kémprogramok eltávolitása

Published by stell-1 in the blog stell-1 blogja. Megtekintés: 394

Hamis biztonsági figyelmeztetések és programok.
Hamis kémprogramkereső is vírus irtó ,- kártékony programok eltávolítása

  1. Ezek a rossz indulatú szoftverek, feltelepítik a programjukat a számítógépre az Ön beleegyezése ,engedélye nélkül, kihasználva ismert biztonsági réséket.Vagy naiv felhasználó hiszékenységét kihasználva felajánlkozik ingyenes számítógép átvizsgálására ami általában úgy zajlik le:
  2. Átvizsgálja a számítógépet számos fertőzést jelezve, de addig nem távolítja el őket amíg ön meg nem megvásárolja a programot
  3. Úgy állítja be magát hogy automatikusan induljon a Windowszal indításakor.. A valóságban a fertőzött fájlok amit felismerni vélt - mind hamis, és valójában nem is léteznek a számítógépen.
  4. Eltávolítása egy kicsit bonyolult., Mivel mint ahogy mar írtam blokkolja az ismert programokat , Némelyik esetben kilövi az internet kapcsolatot hogy ne lehessen letölteni eltávolító programokat , eszt egyelőre az IE-böngészővel csinálja,,
  5. Tehát ha fertőzőt a gép ezekkel a hamis kém programokkal is csak IE -böngészőnk van , akkor - lemegyünk csökkentet módba és az IE-beállításaiban vissza állítsuk az internet kapcsolatot:
  6. Csökkentet módban Indítsa el az Internet Explorert, kattintson az Eszközökre válassza ki az Internet-beállítások-Összeköttetések-Kapcsolatok -fülre-LÁN-beállítások-kapcsolja ki aszt hogy "Használni a proxy szerver a helyi hálózaton"-majd nyomja meg a Rendben gombot.Most, hogy le van tiltva a proxy szerver az Internet Explorer ismét fog kapcsolódni az internetre.
  7. Kár tevők Eltávolítása:
Hozzászólnál? Jelentkezz be...