A 106-os tengerészeti csatorna

Published by Sirkánkán in the blog Sirkánkán blogja. Megtekintés: 673

Vasárnap az éjszakás műszak előtt egy kis vidámságra vágytam.Ezt a kis gyöngyszemet találtam.Talán másnak is mosolyra húzza a száját...
[​IMG]
Ez egy rádióbeszélgetés, ami a galíciaiak és az észak amerikaiak között történt. A 106-os tengerészeti vészhívó csatornán rögzítették a galíciai partoknál, Costa de Fisterrán 1997. 10. 16.-án.
A beszélgetés valóban megtörtént, 2005 márciusában hozta nyilvánosságra a spanyol katonai hivatal. Az össze spanyol újság leközölte, egész Spanyolország halálra röhögte magát.


** Galíciaiak: (zaj a háttérben) **
Itt az A853 beszél Önökhöz! Kérem, változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést! Önök egyenesen felénk tartanak, a távolság 25 tengeri mérfölfd.

** Amerikaiak: (zaj a háttérben) **
Azt tanácsoljuk Önöknek, hogy változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

** Galíciaiak: **
Negatív válasz. Megismételjük: változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést!

** Amerikaiak: (egy másik hang) **
Itt az Amerikai Egyesült Államon egyik tengeri hajójának kapitánya beszél Önökhöz! Ragaszkodom hozzá, hogy azonnal változtassák meg pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

** Galíciaiak: **
Mi nem látjuk a kérésnek sem a megvalósíthatóságát, sem a szükségességét. Ezért Önöknek javasoljuk a pozíciójuk 15 fokkal délre történő megváltoztatását, hogy elkerüljük az ütközést!

** Amerikaiak: (egy nagyon izgatott, parancsoló hang) **
ITT RICHARD JAMES HOWAR KAPITÁNY, AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK USS LINCOLN NEVŰ ANYAHAJÓJÁNAK KAPITÁNYA BESZÉL!!!
HAJÓNK AZ ÉSZAKAMERIKAI FLOTTA MÁSODIK LEGNAGYOBB HAJÓJA! KISÉR MINKET KÉT PÁNCÉLOS CIRKÁLÓ, HAT ROMBOLÓ, NÉGY TENGERALATTJÁRÓ ÉS TÖBBHAJÓ, AMELYEK ÁLLANDÓAN TÁMOGATNAK.
A PERZSA ÖBÖLBE TARTUNK, HOGY OTT EGY KATONAI MANŐVERT KÉSZÍTSÜNK ELŐ ÉS EGY IRAKI OFFENZÍVA ESETÉN VÉGREHAJTSUNK.
ÉN NEM AJÁNLOM, ÉN MEGPARANCSOLOM, ÖNNEK, HOGY VÁLTOZTASSA POZÍCIÓJÁT 15 FOKKAL ÉSZAKRA!!!!!!!
AMENNYIBEN NEM HAJTJA VÉGRE, KÉNYTELENEK LESZÜNK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET MEGTENNI, HOGY BIZTOSÍTSUK AZ ANYAHAJÓ ÉS A HADERŐ BIZTONSÁGÁT!!! ÖNÖK SZÖVETSÉGES ÁLLAM, TAGJAI A NATONAK ÉS ÍGY ENNEK A HADERŐNEK!!! AZONNAL ENGEDELMESKEDJENEK, ÉS MENJENEK AZ UTUNKBÓL!!!

** Galíciaiak: **
Itt Juan Manuel Salas Alcantra beszél. Mi ketten vagyunk. Oltalmaz minket a kutyánk, az ételünk, két sör, és egy ember a kanári szigetekről, aki éppen alszik.
A Cadenia Dial von la Coruna adó és a 106-os tengeri vészhívó csatorna támogat. Sehová sem utazunk, a szárazföldről beszélünk Önökhöz.
Az A-853-as számú Finisterrai világítótoronyban vagyunk a galíciai partoknál.
Halvány fingunk sincs, hogy a spanyol világítótornyok rangsorában hanyadikok vagyunk.
És megtehetik a lépéseket, amiket szükségesnek tartanak, és amelyekre vágynak, hogy a szaros anyahajójuk biztonságát garantálják. Különösen annak ismeretében, hogy nemsokára a galíciai partok szikláin szét fog zúzódni.
Ezen megfontolásokból ki kell tartanunk amellett és szeretnénk még egyszer a lelkükre kötni, hogy a legjobb, legegészségesebb és legokosabb Önnek és embereinek, ha pozíciójukat 15 fokkal délre megváltoztatják, hogy az ütközést elkerüljük!
  • Zsazsa61
  • imrucika
  • Sirkánkán
  • kidmen
  • kitti6
  • Jaszladany
  • 01qay
  • katka62
Hozzászólnál? Jelentkezz be...