ANDREW MATTHEWS - Szeretlek....

Published by KABRI in the blog KABRI blogja. Megtekintés: 835

[​IMG]

EROS RAMAZZOTTI 2009 CONTROVENTO

http://www.youtube.com/watch_popup?v=9ZE8CQkn4lw

„Szeretlek"....

„ A kis apróságok, amelyeket mondanom vagy tennem kellett volna. De sohasem szántam rá időt .Minidig rád gondoltam."
Miről szól majdnem minden dal, regény és a a legtöbb film, amit valaha is készítettek?
A SZERETETRŐL" Az eltűnt szerelemről, a megtalált szerelemről, a kisállataink szeretetéről, a kockázatos szeretetről, az üldözött szerelemről.
Majdnem minden , amit teszünk, egy próbálkozás, hogy több szeretetet kapjunk. Ezért veszünk méregdrága ruhákat, menő autókat, ezért akarunk feljuni a ranglétrán. Ezért diétázunk, fecskendezünk magunkba botoxot, es tesszük tele testünket piercingekkel.
Azt gondoljuk: „Ha szexi külsőm lesz, akkor majd szeretni fognak."
„Ha okos vagyok, akkor majd szeretni fognak."
„Ha a ráncaim 97 %-át eltüntetem, akkor majd szeretni fognak."
Mindenki ,akivel valaha is találkozni fogsz, vágyakozik a szeretet és a megértés után, és sokan közülük őrültségeket is megtesznek, csak hogy részük legyen benne. Annyira elmerülünk a szeretet keresésében, hogy gyakran elfelejtjük elmondani másoknak az érzéseinket velük kapcsolatban.

Fred azt mondja: „A múlt hónapban megmondtam a feleségemnek, hogy szeretem őt. Nem emlékszik rá? „ Emlékszik rá Fred, de azt szeretné, ha gyakrabban elmondanád neki. Tulajdonképpen azt szeretné, ha minden hónapban mondanád!

Megszületik a kis Johnny. Az első pár évben Apa állandóan öleli és mondogatja neki: „Apa szeret téged!"
Aztán amikor Johnny körülbelül 12 éves lesz, Apa úgy dönt, hogy elég nagy fiú már Johnny. Apa már nem öleli meg őt, és Johnny egyre azon tűnődik: „Vajon mit csináltam rosszul? Már nem szeret engem?"
Már nem is tudom számon tartani, hány és hány felnőtt férfitól hallottam: „Egész életemben arra vágytam, hogy apám elmondja nekem, hogy szeret engem."
Túl gyakran tragédiának kell bekövetkeznie ahhoz, hogy elmondjuk másoknak, amit hallani szeretnének. Néha a tragédia egyben azt is jelenti, hogy már túl késő van ahhoz, hogy elmondhassuk neki.


Dióhéjban
Kimondani , hogy „szeretlek" csekélységnek tűnik.De ha mégis túl nehéz lenne, akkor egy „köszönöm" nagyon jó indítás lehet.


(Andrew Matthews)
  • pipiida
  • KABRI
Hozzászólnál? Jelentkezz be...