Fuss, "Holdutazó!"

Published by Csillagözön in the blog Csillagözön blogja. Megtekintés: 8202
Ne tégy olyat, amihez nem kérheted Isten segítségét.


Biblia.jpg

Kérik a "Holdra szállt" asztronautákat, esküdjenek a szent Bibliára, hogy tényleg jártak a Holdon. Az alább beidézett videó igen beszédes, de a 26. perctől...


https://www.youtube.com/watch?time_continue=3165&v=Qr6Vcvl0OeU


A 90-és évek elején volt egy UFÓ élményem. Ezzel nem vagyok egyedül ebben a Világban, hiszen naponta hallani hasonló esetekről. Furcsa volt az a találkozás - a nem is tudom mivel - amiről csak annyit tudok mondani, hogy szerény ismereteim alapján semmiféle földi dologgal, a Földön ismert fizikai törvényekkel nem tudom magyarázni az élményt.

Furcsa volt, de azóta is visszatérő gondolat a fejemben, hogy ez a jelenség, miért nem érdekli a tudományt? És, ezt tartom igazán furcsának. A Tudománynak a Világ felé mutatott ilyen fajta magatartása, mely szerint nem foglalkozik az UFÓ-kkal, cél: a
valóságos Világ eltagadása. Link

Hiszen, ha az UFO knak nevezett jelenségek a tudomány által deklarált Világból, azaz valamely távolinak mondott Csillag mellől, vagy az állítólagos Naprendszerünkben lévő bolygók egyikéről jönnének, a legnagyobb bizonyítéka lenne a darwinizmusnak, sőt, a materializmus, az anyagelvűség mindenhatóságának.


Ennek hazug bizonyítására volt szükség a Holdra - szállás cirkusszal. Ez az óriási összeesküvés bizonyítja, hogy a Világot másképp akarják mutatni nekünk, mint amilyen.

Egy olyan Világot tárnak elénk, ahol nincs helye a Teremtőnek, csak az önző, egoista szemléletnek. Nem kell félned az Isten-i büntetéstől, hiszen nincs Teremtő. Nem kell féket tenni magadra semmilyen körülmények között, hiszen a magad ura vagy. Nem kell törődnöd a másik emberrel...


A tudomány, a maga eszközeivel - amibe minden beletartozik - nagy valószínűséggel tudja bizonyítani, hogy milyen a Világunk. És minden bizonnyal azt is tudja, mik azok az UFÓ-k.

Ha a Világ olyan lenne, amilyennek mondják, ha a Hold olyan égitest lenne, amilyennek láttatják, ha a különböző Égitestek olyanok lennének, amilyennek mutatják, nem lenne abban semmi különleges, ha azt mondanák, hogy csak szeretnénk a Holdra menni, de egyenlőre nincsenek meg a technikai, technológiai feltételek. Senki nem kérné őket számon, hogy miért nem küldenek egy "Voyagert" az állítólagos "Naprendszeren" kívülre. Senki nem követelné, hogy küldjenek a Plútóhoz egy szondát.

Senki semmit nem követelne, de emiatt, már hogy nem jelent be az előbbiekhez hasonló " missziókat", nem is vonná őket felelősségre senki.

A kis "porszem" emberről a NASA és a többi! hatalom azt akarja elhitetni, hogy a Világ ura.

Miközben ez a

Világ nem olyan, nem az, amilyennek mondják, bizonygatják .


Holdraszállás,..jpg


Saját magát kényszerítette bele a tudomány a hazudozásokba, hogy szinte minden nap bejelentsen valami szenzációsat az általa kreált "Világűrrel” kapcsolatban.

Persze ezek nagy része úgymond : kiszivárogtatás. Ezeket az emberek egy része elhiszi, másik része tagadja. És megkezdődik a vita, aminek a vége az, hogy általában lehülyézi egymást a két tábor... De, legalább addig is az emberek egymással, és nem a Világgal foglalkoznak...mehet tovább a hazudozás. És ebben már az a baromság is benne van, hogy titkos támaszpontokon a NASA szakemberei együtt dolgoznak az IDEGENEKKEL.....

Megtagadtatják velünk Istent azzal, hogy beszámolóikban kutyát, macskát, és egyéb állatokat mutatott be űrutasként. Végül beültette ezeket az Isten félő embereket az űrhajónak mondott hintába, megfordította a darwinizmust, és belőlünk, emberekből akar majmot csinálni...

A "Hold-utazó" menekül.

Nem a riportertől fél, hanem a Teremtő Istentől.


Hiszen tudta, tudja:


neki nem a Holdra szállás bemutatása volt a feladata,
hanem az, hogy eltagadja, eltagadtassa Istent az emberek elől.

Nála nagyobb bűnt Ember nem követhet el. Ő az egész Emberiséget akarja Istentől elszakítani. És ezt a tagadást a modern, XX, XXI. századi tudomány nevében kellett, hogy megtegye az "űrhajós..."
De azzal a cselekedetével, ahogyan minden ízében tiltakozik a Bibliára tett eskü ellen, ő

Isten létét bizonyítja.


És kell e ennél nagyobb bizonyíték ?

Fuss, "Holdutazó"!

De tudd, Isten jóságos. Neked is megbocsájt.Isten...jpg


A Világunkban rengeteg olvasnivaló van.Hogy mégis időt szántál írásomra, KÖSZÖNÖM. Ha pedig néhány szóban minősíted is, külön megtiszteltetésnek veszem.

Szeretettel: Csillagözön.
Bondár Zsuzsanna és Judit0824 kedveli ezt.
  • Bondár Zsuzsanna
  • gering2
  • Csillagözön
  • cortes
  • gering2
  • Csillagözön
  • Felhasznalo8
  • gering2
  • Csillagözön
Hozzászólnál? Jelentkezz be...