73., Fellendülés

Published by Madamosielle20 in the blog Egy Bohém Naplója - bohemian diary. Megtekintés: 816

Az életemben tapasztalok egy bizonyos fellendülést.
Tavaly minden sokkal egyszerűbb volt és én sokkal boldogabb voltam, élveztem az életem és kalandnak tartottam.
Bár a jókedvemet megőriztem, ma már könnyen a kedvemet szegi az intrika és a bunkóság, a neveletlenségen hallatlanul fel tudok háborodni, órákig magamban háborogni, méltatlankodni.
Egy-egy sértő, vagy tragikus eseményen amely közvetlenül érint, már nem sírok, pedig az volt a jobb, mert azzal fel is szabadultam, most inkább remeg a kezem, dobog a szívem és napokra szar lesz a kedvem.
A munkával kapcsolatban is megváltoztam.
Bármennyire is hátráltatva vagyok a pihenésemben, minden esetben felkelek és csinálom...
Petivel a kapcsolatunk egész jó, nem mondom hogy idilli, vannak problémáink, amelyet állandóan az én anyagi helyzetem szolgáltat.De ettől független nagy a szerelem, és kellemesek az együttléteink.
A szülei továbbra se szeretnek, de szerencsémre már nem fáj, túl vagyok minden reményen és meglepődésen, egykedvűen tudomásul veszem és nem hagyom hogy rám bármiféle hatással legyen.
A fogyókúrám nem halad, ez az ami tényleg bánt, túlságosan szeretem a jó ételeket és a csokoládét...de el fog jönni az idő , amikor megszállottan fogok nem enni, már forr bennem a gondolat, csak legyen elég erőm!
A családommal jó a viszonyom, nincsenek
nagy vitánk , én is simulékonyabb és megfontoltabb vagyok.
A koli gáz, tahó , buta és neveletlen szobatársaim vannak, akik az együgyű és munkanélküli tétlen életükkel az én munkámat és pihenésemet gátolják, de már nem sokáig.
Viszont a barátok az életemben teljesen új helyet kaptak , szinte minden napra jut valami kellemes élmény. Lili márciusban meghívott 4 éjszakára Fonyódra, majd megyek megint májusban , és ilyenkor testi-lelki kényeztetésben van részem, Fürdőkbe utazunk, sétálunk a Balaton parton, filmeket nézünk,jókat eszünk (apukája vadász, így az osztriga mártásban sült szarvas comb náluk alap.)
Aztán van a barátnőm Klaudia, aki óvoda óta barátnőm és aki 2 éven keresztül a legjobb barátnőm volt általánosban, együtt akartunk elszökni Skóciába és azóta is bármikor számíthatok rá.
Bajos előélete után, most ő neveli és támogatja testvérét, dolgozik és remek társ a szórakozásban.
És van Ildi, akivel a kórházban ismerkedtem meg, és sorstársam és barátom lett, támogatóm és védelmezőm..
Boldog vagyok attól hogy minden barátom értékes , érdekes és szórakoztató ember, akiktől tanulok, akiket szeretek és viszontszeretnek.
Viszont anyagi megfontolásból az iskolát befejeztem.
Okaim:
1.,Júniustól megszűnik a tanulói jogviszonyom, azaz:
-nincs kollégium, mehetek albérletbe (ami sok pénz)
- a bkv bérlet és több mint a duplája lesz
-tb-t kell fizetnem
- nem vállalhatok diákmunkát, max áruházit, amitől fizikailag és lelkileg kikészülök
-még ha tovább is akarnám magam képezni , fizetnem kéne érte és az albérlet és a kaja, ruha felemésztené a csekély minimálbéremet
2., akiket felvesznek grafikusnak, papír nélkül is felveszik: pont ezért van kevés hely ebben a szakmában, aki tehetséges és ért az Adobe Master Collektionhöz felveszik--tehát ha tényleg tehetséges vagyok, akár dolgozhatok ebben is.
A munkámat nagyn szeretem, de erről majd részletesen.
Összeségében tehát elégedett vagyok.
Gyerekes vagyok vagy sem, Vilmos herceg házassága mélyen bánt.
Holnap Claunál nézzük az esküvőt és megengedte hogy néha megdobáljam a tévét!:)
  • GJodie
  • manyika13
  • Madamosielle20
Hozzászólnál? Jelentkezz be...