-ban elnök legyen, ezzel szemben a születesi hely, és az utolso 14 év alatti állando lakás már egy fontos tényezö. Obama a Bibliára és nem a Koránra esküdött fel a hivatalbaállásakor.
-
Fogalmam sincs mi a problémád? Hogy mi Barak Obama második elöneve, vagy a nic-neve az még Trump-nak sem lehetett problema. Söt ha körül lenne metélve sem játszana szerepet, az amerikai férfiak 70% körül van metélve mind a Prinz Charles és a gyerekei.
-
Természetes, hogy egy szégyen amit a nationálszocializmus Németországra hozott, az alaptörvények ezért ugy lettek konstruálva, hogy ne történhessen meg mégegyszer ilyen. Ezzel minden demokratikus párt egyetért és nem fog a parlamentbe kerülni olyan aki ennek ellentmond. Ebben biztos lehetsz.
-
A hozzászolásod többi részéböl látom, hogy nem ismered ki magadat ebben az országban.
-
Ha konkrét lennél ellent tudnék neked mondani pl. abban, hogy akit lenaciznak az találo vagy sem.
-
Igen, a szerzöi jog lejárt és a Mein Kampf-ot meglehet vásárolni az üzletekben. A kritikus edition két kötetben jelent meg, 2000 oldal, 3.7000 lábjegyzékkel, darabja 59 euro és legalább 1 kg-ot nyom, ha a lábadra esik eltörik. ;)
-
Nyugodtan ellehet olvasni, különösen a neonaciknak ajánlom, nem tolakodnak érte, márpedig "Seller" azt jelenti, hogy "jo bevétel". Az év elsö honapjában 24.000 kötetet adtak el, feltételezem, hogy szakemberek, könyvtárak voltak a vásárlok, a nacik már évekkel ezelött letöltötték az internetröl pdf formában, ingyen.
-
Megjegyzem Hitler szülöházához magyar nacik szokták zarándokolni, ha szégyenkezni akarsz akkor van mire.
Ahogy olvasom az épület az idén lelesz bontva, egy disaster a magyar utazási irodák számára. :)
 
[


Jesszus Ernő! Tényleg nagyon tájékozatlan vagy. :D Nézz már utána ki hozta létre a fejlevágó undorító gyilkos bandát az ISIS-t. A Google a barátod. :rohog: Annyit segítek, hogy Wesley Clark nyugalmazott amerikai tábornokot kell megkeresni a YouTube-on és a saját szájából fogod hallani.

Szoval szerinted csak a virtuális világban "Google" lett az Islam Kalifátus kikiálltva, a tizezrek, akik Irakban és Sziriában gyilkolnak az nincsen? Legyél konkrét ne talányokba beszélj.
 
A világ egyik legnagyobb digitális biztonságra szakosodott cége, a McAfee kategorikus hülyeségnek titulálta a feltételezést, miszerint állami szinten Oroszország állna az amerikai elnökválasztás kapcsán felmerült kibertámadás mögött.

Attól most tekintsünk el, hogy a kibertámadások eredményeként tulajdonképpen az történt, amit normál esetben az amerikai médiának kellett volna megtennie – valaki nyilvánosságra hozta Hillary Clinton és a demokraták mocskos titkait -, most már hetek óta a hogyanon pörög a teljes amerikai politika.

Igen ám, csak egy bökkenő van: a világ egyik legnagyobb biztonsági szoftvercége, a McAfee hamuba sült baromságnak tartja a szervezett, állami szintű orosz beavatkozás mellett felhozott hírszerzési érveket.

Szerintük négy tény bizonyítja, hogy az oroszok állnak a hackelés mögött. Teljes badarság az egész. Elsőként, az (…) orosz nyelv megtalálható a maleware-ben. Másodikként, cirill billentyűzetet alkalmaztak. (Ezek szerint) a kriminalisztika már képes megállapítani, milyen típusú billentyűzetet használtak egy malware fejlesztésénél.

Harmadrészt, a kód működéséért felelős szerkesztő program mindig időbélyegzőket hagyott. Az időbélyegzők egy időzónában voltak a moszkvai, szentpétervári és egyéb orosz helyszínek hivatalos nyitvatartási idejével. Negyedrészt pedig, az IP cím egy orosz címre mutatott.”

A vaskos iróniától csöpögő nyilatkozat lényege tehát, hogy a támadás annyira amatőr volt, hogy a nagyon is létező és nagyon is veszedelmes orosz kiberhadseregnek minden joga megvan rá, hogy megsértődjön, amiért őket gyanúsítják vele.

A McAfee szerint az orosz kibertámadás toposza vagy oroszellenes propaganda, aminek az a célja, hogy Moszkva ellen hangolja az egyszerű embereket, vagy az amerikai nemzetbiztonsági szervek olyan naivak és alkalmatlanok, hogy mindenkit azonnal ki kellene rúgni tőlük.

A cég szakértői szerint kizárt, hogy a támadás szervezett lett volna:

“A (demokratákat) ért hackertámadást egy másfél éves malware-rel hajtották végre. (…) Ezt egy mindenkitől független kölyök csinálta, aki letöltött egy programot. Ez nem egy szervezett támadás volt, és biztos, hogy nem egy nemzetállam követte el.”

A szakemberek szerint, azt a nemzetbiztonsági ügynököt, aki ennyire gyermeteg módszerekkel dolgozik és ilyen ordító hibákat vét, “öngyilkosságra terjesztenék föl”.

‘Propaganda intended to incite Americans’: John McAfee to RT on ‘Russian hacking’ claims
https://www.rt.com/usa/372795-mcafee-dnc-hack-propaganda/

Clinton "E-mail-botránya" nem a 2016-os választások idelyén robbant ki hanem egy választási periodussal korábban, tehát több mind 4 évvel ezelött.
-
Hogy állitolag találtak még egy csomo e-mailt ami nem lett megvizsgálva az frisen lett a választási kampány idelyére helyezve.
-
A választásra azáltal volt befolyással, hogy a levélben választok már rég elküldték a voksukat mielött a hirtelen feltünt levél-köteg átlett vizsgálva. Tehát forro-levegö, semmi miatt.
-
Nagyon félö, hogy az idei német, francia válsztások ugyancsak a szociális médiákban terjesztett fake-hirek által lesznek manipulálva.
-
Emlékezzünk a Berlinben "eltünt" orosz bevándorlo leánykára (13) akiröl kiderült ugyan, hogy nem menekültek álldozata lett, csak a barátjánál volt, a "nép-haragja" azonban lecsapott ártatlanokra. Mindez a Moszkvai mediák hatására történt. Csodálnám ha nem ismernéd a németnyelvü AfD-t támogato orosz internetujságokat. ;)
 

Kezd engem is nagyon idegesíteni, hogy ez a Nobel-békedíjas fazon még az utolsó pillanatban megpróbál egy sokadik háborús konfliktust kirobbantani, természetesen nem a saját hazájában. Mert ugye a szép új világot már jó régen elkerülik a háborúk, főleg ha van hely őket máshol lefolytatni...

:mad:
 
Csak a Németországba érkező (igen jelentős) páncélos hadosztály jött hadgyakorlatra. A Litvániába és Lengyelországba küldött katonai erők nem hadgyakorlatra érkeztek, hanem kifejezetten erődemonstrációnak és fenyegetésnek az orosz ellen.

Számomra egyáltalán nem megnyugtató ez a nagyarányú katonai tevékenység itt a környezetünkben. Megértem, ha az oroszoknak sem az. Nem tudom, az amerikaiak mit szólnának, ha az ő határuk mellett tartanának az oroszok hadgyakorlatokat ekkora páncélos erők összevonásával, plusz körberaknák csapatokkal és fegyverekkel, köztük nukleáris fegyverekkel is az USA határait.

Tapasztalat, hogy ahol ekkora fegyverarzenált vonultatnak fel, ott azt használni is fogják! Már készítik is elő hozzá a közvéleményt, vádolják az oroszokat mindenféle hülyeséggel, ki vannak kiáltva a világ mumusának, akik veszélyt jelentenek mindenkire, az orosz diplomatákat kiutasítják, ismerjük már ezt a forgatókönyvet. Minden elő van készítve egy fals flag akcióhoz, és már lehet is "védekezni".

Kedves Jászladány
-
Egy visszapillantás. Putin 2010 februárjában meglepetésszerüen meghivja a Lengyel miniszterelnököt Donald Tusk-ot Katyn-ba egy emlékünnepségre, furcsa modon az ország reprezentánsa, a lengyel präsident Kaczynski nélkül.
-
Néhány honap mulva, csak azért is, elmegy az oroszkritikus Kaczynski Katynbe, a gép furcsa modon lezuhan.... aztán jött Ukrajna, a Krim megszállása... ha jol emlékszel Lengyelország a menekült-elosztásban azért nem vesz részt mert Ukrán menekütekre vár...
-
Röviden, Lengyelország, a Lettek és Litvánok kérésére jön létre a közös hadgyakorlat...
-
En inkább arrol beszélnék veled miért akar Mo. kilépni az atom-ellenörzés szervezetéböl, pont most amikor megduplázzák a kapacitásukat? A mákfogyasztás miatt a kommunista kormány benne voltunk az interpolba, ma még az atomellenörzési bizottság is egy teher? :(
 
Kezd engem is nagyon idegesíteni, hogy ez a Nobel-békedíjas fazon még az utolsó pillanatban megpróbál egy sokadik háborús konfliktust kirobbantani, természetesen nem a saját hazájában. Mert ugye a szép új világot már jó régen elkerülik a háborúk, főleg ha van hely őket máshol lefolytatni...

:mad:

Az én szemem elött mindig az lebeg, hogy az elmult évszázadban Amerika kénytelen volt kétszer rendetteremteni Europában.
-
Ami a világháboruk kirobbantását illeti itt 2:0 Europa javára. ;)
-

(Mi kezdtük. Az elsö világháboru kirobban a magyar tronörökös elleni merénylet miatt, a második világháboruban Mo. üzent hadat Amerikának, az Oroszoknak... nem forditva.)
 
Utoljára módosítva:
És az milyen, hogy General Raymond T Thomas, a Pentagon egyik főnöke szerint "a korábbi keleti blokk országai közül sokan halálra vannak rémülve az orosztól"?

https://www.thesun.co.uk/news/2531054/america-special-forces-russian-border-lithuania-obama-putin/

Emelje fel a kezét, aki halálra van rémülve az orosztól itt, a volt keleti blokkban!
Otthon nem is emlékszem, hogy valaha is szemtől-szembe találkoztam volna orosszal, de itt elég sok orosz él. Ők se rosszabbak, vagy jobbak, mint bárki más.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,801
Tagok
615,337
Legújabb tagunk
dublikaty_leKt
Oldal tetejére