Az Al Jazeerát is megdöbbentette, hogy bánunk a menekültekkel

Az amúgy is szörnyű országimázst tovább erodálja, hogyan bánik Magyarország az üldözöttekkel. Az Al Jazeera forgatott a békéscsabai állapotokról.

A békéscsabai menekülttábornál – ahol menedékkérők kezdtek éhségsztrájkba bebörtönzésük miatt – járt az Al Jazeera tudósítója, aki többek között arról értekezett, hogy semmilyen orvosi vagy lelkisegélyt nem kapnak az idezsúfolt emberek. Pedig segélyszervezetek szerint mintegy 70 százalékuk küzd valamilyen lelki traumával (ami nem csoda, az átlag európai számára elképzelhetetlen háborúkból jönnek).

A helyzet annak ellenére sem változott a riport szerint, hogy kedden az Emberi Jogok Európai Bírósága illegálisnak minősítette a menedékkérők kényszerőrizetét. A riportban megszólal Lydia Gall, a Human Rights Watch emberi jogi szervezet térségbeli vezetője is, aki szerint úgy vannak bezárva ezek az emberek, hogy nagyon kevés információt kapnak arról, hogyan áll az eljárásuk. Nem kapnak tolmácsot és a telefonjuk sem lehet náluk.

Úgy tartják őket, mint a rabokat. Sőt a rabokat jobb körülmények között tartják.

A stábot amúgy nem engedték be a békéscsabai központba, az ablakból kilógó menedékkérőket sem kérdezhették. Barna Mária pszichológus azonban néha bejuthat. Szerinte zömmel poszttraumatikus stresszt kell kezelni a bentieknél, de depresszió és szorongás is előfordul. Nem csoda, hisz az idevezető útjuk is kemény, több országon át, kiszolgáltatva az embercsempészeknek, többször őrizetbe véve jutottak el Magyarországig.

Barna szerint az itteni őrizet még azoknak is árt, akiknek eddig nem voltak lelki bajaik.

Idézi a riport Orbán Viktor “szépelgő emberi jogi handabanda” mondatait is, majd megállapítja: ez a kormány nem törődik az emberi jogokkal. A riporter sorolja még, hogy három tábor van Magyarországon és az új jogszabályok alapján még szigorúbb eljárásrend vár a migránsokra. Épül az új kerítés is 1 milliárd euróért, meg az új táborok, amiknek egy kijáratuk lesz: Szerbia felé. A videó amúgy még az EJEB döntése előtt születhetett.

borton1.jpg
borton1.jpg
 
Kedves Barátom, 600.000 magyar ember él külföldön gazdasági menekültként mert otthon nem tudna megélni vagy csak szarul.

ekkora ökörséget .... fogalmad sincs mi a gazdasági menekült ... a külföldön dolgozó magyarok, hivatalosan, vállanak munkát külföldon ... az a német fiatal aki angliában dolgozik, az gazdasági menekültnek számít?

idáig süllyedtek a szerencsétlen németek:
„A muszlimok gazdagabbá teszik a mi nyíltságunkat és sokszínűségünket.
Nézzék a németországi törökök harmadik generációját – különösen a nőket. Ebben hatalmas lehetőség rejlik az újításra.”

http://hir.ma/18-2/a-penzugyminiszter-fajtaju-emberek-akar-latni-nemetorszagban/660286
 
Utoljára módosítva:
A különbbség az, hogy a magyarok (ha a kormányod álláspontját nézem) nem az Europai identitásuk, a más népekkel valo baráti kapcsolatuk tudatában, hanem az ethnikai összekeveredés "rizikojátol" valo félelmükben, a menekültektöl, állitolagos "no go arees" fobiájuktol kisérve vágnak neki a külföldi utnak. Muszály nekik lovét keresni.
-
Ha az én gyerekeim külföldi egyetemre mennek, idegen országba költöznek, akkor azt a multikululturális világban valo szeretetükböl teszik. Te és az elvtársaid állandoan azt károgjátok, hogy az ethikai keveredés árt a géneiteknek.
-
A magyar gazdasági menekültek az országuk BPI-nek a 3,2%-át küldik haza. Ez több mind hobby.
Az ország rávan szorulva erre. Vagy csak mégis jo a multi-kulti? :)

A multi-kulti egy tragédia...ezt Merkel is beismerte. Persze, hogy tanulni és dolgozni mennek .... de Te is beláthatod, hogy haza küldik a pénzüket mert itthon akarnak boldogulni.
Az etnikai keveredés, hogy mennyire árt a géneknek...azt majd meglátjuk a németek "fejlődésében" sokan azt állítják, hogy elbutulás vár rátok .... egy érdekes téma: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.
 
Undorito ahogy rasszista érvekkel argumentálsz.

akkor ezek az információk tévesek?
1. multikulturalista társadalom megukott Németországban mert széttöredezett a társadalom, párhuzamos közösségek jöttek létre és a kisebbségi csoportok eltávolodtak a többségitársadalomtól

2. első unokatestvérek közötti házasság, tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.
 
Az összes vallás, igy az Islam is tiltja az inzest és igy az egyeneságon valo házasságot.
A menekültek jo része nemcsak a háboruk hanem ezt a tilalmat megkerülö társadalmak elöl is menekül.

-
Egyébbként katholikus királyoknak nevezett Bourbonok (Spanyol királyok) minden további nélkül kaptak engedélyt a Pápátol ha elsöfoku unokatestvért akartak feleségül venni. Talán emlékszel még melyik Habsburg magyar király hordta a Szent Koronát, aki ugyancsak unoka-tesivel lett összeházasitva. Ez nem csorbit a korona tiszteletén? ;)
-
Egyébbként Elsa Einstein ugy kapta vissza a lánykori nevét, hogy feleségül ment Alberthoz az unokatestvéréhez. :)
 
Merkel vsz. valahova oldalra/felfele fog bukni. "Más fontos pozicióba fog kerülni"
Az amik nem tartják tovább a helytartót. Ezt DT elég erösen tudathatta vele.Lásd:
Paul Joseph Watson: Sorry, no handshake for the woman who ruined Germany.

A testbeszéd szintén sokat elárul...

mna0dLK.png









6erJQuR.png

Merkel nem szerette volna ha ugy jár mind Theresa May.
Nézzd meg ezt a videot, ugy csinál Trump mindha egy "Stunden-Hotelbol" jönne ki.
May rögtön elkapja a kezét amint a kamerákat észreveszi. :)
-

-
A Német Kanzlerin nem azért ment az USA-ba, hogy eldöntse ki a "number one", hanem azért mert az élet tovább megy, azzal kell tárgyaljon aki van.
-
 
akkor ezek az információk tévesek?
1. multikulturalista társadalom megukott Németországban mert széttöredezett a társadalom, párhuzamos közösségek jöttek létre és a kisebbségi csoportok eltávolodtak a többségitársadalomtól

2. első unokatestvérek közötti házasság, tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.

Megkérhetlek, hogy az eredetit idézzed?
Már többször korrigáltalak, miért mindig mondattöredékeket és rossz forditásokat kopirozol ide.
-
Továbbá, mivel ismerem az eredetit (többször megtárgyaltuk) tudom, hogy ez egy elferditett beszéd ami joval a menekülthullám elött hangzott el. Ha már akkor ellene lett volna Merkel a "multikultinak" akkor miért "hivta meg" (ahogy ti állitjátok) a Syriai menekülteket hozzánk?
-
Semmi értelme annak amit mondasz. Vagy?
 
Hogy mennyit tanultak a Szulejmánból: Egy országot nem fegyverrel, hanem békésen, szaporodással kell elfoglalni.
Ezek az emberek nem menekültek, hanem egy sima közönséges inváziós hadsereg. Egyszerűen és simán fegyver nélkül annyian lesznek, hogy mire fegyvert lehetne ellenük fogni, addigra többen lesznek, mint az anyaországiak!
Tanulni kéne a történelemből, és nem elhinni minden jöttment hisztijét.
Ha és valóban menekültek lennének, fiatal életerős férfiak ugyan mi elől menekülhetnek?! Az otthoni házisárkány, vagy a család elől? Esetleg az ellenséges hadsereg csupa homokosból áll, és mindegyik a s..gükre pályázik?! Milyen ember és főleg milyen férfi az, aki otthon hagyja a valóban védtelen szüleit, feleségét, gyerekét, lánytestvéreit? Ha komolyan bajban, veszélyben lennének, akkor otthon lenne, és harcolna a saját házáért, családjáért!
Simán csak jól fizetett inváziós hadseregről van szó, akiknek az a feladata, hogy beszivárogjon európába, és elfoglalja!

MIkor en lagerbe voltam , minden honan voltak emberek talan tobbseguk turbanos volt akik hindu szik konfliktus miatt menekultek.

Nem tudok szabadulni a gondolattol, hogy ha minket igy fogadtak volna, ha bezartak volna, ugy hogy nem voltam es vagyok criminal a gyerkeimmel egyutt, hat bele borzadok ha ilyenre gondolok.
Egyszer a gyerek leesett az emeletes agyrol, es jol megutotte a labat bekekult. Bizony majdnem nyomozas lett a vege, hogy hogy lett kek a gyerek laba , ki bantotta. Hoztak masik agyat nehogy megegyszer leesen.
Egyszer lementem vasarolni csak tej kelett nem is vittem magammal csak keves penzt. A gyerekek talaltak valamilyen csokit amit akartak szamolgattam eleg penz van-e nalam hogy mindnek vegyek, mert vagy mindnek vagy egyiknek se. egy csoki ara hianyzott a pezntaros no odaadta, de vegul a fonok intett neki amit en nem vettem eszre csak mikor szolt hogy nem o adta . Az orvosnal az oltasnal olyan hisztit levagott a fiam hogy azt hittem kivagnak minket a fenebe. Olyan turelemmel az orvos az olibe vette vagy 20 perc volt mire lenyugodott a gyerek es betudta adni az oltast. Ezer dolog volt amit tapasztaltam embersegbol humanumbol . Pedig tudtak nem akarok ott maradni de ennyi ev utan is ezer egy pozitiv tortenet jut eszembe. Tolmacs kellett, es las csodat meg utana is jott es telefonalt kell-e segiteni valamibe. EGy taxis segitett a lagert megtalalni es kikoltozni is. Ok kifizettuk de ezer tanacsot kaptunk tole , cimeket hova menjunk iskolai cimet uzletet melyik olcsobb stb.
Az emberek baratsagosak voltak kedvesek es vegtelen joindulatot lattam es tapasztaltam,ami nagyon jol esett , hisz kiszolgaltatottnak ereztem magam , a nyelv a helyismeret hianya es teljesen mas kultur kozeg.

Vajon a Bekescsabai menekultek mit fognak meselni 10-20-30 ev mulva Mo-rol?
 
első unokatestvérek közötti házasság, tilos a zsidó-keresztény hagyományban,
Az lehet, de a törvényt is kellet volna tudniuk. Az mégis magasabb szintű rendelkezés. Abban nem adtak felmentést birtok, vagyon miatt, ami sűrűn megtörtént Európában - Mo-n is. Legfeljebb a "következményén" csodálkoztak.
 
Kifelejtettem a rokoni házasságot.

Napjainkban csak az egyenes ágon belüli házasságot tiltja a törvény, másodfoku unokatestvért bármikor házasodhatsz, teszik keresztények, zsidok, eszkimok stb. No.-ban megtalálod ezt a Büntetötörvénykönyv (BGB) § 1307 alatt.
-
Ami a natinalszocialista Németországot és csatlosait (Magyar királyság király nélkül) illeti ott a vegyesházasság volt tiltva nem az unokatestvérrel valo házasság.
-
Lehet, hogy a zsido szentirás ezt már többezer éve tiltja, utána kell nézzek, a kereszténység ennél fiatalabb, ott 1091-ban (érdekes modon a Honfoglalás idelyén) lett megfogalmazva a Katholikus Egyháztörvény. Kivételeket a Pápa szorgalmasan osztogatott arisztokraták számára.
-
Erdekes, hogy 1017-ben meglazitotta a Vatikáni zsinat ezt a szigort (valoszinüleg a világháboru miatt megdecimált népesség növelése érdekében) és a másodfoku unokatestvérekkel lehet azota vigan házasodni.
-
Apropo, Biblia. Ha jol emlékszem ott az áll, hogy a meghalt feleség testvérét nem veheted el feleségül.
A Keresztény Mormonok ezért is menekülte ki Angliábol Amerikába.
-
Emlékszem a fejezetre, ott van rolla szo ahol Onan kiveri a farkát és "a homokba onanál" mert nem akarja a meghalt bátya feleségét teherbe ejteni, a szülök meg mérgesek, hogy nem lehetnek nagyszülök.
-
A Koránban a "A nök" cimü fejezet (4. Sura, 23. vers) ir tiltja egyértelmüen a nagybácsival valo házasságot.
-
Hangsulyozom, egy pillanatig sem kardoskodom a rokoni házasság melett, csak szeretnék rámutatni, hogy nem veszem be, hogy a muszlem nök, emberek érdekeiben szolnál, inkább ugy érzem diszkriminálás a célod.
-
Az Europában élö muszlemokra az europai törvények érvényesek, itt anyi papir kell mindenhez, hogy azt kijátszani nehéz.
-
Talán emlékszel még a "Jozsi bácsira" ö is keresztény volt, több gyereket nemzett a lányával és évtizedekenkeresztül bezárta öket egy pincébe.
-
_45561755_fritzlafp226282.jpg
 
amikent bantok veluk akkent viszonyulnak hozzatok

mi egyutt elunk veluk es nem banunk veluk allatok modjara
igy ok is ugy elnek mint mindenki mas
amiket leirtal mifelenk nem fordulnak elo
pedig vannak boven itt is
javaslom banjatok ember modjara veluk

ajanlom FOGDD visszamagad tul domborodott a hatelemi

hozzatok odavándorolt 163 000 muzulmán
nalunk van 1,053,945 a lakossag 3.2%-a
kar hisztizned akkor jelentkezz ha ennyi lesz ott is

Látom szöveget érteni nem tudsz. Nyilván két elemivel nem megy jobban. (Ha nekem 6 van, akkor neked csak 2 lehet)

A 163 000 csak a 2015 évre vonatkozott.
Az összes valahol 1 és 2 millió között lehet. Nincs nyilvántartás róla, mert tilos vallási alapon nyilvántartást csinálni.
Nálatok ezek szerint van ilyen nyilvántartás...hm vallási alapon. Jó, hogy mondod.

Hogy a svédek mennyire rosszul bánnak velük, az világszerte ismert. Tényleg embertelen. Állatként. Te már csak tudod, egy troll mindent tud. Itt élsz, látod minden nap. Szerintem jobb is lesz, ha a svédek felakasztják magukat szégyenükben. ;)
 
Szegény al-jazeerea most mehet párizsba mert ott megint történt valami...
Lövöldözés miatt evakuálták a Párizs-Orly repülőteret. A francia belügy szerint egy férfi elvette egy műveletben résztvevő katona fegyverét, amivel bemenekült az üzletbe. Ezután a férfit lelőtték a rendőrök, más nem sérült meg - írta a BBC.

A támadó motivációja egyelőre nem ismert, egy meg nem nevezett francia rendőrségi forrás viszont azt mondta a Reutersnek, hogy az elkövető szélsőséges muzulmán volt. A Le Figaro úgy tudja, hogy egy 1978-as születésű francia állampolgár volt az elkövető, akit korábban drogkereskedelem miatt börtönbüntetésre ítéltek.
 
Egy érdekes újságcikk:
https://www.sydsvenskan.se/2017-03-18/kanada-ber-om-ursakt-efter-syrien-tortyr

Tegnap jelent meg a cikk, egy itteni PK újságban.
Arról szól, hogy Kanada bocsánatot kér két kanadai arab származású férfitól, mert Sziriában tortúrázták öket.
2001-és 2003-ban mentek külön külön Sziriába, és ott elfogták öket, majd tortúrázták. A kihallgatás alatt felmerülö kérdések mögötti információ egyértelmüen a kanadai titkosszolgálattól jöhetett. Ezt megerösitette egy nyilvános vizsgálat.
A kanadai kormány bocsánatot kért és kárpótlást fizet. Az tényleges összeg nem nyilvános, de milliós nagyságrendü, kanadai dollárban.
 
Állítólag 80 ezer migránst toloncol ki Svédország, ebből mennyi migránst deportálnának Magyarországra?
Igaz, hogy a svédek előszeretettel gyújtják fel a migránsszállókat?

A számok nem mérvadóak, mert nem nyilvános. De folyamatosan toloncolnak ki, hogy hová, azt csak ök tudják.
Viszont a fiatalkorú bevándorlók már megkezdték beadni a kérelmüket családegyesitésre. Ide szeretnék hozatni a feleségeiket is.

Persze... a svédek gyújtogatnak a bevándorlóknál, hogyne. Az is svéd, aki széttörte a berendezést egy ilyen szálláson, mert nem vitték el a biliárdozni.
 
CasaLoma
setni írta:
Ez pedig nem véletlen hanem tudatos hazugság ha így ábrázolják hazánkat. De, semmi gond ezzel még jobban összezárnak az emberek még jobban nő a düh.

Orbán elviszi a balhét, mert Merkel ebbe nem bukhat bele, Európa és ezzel együtt Magyarország érdeke is így kívánja. Ennyi!

A duh a gyulolet naprol napra no. HOgy hova fog vezetni nem tudni de jora az biztos nem.
NEm csak a politika elfogadhatatlan hanem benne az emberek is egyre rosszabbul fogjak erezni magukat, elszigetelodnek es kikozositik a demokratikus allamok kozul.
Az biztos Orban fogja elvinni a balhet ,mert nem Merkelnek kosoznheto ez a gyulolkodes ami ma van otthon.
 
Embervadászat!!
A Kiskunhalasi Őrzött Szállás Kiskunhalas, Fazekas Mihály utcai objektumában 2017. március 16-án 16 óra 40 perckor az ott elhelyezett migránsok kisebb csoportjai egy időben tettek kíséreltet arra, hogy a kerítés több pontján átmászva megszökjenek. A rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök a csoportos szökést megakadályozták, két férfi azonban átjutott a kerítésen. Az elfogásukat megkísérlő egyik fegyveres biztonsági őr üldözésük közben könnyebben megsérült.
a rendőrség jelentős erőkkel keresi. Kiskunhalason nyugalom van.
..............értitek nyugalom van......
Csak azt nem tudom milyen intézkedéseket kell tennem?
Az ajtót szegeljem be?
Halmozzak fel élelmet fegyvert?

Csak a pontosság kedvéért teszem hozzá: Kiskunhalason olyan migránsokat őriznek, akik a kitoloncolásukra várnak, mert nem jogosultak menekült státuszra, és bűncselekményt követtek el.
Két ilyen ember szökött meg onnan. Egy marokkói és egy algériai.
 
Szokes
El kell fogni oket , legalabb az egyiket te is elkaphatnad.
Micsoda criminal ugy.
A vilag kuzd a hatalmas menekultuggyel , akkor 2 arva facer megszokott ember a hir?
Ebbol latszik mas sulyos ugyeket nem tudtok felhozni, csak azt hogy leleptek .
Ilyen esetben nincs mas dolog mint elfogni oket. Varjuk az elemenydus izgalmas beszamolot hogy is kapjatok el oket.
 
Jó, hát értem én, mit kell állítanunk és elhinnünk ahhoz, hogy ne süsse ránk senki az "gyűlölködő" jelzőt. Tehát azt kell mondanunk hogy:
A szerb magyar határon nagycsaládos, szíriai (többségében keresztény) menekültek rohannak Aleppótól a magyar kerítésig a görög és szerbiai bombázások elől, és anyák és apák gyerekekkel a nyakukban kétségbeesve próbálnak átjutni Magyarországra, hogy az életüket mentsék a szerb bombák és golyók elől. Pánikba esve se idejük se lehetőségünk nincs eljutni a határátkelőkig, és ott lövik őket agyon a szerbek (vagy akárkik) a kerítés tövében, mert a magyarok nem engedik be őket. Ha mégis átmásznak valahogy az anyák három gyerekkel a nyakukban a rettenetes pengés drótokon, akkor patásOrbán fasiszta rendőrei a magyar oldalon összeverik, rugdossák, kutyákkal etetik őket, főleg a kisgyerekeket, a nőket megerőszakolják, azután visszahajítják őket a kerítésen a szerb pokolba, a biztos halálba.
Ezt hirdeti a balliberális média nálunk és szerte a világon, tehát nekünk is ezt kell mondani, hogy ne legyünk álhumánus rasszistafasiszták és idegengyűlölők. Tessék hazudni egy egészségeset, és akkor teljes lesz a béke Merkellel is, mi is "humánusak" leszünk a liberális világ szemében, Orbánt pedig lehet fasisztázni.
Én is ezt mondom, most akkor így jó?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,182
Tagok
615,634
Legújabb tagunk
verenicebraga
Oldal tetejére