Game over

Published by khaty21 in the blog asszonyi élet XX. rész. Megtekintés: 773

Balázs egy kis magyar faluban született,ugy mondhatni a a"rendszerváltás"idején.Már nem ismerte és nem ismerhette az un "ÁTKOS" kommunista rendszert.
Ugyanúgy nevelkedett, mint egy átlagos magyar kisgyerek , iskolába járt na nem a végleg pusztulóban lévő omladozó falusi iskolába, szorgalmasan dolgozó szülei a városi iskolába iratták , ahol angolul is tanulhatott. Balázs tanult is szépen , többet is , mint kellett volna, mert a fiúk sokat kimaradoztak , elmentek sörözni, táncolni, de inkább lötyögni , mint a fiatalok általában.
Balázs tehetséges gyerek volt , szinte mindenből jelesre állt, és nem is tanult sokat, mert , mint a tanárai mondták az agya, mint a szivacs.Anyja, apja büszke is volt rá.Megvettek neki mindent , amit csak sikerült összespórolni, úgyhogy már alig beszélgettek, mert Balázs otthon is a számítógépet bűvölte.Már kisebb gyerekkorában is sok filmet nézett, szerette a filmeket, főleg a krimiket, a horrorfilmeket, szinte ezeken nőtt fel.A gépen a lövöldözős játékok voltak a kedvencei.akadtak hamarosan barátai is, akik éppugy ezeket a játékokat szerették. Néha néha megnéztek egy meccset, de utána buli volt ezerrel. Ittak, néha fűveztek, mert miért ne??!
Úgy gondolták ebből semmi baj nem lehet.
Amikor leérettségizett könnyen bejutott az egyetemre is, felköltözött a fővárosba, Féltették is szülei a sok új dologtól és nem véletlenül
Hamarosan "megtanulta" , hogy a diákok nem igazán a tanulás kedvéért járnak egyetemre. Egyre többet járt el velük bulizni, mozizni, biliárdozni.A jegyein is kezdett meglátszani, hogy nem igazán atanulás , ami leköti.
Egy ilyen jól sikerült buli után, ahol "véletlenül" drogot tettek az italába,felesküdtek, hogy megleckéztetik a kémiaprofesszorukat.
Tanítási nap volt, folytak a hallgatói órák sok hiányzó diák ellenére is.Balázs csak, ment mert hívták, és mert már nem is igazán tudta hol van és mit csinál.Hogyhogynem fegyverek is előkerültek a ládafiából.
Üvöltve rontottak be a folyosókra, és azt ordították küldjétek ki Géza bát. , majd most ő felel.
A többi diák , halálra rémülve látta a gépfegyverekkel hadonászó fiúkat, és próbáltak mendéket keresni, mivel, aki a kijárat felé indult , azonnal lelőtték.
Balázs , mint egy robot tette, amit a többiek, egész addig , míg egy gellert kapott golyó mellbe nem találta.
MÉG EGY ÉLETEDVAN , ............hallotta a gép hangját. aztán a nagy néma csend és mégegyszer a hang GAME OVER.
Tilinger Istvánné kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...