Karácsony 2015

Published by Sirkánkán in the blog Sirkánkán blogja. Megtekintés: 1916

Két dalt töltöttem fel a karácsonykor játszottak közül. Az egyik egy tavalyi zsoltár kicsit újragondolt változata, a másik pedig egy új furulya tesztelése kapcsán került rögzítésre.

326. Dicsőség mennyben az Istennek! 1855


A feldolgozásaim alapjául szolgáló link megváltozott, az előző videóimban közreadotthoz képest. A helyes elérési út:
http://egyhazzene.reformatus.hu/orgon...
Ebben a videóban egy 2014-ben már játszott ének, 2015-ben újra feldolgozott változata hallható, hangszeres verzióban. A szoftveres zenei kíséretre az „élő” díszt egy Yamaha Alto YRA 27 II altfurulya adja.


Pásztorok, pásztorok, örvendezve

Egy kis karácsonyi játszadozás. Az új juharfa Schneider ne hiába legyen a furulyáim között. Egy C-s szoprán furulya tesztelése, meg a karácsonyi hangulat hozta létre ezt a felvételt. Szenteste élőben is teszteltem új furulyámat. Kellemes kezdet volt. Érdekes hangja van. Erősítő nélkül is betöltötte a templomot. A kezdeti lépések után, úgy érzem, hogy az alsó oktáv szebben szól, mint egy átlagos fafurulyán. remélem ebben más is meg fog erősíteni.

A kíséretet a már szokásosnak mondható módon készítettem el. Anvil kottázott, ezt Reason beszippantotta, és komolyabb hangszíneket adott neki. Audacity pedig összevarázsolta a furulya és az „ámítógép” hangját.

Hozzászólnál? Jelentkezz be...