Humoros videók

T

tuncu

Vendég
80 éves öregembernek maszkírozott olimpiai súlyemelő erőpróbára hívja az izompacsirtákat a tengerparton – Figyeld a reakciókat!

Soha nem szabad lenézni az idős embereket, mert sokszor jobban teljesítenek egy adott dologban mint a fiatalok. A következő videóban is erre akarták felhívni az emberek figyelmét, amelyben egy junior olimpiai súlyemelőt bemaszkíroztak egy 80 éves idős bácsinak, aki erőpróbára hívta az izomkolosszusokat a híres Venice-i szabadtéri edzőstrandon. Kezdetben csak “könnyű” súlyokat emelt fel, amin már sokan meglepődtek, de amikor nagyobb súlyokat emelt fel mint az ott edző fiatalok, akkor mindenkinek leesett az álla.




Forrás: http://eztnezdmeg.com/80-eves-orege...sirtakat-a-tengerparton-figyeld-a-reakciokat/
 
T

tuncu

Vendég
Az oktató nem tudta, hogy a tanuló vezető lány valójában rally pilóta… őrület, ami ezután következett!

Gépjárművezető oktatónak lenni egyáltalán nem irigylésre méltó szakma. A munkájuk egyfajta pedagógia. Minden nap bemutatják az autóvezetés profán művészetét. A legnehezebb pillanat, amikor első alkalommal ellenőrizniük kell a tanuló vezetők tudását.

Az oktatók számára boldog pillanatnak számít ha megtudják, hogy a tanuló vezető már korábban is gyakorolta a vezetést. De mit tehet az oktató, ha a tanuló egy fiatal, szép lány, de nagyon ügyetlen. Ráadásul zenét hallgat fülhallgatóval, mosolygós ártatlan arca van, de nem hallgat az oktatóra. Igaz, hogy az ilyen eset nagyon ritka. Az alábbi videóban bemutatott oktatók azt gondolták, hogy ez a lány semmiben nem különbözik a többi tanulótól. De mennyire, hogy tévedtek, hiszen Ő egy rally pilóta.



 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
80 éves lenne,
poénjai még most is megállnak, mindenkor. Ez okból hoztam be egy "hofis" forgatókönyvet, de nevezhetném idézeteknek is, no meg egy videót. Jó kedvvel olvassátok, nézzétek meg, s emlékezzetek a nagy nevettőre - Hofi Gézára.

14716660667880_45572510_db.jpg


A Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar humorista, előadóművész, színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magyar kabaré történetének egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett alakja. A magyar kabaréműfaj külön úton járó, kiemelkedő népszerűségű mestere, aki önálló produkcióival egyéni stílust teremtett.
Idézetek:
Nyugdíjas – álmában! – előveszi a hűtőből a töltött káposztát. Előveszi a gyufát, de az utolsó gyufaszál leesik a földre. Nagy nehezen lehajol érte, de ahogy felegyenesedik, beveri a fejét a szekrénybe. Felriad: a francba, ettem volna meg hidegen..
*
- Te figyelj, a te feleséged hogy szeretkezik? – Van, aki dicséri, van aki nem :o
*
- Hé! Te! Nem ismersz meg? – Nem. Há ne mond má! Há nem mondtam. Mér, te ki vagy? – Hát nem emlékszel? – Nem. – Hát együtt lőttük a pártházat! – Mikor? Melyiket? – Há’ mikor melyiket?
*
Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő :o
*
A korrupció az, amiből mi kimaradunk.
*
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.:dr_31:
*
Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni, másként nem megy. :dr_173:
*
A háború után, éjszakánként a falakra meszeltük: “Le az árdrágítókkal!” – Az a problémám, hogy maradt egy vödör mész. :confused:
*
Ha annak idején a nagyanyám nekiállt volna Úr napjára kiöltözve az udvar közepén, nyílt lángon hurkát sütni, na…! Nagyapám a vasvellával úgy megkergeti, hogy én most nem vagyok itt, az hétszentség!
(A mostani szórakoztató főzős showban ezt többször is láthatjuk. Nekünk a tévé előtt szórakoztató, valamikor régen, mint Hofi véleménye fent!)
*
Az országnak nem most lett rossz! Neem:dr_4:. Most vették észre.
*
Tudom ám, az MSZP–nek miért szegfű a jelképe. Mert a szeghez, kalapács kell. A fűhöz pedig sarló. :eek:
*
Ezekhez képest a ház nélküli csiga gerincoszlop…
*
A fociban a lényeg, hogy amikor megkapod a labdát, baromi gyorsan olyannak kell passzolni, akinek a meze ugyanolyan színű, mint a tied! Ja, és futni kell. A vízilabdában ezt már megoldották, aki nem úszik, megfullad. :(
*
– Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki! Ez itt a hírek, nem pedig a kívánságműsor! :dr_9:
*
Tudod ezek miért lopnak?: Hagyománytiszteletből.
*
:rohog:
*
 
Oldal tetejére