Áder János maradt az államfő

Újraválasztották Áder Jánost. Összeszámolták az államfőválasztás második fordulójában leadott szavazatokat, amelyek eldöntötték, hogy Áder János lesz Magyarország köztársasági elnöke a következő öt évben.

Az első kör kétharmados támogatás hiányában eredménytelen volt. A második szavazáson már csak az számított, ki kap több voksot. Kövér László házelnök tájékoztatása szerint a szavazatszámláló bizottság megállapította, hogy a szavazás érvényességét befolyásoló esemény nem történt.

A titkos szavazáson 170 képviselő vett részt. Érvénytelen szavazat nem volt. Az érvényes szavazatok számba vétele alapján Áder János személyére 131 képviselő, Majtényi László személyére 39 képviselő adta le szavazatát. Ezek alapján a jegyzők megállapították, hogy a köztársasági-elnökválasztás érvényes és eredményes volt. Egyébként az első fordulóban a Jobbik 24 fős frakciója nem vett részt, a másodikban már a DK képviselői sem szavaztak.





majtenyi adler.jpg
 
A Heineken vilag marka. MInden hol ismerik isszak. Nem mondom hogy nem lehet jo a Csiki sor , de mivel nem manufaktura modjara keszul igy nem fogja sikere vinni a pert meg ha lohalalaba epitik is most a valodi manufakturas felteteleket, mert csak ezzel tudnak megmenteni a csiki vedjegyet.
Sok aru lett vesztes a kozos euval, de az se lenne igazsagos hogy minden arurol mondjon le a volt kozos piac orszagai mert felvettek az unioba egy orszagot. Volt vita a Tokaival a palinkaval stb.
Miert ne ferne meg a ket sor ?a sor ivok kozott?
*
Valóban nem rivalizálni kell(ene), de békében egymás mellett megélni. Itt is meg ott is embereket foglalkoztatni, sőt kiszolgálni - sörrel!
upload_2017-3-14_20-50-50.jpeg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,971
Tagok
615,343
Legújabb tagunk
AntonStype
Oldal tetejére