Blogok

Friss bejegyzések
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 10:25.
  "Akiben nincs hiba, azt könnyű szeretni, mert nincs sehol." (Andrea Weaver: Calumnia)
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 09:17.
  "A léleknek csak az számít, mennyi álmot segítettünk megvalósítani. Csak azt nézi, hogy megőriztük-e magunkban az áldást, mellyel útra keltünk. Csak az érdekli, adtunk-e belőle másoknak is..." (Andrea Weaver: A jövő krónikája)
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 09:10.
  "Egy bolygón, ahol a szabad választás szentsége megköveteli a jó és rossz közreműködését, nem áll módunkban olyasmire alapozni a létünket, mint a véletlen. Ne feledd, mindennek célja van. És van, hogy kiderül, a cél Te Magad vagy." (Andrea Weaver: A fényhozó)
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 08:06.
  "Ha el tudod dobni kötöttségeidet, ha meg tudsz birkózni természeted anyaghoz ragaszkodó képleteivel, ha nem hiszed, hogy boldoggá válhatsz attól, hogy több javad lesz, szellemed szabadon szárnyalhat, s otthonod lesz minden világ." (Andrea Weaver: Társasjáték)
 • Júli
  4
   
  19angel52
  Blog: 19angel52 blogja. 19angel52 által, 07:10.
  [ATTACH] Elátkozott volt ez a hétfő. A focibíró felesége felmutatta a férje által otthon felejtett sárga lapot a kutyának, mert az nem törölte le a sáros lábát, amikor bejött a házba. Nála rosszabbul járt a macska, aki egy elvétett ugrás miatt leszakította a sötétítő függönyt. Azonnali piros...
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 07:45.
  "Az igazi összetartozás különleges kapocs. Az égben köttetik, még születés előtt. Sokszor éppen azért láthatatlan, mert próbára tesz. Életeken át keressük, mert ritkán van velünk egy időben a földi színpadon." (Andrea Weaver: A jövő krónikája)
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 07:01.
  "Szeretném, ha kinyitnád az elfogadás ajtaját, mert azzal a hazafelé vezető út ajtaját nyitnád ki." (Andrea Weaver: Benső kastély)
 • dorotea
  Blog: dorotea blogja. dorotea által, 05:58.
  Horváth M. Zsuzsanna Távoli remény A magányomat most magamra zárom, felesel a csend céltalan az álmom. Pókfonál selymén képzeletem játszik, távoli remény szivárványnak látszik. Élet virága új szirmot bont érzem, fájdalom, könny mindig erőt ad nékem. Lélekrezdülés, holnap tudom szép lesz, apró...
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 07:19.
  "Érzem a létezésem súlyát. Érzem, hogy nem ok nélkül vagyok a világban. És amíg nem zárul le a történetem, addig még bárki is lehet belőlem.” (Andrea Weaver: A jövő krónikája)
 • potozán
  Blog: potozán blogja. potozán által, 15:08.
  [MEDIA]
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 07:28.
  "A magasabb szellemi szint világa nem más, mint a türelem. Várakozás a többiekre. Miközben ránk is várakoznak..." (Andrea Weaver: Calumnia)
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 07:37.
  "Céllal jöttél. És ez a cél Te magad vagy. Nehézségeket, jutalmakat, feladatokat és végletekig teljes lehetőséget kaptál, mely egyszerű, emberi választással működésbe hozható." (Andrea Weaver: Benső kastély)
 • dorotea
  Blog: dorotea blogja. dorotea által, 14:57.
  Horváth M. Zsuzsanna Föld Hallgasd mit suttog a Föld, reszket, hull a szikla-könny. Élhetőbb legyen, óvjuk őt, büszke ránk, ő a szülőföld. Mégis szomorú, ártunk neki, későn eszmélünk az idő telik. Földanyánk szenved, megreped, hangtalanul sír, - halljátok emberek? - Ne pusztítsátok, hagyjatok...
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 10:10.
  "Akarnunk kell ismerni az utat, hogy végigjárhassunk rajta. Jelentkeznünk kell, hogy felszólítsanak. És kétségek nélkül tudnunk kell, hogy képesek vagyunk rá." (Andrea Weaver: A jövő krónikája)
 • vacsildi
  Blog: vacsildi blogja. vacsildi által, 08:05.
  "A világod minden pillanatban megváltoztatható, de rajtad kívül senki sem képes erre a változtatásra, mert a te világod." (Andrea Weaver: Benső kastély)