Igazából ellenük harcol Németh Szilárd és a Fidesz

Nem Soros Györgyöt, hanem először a legszomorúbb, legnyomorultabb helyzetben lévőket fogják tönkretenni, végül pedig az egész magyar nemzetet.
Hétfő este, az egyik belvárosi pláza előtti tér. Fiatal nő áll a reklámoszlop előtt, körülötte óvodásforma kislány szaladgál. Közelebbről látszik, hogy az anyuka arcán könnyek csorognak, halkan sír. Kérdezzük, mi a baj - elmondja, hogy elmaradt a lakásuk bérleti díjával, és ki akarják rakni őket. Azért jött ki az utcára, hogy pénzt kérjen, látható, hogy nem csinált még ilyet, a hatalmas baj hozta ki.

Persze, adunk neki, most így lehet a leggyorsabban segíteni, de közben végigbeszéljük a lehetőségeit. Amelyek elég szűkösek. Ha "hivatalos" segítséget kér, akkor azonnal elindul a rendszerben a jelzés, aminek a nagyon hamar bekövetkező vége az, hogy elveszik tőle a kislányát. Egy ilyen pici gyerekkel a hajléktalanszálló nem opció, az csak Tarlós István fröcsögő sajtótájékoztatóin jelenik meg a Grand Hotel szinonimájaként, az anyaotthon szintúgy csak rövid távú megoldás, és a belépés pillanatától elindul a visszaszámlálás, aminek a vége ugyanúgy a gyerek elvétele.

Miközben törvény rögzíti, hogy Magyarországon egyetlen gyereket se vehetnek el a szüleitől azok szegénysége miatt. Csak épp a hivatalosságok tesznek erre, a jogalkotó meg kifejezetten sportot űz abból, hogyan lehet minél többféle, sokszor bagatell indokkal is igazolni azt, hogy a gyereket kiemelik a családból. A nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvény alapján már akkor is, ha a szülők nem jelennek meg a szülői értekezleten!

Elmondjuk neki azt is, hogy (még) milyen civil szervezetektől kérhet segítséget. A gyerekek családban tartásáért, sőt, visszaszerzéséért is sikerrel küzdenek a jogvédők. Kell is: van, akiről közvetlenül szülés után, még a kórházi ágyon tépték le a gyerekét.

Na, amikor Németh Szilárd (a személyes miniszterelnöki KEHI-utasítás óta tudható: Orbán Viktor direkt megrendelésére) a magyar civilek ellen hirdet hadjáratot, akkor valójában ellenük harcol. Az utcán kéregető anyuka és kislánya ellen támad. És ez nem valami járulékos kár, hanem készakarva kezdett háború: az ő rendszerük rakja az utcára, és onnan csak a civilek tudnák visszahozni.

A Fidesznek a tehetős kevesek, a pénzes családok a kedvencei, a CSOK-osok, akik jellemzően már ma is jó körülmények között élnek, és az ajándék 10+10 millióval tudnak még jobb házba költözni. A magas keresetűek, akik képesek a családi adókedvezményt maradéktalanul igénybe venni. Ez az anyuka milyen adóból írjon le mit?

De Németh támadást indít a beteg gyerek ellen is, akinek a jogvédők harcolják ki, hogy az anyukája vele maradhasson a kórházban. Támadja azt a mozgásfogyatékost, akit a jogvédők próbálnak a nagy és "ömlesztett" tömegintézményekből önállóbb, sikeresebb életkörülmények közé vinni. Németh és Orbán hadjárata azok ellen az intézetben felnőni kénytelen gyerekek ellen is irányul, akik a civil jogvédők nélkül soha nem szabadulnának meg az őket zaklató, bántalmazó felnőttektől - akikre az állam bízta őket.

A fideszes verőember csatájában az ellenfelek közé kerülnek továbbá azok, akik pont a kórházban lettek sokkal betegebbek, ott elkapott fertőzés miatt. A gazdag káderek ugye magánintézményekben kezeltetik magukat, az meg nem szempont, hogy a kivéreztetett, összeomlás előtt álló állami egészségügyi ellátórendszerbe bekerülő szegények milyen fertőzést, betegséget szednek össze ott, ahol gyógyulniuk kéne.

És igen, a civilek nélkül sokkal kevesebbet tudnánk arról is, hogy a fenti, és még sok, hasonlóan fontos állami feladat ellátása helyett mire is költi, pontosabban hogyan lopja el a közpénzt a Fidesz. Ez is fáj Németh Szilárdnak, ennek is véget akarnak vetni.

Ha sikerrel járnak, az nem Soros György bukása lesz. Szegények, fogyatékkal élők, betegek, kiszolgáltatottak, tönkretett polgárok lesznek a vesztes oldalon. Sőt, minden adófizető, aki onnantól még kevésbé fog rálátni arra, hogyan lesz a tőle beszedett, rekordmagas áfából helikopterezés meg milliós zsúrpubi-táska, hogyan veszti el közpénz jellegét a nemzet bankjából platós teherautókon elszállított pénzünk, miként épül bele arcpirítóan fölösleges stadion-regimentbe a máshonnan hiányzó százmilliárdok sora, a kigyulladó metró javítása helyett hogyan puffad az olimpiai lázálom.

A civilek mi vagyunk. Az ő munkájuk értünk és rólunk szól. A Fidesz hadjárata pedig azért ilyen dühödt és alpári, mert pontosan tudják: minden olyan alkalom, amikor egymás mellé tesszük a civileket, segítőket, jogvédők, illetve a lassan hét éve kormányzó Orbán-pártot, fényesen kiviláglik, hogy igenis lenne alternatívája a gyűlölködő, romboló gazemberségnek. Ezt az alternatívát akarják most végképp elpusztítani az általuk rajongott és másolt diktátor, Putyin módszereivel.

2017-ben Orbán Viktor rátámadt saját nemzetére.

Ceglédi Zoltán

ceglei.jpg
 
Milyen "rászorulóról" beszélsz? A rászorulók, ha magyar állampolgárok és Magyarországon élnek, akkor forduljanak azokhoz a szervezetekhez, amelyeket mi magyarok támogatunk, nem pedig olyan amerikaiak, vagy amerikai, aki nem itt él, de mégis el akarja dönteni helyettünk, hogy akarunk-e fejlevágó, kamionnal palacsintává gázoló és fejszével, kalasnyikovval öldöklő, bennünket európaiakat gyűlölő muzulmánokkal élni.

2016 október közepén egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán. Ezek olyan civil szervezetek levelezéseit tartalmazzák, amelyekből világosan kiderülnek a célok és emberek, akik nem a magyar népesség akaratát kívánják megvalósítani, csak a saját lilagőzös álmaikat.

Milyen rászorulókról beszélek ? A magyar lakosság mnimum 40%-áról, akik itt élnek és magyar állampolgárok.
Lennél kedves felsorolni azokat a főbb szervezeteket ("amelyeket mi magyarok támogatunk") akikhez fordulhatnak és érdemi segítséget is kapnak ?
 
És mi azzal a probléma, hogy a külföldről támogatott civil szervezetek vezetőinek is vagyonnyilatkozatot kellene készíteniük?

Ez mitől lehetetleníti el őket?
 
És mi azzal a probléma, hogy a külföldről támogatott civil szervezetek vezetőinek is vagyonnyilatkozatot kellene készíteniük?

Ez mitől lehetetleníti el őket?
lehet hogy arra gondolt hogy nyilvánosságra lehet hozni a vagyonnyilatkozatokat, el tudod képzelni milyen felháborodás lenne ha kiderülne hogy mennyit kapnak egyesek ezért a munkáéért?
Nem tudom hogy mennyit kapnak..
De, nem is érdekel.
Magyarországon ez a legfontosabb hogy a másik miből él, én miért nem kapok annyit??,
 
Nincs azzal semmi baj, ha valaki józanul átgondol valamit és mint felfogásával megegyzőt magáévá tesz.
A gond akkor van, ha nem gondolja át és nem kapirgálja meg a felszínt, hogy mi van alatta.
Bizony és sokan nem is akarnak mögé látni.
Megállnak rövidített mondatoknál a főcímeknél.
Vagy másképpen mondva a jelszavaknál:" ellenséged ez az".
És ez neki elég.Mások gondolkodnak helyette, mutatják az utat, mit gondolj mit tegyél.
Ez a szocializmus öröksége.
Mindég megmondják.Gondolkodni nem kell.
Ezt teszi Viki demagógiája is.
 
És mi azzal a probléma, hogy a külföldről támogatott civil szervezetek vezetőinek is vagyonnyilatkozatot kellene készíteniük?

Ez mitől lehetetleníti el őket?
Tudod te mi az felesleges teher?Indokolatlan piszkálása ami egyben szekírozás is.
Mi a célja?
Eddig amit indítottak vizsgálatot nem volt semmi ok rá csak az ijesztgetést szolgálta.
Mi baja az Amnesty-vel? meg a TASZ-al.
Csak nem az, hogy foglalkozik a kormánynak nem tetsző dolgokkal?
Mindannyiunk érdeke az alapjogok ellenőrzése.
Ez, nem tetszik a kormánynak. Neki nem érdeke.
Ez a választási előkészület része.Még kevesebb belelátás legyen.
Ezért vannak útban az, újságírók és minden közélettel foglalkozó csoport.
Most kérdezd, mi ezzel a probléma.
 
És mi azzal a probléma, hogy a külföldről támogatott civil szervezetek vezetőinek is vagyonnyilatkozatot kellene készíteniük?

Ez mitől lehetetleníti el őket?

Ha valaki adomanyoz, akkor kell neki bemutatni hogy mibol honan adakozik???? ha te adsz egy menhelynek penzt meg jatekokat es tapszert akkor addod hozza a tavaji adobevallasdat? vagy elkered a menhely vezetojenek jovedelmet es vagyoni nyilakozatat?
 
És mi azzal a probléma, hogy a külföldről támogatott civil szervezetek vezetőinek is vagyonnyilatkozatot kellene készíteniük?

Ez mitől lehetetleníti el őket?
A kérdés lásson tovább az orránál.
Fentebb valaki írta az ellenség keresés és megjelölés már továbblépett.
Most még hozzájött a civilek program.("pogrom")
De már körvonalazódik a következő ellenség.A professzorok
Jobboldaliakból álló Professzorok Batthyány Köre.

Kritikákat fogalmaz meg:a hatalom vazallusokat és szerencselovagokat termel ki
Csak lásd meg ha ideér.
Ők is közellenség lesznek előbb utóbb.
 
Mert mást mondanak mint a kormány és itt a választásokra tiszta lap kell.
A "tiszta lap" az azt jelenti:Legalább idézőjelesen értendő
Cinkelt, lapok hamis osztás
Ellenzéki esély(szereplő) nélküli választás legyen.
Az osztó ezt úgy érheti el hamis kártyában, nem oszt lapot, vagy lefújja a meccset a fociban és új szabályt hoz be
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,973
Tagok
615,343
Legújabb tagunk
AntonStype
Oldal tetejére