Polgár Hajnalka riportja

Published by nesztle in the blog nesztle blogja. Megtekintés: 715

A királyhelmei mester
Aki a fehér sasok titkát hordozza
Vannak, akik kuruzslóknak, szemfényvesztőknek, mi több csalóknak tartják az alternatv gyógyászat követőit, és tamáskodva harcolnak a természetes gyógymódok elterjedése ellen. Az igazi gyógyító adottságokkal megáldott-megvert mesterek azonban mintegy cáolatként épp ott mutatna fel eredményeket — ha úgy tetszik csodákat — ahol a hivatalos orvostudomány már feladta a reményt, s lehetetlennek nyilvánítja a jobbulás vagy a tartós gyógyulás esélyét. A királyhelmeci mester, Rev. Varvainec Arnold, a Fülöp-Szigeteki natural gyógyászat szlovákiai elnöke, harminchárom féle természetes gyógymód tudományáak birtokosa. Tájainkon egyedüliként ismeri és alkalmazza a betegek kínjainak felszámolásához a Fülöp-Szigeteken tökéletesített pszisebészet technikáit.

Mit nevezünk tulajdonképpen pszisebészetnek és miben különbözik a hagyományos sebészi beavatkozástól?
— A hagyományos sebészi beavatkozás kétségkívül sok esetben szükséges, de a testen sebhelyeket hagy — s ha fontos energiapályát vág,az a szervezet védekezőképességének a csökkenéséhez vezet. Az ún. Fülöp-szigeteki műtéteknél a beavatkozás nemcsak a fizikai testet érinti, hanem a láthatatlan testet - az éterikus, az asztrális, a mentális és a kauzális testet - is, amelyek a fizikai értelemben vett test alárendeltjei.

Mivel kezded a gyógyítást?
— A beteg és a gyógyító között létre kell jönnie egyfajta bizalmi kapcsolatnak, ezt kell elsősorban kialakítani, egyébként a dolog nem működik. A betegnek azzal is tisztában kell lennie, hogy nem biztos, hogy egy beavatkozás elégséges lesz a gyógyuláshoz. Általában kezelés alatt álló rákos, daganatos betegek keresnek fel, mint utolsó mentsvárat. Ha tudok, segítek, de ha nem, azt is őszintén megmondom.

Mi történik a műtéteid során?
— Az operáció során eltávolítom a materializálódott negatív energiát, és a beteg szervekről leválasztom a kóros szövetdarabokat, hogy a test gyógyulási programját elindítsam. A testbe az anyag dematerializálásával magas koncentrációjú szellemi energiával fájdalommentesen tudok behatolni, akárcsak egy speciális lézer szkalpellal tenném... A Fülöp-szigeteki gyógyítók transzformálni tudják azt a magas szintű szellemi energiát, mellyel az élő szövet dematerializálható, illetve újra anyagi jellegűvé alakítható. A folyamat érdekessége, hogy a szövet zárása sokkal több energiát igényel, mint maga a szövet megnyitása, ám avatatlanok számára ez a folyamat elég nehezen magyarázható el.

Mikor tudatosult benned, hogy rendelkezel az ehhez szükséges adottságokkal?
— Már négyéves koromban kezdtem tudatára ébredni képességeimnek. Elkezdtem foglalkozni a Bibliával, szövegeket, verseket mormoltam.

Nem keltettél feltűnést a kortársaid között?
— Bizonyos mértékben eltértem a többiektől, mivel érdeklődésem tárgyát az erő, az Isten és egyéb misztikus dolgok képezték. Már akkoriban foglalkoztatott a felsőbb szintű szellemi lények, a magas fokú spiritualitás kérdésköre.

Mikor jelent meg életedben maga a gyógyítás?
— Bár rendkívüli adottságaim már gyermekkoromban tudatosultak bennem, a nyilvánosság elé való lépésem előtt felkészülésre volt szükségem, hogy képessé váljak a csapások, támadások kivédésére. Készülődtem, gyakoroltam mindaddig, míg nem kaptam meg a belső jelet, hogy már előléphetek és megmutathatom, hogy mire vagyok képes.

Úgy érzed, hogy ma már képes vagy kivédeni a hitetlenkedők támadásait?
— Én nem mondom, hogy én vagyok az „atyaúristen", és hogy mindent el tudok hárítani. Csupán azt állíthatom, hogy ha Isten mellettem áll, az erő velem van, s én helytállok bármilyen próbatétel vagy kihívás megoldásánál. Mert az emberi sors is ezen erők függvénye.

Ezt úgy értsem, hogy...?
— Minden embernek adott a sorsa, ugyanakkor mindenki saját sorshajójának a kapitánya, melynek fedélzetén nem kényszeríthetünk senkire semmit. Képzeld el az életedet, mint egy zsineget, melyen bizonyos távolságokban csomók, gócpontok vannak, mely pontokban — a szakirodalom nyelvén — ún. karmikus törvények uralkodnak, a köztük húzódó sima, köztes részek pedig a lehetőségeinket, szabad akaratunkat jelképezik. Mi a csomópontokat akár ki is kerülhetjük, ám számítanunk kell rá, hogy a következő próbatételnél az előző, megoldatlan probléma megoldására is szükségünk lesz, ezért másformában megismétlődve újra előjön. Viszont, ha tovább és tovább görgetjük magunk előtt a születésünkkor felvállalt feladatok megoldatlan tömbjét, ugyanezeket a feladatokat a következő reinkarnációinkba is magunkkal cipelhetjük mindaddig, míg véglegesen meg nem oldjuk őket. Ezek a megoldatlan problémák okozzák a betegségeket. Ezért kell a gyógyítás első lépéseként felkutatni a probléma lényegét, behatolni a nehézségek betegségokozó epicentrumáig. De mivel a múltba belenyúlni és megváltoztatni nem szabad, ezért át kell vetíteni a jelenbe, s csak az „itt és most"-tól kezdhető el a gyógyulást hozó megoldás.

A legelső operáció emléke hogyan maradt meg benned?
— Pozsonyban kisebb társaságban történt, este fél hétkor, masszázs közben megnyílt a szövet. Meghökkentem. Ez a behatolás nem volt tudatos, ám gond nélkül képes voltam bezárni a sebet. Attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy a fülöp-szigeteki mesterek nyomdokaiba fogok lépni. Szerencsém volt, mert nem a kommersz kuruzslókhoz, hanem igazi, nagy gyógyítókhoz, papokhoz, mesterekhez kerültem. A Fülöp-szigeti pszisebészek „elnökével", Alex Orbitóval jó barátságba kerültem, s az ő öreg tanítója elvállalta, hogy foglalkozik velem. Nem ígért semmit, sőt figyelmeztetett, hogy vagy sikerül, vagy nem. Sokat tanultam, de az utolsó, a kulcsfontosságú jelet csak a felszentelésem után kaptam meg. Ez a jel nem volt földi eredetű.

Sokan kérik a segítségedet. Győzöd a hajszát?
— Nehezen, bár többen szegődtek mellém tanítványnak. Közülük választottam ki azt az 5 tagú kört, mely tanítványaim kemény magját képezi, s akik egyenként magukban hordozzák a gyógyításhoz szükséges öt ősi jegyet (föld, tűz, víz, levegő, éter). Ha bármelyikük kiesik, én helyettesíteni tudom bármelyikőjük rezgését. Ezzel kezdődik maga a mágia. Nem fehér vagy fekete mágia, mert számomra az erőnek csupán egyetlen formája létezik, amely magában foglalja a legszentebb, legmagasabb tudást.

Mint emberre nem üt vissza rád, ha te oldod meg mások problémáit, betegségeit?
— A szó klasszikus értelmében ember vagyok. Vannak csontjaim, zsigereim, szerveim, táplálkozom és ruházkodom. De mivoltomnak csupán 10%-a ilyen értelemben vett emberi, a 90%-a már a lelki — asztrális, mentális — sík. Ne gondolkozz ezen. Képzeld el inkább az amerikai fehér sas szabadságát, mikor repül,... és próbáld ki.

Polgár Hajnalka
  • pipiida
  • nesztle
  • pipiida
  • nesztle
  • pipiida
  • Bandi1960
Hozzászólnál? Jelentkezz be...