Kedvenc filmem

cmike

Új tag
Ma néztem meg az Angyali érintést. Csak javasolni tudom mindenkinek nagyon szép film és tanulságos.
A story röviden : Van egy kisfiú akinek a tanár lecke ként feladja ,hogy gondolkozzanak el azon miképpen tudná jobbá tenni a világot. A kisfiú elindít egy mozgalmat segít egy embernek akinek a segítségért 3 embernek kell segítenie . Stb............ stb.
Igaz dráma ,de nagyon komoly film.
 

Február

Állandó Tag
Állandó Tag
A "Mamma Mia" filmet láttam, nagyon tetszett,végig Abba slágerekkel és egy csodálatos Görög sziget, ahol játszódik a történet. Látványos volt.
 

jewel

Állandó Tag
Állandó Tag
Csatlakozom: a Mamma Mia fantasztikusan jó! 2x is megnéztem. Eddig nem szerettem az ABBA-t, de most már a kocsiban is őket hallgatom...:)
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy hisztérika feljegyzései

Egy hisztérika feljegyzései

Könnyed vígjáték.
New York City pörgős, divatos belvárosának egyik középiskolájában a tinédzser Lola a legnépszerűbb csaj. Nem örül tehát a hírnek, hogy a családja New Jersey csendes, álmos külvárosába költözik és neki is új suliba kell járnia. A vidéki iskolában természetesen már foglalt a legmenőbb csaj posztja, így Lola csak második lehet a népszerű Carla Santini mögött. Hősünk azonban nem az a beletörődős típus, felveszi tehát a kesztyűt és harcba indul, hogy New Jersey-ben is ő legyen az ász! A legravaszabb csajos trükköket veti be, hogy megkaparintsa az iskola következő színdarabjában a női főszerepet, de természetesen ugyanerre a szerepre áhítozik Carla is.
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Otis

Otis - Pokoli tévedés

Egy horrorisztikus pedofil történet... vígjátékká alakítva.
Otis alaposan felkészült a szalagavatóra: az öltöny kivasalva, a pezsgő behűtve, a kabrió előállt - a pincéjében pedig luxusfelszereltségű kínzókamra várja a vendéget. A hab a tortán Kim, a csini szőke, aki majd megdöglik azért, hogy vele randizhasson. Szó szerint.
Az Otis - Pokoli tévedés egyedülálló módon ötvözi a kaszabolós horrorok kegyetlenségét az amerikai kertvárosi komédiák könnyed hangulatával. Otis abban a hitben él, hogy ő a legperverzebb gyilkos a környéken, amíg meg nem ismerkedik legutóbbi áldozatának nagy és boldog családjával, a Lawson famíliával. Lawsonék immár egyáltalán nem boldogok, és szerszámjaikat nem kerti munkára kívánják használni.
 

Indilwhen

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap este: Atonement
Ajánlom figyelmetekbe... Nem sok életreszoló tanulsággal viszont gyönyörúen fényképezett jelentetekkel, vágásokkal és egy profi történettel.
 
Forgotten

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy látta-e valaki a High Spirits (Pajzán kísértetek) című filmet, és ha igen, akkor honnan tudnám megszerezni. Nagyon fontos lenne.

Előre is köszi!
 
Oldal tetejére