Tatarozás...

Published by Böszike in the blog Böszike blogja. Megtekintés: 448

Az utcaképet javítandó, felújították a városban a főteret, és ugye szokás szerint, kivágták a szép, öreg fákat. Ültettek ugyan a helyükre csemetéket, de azokból kb. húsz év múlva lesz fészkelőhely a madaraknak..
A homlokzatokat is átfestették, javították, elég színes lett így. Ide-oda átköltöztettek régi, megszokott üzleteket is, sajnos nem lehet megközelíteni már az áruszállítóknak, ezért alig maradt ott valamire való bolt. A patinás, öreg patikát is új helyre telepítették, de a régi bútorokat az utazási iroda megörökölte, mivel műemlékké nyilvánították az épületet, berendezéssel együtt.
Az ismerősöm erről mit sem sejtve, a három havi kórházi kezelés után, beugrott a "patikába" gyógyszert venni.
A két alkalmazott szíves érdeklődését látván, Ő rögtön a lényegre térve elmesélte hosszú kórházi kezelésének lefolyását, aprólékosan kitérve az epéjére és fájdalmasan kínos emésztésére, ami az utóbbi időben nem a legmegfelelőbben működik..
Megkérte őket, hogy a gyorsabb salakanyag távozás érdekében, ha tudnának valamit ajánlani, akkor azt nagyon megköszönné!...
Néha-néha összenézve rendkívül türelmesen végighallgatták és akkor mondták neki, hogy ők szívesen ajánlanak neki, de másféle utakat a könnyítésre, mert ez egy utazási iroda lett, nem pedig gyógyszertár.... :lol:
  • igazmondó
  • Böszike
  • Gömby 11
  • Böszike
Hozzászólnál? Jelentkezz be...