Megszólalt a TEK a Tusványoson megrángatott nő ügyében

A TEK közleményben reagált az Orbán Viktor beszéde alatt zajló felkavaró jelenetre.

Közleményt adott ki a Terrorelhárítási Központ TEK) a szombati tusványosi incidens miatt. Mint azt megírtuk, szombaton Orbán Viktor beszéde közben egy nő fütyülni kezdett, mire többen megrángatták, szidalmazták, egy férfi pedig a hajánál fogva földre rántotta, majd egy civilruhás férfi a nő karját hátracsavarva kivezette a fesztiválról.

A TEK ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy a Tusványos 2017. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényen kizárólag a miniszterelnök személyvédelmét érintően láttak el feladatot, a vonatkozó jogszabályok szerint ugyanis a miniszterelnök védelme a külföldi utazásaira is kiterjed, melynek kizárólagos célja a védett személy közvetlen fizikai védelme, életének és testi épségének megóvása, vagyis a rendezvényen a TEK amúgy biztonsági feladatokat nem látott el.

A közleményben hangsúlyozzák:

A magyar médiában közzétett videofelvételeken a fiatal nőt a tömegből kivezető személy nem a TEK munkatársa. A Tusnádfürdőn megtartott rendezvény biztosításában és a médiában megjelent kérdéses cselekményekben a TEK és egyetlen munkatársa sem érintett.

Az Indexnek ugyanakkor több olvasója azt írta, a rendezvényt biztosító Dakota Security ügyvezető igazgatója lépett közbe.
HVG.



foldre rangattak a not.jpg
 
Sokadszor látom a képet, és a videót is. Most is,mint mindig, maga a döbbenet - egyáltalán, hogy mertek hozzányúlni? Hogy merték megfogni - nemhogy a haját tépni, húzni? De ez csak a döbbenet egyik oldala.

A másik azoknak az arca, akik nézik. A sok bamba droid, akik mellett erőszakoskodnak egy másik emberrel, történetesen férfiak egyetlen nővel, és egy sincs, aki szólna. Egy se, se férfi, se nő. Főleg férfi! Milyen emberek ezek?

Az is látszik a Hír tv videójában, hogy nincs messze a színpadtól, és ott is felfigyelnek arra, mi történik. Bár, mint tudjuk Orbán "nőügyekkel" nem foglalkozik.
http://hirtv.hu/ahirtvhirei/nem-tesz-feljelentest-a-tusvanyoson-bantalmazott-no-1399964

Büszke pillanat a magyarságukat annyira féltő, magyar rendezvényen magyar beszédet hallgató talpig magyar férfiak és talpig magyar nők magyaros kiállásából. Az 56-os képek jutnak eszembe, ahogyan bámulta a tömeg a fáról lógó halálravert embereket.

Ha ezek "A" magyarok ott, akiket mint az élő magyar lelkiismeret megtestesítőit dörgölték az orrunk alá évtizedek óta, a "bezzeg" ország, akkor még nagyobb a kiábrándulás.
Ha "csak" Orbán közönsége, és nem szólnak, nem határolódnak el tőlük a többiek, "A" vezetők - bár lehet, hogy csak én nem hallottam - akkor végképp nem vállalok semmilyen közösséget velük. Egyikkel sem!
 
Utoljára módosítva:
Ha nem a TEK tette még rosszabb.
Exportálja, a polgár és polgár közötti erőszakos szembenállást.az Orbán.
Bizony elhangzott : "a fogait kéne kiverni"
Már Erdélyre is kiviszi.
Szétszakító személy.
 
Éppen csak egy hazugság.
Hátra kötött kézzel.Plusz még, azt szemmel láthatón magasra emelve.A fájdalom határán túlra kicsavarva.
Mondta is a nő nem kell kicsavarnia karom megyek.
Majd sokkal később tért vissza .
Tehát nem szakíthatta meg nem figyelt fel rá, nem hívta oda.
Ahogy a link írja ,mert ott akkor olyan 400 méterre kivitte.
Legalább 3 perecig mentek.akkor nem ment vissza nő később ment vissza.
Az erőszakos kivezetésről videó van a többiről nincs,
Ebből is látszik hazugság
A tv közvetítette az egész beszédet
 
Utoljára módosítva:
Nem így gondolod te se amit írsz.
Egyszerűen az állampolgárok közötti politikai szakadék tettlegességre ragadtatja magát.
Még lincselni is képes lenne.
Akkora mély az indulati politizálás.
A higgadt emberség kiveszik.
És ami rossz ezt Orbán politikája hordta szét.
Amit en szovatettem, golyoallo melleny fullbe hallgato az azert nem a hallgatosaghoz tartozo ember. NEm veletlen hogy felmerul hogy kik is voltak ott civilbe? a Tekesek? es hanyan ?
 
Amit en szovatettem, golyoallo melleny fullbe hallgato az azert nem a hallgatosaghoz tartozo ember. NEm veletlen hogy felmerul hogy kik is voltak ott civilbe? a Tekesek? es hanyan ?
Erre nem fogsz kapni választ.
Szerintem nem is lényeges.
Hiszen valóban dolguk a védelem.
Ém abba kétlem hogy beletartozna egy fütyülő nő lerántása hajánál fogva.
Azt a túlbuzgó fanatikus néző tette.
A kéz hátracsavarásos kituszkolást pedig valami rendező.
Túlzott erőszak alkalmazásával.
Nem fontos annyira TEK vonalat izgatnod.
Elkeserítőbb ha civil tette.
 
Mindnekeppen rossz ez az egesz ugy es felhaborito.A lincseles se elfogadhato, de ha hatosagi felvigyazo civilbe rendor tek vagy mas annak profi modon kell tudni kiemelni ha van rendbonto es nem a hajanal fogva egy not a foldre teperni.
 
"Mit pofázol bele, kisanyám? - Örvendjen az a hülye picsa, hogy ennyivel megúszta. - Mocskos komcsi kurva. -
Inkább dolgozna a ribanc! - Aki qrvának áll, az ne csodálkozzon ha megb.......ák! - Egyébként meglepően kesztyűs kézzel bántak vele. - Gábor, ez nem nő volt, hanem egy menstruátor! .... "

-
Erdemes meghallgatni a tömegböl jövö kommentálást, ebböl láthato hogy nem egy személy tulkapásárol van szo hanem egy egész hordárol akinek semmi tisztelete nincs a nökkel szemben.
-
Az összes megjegyzés a nemiséget hozza szoba.
 
Ebben az esetben megint az a fádalmas, hogy mennyire nem képes párbeszédre az ember az emberrel. Évszázadokig abban éltek a magyarországi tömegek, hogy azoknak, akik irányítani akarták őket, az állandó ellenségképzés volt a fegyverük. Nem érdekelte őket sem Magyarország, sem azok, akik az ún. magyar népet alkotják. Buta, szegény, irigy néppé akartak tenni minket, mert akkor nincs egység, nincs egységes fellépés. Ideje lenne kilépni ebből!!

Ez az állandó ellenségeskedés, gyűlölködés a zsigereinkben van - nehogy másnak más legyen a véleménye, mert akkor jaj neki!
Teljesen mindegy, hogy a balos megy a jobbos rendezvényre, vagy a jobbos szólal meg a baloson - egyformán görénynek, hazaárulónak fogják minősíteni, akit a szélsőséges (jobb-bal mindegy) akár az első fára is felhúz, ha szerencséje van, csak képzeletben. De egy biztos, úgy küldik el egymást a jó édesanyjukba, és közlik a másikkal, hogy tűnjön az országból, ha nem tetszik valami, mint a pinty!

Ez nem jövő, ez leépülés. Mindenkit nyugdíjazni kellene a médiából, a politikából, akik nem a párbeszéd és a kompromisszum hívei. Nem kell elköltözniük, nem kell szégyellni magukat, csak ideje lenne, hogy a megmondó ember szerepéből az elfelejtett ember szerepébe lépjenek.

Az emberek a hétköznapokban sokkal jobban tudják kezelni a konfliktusaikat még az ellenkező hitűekkel is (most mindegy, hogy vallásról vagy világnézetről beszélünk). Ügyesen kerülik a konfrontációkat, úgymond, tiszteletben tartják a másikat. Fogjuk rá, de nyugi van.

Mindaddig, amíg nem jön valaki és nem hergeli mesterségesen egyiket a másik ellen. Amíg nem állítja, hogy egyetlen igazság van: a miénk!

Orbán már 98-ban is ezzel operált, s ezt fejlesztették a Fidesszel olyan szintre, hogy megölik vele ezt az országot.

Nem azért vonzódom a baloldalhoz, mert ott tisztábbak a politikusok, mert szebbek a férfiak és okosabbak a nők. Nem, de nem uszítanak, nem akarják eltörölni a másikat, nem harcolnak folyton, nem szítják a gyűlöletet, a békétlenséget.
Ezért fogok mindenképpen balra szavazni, mert Orbán kártékony, és megengedhetetlen, hogy ez így menjen tovább.
 
"Mit pofázol bele, kisanyám? - Örvendjen az a hülye picsa, hogy ennyivel megúszta. - Mocskos komcsi kurva. -
Inkább dolgozna a ribanc! - Aki qrvának áll, az ne csodálkozzon ha megb.......ák! - Egyébként meglepően kesztyűs kézzel bántak vele. - Gábor, ez nem nő volt, hanem egy menstruátor! .... "

-
Erdemes meghallgatni a tömegböl jövö kommentálást, ebböl láthato hogy nem egy személy tulkapásárol van szo hanem egy egész hordárol akinek semmi tisztelete nincs a nökkel szemben.
-
Az összes megjegyzés a nemiséget hozza szoba.
Cáfolta ezt eddig valaki itt?
 
Orbán már 98-ban is ezzel operált, s ezt fejlesztették a Fidesszel olyan szintre, hogy megölik vele ezt az országot.
Nem tudom TE pontosan mire gondolsz.
A legvisszataszítóbb számomra az egymással szembefordító cselekedete.
Az árokásás és a nemzeten belüli egymás ellen ugrasztás a kirekesztés cselekedete az volt.
Amikor március 15 én kitűzték a kokárdát és egy hétig tüntetően viselték tévés műsorokkor.
Sőt közleményt adtak ki aki nem velük együtt viseli az nemzet ellenség.(ez volt a tartalma)
Ez volt kokárda kisajátítás.
Időpontja nem tudom mikor volt de talán 1989-1998
 
Utoljára módosítva:
Intelligens elnökök ugy reagáltak volna volna mind Obama.
-

-
Olvassuk el milyen interviewt adott a Magyar Sajto-miniszter Zoltan Kovács a Zeit Online-nak. Egy arogans, tömondatokban rendreutasito unszinpatikus személy ("Ki mondott ilyet magának!" , "Ebbe nem megyek bele!", "Ez butaság!"
-
Vagy ilyeneket amikben érvek helyett egy hitvallás bujik meg: "Mert mi nem hiszünk a migratioban. Migratio nem megoldás, nem jo. Es nekünk megvan a jogunk azt hinni amit akarunk", "Maga állandoan olyan kérdéseket ad fel nekem amiket nem akarok megválaszolni"
-
Micsoda gonosz ujságiro amelyik kellemetlen kérdéseket tesz fel. Erdemes elolvasni:
-
http://www.zeit.de/politik/ausland/2017-07/zoltan-kovacs-ungarn-minister-eu-ngos
-
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,308
Tagok
615,644
Legújabb tagunk
boborján2
Oldal tetejére