Világsztárok, akik nem adnak pénzt gyerekeiknek: Gordon Ramsay-től Mark Zuckerbergig

A celebcsemeték élete csak játék és mese, mindent megkapnak, amit csak kiejtenek a szájukon: a legtöbbjükre talán igaz is ez, de nem mindegyik sztár akar könnyű életet biztosítani a gyerekének.

Vannak olyan hihetetlenül gazdag hírességek, akik vagyonuk nagy részét nem a gyerekeikre hagyják. Gordon Ramsay, Sting, vagy Mark Zuckerberg sem akar ennyire gondtalan életet a csemetéjének.

Mark Zuckerberg

20170127mark-zuckerberg-drlife-hires-szinvakok.jpg

Mark Zuckerberg sem ad majd sok pénzt a gyerekeinek

Forrás: AFP/Kay Nietfeld
A Facebook alapítója nem él fényűző életet, pedig lenne miből, hiszen a birodalma körülbelül 63 milliárd dollárt ér. Ennek ellenére ő még az öltözködésére sem nagyon ad, a bankszámlájánál számára is sokkal fontosabb a jótékonykodás. A gyerekei sem fognak sok pénzt látni a papa vagyonából, ugyanis azt tervezi, hogy minden pénzét jótékonyságra fordítja majd!

Sting

20170623sting-enekes-singer.jpg

Sting sem akar a gyerekeinek pénzt adni

Forrás: AFP/Julio Cesar Aguilar
Énekesként és dalszerzőként hatalmas karriert futott be Sting, körülbelül 300 millió dollárt sikerült eddig felhalmoznia. Neki és a családjának is gondtalan élete van, de ha Sting távozik, akkor vele együtt a vagyona is elszáll. Persze azt már pontosan tudja, hogy mit tervez a pénzzel, de az biztos, hogy a hat gyereke közül egyik sem fog belőle látni semmit. Sting szerint a gyerekei ma is nagyon jól elboldogulnak maguktól, nem lesz számukra ez túl nagy változás.

Simon Cowell

20161126simon-cowell-sztarok-akik-allitolag.jpg

Simon Cowell egy centet sem akar gyerekére hagyni

Forrás: AFP/Andrew Cowie
Ma már igazi pénzcsináló gép lett a tévésből, de sokat kellett küzdenie ezért. Rengetegszer elbukott, és bizony sokszor kellett pénzért kuncsorognia. Simon Cowell nehéz időszaka ma már csak múlt, hiszen mesés vagyont halmozott fel és valószínűleg soha nem kell nélkülöznie, de a gyerekének bizony nem lesz olyan könnyű dolga. Simon úgy véli, a kudarcok tették sikeres emberré, így az ő gyerekének is át kell ezeket élnie, és a saját lábán kell boldogulnia. Vagyonából semmit nem akar ráhagyni!

Bill Gates

20130325-bill-gates-alapitvanya-egy-uj.jpg

Bill Gates a rászorulóknak adja majd vagyonát

A neve összeforrt a Microsfottal, körülbelül 88 milliárd dolláros vagyonával ő a leggazdagabb ember a Földön. Ő azonban nem arról híres, hogy szórná a pénzt. Jobban szeret adományozni, és vagyona nagy része is a rászorulókra fog szállni. Gyerekei nem sokat látnak belőle, de nekik sem lehet okuk majd panaszra. 10 millió dollárt fognak kapni, ebből kell boldogulniuk. Valószínűleg mi mindannyian örülnénk ennek a töredékének is, de a 88 milliárdhoz képest 10 millió nem egy nagy összeg.

Gordon Ramsay

20151211gordon-ramsay.jpg

Gordon Ramsay nem ad sok mindent a gyerekeinek

A sztárszakács rengeteg pénzt csinált a pályafutása során, ha mostantól csak ülne a kanapéján, akkor is gyarapodna minden nap a vagyona. Ő azonban nem ücsörög, és a gyerekeitől sem ezt várja. Abból ugyanis, amit Gordon Ramsay felhalmozott, a gyerekek nem sokat fognak látni. Mindössze egy lakás árának a 25 százalékát kapják meg, tehát még csak nem is egy egész házat vesz nekik, és a pénzt is csak arra költhetik. Ez ugyan segítség, de azért lássuk be, nem túl nagy ahhoz képest, hogy akár 1000 lakást is vehetne.

Life

$.jpg
 
Jól teszik ! Mondjuk a "semmit" túlzásnak tartom....tudjon tanulni, legyen egy minimális tőkéje, hogy elindulhasson egy kis vállalkozással és annyi. Hetente hülyeségekre milliókat elszóró aranyifjú már van elég.
 
Munk Peter es Soros Pal hasonloan nagyon gazdagok kikre buszkek vagyunk.
Frei Tamas keszitett jo par eve veluk riportot ami azert kicsit a magan szferaba is betekinthetunk.

 
Utoljára módosítva:
Munk, Soros......
Nem vagyok elajulva a riporter kerdeseitol, ano akkor se mikor keszult a riport.
pl
Nem volt problemaja abbol hogy magyarkent epitette a CN Towert. Hogy is felmerulhetett fel ilyen kerdes....a valasz miert lenne ez problema hisz canadai ceg es o is canadai.
A Sorosnal nagyon leragadt mi van ha betornek , ellopnak valamit , es a szemelyzetnel.
Ami vegul nagyon jo , hogy ilyen sikeres magyarokat megismerhettunk kozelebbrol.
 
Komolyan nem tudjátok, hogy miért teszik a pénzüket alapítványokba? :D

Nincs örökösödési illeték, nincs adó, illetve valami nagyon alacsony összegű tőkeadó, ha a magánalapítvány eszközeinek nettó értéke meghalad egy bizonyos összeget, akkor 0,075 % és 0,05% közötti tőkeadót kell fizetni.
 
Komolyan nem tudjátok, hogy miért teszik a pénzüket alapítványokba? :D

Nincs örökösödési illeték, nincs adó, illetve valami nagyon alacsony összegű tőkeadó, ha a magánalapítvány eszközeinek nettó értéke meghalad egy bizonyos összeget, akkor 0,075 % és 0,05% közötti tőkeadót kell fizetni.
El vagy varazsolva.
 
Komolyan nem tudjátok, hogy miért teszik a pénzüket alapítványokba? :D

Nincs örökösödési illeték, nincs adó, illetve valami nagyon alacsony összegű tőkeadó, ha a magánalapítvány eszközeinek nettó értéke meghalad egy bizonyos összeget, akkor 0,075 % és 0,05% közötti tőkeadót kell fizetni.
:rohog::rohog:
 
En is találkoztam egyszer egy gazdag magyar bácsival, André Bartholomew Kostolany-val, a Frankfurti könyvkiállitáson. (Kostolanyi egy a monarchia idelyén Budapesten született, börze és gazdasági szakértö, journalista, iro és entertainer volt)
-
Volt már tölle egy könyvem, egy standard mü: "Geld das große Abenteuer", magyarul talán "Pénz a nagy kaland".
-
Mindenkinek ajánlom, aki elolvassa annak elmulhat a rossz véleménye a tözsdéröl, az addig negativnak tartott spekulatiorol, söt még Horthy josnöjéröl is meglehet tudni egyes mást, hogyan befojásolta a Hüvösvölgyön egy kerti szerszámoskamrában lako idös hölgy a Schweizi tözsdét.... szoval élvezetes olvasmány.
-
Véletlen bejutottam három lánnyal a könyvkiállitásra, amikor csak szerzök és "prominens" személyek számára volt nyitva. Ezt nem tudtam kezdetben, csak elakartam vinni városnézöbe a három egyetemista lányt akit elözö este Wiesbadenben egy diskotekban megismertem.
-
A kasszánál sajnálkozott a hölgy, hogy nem felelek meg a kriteriumoknak, nem vagyok se prominens se külföldi. "Ej a csudába" - mondom neki ezt a három külföldi lányt direk a könykiállitás miatt hoztam ide. "Maguk külföldiek?" kérdezte, "akkor bemehetnek" Nekem megengedte hogy a testvérem Budapesti cimét adjam meg, mégcsak pénzt sem kelett kiadjunk.
-
Igy sikerült Kosztolányi és több tucat neves ember közelébe kerülni. Elöször megvoltam lepödve, hogy Kosztolanyi olyan alacsony, ott sürgött forgott körülötte egy csomo ujságiro, kamerák... ugyhogy ez alkalmat adott arra, hogy a fiatal titkárját, megkérjem arra, hogy bemutasson neki.
-
Oda is ment hozzá a titkár és franciául elmondta hogy, "Itt van valaki aki beszélni akar magával." vagy ilyesmit. Kosztolányi felém fordult, akkora mosolyal ahogy a képekröl ismert, barátságosan odavágtatott hozzánk. "Igen én vagyok az Budapeströl" mondta már mesziröl, holott vagy 60 éve nem élt már ott.
-
A lányok valahonnan elökaptak egy jegyzettömböt, megkezdödött az autogrammvadászat. Miközben Kosztolányi odakarcolta a nevét, megkérdezte, hogy vannak e gyerekeink, és nyomatékosan az agyunkba véste.
-
"Invesztáljanak a gyerekekbe. Az oktatásba, nevelésbe fektetett pénz a legjobb befeltetés..."
-
Tudom mindenröl ez jut manapság az eszembe. A menekültek, emberek, mind a benem tervezett gyerekek. Ha integráljuk öket, iskoláztatjuk, beléjük fektetünk pénzt akkor az megfog térülni, ha keritésre és gyülölet szitására biztato plakátokra adjuk ki, akkor az veszteséghez fog vezetni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,660
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére