Nem maradunk csendben! - tüntetés hátán tüntetés...

Nem maradunk csendben! - tüntetés a Szabadság téren.

Nem maradunk csendben! – Legyen ez Magyarország leghangosabb tüntetése – ezzel a címmel zajlik tüntetés a Szabadság téren, a kormány megfélemlítő politikája ellen.
Fél hétre nagyjából megtelt a Szabadság tér – jelentette Turák Péter, a Klubrádió tudósítója.

Ez a demonstráció nem mondható hagyományosnak abban az értelemben, hogy a beszédek mellett a zene, többféle zajkeltés és a tánc is hangsúlyt kap.
A tüntetés elején lejátszották Orbán Viktor sokszor idézett 2007-es beszédét, amiben a Fidesz vezetője Magyarországot még egyértelműen a nyugat mellé helyezte, és azt mondta, nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni.

A demonstrálókkal megtelt Szabadság téren a beszédek között zene szól, oldott, kötetlen a hangulat. A tüntetés elején lejátszották Orbán Viktor sokszor idézett 2007-es beszédét, amiben Magyarországot még egyértelműen a nyugat mellé helyezte, és azt mondta, nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni.
A rendezvényen felszólalt Gulyás Márton, akit a Sándor palota festékkel való megdobálása miatt a minap 300 nap közmunkára ítéltek. Beszédében arányos választási rendszert követelt a mostani, a Fideszt aránytalanul preferáló szisztéma helyett, hogy egyenlő feltételek mellett mérkőzhessenek meg a politikai erők a jövő évi választásokon.

A skandálóknak felelve Gulyás azt mondta, az nem kérdés, hogy Orbán Viktornak takarodnia kell, de választ kell adni arra is, hogy mi lesz azután. Közös országot kell teremteni, intézményeket kell létrehozni, "nem fideszes intézményeket" – hangsúlyozta. A mostani intézményeket Gulyás szerint meg lehet dobálni narancssárga festékkel.

Az egyik felszólaló eljátszotta a Brian élete híres "Mit adtak nekünk a rómaiak?" jelenetét átköltve, Brüsszelre kihegyezve. A "Mit adtak nekünk a brüsszeliek?" kérdésre egyebek közt a következőket válaszolta: ivóvíz-hálózatot, csatornahálózat felújítását, utakat: négyes metrót, M0-as körgyűrűt, felcsúti kisvasutat, gyógyászati támogatásokat, Antoni Rita arról beszélt, hogy "ez egy olyan ország, ahol az asszonyverő politikus Balogh József 450 ezer forintos pénzbüntetéssel megússza, és ahol a volt barátnője nemi szervét lúggal leöntő politikusrokon Bene Krisztián a mi pénzünkből fenntartott köztévén mosakodhat". A szónok valódi rendszerváltást követelt a nők részvételével.
 

Csatolások

  • tuntetes2.jpeg
    tuntetes2.jpeg
    352.1 KB · Olvasás: 98
A záloga mindennek egy alkotmány és esély egyenlős arányos választási törvény.
Akkor nem lesz diktatúra többet, ha nincs 2/3 egyetlen pártra.

ez az esély egyenlős arányos választási törvény, hogy nézne ki? Például csak pártlistákra lehetne szavazni? Miért ne érhetne el egy párt (pártkoalíció) 2/3 -os többséget?
 
Utoljára módosítva:
Romániában élő magyar állampolgárokra gondolsz, nem az összes magyar nemzetiségűre aki Romániában él. Abban is téves az állításod, hogy a levélben való szavazás attól függ, hogy valaki például Romániában lakik vagy például Angliában... csupán attól függ, hogy hivatalosan Magyarországon lakik-e vagy nem az illető magyar állampolgár.

Csak az igazat ,mindig az igazat, nem vagyunk kivancsiak a kormany propagandajara.
Levelben nem szavazhatnak a Londonba Berlinbe stb csak a Romaniaba elo magyarok szavazhatnak levelben, es postara adhatjak akarki osszeszedheti, az idokozben elhunytak is szavazo polgarok lehetnek.
 
"a tömeg nagy része szépen hazaszivárgott"
Jól látod.
Múlt vasárnap a CEU ürügyén összerántott tömeg még lelkesen sétafikált a Lánchídon, de amikor a szervezők röpcédulákat kezdtek osztogatni, azzal, hogy aki a CEU mellett van, a bevándorlás mellett van, a tömeg nagy része szépen hazaszivárgott. Röszkére pedig csak a kemény mag ment le tiltakozni. Ha a migránsok beengedése mellett kezdenek a szervezők kampányolni, a tömeg rögtön kifarol. Szóval annyira már nem orbánellenesek, hogy saját magukkal szúrjanak ki.

Én ilyen röpcédulákkal nem találkoztam :) Amúgy jót mosolyogtam ezen a soron, hogy " a tömeg nagy része szépen hazaszivárgott" ugyanis, már régen a Kossuth térre értünk, amikor a tömeg még mindig a Lánchídon gyalogolt, a drónfelvételek is mutatják, hogy legalább 80 ezren voltunk. Vagyis ha a nagy része ( írásod alapján) nem szivárog haza, akkor lettünk volna 200 ezren is? :) Amúgy pedig kevés orbánost láttam tiltakozni a letelepedési kötvényes biznisz miatt, amivel már legalább 15 ezren bent vannak az országban. De ez a téma most fog a tetőfokára hágni, hiszen hiába perelték ki az ezzel kapcsolatos adatokat, hiába a bírósági döntés, a kormány nem akarja kiadni ezeket az adatokat. Miért is ? :) Majd szépen a nyilvánosságra kerül minden ezzel kapcsolatban is. Lesz még itt meglepetés. Egyre több embernek nyílik majd ki a szeme...hiszen, a kormánymédiából tájékozódók ( mert van olyan vidék ahol csak ez van) meglehetősen egyoldalú kozmetikázott híreket kaptak. Süllyed a hajó, és lesznek köztük, akik nem akarnak részt venni tovább ebben a mocsokban, és mivel elég sokat tudnak egymásról, érdekes egy évnek nézünk elébe.
 
ez az esély egyenlős arányos választási törvény, hogy nézne ki? Például csak pártlistákra lehetne szavazni? Miért ne érhetne el egy párt (pártkoalíció) 2/3 -os többséget?
Arányos szó is ott volt.Ami azt jelenti:A többség nem visz mindent.Persze a pártlista is benne van abban a 89 utáni választási rendszerben.Kettős egyéni és pártlistás.Valamint kétfordulós.
Mert első körben még igen kiegyenlítettek az erőviszonyok.
Pártkoalíció elvileg nem egykönnyen ér el 2/3-ot.
Nem is cél.
A kormányalakítási koalíció az már más kérdés.
A kormányalakítást egyedül se tudja megtenni egyetlen párt.
Hogy többsége legyen tehát határozatképes, ehhez kell a koalíció.
Még csak az se kell a törvények elfogadásához.
Ahhoz alkalmi koalíció kell.
Ami azt követeli egyetértsenek bizonyos törvényekben.
Ez biztosítja a társadalmi egyetértést.
Egyeztetés közös programokra.
Nem koalíciós igazából a KDNP+Fidesz.
Mert nem önállóan,hanem közös listán indultak
Csak választási szövetség volt.
Nem is létezik a KDNP.Sose volt megmérettetése. Be se került volna ha nem közösen indul.
1990-ben jutott be egyedül kormánypártba.
1998,2002-ben be küszöböt se érte el 0-1 %
2010,2014-ben a Fidesz vitte be.
 
Csak az igazat ,mindig az igazat, nem vagyunk kivancsiak a kormany propagandajara.
Levelben nem szavazhatnak a Londonba Berlinbe stb csak a Romaniaba elo magyarok szavazhatnak levelben
a fálreérteseket szerintem is jó ha tisztázzák ... levélben csak az a magyar állampolgár szavazhat akinek nincs Magyarországon bejelentett lakhelye.

es postara adhatjak akarki osszeszedheti, az idokozben elhunytak is szavazo polgarok lehetnek.

feltételezzük, hogy valaki átveszi az elhunytnak küldött levelet, tisztában van a kitöltéshez szükséges személyes adatokkal, és postázza is a levelet... miből tudjuk, hogy nem egy liberális szimpatizáns követi el mindezt?

Ráadásul jó ha tudjuk hány parlamenti helyről is beszélünk a levélben való szavazáskor, hogy mekkora a jelentősége.
 
Utoljára módosítva:
de például mit számít, hogy átalakították a választási körzeteket évekkel ezelőtt, elvégre mindenki elégedetlen az aktuális kormánypolitikával. A "romániai magyarok" itt gondolom a Romániában élő magyar állampolgárokra gondolsz, nem az összes magyar nemzetiségűre aki Romániában él. Abban is téves az állításod, hogy a levélben való szavazás attól függ, hogy valaki például Romániában él vagy például Angliában... csupán attól függ, hogy hivatalosan Magyarországon lakik-e vagy nem az illető magyar állampolgár.
Észrevételeid mutatják tájékozatlanságod.Nézzük sorban
  1. átalakították a választási körzeteket (mit számít szerinted?)
Vannak kiemelten fontos körzetek.Például klasszikusan veszíthetne a Fidesz mert nagyon kiegyensúlyozott.
Ne feledd van egy Tilosan létrehozott pártszimpátiás lista.
A körzet átalakítással odacsapják a nagyon erős másik körzetet.
Ezzel el lehet érni mind a két helyen nyerjen.
Ez a nem természetes körzetelosztás.Ez volt a cél.Ez is csalás.
Csalás a lakóhelytől való átjelentkezés a bizonytalan körzetekben leadott szavazattokkal.
2. A külföldön élők bevonása a szavazatokba ismét manipuláció.
Valamint sokat tárgyalt beleszólási jogosulatlanság a főleg belpolitikából álló ügyekbe.
Még a választási jogosultsági lista csalása is ott volt.Ezt is többen elmondták.
Tehát alapállításod semmiképpen nem igaz: Hogy ugyanazok a játékszabályok vonatkoznak mindenkire
Nem ugyanaz minden választó-polgárra
Nem ugyanaz minden pártra.A szabályt nem más hozta mint a Fidesz.
Ez nem szabály ez részlehajlás.
Ezért kell megsemmisíteni amit a Fidesz magára alakított.
Megszűnt az esélyegyenlőség
Megszűnt a kampányfelület egyenlőség.
Még hozhatsz fel sok dolgot.Kiderül miként nem tudod valójában hogyan működik.
 
317 írta:
a fálreérteseket szerintem is jó ha tisztázzák ... levélben csak az a magyar állampolgár szavazhat akinek nincs Magyarországon bejelentett lakhelye.
Látsz e ebben visszaélést?

317 írta:
feltételezzük, hogy valaki átveszi az elhunytnak küldött levelet, tisztában van a kitöltéshez szükséges személyes adatokkal, és postázza is a levelet... miből tudjuk, hogy nem egy Fidesz szimpatizáns követi el mindezt?
Máris megválaszoltad mi a csalás tehát tarthatatlan a külföldi szavazás.
Csak magyar állampolgár és hazai állandó és lakos, adófizető és személyes szavazat lehessen.
Csalás lehetősége is csökken.
Aki nem érintett a belpolitikai ügyekben nem dumál bele.
Már se nyert volna akkorát Fidesz a szavazati jog megadása nélkül.
Mi itthoniak is tudunk választani vagyunk amennyien vagyunk
A magyar igazolvány más, azzal nincs baj.
A szavazati joggal van baj.
A kettős állampolgároknak meg dönteniük kelljen: Melyek állampolgárságával akar szavazni.Ott ahol él vagy a másikban.
Egyszeri döntés 10 évre.
 
Utoljára módosítva:
Észrevételeid mutatják tájékozatlanságod.Nézzük sorban

  1. átalakították a választási körzeteket (mit számít szerinted?)
Vannak kiemelten fontos körzetek.Például klasszikusan veszíthetne a Fidesz mert nagyon kiegyensúlyozott.
Ne feledd van egy Tilosan létrehozott pártszimpátiás lista.
A körzet átalakítással odacsapják a nagyon erős másik körzetet.
Ezzel el lehet érni mind a két helyen nyerjen.
Ez a nem természetes körzetelosztás.Ez volt a cél.Ez is csalás.
Csalás a lakóhelytől való átjelentkezés a bizonytalan körzetekben leadott szavazattokkal.
2. A külföldön élők bevonása a szavazatokba ismét manipuláció.
Valamint sokat tárgyalt beleszólási jogosulatlanság a főleg belpolitikából álló ügyekbe.
Még a választási jogosultsági lista csalása is ott volt.Ezt is többen elmondták.
Tehát alapállításod semmiképpen nem igaz: Hogy ugyanazok a játékszabályok vonatkoznak mindenkire
Nem ugyanaz minden választó-polgárra
Nem ugyanaz minden pártra.A szabályt nem más hozta mint a Fidesz.
Ez nem szabály ez részlehajlás.
Ezért kell megsemmisíteni amit a Fidesz magára alakított.
Megszűnt az esélyegyenlőség
Megszűnt a kampányfelület egyenlőség.
Még hozhatsz fel sok dolgot.Kiderül miként nem tudod valójában hogyan működik.

amiket felvázoltál az gondolom nem az aktuális politikai helyzetre vonatkozik, elvégre határozottan állítjátok, hogy a FIDESZ egy erodálódott párt, rég elpártoltak a szavazói nem is értem, hogyan léteznek a számukra erős körzetek ... vagy talán a kormányzásuk alatt mégsem változott lényegesen a támogatottságuk? szóval a választók mégiscsak elégedettek?

a pártszimpátiás lista ... szerinted van olyan párt akinek nincs ilyen listája? A népszavazási kezdeményeknek ahol elkérik az adataidat szerinted mi a fő célja?

külföldön élők bevonása a szavazatokba ismét manipuláció ... ez a Te véleményed, hogy a kölföldön élő állampolgár az másodrendű állampolgár és nem szavazhat, pont mint egy elítélt.
beleszólási jogosulatlanság a főleg belpolitikából álló ügyekbe ... szerintem például a külpolitika igenis érinti a külföldön élőket.... elvégre nem egy polgármesterre fognak szavazni.

de egy lényeges kérdés, szerinted a levélben való szavazás (amit mint tudjuk csupán pártlistákra adnak le) 2 vagy 3 mandátum sorsáról dönthet ... és ennek mindent eldöntő vagy inkább jelképes szerepe van?
 
Utoljára módosítva:
A kettős állampolgároknak meg dönteniük kelljen: Melyek állampolgárságával akar szavazni.Ott ahol él vagy a másikban.Egyszeri döntés 10 évre.

Ez nem világos miért teszel különbséget magyar állampolgár és magyar állampolgár közzé? A magyar állampolgárnak joga a szavazás. Nem egy helyhatósági szavazásról beszélünk, hanem mikor azt határozzák meg kik döntenek a magyar állampolgárok jövőjéről.
 
Észrevételeid mutatják tájékozatlanságod.Nézzük sorban

  1. átalakították a választási körzeteket (mit számít szerinted?)
Vannak kiemelten fontos körzetek.Például klasszikusan veszíthetne a Fidesz mert nagyon kiegyensúlyozott.
Ne feledd van egy Tilosan létrehozott pártszimpátiás lista.
A körzet átalakítással odacsapják a nagyon erős másik körzetet.
Ezzel el lehet érni mind a két helyen nyerjen.
Ez a nem természetes körzetelosztás.Ez volt a cél.Ez is csalás.
Csalás a lakóhelytől való átjelentkezés a bizonytalan körzetekben leadott szavazattokkal.
2. A külföldön élők bevonása a szavazatokba ismét manipuláció.
Valamint sokat tárgyalt beleszólási jogosulatlanság a főleg belpolitikából álló ügyekbe.
Még a választási jogosultsági lista csalása is ott volt.Ezt is többen elmondták.
Tehát alapállításod semmiképpen nem igaz: Hogy ugyanazok a játékszabályok vonatkoznak mindenkire
Nem ugyanaz minden választó-polgárra
Nem ugyanaz minden pártra.A szabályt nem más hozta mint a Fidesz.
Ez nem szabály ez részlehajlás.
Ezért kell megsemmisíteni amit a Fidesz magára alakított.
Megszűnt az esélyegyenlőség
Megszűnt a kampányfelület egyenlőség.
Még hozhatsz fel sok dolgot.Kiderül miként nem tudod valójában hogyan működik.

"
Ezen kívül a választójogi törvényeket átírták, a mandátumelosztást megváltoztatták, a pártfinanszírozás állami támogatását és a kampányfinanszírozást módosították, valamint korlátozták a politikai szervezetek kampánylehetőségeit, miközben „kormányként” lakossági tájékoztatásnak hazudva tízmilliárdokat vertek és vernek el ma is politikai kampányokra.

Mindezt úgy, hogy nem csak a parlamenti ellenzéki és parlamenten kívüli politikai szervezetek, valamint a társadalmi szervezetek nem támogatták, de még a tudományos- és értelmiségi elit sem, ráadásul ezek a módosítások még népszavazáson sem lettek megerősítve. Tehát kimondhatjuk, a jelenlegi választási és választójogi jogszabályok illegitimek, azt csak és kizárólag a Fidesz támogatja saját érdekében."
 
"
Ezen kívül a választójogi törvényeket átírták, a mandátumelosztást megváltoztatták, a pártfinanszírozás állami támogatását és a kampányfinanszírozást módosították, valamint korlátozták a politikai szervezetek kampánylehetőségeit, miközben „kormányként” lakossági tájékoztatásnak hazudva tízmilliárdokat vertek és vernek el ma is politikai kampányokra.

Mindezt úgy, hogy nem csak a parlamenti ellenzéki és parlamenten kívüli politikai szervezetek, valamint a társadalmi szervezetek nem támogatták, de még a tudományos- és értelmiségi elit sem, ráadásul ezek a módosítások még népszavazáson sem lettek megerősítve. Tehát kimondhatjuk, a jelenlegi választási és választójogi jogszabályok illegitimek, azt csak és kizárólag a Fidesz támogatja saját érdekében."

ha jól értem, az a véleményed, hogy a fidesz=parlament=kormány. Most, hogy közelednek a választások le kellene mondjon a kormány, valamelyik NGO-ra rábízni a kormányzást és megkérdezni az ellenzéktől, esetleg valamelyik NGO-tól, hogyan osszák fel a választási körzeteket, a párttámogatás legyen független az aktuális helyzettől, a mandátumok számától és úgy általában a választási törvénnyel ne is a politikusok foglalkozzanak, legyen az tudományos és értelimségi elit dolga.
Gondolom megvan az a személy is aki mindezt seperc alatt megoldaná, és másnap már istenítenék a magyar politikát a külföldi sajtóban, és ódákat írnának Brüsszelben.
 
Utoljára módosítva:
ha jól értem, az a véleményed, hogy a fidesz=parlament=kormány. Most, hogy közelednek a választások le kellene mondjon a kormány, valamelyik ONG-re rábízni a kormányzást és megkérdezni az ellenzéktől, esetleg valamelyik ONG-től, hogyan osszák fel a választási körzeteket, a párttámogatás legyen független az aktuális helyzettől, a mandátumok számától és úgy általában a választási törvénnyel ne is a politikusok foglalkozzanak, legyen az tudományos és értelimségi elit dolga.
Gondolom megvan az a személy is aki mindezt seperc alatt megoldaná, és másnap már istenítenék a magyar politikát a külföldi sajtóban, és ódákat írnának Brüsszelben.

Szerintem nem sikerült jól értelmezned :) Egészen másról írtam. Mindenkire egyenlő, arányos választási törvény kell. Vissza kell állítani az eredeti választási rendszert. Minden pártnak egyenlő eséllyel kell indulnia, és akkor kiderül a valóban tényleges adat, és a VALÓS társadalmi támogatottság mögöttük.
 
Igazan? Akkor most szivjatok meg a "szandekos" otthon maradasotok eredmenyet hoborges nelkul. Legkozelebb ne maraggyatok otthon.
Előre lehetett tudni, hogy valamit hazudozni fog, csak ne maradhasson alul, mert azt csak egészséges lelkületű ember tudja elviselni, Orbán nem.
Az otthonmaradás ezen a napon több millió ember választása volt - elhatárolódás Orbánék hazugságaitól.

Az 1 hónap alatt átnyomott választási kérdéstől, miközben más párt kérdéseinek beadását kopasz borsóagyúak akadályozták meg. (Csak az internet győzte le a Fidesz-gépezetet, a nyilvánvaló csalás, amit mindenki látott, és amit már nem lehetett kozmetikázni). Távolmaradással szavaztunk a hatalommal való visszaéléstől, amivel közpénzt használt a kormány pártpropaganda céljára. Hát játsszunk népszavazást, ha ezt akarják, úgyis ők fizetik!

Több mint 5 millió embernek kell szavazni ahhoz, hogy egy népszavazás érvényes legyen. A Fidesz alakította így, hogy a kisebb támogatottságú pártok ne tudjanak népszavazásra mozgósítani. A saját maguk által ásott gödörbe estek. Ez volt az első óriási hiba, amiben megérezték az emberek, hogy van eszköz a kezükben Orbánékkal szemben, csak akarni kell.
S akkor belenyomták az arcunkba úton-útfélen a 98%-ot.

Még annak is döbbenet volt, aki a Fideszre szavazott. Emlékszem megkérdeztem: elhiszed-e még, hogy a Népszabadságot csak azért kellett bezárni, mert ráfizetéses volt? Még mindig elhiszed? S a válasz az volt, hogy nem.
Azóta hibát hibára halmoznak, és a Simicska-bomba még nem is robbant.
Ha őfőméltósága stadionokat akar az adónkból, az lesz, ha át akarják nevezni a Lágymányosi hidat, akkor az lesz, ha feltálaljuk a devizahiteleseket ezüst tálcán Matolcsy komának, hagy csurranjon-cseppenjen neki is egy kis közpénz jellegét elvesztő plusz, akkor az lesz, ha a Várba akar költözni 250 milliárdért, akkor az lesz, ha az egyházak kezére akarja játszani az iskolákat, akkor az lesz, ha kiárulja a földeket a ismerős garnitúrának, akkor az lesz, ha el akarnak venni 3000 milliárdot a nyugdíjkasszából, akkor az.
Messze nincs vége. De Orbán megbukott, s ezt a közelében lévők is tudják.

Vannak ott "jobboldalon" tisztességes emberek is - válasszatok közülük, ne ilyen csaló társaságot pártoljatok csakazértis.

"Zöld erdőben jártam
Egy szál gazt se láttam
Nem volt már, csak hűlt helye
Ellopta Orbán veje!

Balta , hotel, reaktor
húsvét, pünkösd, disznótor
Tolvaj ez az egész kormány
Legnagyobb tolvaj az Orbány

Szabad-e locsolni?"
http://www.pupublogja.hu
 
Utoljára módosítva:
ha jól értem, az a véleményed, hogy a fidesz=parlament=kormány. Most, hogy közelednek a választások le kellene mondjon a kormány, valamelyik ONG-re rábízni a kormányzást és megkérdezni az ellenzéktől, esetleg valamelyik ONG-től, hogyan osszák fel a választási körzeteket, a párttámogatás legyen független az aktuális helyzettől, a mandátumok számától és úgy általában a választási törvénnyel ne is a politikusok foglalkozzanak, legyen az tudományos és értelimségi elit dolga.
Gondolom megvan az a személy is aki mindezt seperc alatt megoldaná, és másnap már istenítenék a magyar politikát a külföldi sajtóban, és ódákat írnának Brüsszelben.
Bizony ezt se érted jól és máskor is észrevettem.
Ne Brüsszelezzél.Kormánylemezként is elkopik.
Itthon harácsolták maguknak a választási rendszert és még több mást mint(alkotmány).
Ha ezeket visszaállítjuk,89-re már akár nyerhet is a Fidesz.fene bánja tegye törvényesen ne csalással legyen legitim.
A civileket ha ONG -nek nevezed?
Hát írd már pontosan NGO
Nem kormányzati szervezetek szerepe fontos.
De éppen nem kormányzati jellegét örökre megtartva.
A szerepük a kormány átvilágítása működésének jogszerűségének figyelése.
A többi amit írsz most nincs kőbe vésve.
Első az alkotmányos rend visszaállítása.
 
Utoljára módosítva:
Senki nem osztogatott ilyen röpcédulákat, de ha mégis, az biztosan provokált néhány embert. Végig ott voltam, és a tömeg olyannyira nem szivárgott haza, hogy a vége még be sem ért a Kossuth térre, mire a rendezvénynek már vége volt. (Én a József nádor tér közelében jártam már, amikor még állt a tömeg vége a Várkert bazárnál, annyian voltunk.
Ne gyártsunk álhíreket!!
Ééés bizony tévedés, a tömeg nagyon "orbánellenes", és Rogán, és Matolcsy, és Habony, és Vajna, és, Mészáros, és Szijjártó, és Semjén, és .... végtelen soruk van.

Nem gyártok álhíreket. Ezt a szórólapot osztogatták:

17861717_1493585654045776_8416937416883330384_n.jpg


Meg is jelent a röszkei határnál kb. 80 ember, annak is a 70 %-a külföldi volt.
Ennyit arról, hogy aki a CEU mellett van, az a migrik mellett is van.

Az pedig dicséretes, hogy hangot adtok a nemtetszéseteknek az Orbán-kormányt illetően, de sok értelme nincsen, ha nem tudok helyette jobbat.
 
Nem gyártok álhíreket. Ezt a szórólapot osztogatták:

17861717_1493585654045776_8416937416883330384_n.jpg


Meg is jelent a röszkei határnál kb. 80 ember, annak is a 70 %-a külföldi volt.
Ennyit arról, hogy aki a CEU mellett van, az a migrik mellett is van.

Az pedig dicséretes, hogy hangot adtok a nemtetszéseteknek az Orbán-kormányt illetően, de sok értelme nincsen, ha nem tudok helyette jobbat.

Kezdhetnék azzal, hogy kijavítják a helyesírási hibákat/elírásokat a szórólapon.
 
Nem gyártok álhíreket. Ezt a szórólapot osztogatták:


Meg is jelent a röszkei határnál kb. 80 ember, annak is a 70 %-a külföldi volt.
Ennyit arról, hogy aki a CEU mellett van, az a migrik mellett is van.
Nem sokat bizonyítottál azzal hogy a neten találtál egy szórólapot.
Akire válaszoltál azt írta:Senki nem osztogatott ilyen röpcédulákat, de ha mégis, az biztosan provokált néhány embert.
Nem kizárt hogy volt elvétve ez a tartalma.
Ugyanakkor provokálásnak nevezi Gagamail.
Én úgy látom te bolhából akarsz elefántot csinálni.
Összemosás a szándékod.Meg azoké akik keresztbe járnak egymáshoz.Ellentétes politikai tartalmú csoportokhoz.
Képzeld, az október 23-i gyűlésen szórólapot osztogat a krisna csoport.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz ahol csoport van ott osztogatnak.
Politikailag távol esik egymástól a"A migránsok elleni rendőri erőszak és a jogi határzár szigorítása elleni tüntetés "
Lehettek provokálók is elvétve, hogy legyen miről beszélned.
 
Utoljára módosítva:
Nem kormányzati szervezetek szerepe fontos. De éppen nem kormányzati jellegét örökre megtartva.
A szerepük a kormány átvilágítása működésének jogszerűségének figyelése.

Fontos a szerepük, azért kell tudni kinek dolgoznak, kinek az utasításait hajtják végre .
A pártok a dolga a politika, a pártoknak van szavazóbázisuk, mérhető a társadalmi támogatottságuk, de a nem kormányzati szervezetek valójában milyen alapon is fejtik ki politikai tevékenységüket, milyen alapon állítják, hogy ők tudják mi a helyes a politikában sőt akarnak kormányokat megbuktatni, mikor nincs is valódi társadalmi támogatottságuk.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,802,189
Tagok
615,741
Legújabb tagunk
Első Istvan
Oldal tetejére