Magyarország befogadhatja a Svédországból kiutasított iráni lányt

Ha segítséget kér hazánkban, a magyar állam kész menekültként elismerni azt az iráni lányt, akit a svéd hatóságok vissza akarnak toloncolni az iszlám köztársaságba, dacára annak, hogy ott a kereszténység felvétele miatt komoly veszélybe kerülne az élete.


Elmondta: ha Aideen Strandsson menedéket kér Magyarországtól, a hivatalos eljárás végén - amelynek része természetesen a nemzetbiztonsági ellenőrzés is - kedvező elbírálásra számíthat, Magyarország ugyanis nem küld vissza senkit olyan államba, ahol az élete vagy a testi épsége veszélyben van.

- Mi a kezdetektől fogva különbséget tettünk a gazdasági migránsok és a valódi menekültek között. Magyarországot megvédjük a migránsok inváziójától, de akik valódi menekültek, tehát mindazok, akiknek az élete közvetlen veszélyben van vallásuk, nemzetiségük vagy politikai beállítottságuk miatt, azokon segítünk - fogalmazott Semjén Zsolt.


Hozzátette: az üldözött keresztények befogadása egyszerre erkölcsi és alkotmányos kötelességünk.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a keresztények könnyen integrálhatók a keresztény európai civilizációba, szemben a muszlimokkal, akik nem akarnak integrálódni.

Aideen Strandsson 2014-ben érkezett Svédországba, majd nem sokkal utána nyilvánosan is megkeresztelkedett. Menedékjogi kérelmét a közelmúltban másodszor utasították vissza a svéd hatóságok annak ellenére, hogy a kiutasítás ellentmond a hatóság saját szabályozásának is, valamint az olyan nemzetközi egyezményeknek, mint például a genfi egyezmény, amely kifejezetten tiltja a kitoloncolást olyan országokba, ahol a kiutasítottat veszély fenyegetheti - írta a Magyar Idők a CitizenGo című európai civil portált idézve.

01_irani_lany_facebook-e1502222124314.jpg
 
az állításodat, hogy a migránsinvázió egy pozitív, jó dolog aminek örülni kell sajnos megcáfolják a tények.
Kérlek sorold fel az országokat amelyek tülekednek, versengenek, hogy befogadják a "menekülteket" Miért panszkodnak az olaszok vagy a németek, miért akarnak megszabadulni az illegálisan beérkezett migránsoktól ha annyira jó dolog? Mindegyik felsorolt ország milliószámra dolgoztatja a vendégmunkásokat, szóval munkaerőre valóban szükségük van, a migránsoktól meg szabadulnának a keleteurópai országokba telepítenék.

Mit beszélsz itt mellé!
Senki sem örül annak, hogy sokak kénytelenek elhagyniuk a hazájukat, a legkevésbé annak, hogy ilyen nagy számban.
-
Mindenki tudja, hogy egy nagy eröfeszités ilyen sok embert felvenni minden elökészület nélkül emberhez mélto segitséget nyujtani, mindenki tudja, hogy a menekültek között nagyon sok sérült ember van akiknek különleges segitségre van szükségük, hogy sokan nem fognak tudni megbirkozni az élet adta nehézségekkel de minden megmentett élet, sinre helyezett sor egy nagy öröm és ezt láthattad a filmen amit belinkeltem.
-
Nem kell hozzá nyelvismeret, láthatod hogyan örülnek felnöttek, gyerekek egy ujonnan nyert barátnak, egy megmentett életnek.
-
Jol mondod ezen a helyen, nem csalogatjuk ide a menekülteket ahogy Orbán mondta, nem a Merkel hivta meg öket hiszen minden nyugati országban vannak, az kéne, hogy szöget üssön a fejedben, hogy miért éppen a volt Ostblock országok öntik az utálatot a menekültek ellen, nemrég még ök voltak a legnagyobb migrans emmitálok.
-
Nem veszed észre, hogy egy klaviaturán játszol amin a gyülölet teljes spektruma megtalálhato. Félsz, hogy holnap nem lesz szükség a keleteuropai vendégmunkásokra nyugaton? Vagy mi a bajod?
-
Rendben van, nem vagytok hajlandok egy globális probléma közös megoldásán együtt dolgozni, akor nem. Nem alaptalanul féltek, hogy a világ veletek szemben is megfogja tagadni a szolidaritást.
-
Ezt tudod te is, ettöl félsz, emiatt károgsz itt, terjeszted a büzt magad körül. Igazán sajnálom azokat akik nem értenek veled egyet az országodban és most ök is szenvednek a kormányod aszociális viselkedése alatt.
-
Tudod mit beszéljünk inkább arrol, hogy miért löttek 50 büntetödobást mellé a magyar vizilabdázok? Az uszo VB-röl sajnos nem láttam egyetlen élö közvetitést sem néhány eredmény-bemondáson kivül, az athletika VB-t naponta orákon keresztül élvezhetem.
 
Megint csak személyeskedsz.

Butaságokat beszélsz. Hogy utálod a menekülteket az nem titok, annak adsz hangot minden hozzászolásodban.
Jobb lenne ha te is személyeskednél a menekültekkel szemben és azokat itélnéd el személy szerint akik bünözök, nem mindenkit egy pakétban. Te nem csinálsz titkot a beállitottságodbol. De szolj ha megváltoztattad a véleményed.
 
Ezt tudod te is, ettöl félsz, emiatt károgsz itt, terjeszted a büzt magad körül.

Ébresztő Ernoe! Kapcsold be a TV -t, nézd meg az olasz hadihajókat a líbiai kikötöben, hogy megfékezzék a "menekültek" Olaszországba jutását vagy itt a német siker, milliónyi menekültből 7 ezer dolgozik (Andrea Nahles munkaügyi miniszter nyilatkozta) ... na ezek bűzlenek
 
Utoljára módosítva:
Ernoe én támogatlak.
Japán Katar Délkorea Kina Izrael A gazdag tesok Arab országok.
Van listád szívesen megnézném.Neked biztos van Kik mennyi menekültet fogadott be ?​
 
Ha visszajöttem a nyaralasbol. :)
Szervusztok.
eddig puder semmi több.Úgy szeretem volna bemutatni a sok érzéketlen szívtelenek. Nem úgy mint te meg én .Itt a lista önzetlen támogatásról.Te inkább nyaralsz.Gondoltam menekültet mentesz a földközin.Hogy tudsz igy nyugodtan nyaralni
 
Utoljára módosítva:
Butaságokat beszélsz. Hogy utálod a menekülteket az nem titok, annak adsz hangot minden hozzászolásodban.
Jobb lenne ha te is személyeskednél a menekültekkel szemben és azokat itélnéd el személy szerint akik bünözök, nem mindenkit egy pakétban. Te nem csinálsz titkot a beállitottságodbol. De szolj ha megváltoztattad a véleményed.

Hozzál egy hozzászólásomat amiben utálom a menekülteket.
Hazudsz.
 
Jól elkanyarodtatok az eredeti témáról, és látom sok bevándorlóval nincs kapcsolatotok.
Öszintén erröl a hölgyröl itt (Svédország) nem hallotam semmilyen médiában.
Nos Aideen Strandsson Fb oldalán olvasom, hogy Kaliforniában is tanult, meg hogy milyen jól beilleszkedett a svéd egyházba.
Sehol nem találok semmilyen infot a svéd oldalakon, sem a hölgyröl, sem arról, hogy a svédek kiutasitották volna, vagy vissza akarnák toloncolni az "iszlám köztársaságba". Annál többet magyar oldalon.
A neve svédesen hangzik, mint Strandsson, de valószinüleg csinált név. Az idén bevezettek itt egy új törvényt miszerint könnyebb vezetéknevet változtatni.

Szerintem ez a "hir" böven fake news.
 
Semjen urhoz forduljal batran ,majd fel vilagosit, de ne allitsal olyant hogy fake news, arrol csak te tehetsz hogy nem tudsz jol kersni a neten.

Kedves Melitta azért kicsit lejjebb az agarakkal kérlek.
Szerinted van jobb svéd keresö, mint a svéd google?
Kerestem még az itteni PC médiákban, az alternativ médiákban, de semmit nem találtam erröl a hölgyröl.
Pár angol cikk, egy dán és az összes többi magyar. Én is furcsának találom....
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,117
Üzenet
4,799,544
Tagok
615,613
Legújabb tagunk
mmara4
Oldal tetejére