Méregtelenítés, lúgosítás - dr. Zacher Gábor helyretette Schobert Norbit

Én is megszólaltam az RTL Klub Házon kívül című műsorában, sőt: egy lúgosítós kísérletet is elvégeztem a Duna Medical Center magánkórházban. Ezúton is köszönöm nekik, hogy a helyszínt biztosították.

Jobb a citrom, mint az összes kemoterápia, ráadásul a savas kémhatású citrom lúgosítja a szervezetet? A történet onnan indult, hogy nyílt levelet írtunk emiatt Norbinak, kérve, hogy ne terjesszen butaságokat, káros egészségügyi tanácsokat. Schobert Norbi úgy reagált: "Novák Hunor megtalált magának", "sok az idióta", "aki ócsárol, bekaphatja" - ezt a videót ezen a linken tekintheti meg.



images
 
Nem arról akarom én Melittát meggyőzni, hogy higgyen mást, hanem inkább arról, hogy ne akadályozza az új gondolatok terjedését.
"Én ebben hiszek, de aki akar, higgyen másban" és nem: "Én ebben hiszek és aki mást hisz, az pénzéhes kuruzsló!"
Azt is vedd észre nem Melittával van a párbeszéded.Hanem szembeállsz mindennel.Csak mert csalafinta vagy.Ha ilyen furmányos a gondolkodásod.
Látni kell egy nem ellenőrzött hatású sós lábvíz 30 ezerért az egyszerű csalás.
Nem alternatív.Csupán pénz kicsalás(legfeljebb abban alternatív hogy többet kér)
 
Engem nem lehet meggyozni es nem azert mert nem vagyok fogekony minden ujra, hanem mert az uj gondolatok amik nincsenek bebizonyitva feheren feketen mint a matekba, semmilyen kiserleti hisztorija nincs , clinikai tesztje, en tolem egy centet le nem huznanak, mindenfele egeszsegugyi tudas nelkuli elokepzesttseg nelkuli kuruzslohoz soha nem mennek es biznam ra az eletem.
Norbika tobbszoros milliomos es ezek szerint egy tizezer Ft labmaszirozott el tud adni 80ezerert hogy a raktol kitisztul meregtelenit a so meg a viz , eleg venni par kilo citromot es gyogyulast okoz es mindent megtudhatja tobb tizezerert a naiv hiszekeny beteg. Mar nem kell neki foglalkozni gyartani engedelyeztetni a termekeit eleg ha ir egy posztot es mar be is indul a lovetta.
Mi motivalja ha nem a penz? Tudasa nincs /rendor kepzettsege van ha jol tudom/ilyen megallapitasok mogott, felelotlenseg egy halalos betegtol kihuzni a penzet, a helyet hogy magat tudna kenyeztetni es elvezni a z eletet meg tart, penz hajhasz szelhamosok kornyekezik es veszik le a betegeket, tobb penzert mint a szidott paraszolvenciaba erdekelt orvosok , tobbe kerul az altaluk gyartott termeszetes pirulak mint a kikiserletezett kutatott bizonyitott gyogyszerek.
Ezer peldat tudok mondani Taltos Kovacs ur, Gyurcsok a tv bol integetve gyogyitott, az Ormso intezetbe egyik szomszedasszonya az anyukamnak havi 80ezer Ft-ot fizetett az altaluk ajanlott pirulakert felevig meg meg nem halt.
A ferfiak nagyon hiuk, es minden penzt megadnanak hogy legyen hajuk, es semmitol nem no ki nekik, pedig szazezreket koltenek az uj csoda kuruzslokra.
 
Nem arról akarom én Melittát meggyőzni, hogy higgyen mást, hanem inkább arról, hogy ne akadályozza az új gondolatok terjedését.
"Én ebben hiszek, de aki akar, higgyen másban" és nem: "Én ebben hiszek és aki mást hisz, az pénzéhes kuruzsló!"
Uj gondolatok mivel vannak alatamasztva? allatkiserletek nincsenek hanem egyenesen a beteg ember a kiserleti nyuszika.
A kozmetikai ipar hatalmas kiserleti laborokat tart fent hogy egy jo cremet kikiserletezen, a rakos betegnek eleg a kuruzslo szava.
Mind penzrol szol.
Tv ben latni tizezres tomeg a fonok sorba allitja a rakosokat es homlokon csapja hogy elesnek es mar meg is gyogyult, de mire oda jut... addig minden sornal tobb fogmeg legeny kosarakkal varja a penzt a csekket, az utolso sorokba 10-50$ ahogy mennel elore ujabb legenyek mar $500 dollart ajanlanak adomanyt, /ha nincs akkor egy sorral se tudsz elorebb menni mert nem engednek/mire az elso sorba jutsz es eselyed van felkerulni a szinpadra hogy fejbe csapjanak mar 10ezer$ nal jarsz.
A fonok ugy beszel mintha o lenne a csodatevo isten. Van aki beveszi, es dellaza a dollar tizezreket. Van aki elmegy hipnotizorhoz es gondolja hogy a rakot meg lehet allitani , honapokig ilyen kezelesek szinten nem kis penz, van aki a vallasba keresi a lelki beket es a stresz oldast.
MA a tudomany a genomba jarkal es megtudja mondani a betegseged, akkor ki az az olvasott ember aki bedol a kazankovacs gyogyitonak. A csaladomba is volt mar rak remelem multido veglegesen, de rengeteg baratnom ismerosom volt aki kozdott e korral. Tobbnel en voltam a sofor mert nem birtak vezetni mar, szemelyesen lattam ezeket az embereket akiket felsoroltam hogy veszik le a szalmaszalba kapaszkodo embereket.
sajnos keves az olyan ember aki meggyogyult az orvosok altal es tovabbra is nagydobra veri hogy tudjon mindenki rola mert mindneki elakarja minel elob felejteni ezt az egesz rak remtortenetet az eletebol.

En nem vennem a lelkemre ha valaki itt azt olvasna hogy ha eszik citromot elmegy a rakja, vagy uj gondlatokat nyomo kuruzslohoz menjen es majd kibeszeli a rakot belole, es ha nem sikerult akkor egy statisztika lesz csak. En nem fogok a mai orvos tudomannyal szembe menni, fuggetlen attol, hogy ok is tevedhetnek, de ma a net rendelkezesre all es minden utan lehet nezni.
A rak egy rohadt egy betegseg, es gyogyithato is ha idoben eszreveszik nagyresze.
Milyen uj gondolatok vannak amirol nem tudunk?
labaztatas , a citrom, so es viz, szodabokabona cianos barackmag,kilove mar.
 
Utoljára módosítva:
Széljegyzetnek szánom, ne vessetek meg érte!
- Egy ember, mikor megtudta, hogy daganatos betegsége miatt 3 hónapja van hátra, bezárkózott a lakásába, és egyfolytában
Burleszk filmeket nézett, a kaját pedig hozatta magának. Majd 3 hónap múlva elment az orvoshoz, és kiderült, nem rákos.
- A másik eset: egy neves tudós, mikor megtudta, hogy daganatos 10.000 egységnyi C vitamint vett magához naponta. A normális adag napi 80 mg.
- A harmadik, hogy a víznek milyen hatásai vannak, itt olvashatjátok (1900!, csak hol van már olyan víz?):
http://gyogyito-termeszet.gportal.hu/gindex.php?pg=35662045
"Sok dolgok vannak égen, s földön....!" :)
 
Uj gondolatok mivel vannak alatamasztva? allatkiserletek nincsenek hanem egyenesen a beteg ember a kiserleti nyuszika.
"Galvani olasz fiziológus a békacombok izomösszehúzódását tanulmányozta. A fáma szerint egyszer észrevette, hogy erkélye vasrácsán a rézhorgon lógó levágott békaláb úgy rángatózott mint az élőé, amikor hozzáért a vasrácshoz. Barátja, Volta hamarosan bebizonyította, hogy a békaláb összehúzódását okozó elektromos áram azonos azzal a jelenséggel, amelyet mindig megfigyelhetünk, ha kétféle fémből összeforrasztott drót végét vizes sóoldatba mártjuk."
Ki hallott már ilyen marhaságot? Rángatózik a békaláb? No és? Az új gondolatot mi támasztotta alá, hogy elektromos áram áll a háttérben? Bizonyítékokat mások már gyűjtöttek? Akadámiai székfoglaló volt ebből a témából?
Lásd itt
Ha Volta ezt nem vette volna észre, sőt, ha a mostani tudományos hozzáállás lett volna érvényben, akkor ma nem volna EEG, EKG, és társaik.

Milyen uj gondolatok vannak amirol nem tudunk?
labaztatas , a citrom, so es viz, szodabokabona cianos barackmag,kilove mar.
Az emberi gondolatok hatalma?
 
Azt is vedd észre nem Melittával van a párbeszéded.Hanem szembeállsz mindennel.Csak mert csalafinta vagy.Ha ilyen furmányos a gondolkodásod.
Látni kell egy nem ellenőrzött hatású sós lábvíz 30 ezerért az egyszerű csalás.
Nem alternatív.Csupán pénz kicsalás(legfeljebb abban alternatív hogy többet kér)
Igen, én szembeszállok mindennel, csalafintán és furmányosan, ami a szabad gondolkodást gátolja.
Az orvosi gondolkodásmóddal. Azok az orvosnak mondott doktorok, akik közül sokan 6 + sok évet egy cél érdekében (pl. rák visszaszorítása) a leírt tudást bemagolják és a bemagolt tudását védeni akarják, na azok ellen. Mert ők csak ismétlik a már tudott dolgokat. De aki ennek a tudásnak a birtokában új gondolatokat is felkarol, azokat támogatom. Legalább szellemiekben, ha már pénzem nincs rá.
 
Az emberi gondolatok hatalma?
Az emberi gondolatokat ma a pénz, a hatalom, a felületesség, nemtörődömség, stb. korlátozza.

Jellemző az "egy kaptafára formálás", a különcök mellőzése, kizárása, a zsenik kizsákmányolása.

Lehet, ha a betegektől begyűjtenének minden olyan élettani adatot (nemcsak azt, hogy dohányos, vagy alkoholista-e) hanem, hogy nyomasztja-e valami régóta, vagy milyen ételeket mellőz, és mi az amit rendszeresen fogyaszt, mert imádja, mennyit mozog, vagy miért nem, - az adatokat összehasonlítva talán a régi, jól bevált módszer - a megfigyelés birtokába jutnának.

De ez időigényes lenne, nem hozna pénzt gyorsan és némi kíváncsiságot is igényelne a szakmája iránt a kutatóktól.
 
MAr regen tul van az emberiseg a bekacomb rangatozasatol, mar a 3D hologramos kep megjelenitesnel jarnak es lezerrel operalnak , szerveket cserelnek a genomot felterkepeztek es mar tudnak gyogyitani igy,akkor minden pancsersag kuruzslas es penz lehuzasrol szol. Ki a fene tartja vissza a kuruzslot hogy beuljon az orvosi egyetemre es elvegeze? HOgy lehet olyan szakmaba beleszolni amihez nincs kepzettsege semmi? kockaztatni hozzaertes nelkul emberek eletet.
Mindet sittre vagnam ha rajtam mulna, menjen es tanulja ki az orvoslast eloszor is utana tudasa joga van emberek eletet befolyasolni velemenyevel.
A kutatasok milliarokba kerul, Usa messze vezeti a primet. Egy kutato csoport kialakit egy temaba bizonyitottan egy protokolt a masik kutato csoport probalja a hibakat megtalalni es megcafolni es o is allitasait bizonyitja , megint lepnek egyet tovabb es valahogy igy alakul ki sok sok tudos allaspontja mire a gyogyitasba betudjak epiteni es meg mindig alakul hisz minden ember egyedi es nem lehet egy kaptafara hanem szemelyre szabott ezer dolgot figyelembe veve elkezdeni egy kezelest.
Egy orvosra se biznank egy mozdony vagy repulogep vezetest hogy ha nincs vizsgaja rola hogy joga van vezetni mert megtanulta. Ki merne rabizni tobszaz ember eletet olyan pilotara akinek nincs meg a tudasa a repugep vezetesehez , meg annak ellenere hogy robot pilotak vannak.Te felulnel ilyen pilota melle?Egy az biztos hogy fent nem marad az egen egyik se, de enm mindegy hogy er foldet.
Az orvoslas orok tanulas , naponta jelenek meg ujabb es ujabb kutatasi sikerek , es kerdesek, es dolnek meg az addig jonak hit tetelek.
Tobb kutato intezet masodvelemeny tobbszaz kutato intezetek orvosok mind semmi hanem a kepzettlen legalabbis orvosilag mas szakmakbol megmondjak a tutit, ugy hogy meg egy verkepet se lattak csak ha az Sztk ba beutaljak oket.
 
HA nekem fixa idealom lenne hogy megtalaltam a rak ellenszeret, szepen elbattyognak egy kutato intezetbe es kernek 100db rakos egeret, es elkezdenem kezelni oket amit kitalaltam. Az eredmeny par honap utan lathato , ha kiprucantak akkor meg se talaltam fel a rak gyogymodjat. Ha a fele tulelte a kezeleseimet, akkor az intezettel megallapodnek a segitsek az en elkepzelesemet kikiserletezni. 50% eredmeny utan minden intezet kaphato lenne.
Meg ilyen sok hiszekeny ember van egyszeru peldakat kell felhozni hogy vegyenek minden logikus lepest figyelembe, mielott kuruzslok levagjak oket anyagilag.
 
Kényszerből használtak ősi gyógymódokat Kínában

"A kínai gyógynövények csodatevő hatásában rengetegen hisznek, még Nyugaton is – sőt, főleg Nyugaton. A „messziről jött ember azt mond, amit akar”-elv alapján a nyugati alternatív gyógyászat a számára ismeretlen összetevőkre egzotikumként tekint, és könnyebben jótékony hatást tulajdonít neki. Ennek megfelelően rengeteg bevásárlóközpontban láthatunk alternatív kínai gyógynövényeket. A rajongók azzal érvelnek, hogy Kínában évezredek óta használják ezeket a szereket, és ez valóban igaz.

De nem azért, mert csodaszerek lennének!

Az 1960-as évek végén a kínai orvosok nagyjából ugyanazokat a gyógyszereket használták, mint a nyugatiak, de az orvosok nem szívesen hagyták el a nagyobb kínai városokat. Emiatt sokan orvosi ellátás nélkül maradtak. Hogy megelőzzék az országos katasztrófát, a kínai kormány tűzoltásként alapvető orvosi ismereteket kezdett el oktatni kínai farmereknek. A jelentkezők kaptak egy kézikönyvet, amiben ismertették, milyen gyógynövényeket lehet a nem beszerezhető gyógyszerek alternatíváiként alkalmazni.

Vagyis amire a nyugati vásárlók alternatív csodaszerként tekintenek, az a kínaiaknak pótszer volt, amit kényszerből használtak, ha nem jutottak rendes gyógyszerekhez."

"... Mao meghirdette a mezítlábas orvosok programját. Több százezer földműves kapott alapképzést, majd visszaküldték őket a falujukba doktornak. A földből viszont nem nőttek ki kórházak, és a fákon nem teremtek meg a gyógyszerek, úgyhogy a kínai farmereknek improvizálniuk kellett. Kaptak egy kézikönyvet, amiben felsorolták az összes gyógynövényt és kezelési módszert, amit egy orvos megfelelő gyógyszerek híján használhatott.

Aztán a kézikönyv végül eljutott Nyugatra, ahol mindenki totálisan félreértette. Azt hitték, ez az ősi kínai orvoslás titkait feltáró könyv, ami kíméli a betegeket, és nem tömi őket a gyógyszerlobbi által gyártott mérgekkel. Maguk a kínaiak csak akkor használták ezeket, amikor nem jutottak nyugati gyógyszerekhez. De a hetvenes években egy csomó nyugati szerző könyveket írt a kínai gyógynövények csodálatos élettani hatásairól; virágzott a New Age, hódítottak az alternatív tudományok. A különféle ősi kínai hóbortok is népszerűek lettek a ginzengtől az akupunktúráig."

(http://index.hu/tudomany/til/2016/01/30/mao_kinai_csodaszer/)

"It was the practice of that time to have medical doctors emptying bedpans in the hospitals, professors cleaning toilets in the universities, and artists and musicians building walls and repairing roads."
---
"What sort of “doctor” was this young man? I bent down to look at him through the opening of the small window. I saw a country lad no more than twenty years of age in a soldier’s uniform. I realized he was not a trained doctor at all but had been given the job because Mao Zedong had said, “We must learn swimming from swimming,” when referring to appointing unskilled workers who were politically reliable to do technical jobs. The young man was simply carrying out Mao’s order to “learn to be a doctor by being one.”"

(Nien Cheng: Life and Death in Shanghai)
 
A kutatasok milliarokba kerul, Usa messze vezeti a primet. Egy kutato csoport kialakit egy temaba bizonyitottan egy protokolt a masik kutato csoport probalja a hibakat megtalalni es megcafolni es o is allitasait bizonyitja , megint lepnek egyet tovabb es valahogy igy alakul ki sok sok tudos allaspontja.

Kedves Melitta!

A sok-sok tudós álláspontja néha nagyon ellentmondásos, akár ezért, akár azért!
Az, hogy egy "tanulatlan" diáklány bebizonyítja azt a tényt, hogy a mikrohullámú sütők használata káros, csupán azért, mert kíváncsi, híven láttatja ezt!
http://filantropikum.com/iskolas-kislany-bizonyitotta-be-hogy-karos-a-mikrohullamu-suto/
Leborulok az ilyen előtt!:dr_24:

És, én eddig azért mellőztem ezt az ember által létrehozott "átkot", mert hullámokkal, rezgéssel melegíti fel az ételt, majd bejuttatom a nyugalmi állapotban lévő gyomromba, ami persze rögtön átveszi a cucc rezgését! Na ezt nem tudom hogyan lehetne bizonyítani! ÉRZÉS!:rolleyes: Kinemállhatom! :)
 
A szódabikarbóna jó a citromtól égő gyomor lecsillapítására is.
Nekem elég sok ismerősöm esett áldozatul az önfelkent rákgyógyítók praktikáinak, így lángot fújok minden tudománytalan barkács-módszerre, különösen ha jó drágán adják el nagy csinnadrattával.
Nálunk is egy különböző szakemberekből álló un. onko-team dönt a hogyantovábbról minden olyan esetben, amikor orvosi döntés szükséges a beteg további kezeléséről.
Wolfram száll helyett az izzóba bambusz rostot tettek, az így keletkezet hamunak olyan gyógyítási rátája lett, hogy az na.... nem hiszed? ugye.... ;)
 
HA nekem fixa idealom lenne hogy megtalaltam a rak ellenszeret, szepen elbattyognak egy kutato intezetbe es kernek 100db rakos egeret, es elkezdenem kezelni oket amit kitalaltam. Az eredmeny par honap utan lathato , ha kiprucantak akkor meg se talaltam fel a rak gyogymodjat. Ha a fele tulelte a kezeleseimet, akkor az intezettel megallapodnek a segitsek az en elkepzelesemet kikiserletezni. 50% eredmeny utan minden intezet kaphato lenne.
Meg ilyen sok hiszekeny ember van egyszeru peldakat kell felhozni hogy vegyenek minden logikus lepest figyelembe, mielott kuruzslok levagjak oket anyagilag.
Melitta, ez egy nagyszerű ötlet! Nagyon tetszik!
Egy kérdésem van csak - nem azért, hogy akadékoskodjak: ha valaki egy ezidáig nem elfogadott, sőt megtagadott módszerrel ér el eredményt, akkor is leszerződnének vele?
Örülnék, ha bíznál benne és igent mondanál. :)
 
A mikrós "bizonyításhoz": én csak a saját magam által hamisított "bizonyításokban" hiszek. ("Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok" (Winston Churchill)).
Uri Geller sem tudott kanalakat hajlítgatni Richard Feynman Nobel-díjas fizikus jelenlétében. (Rodolfót viszont nagyon szerettem.)
Ezzel együtt: mindenki azt hisz el, és abban hisz, amiben akar.

Kicsit OFF (mert én nem félek a mikrótól):
Start piskóta mikróban
Hozzávalók: 5 evőkanál liszt, 4 evőkanál cukor , 3 tojás, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál 10%-os ecet, 1/2 csomag sütőpor.
Elkészítés: A tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az ecetet és az olajat. Ezután kanalanként beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet.
Miután ez kész, egy mikrózható edénybe öntjük (lehet szilikon tortaformába is), és a mikróban a legnagyobb fokozaton 5 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!
 
Alternatív barkács módszerek (és a hit)
Már a villanykörte wolfram szálja helyett bambuszrost elmondták.
Most a DX(távolsági vétel) barkácsmódja jön.1965 tája.Nyugati adó nincs.
Kel a távolsági vételre antennát szerkeszteni.
Megláthattad a házak tetején a csodákat.
Volt aki tudott méretezni, volt a ki barkácsolt és esküdött a saját dolgára.

Például egy 150 wattos villanyégő leütött burával muskátli cserépbe állítva adja a csodavételt.Mondanom se kell semmire se volt jó.
Ám még eladhatta volna rákgyógyításra.
Éppen csak nem találkozott norbival.
 
Utoljára módosítva:
Alternatív barkács módszerek (és a hit)
Már a villanykörte wolfram szálja helyett bambuszrost elmondták.
Most a DX(távolsági vétel) barkácsmódja jön.1965 tája.Nyugati adó nincs.
Kel a távolsági vételre antennát szerkeszteni.
Megláthattad a házak tetején a csodákat.
Volt aki tudott méretezni, volt a ki barkácsolt és esküdött a saját dolgára.

Például egy 150 wattos villanyégő leütött burával muskátli cserépbe állítva adja a csodavételt.Mondanom se kell semmire se volt jó.
Ám még eladhatta volna rákgyógyításra.
Éppen csak nem találkozott norbival.
Olvas utána, ja ne a netten tedd, oszt villanyozol mindjárt :rohog:
 
Ezzel együtt: mindenki azt hisz el, és abban hisz, amiben akar.
Én sem félek, csak ki nem állhatom az érzést, ami vele jár.
Ha igaz, hogy:
"A fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy átalakítja az ételben található DNS szerkezetét, és azt az emberi szervezet nem képes felismerni."
akkor Ti nem is piskótát esztek a receptből, hanem piskóta ízű valamit.
:)
 
A mikros leany nem gyogyitott rakos betegeket. sokan vagyunk akik a termeszetes dolgokat jobban szeretik, nekem is van mikrom de meg nem tudom mondani mikor hasznaltam utoljara lassan porfogo csak. Vannak az emebr eleteben idoszakok mikor szukseg ugy hozza hogy mikros kajat keszit de mar sutovel egyutt kompinalva hasznaljak sokan.

A kinai gyogyteak es mindenfele termeszetes novenyek + dolgokat adhatnak a szervezetnbe amit mi nem hasznaltunk pl ginger. Ezek jok es erositik biztos az immun rendszert talan javitanak is sok dolgon de ezek se gyogyitjak a rakot.
Melitta, ez egy nagyszerű ötlet! Nagyon tetszik!
Egy kérdésem van csak - nem azért, hogy akadékoskodjak: ha valaki egy ezidáig nem elfogadott, sőt megtagadott módszerrel ér el eredményt, akkor is leszerződnének vele?
Örülnék, ha bíznál benne és igent mondanál. :)

Igen Nekem a csaladomba tobb valalkozo szellemu ujito volt igaz nem egeszsegugyi vonalon. Meg a Kadar eraban is tobb talalmannyal feljesztessel segitettek a ceget.
Itt is van ismeros magyar aki regebben sok ujitast es szabadalmat tudhat maganak.
Szerintem minden vonalon az elso lepesek utan kiderul jo vagy nem erdemes vele foglalkozni vagy nem.
Most egy spacialis halasz halos osszecsukhatot szabadalmaztatott egy magyar es arulja. Lasszoval fogja minden ceg a gondolkodo ujito embereket.
A szabad vilagba a csillagos eg a hatar akinek ilyen affinitasa van.
pl hanyfele vena kereso letezik, nem reg tudtam meg, es milyen fontos egy rakos betegnek akitol naponta tobbszor rnegeteg vert vesznek vagy adnak neki.


images
images
cmwkkhowuaaivxw.jpg


venakereses.jpg
 
A mikros leany nem gyogyitott rakos betegeket. sokan vagyunk akik a termeszetes dolgokat jobban szeretik, nekem is van mikrom de meg nem tudom mondani mikor hasznaltam utoljara lassan porfogo csak. Vannak az emebr eleteben idoszakok mikor szukseg ugy hozza hogy mikros kajat keszit de mar sutovel egyutt kompinalva hasznaljak sokan.
Van itt valaki aki fél a mikrótól?
Ha van. az mobiltól is fél és nem használja.
Jól teszi.Kevesebb költsége van.
Meg a mágnes erejét gyógyításra használja valamint üzemanyag csökkentésre gépkocsiban.
Meg volt a vita rákot okoz vagy nem, a mobil?
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,887
Tagok
615,339
Legújabb tagunk
Dorki000
Oldal tetejére