CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Lövöldözés tört ki a Mohamed-karikatúrák kiállításán

  • 11,304
  • 115
Lövöldözés volt egy Mohamed-karikatúrákat bemutató kiállításon Dallas egyik külvárosában helyi idő szerint vasárnap este egy rendezvényközpont mellett. Ketten meghaltak, az épületet lezárták, a környéket kiürítették.

A támadók járművében talán robbanóanyag volt, ezért tűzszerészek vonultak a helyszínre - közölte az ABC televízió helyi csatornája, a WFAA rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Más médiumok úgy tudják, hogy a két feltételezett elkövető vesztette életét, de a biztonsági erők egyik tagja is megsebesült. Állapota nem életveszélyes - közölte Facebook-oldalán a garlandi városháza.

A támadók hátteréről egyelőre nem közöltek részleteket, csak annyit, hogy tüzet nyitottak a rendezvényközpont előtt álló őrök egyikére. Az elkövetőkkel rendőrök végeztek.

A garlandi Curtis Culwell Központot sok rendőr védte a vasárnapi vitatott karikatúrakiállítás és -verseny miatt, amelyet a szélsőjobboldalinak és iszlámellenesnek tartott American Freedom Defense Initiative szervezett. A...

A saját háza elé épített lakást egy hajléktalan nőnek ez a férfi

  • 7,372
  • 6
Elvis Summers minden reggel beszélt a Smokie nevű nővel, aki rendszeresen arról érdeklődött, van-e valami náluk, amiből pénzt tudna csinálni, vagy felhasználhatná.

Kiderült, hogy a Los Angeles-i nő 60 éves és nincs hol laknia, ezért az utcán él. A vállalkozó férfi hallotta azt az oaklandi példát, ahol újrahasznosított dolgokból rakott össze rászorulóknak házat egy férfi, ezért úgy döntött, ő is megcsinálja – írja a Daily Mail

minih%C3%A1z-hajl%C3%A9ktalan2.jpg


minih%C3%A1z-hajl%C3%A9ktalan3.jpg


Öt nap kellett és valamivel több mint 100 ezer forint, hogy olyan miniháza legyen az asszonynak, amin van tető, ablak és kerekekre épült, így könnyen elköltözhet vele oda, ahová csak szeretne.

A pénzt...

Boldog Anyaknapjat!

  • 4,231
  • 2
Sok szeretettel koszontjuk az Edesanyakat, a Nagymamakat a Dednagymamakat!
Az édesanya


Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
Őt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne.

anyaknapjara.jpg

Egy férfi és egy nő – vagy több

  • 8,148
  • 60
Sokan neheztelnek rám, és nem csak a fiatalok, mert úgy érzik, illúziókat rombolok. Nem, nem vagyok illúzió romboló, csak megkövesedett, hamis illúziók, káros illúziók helyett használhatóbb, életszerűbb illúziókat próbálok fölmutat-ni. Mert én is hiszek az illúziókban, de nem azokban, amelyek ingoványba visz-nek.

Mi az illúzió végülis? Téveszme, amely szebbnek láttatja a valóságot, mint amilyen. Ha az az illúzióm – miközben egy szál kötélen egyensúlyozok háromszáz méterre egy habzó, őrjöngő folyó fölött –, hogy biztonságos hídon állok, és hirtelen ráébredek a lidérces valóságra, biztos, hogy lezuhanok és halálra morzsol a víz meg a szikla. De ha abban az illúzióban ringatom magam, hogy erős akarat-tal megnyerhetem a kerületi asztali tenisz bajnokságot, az illúzió megsokszorozhatja az erőmet – még győzhetek is általa!

Ha azt kérdezik, mi a szerelem, én nem tudok elalélni, lelkesedni, és szebbé hazudni a valóságot, mint amilyen. Én kimondom, amit tudok, amit tapasztaltam...

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

ani515 wrote on Éleskés's profile.
Szép napot kívánok!
Szerettem volna megnézni ezt
és ez történt:
Hoppá! Bizonyos problémákba ütköztünk.
A művelet végrehajtásához nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal.
Ha ki lehet ezeket a "problémákat" javítani, akkor kérem szépen.
Biróné Cs. Katalin wrote on ladysla's profile.
Kedves Ladysla, kérlek segíts!
Évek óta nem voltam a fórumon. Hogyan lépek be az e-bookok lapjaira? Hová írom be a 20 mondatot? Érvényes még ez a követelmény? Válaszodat előre is köszönöm.
Biróné Cs. Katalin (Biseka)
pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!

Statisztikák

Témák
37,871
Üzenet
4,732,212
Tagok
610,919
Legújabb tagunk
Galamb Zsuzsanna
Oldal tetejére