Tanulok

Published by mbancsi in the blog mbancsi blogja. Megtekintés: 108

Előzőekben írtam arról, hogy engem is megcsapott az alkotás szele és amikor az időm engedi, mindig nagy örömet okoz, hogy ezzel foglalatoskodom.

Az elmúlt időben egyre többet jár az agyam azon, hogy minden nagy és igen bölcs motivációs tréner, szakértő stb, folyton-folyvást azt mondja, ha valamit feltétel nélkül szeretsz csinálni és akár ellenszolgáltatás nélkül is
foglalkozol vele - amit évek óta teszek -, abból meg is tudsz élni. Nagyon remélem, mert azt azért nem képzelem, hogy egyik nap csak a jó tündér bekopog hozzám és azt mondja, hogy azért jöttem, hogy az alkotásaidat megvegyem és biztosítsam azok folyamatos vásárlását - tehát elkezdtem keresni a lehetőséget, hogy hogyan tudnék piacot teremteni nekik.

Láss csodát, megtaláltam és jelenleg lelkesen tanulom. Ez az eszköz az internet adta lehetőségeket használja fel, hogy szinte végtelen számú emberhez eljusson a híre/képe, hogy ők is szépíthetik lakásukat vagy tehetik színesebbé mindennapjaikat az én általam készült szépségekkel. Persze másra is fel tudom majd használni ezt az eszközt, de az biztos, hogy nap mint nap rácsodálkozom arra, hogy mit gondolunk bizonyos dolgokról, hogy így vagy úgy működik, és mi is a valóság.

Csatolt fájlok:

Beka Holt kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...