álmok.....

Published by KABRI in the blog KABRI blogja. Megtekintés: 550

[​IMG]

*

ÁLMOK

Előfordult-e már veled, hogy nem volt kedved elaludni, álmokba menekülni, és mégis reggelig ébren is csak álmodni tudtál? És aztán mégis felkel a nap, minden csöndes. Még senki sem vette észre, hogy új nap kezdődött; hogy lehet ezt elviselni egyedül? Olyan gyönyörű,ahogy az éjszaka átengedi a világot a fénynek, és mégis csak sírni tudnék. Mindent csak elveszíteni tudtam, meg azt is, ami sosem volt az enyém. Sose lesz. Ő mondta. És... ezen a reggelen is elveszett a tegnap. Minden nap... Hogyan tudnám várni a holnapot? Ha ez a pár év is ilyen hosszú volt, amióta élek, mire tudnék még várni?

Olyan könnyű volt. Ő nem ígért semmit, mert nem tehette. Mégis elég volt egy pillantás, hogy elhiggyem; Ő sem akar elveszíteni... És akkor már nem kellett megígérnem semmit, mert ettől a pillanattól kezdve nem számított senki más. És boldog voltam, ha egyáltalán adhattam valamit. És már attól is a fellegekben jártam, ha nem csak gondolhattam rá, hanem a közelében is lehettem. Pedig... ez volt a legtöbb... És mégis önző vagyok. Üvölteni tudnék, hogy szükségem van rá. El tudod képzelni, milyen érzés nap mint nap arra ébredni, hogy még mindig magányos vagy? És ha ez soha nem is volt másképp? Azt hittem, hogy hozzászoktam már, de... ha csak ránézhettem, el tudtam képzelni, hogy mindezt a rosszat örökre el tudom felejteni. Hogy van valaki, akinek vigyázhatom az álmát, és vele együtt örülhetek annak, hogy élünk. Akinek foghatom a kezét, megsimogathatom az arcát. Akit átölelhetek, és akivel nézhetem a naplementét, és akivel minden pillanat csak gyönyörű lehet.

De lassan közeledik a hajnal... lehet, hogy gyönyörű lesz, de úgysem látnék belőle semmit a könnyeimtől... Ő meg biztos alszik. Neki van kiről álmodnia.

/Anon.penet.fi./

*
Hozzászólnál? Jelentkezz be...