Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Február

Állandó Tag
Állandó Tag
Fa - tigis.. meg egyebek. Nem beszélve a kígyóról! brrr... Különböző keleti találmányok.
Mi magyarok vagyunk - nem gondolkoztatok el rajta?
A "sima" asztrológia, numerológia közelebb áll hozzánk, mint bármi más.


Szia

A kínai hold -kalendárium több ezer éves.A 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat, amelyre 12-en jelentek meg. A hold kalendárium szerint naponta kétóránként is változnak az állatjegyek. Az ekkor született személyek jellemzőinek meghatározásánál ez is fontos. Ezért tudják a kínai asztrológusok számítani a holdévek szerint az egyes az állatjegyekben született személyek befolyását az életükre. Stb
nem akarom leírni az egész történetet csak, hogy lásd ennek van egy kis kutatása a történet mögött.
 

Maccs

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia

Tigris -Kígyó két ellentétes szülött találkozik, as e kapcsolatból sem sülhet ki sok jó.A ravasz Kígyó céljait legtöbbször kerülő úton éri el,a Tigris viszont vakmerően rohan az általa elképzelt útvonalon. A Kígyószámító, hideg, a Tigris nagyvonalú, őszinte. E kapcsolat a Kígyó számára jó lehetőséget kínál, bár idővel terhére lesz az egyenrangú partner, s hasonlót érez idővel a Tigris is. Íme, két egyenrangú egyén, akik alkalmatlanok az együttélésre.
Ezt nem én mondom!!!!!!!

A Tigris pozitív töltésű Fa elemű
A Kígyó negatív töltésű Tűz elemű
:mad:eeeeeeeeeeeeeeeeeee ,szóval...Ha ezt pár éve hallom vakon rázom a fejem hogy ez nem igaz.Most viszont azt kell mondanom aki ezt rég kitalálta megfigyelte nem volt hülye.Ha egyenrangú partner akarok lenni- márpedig dolgozom magamon és megállíthatatlanul tör elő belőlem és hagyom is :mrgreen: akkor tényleg érzem hogy ez kellemetlen a férjemnek,mert ami eddig sima ügy volt,nem kellett miattam átszervezni programokat -most már nem így van.:444:
 

telka

Új tag
Kedves Ismeretlen Ismerős!
Nemrég fedeztem fel ezt a felhívást. Mivel magam is ebben a betegségen szenvedek, szeretném megkérdezni, hogy az elmúlt idő alatt kaptál-e választ, illetve valami segítséget? Olyan fórumokat, szervezeteket, illetve hozzáértő orvosokat keresek, Magyarországon illetve külföldön, akik segíteni tudnának a betegséggel kapcsolatban, a kilátásokat, kezelést, "gyógyulást" illetően.
Várom válaszod a köv. e-mail címre:
[email protected]

üdvözlettel: Etelka

Üdvözlet mindenkinek!

Nemrég indult Magyar egészségügyi weboldal olyan külföldön élő Magyarokat keres akik segítséget nyujtanának külföldi weboldalakon megjelent cikkek,tanulmányok fordításában.
Illetve segítenének kapcsolatba lépni kinti hasonló betegséggel foglalkozó szervezetekkel!
Célzott betegség:Neurofibromatosis
Email cím: [email protected]


Apuka
 

Maccs

Állandó Tag
Állandó Tag
;)Valóban,de legyen jó az idei is:mrgreen:
Ma van a téli szünet utolsó napja...holnap megyek dolgozni:rolleyes:
 

Monika79

Új tag
Agykontrolos meditáőcios cd-khez hol lehet hozzájutni?

Sziasztok.Szép estét mindenkinek.Cd-ket szeretnék ami agykontrolos meditácios illetve angyalmeditácios.elöre is köszönöm segitségeteket.Várom leveleteket emailben.E-mail cimem:[email protected] Köszönöm.Ja és ha valaki tud segiteni mit tegyek a tudatalattimat szeretném teljesen kitisztitani hogyan ,és mivel kezdjem?Ugyanis sajna én pánikbeteg voltam vagyis még vagyok de szerencsére minimális szinten.Mindenki válaszát segitségét elöre is köszönöm.Szép napot holnapra mindnekinek.
 

Csillag.i.m

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek szép Évet!
Lassan, de biztosan gyűlnek a hozzászólásaim. Egyébként Bika vagyok Rák asszcendensel. Tetszik az egész fórum. Minden nap találok valami újat, valami érdekeset. Alig várom, hogy állandó taggá váljak és a letöltésekhez is hozzáférjek. Sajnos én nem tudom, hogy van-e a készletemben olyan, ami itt még nincs és másoknak hasznára lehetne, de hátha lesz majd olyan, hogy én tudok adni valamit másoknak.
 

m-mese

Állandó Tag
Állandó Tag
Január 5.-e van, és még mindig nincs eredménye az irodalmi pályázatnak. De még beküldési határideje sem! Pedig volt egy határidő, 2007. dec. 31. Aztán ezt meghosszabbították egy teljes évvel, ami nem volt igazán fer azokkal, akik időben küldték a pályázatukat, főleg, hogy csak 2 pályaművel lehetett indulni kategóriánként, tehát, ha ezalatt az egy év alatt született mondjuk egy vagy több írása az illetőnek, ami mondjuk nagyságrendekkel jobb, mint amiket 1 éve beküldött, akkor sem küldheti be, mert előtte határidőre teljesítette a kiírt követelményeket!
<!-- / message --> <!-- controls -->
 

tkatona

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló tkatona!

Az az igazság ,hogy meg sem néztem még az általad megadott helyeket, de ime AZONNAL megköszönöm a segítséged(tudod, titokban mindig is tudtam ,hogy TE leszel az első aki segíteni fog),köszi a jókívánságokat , NEKED is-és minden neked kedvesnek- kellemes ünnepeket kivánok, valamint minden fórumozónak,hát tényleg meg vagyok hatódva( nehogy válaszolj ,hogy, meg hetődve)l,örülök,hogy ITT vannak olyan emberek akire mindig számíthatok.
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK AKI EZT OLVASSA

Keresem a kedves, régi ismerősöket, de nem találom ...:(
Azért, ha benéztek BUÉK mindenkinek! kiss

Szia Böbike!!!!kiss

Boldog Új Évet Kivánok NEKED Is!

Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok Szeretettel,
bobike, Tibor es termeszetes mindenkinek!

Hódolatom e népes és tisztelt társaságnak idén is!
Mindent, mi szép és jó, kívánok talán az utolsók között, de nem utolsó sorban!
"- Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet?
- Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon..."
:p
 

kisviki81

Új tag
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek! Én még új vagyok itt, de tetszik az oldal. A segítségeteket kérném. 3 hétre ki szeretnék menni Torontóba,de sajna nem ismerek ott senkit. Néztem utazási ajánlatokat, de semmiféle nyaralás,üdülés nincs. Szerintetek mit tegyek?
 

blummel

Új tag
sziasztok új vagyok itt a Canadahun, egy zenét szeretnék letölteni de sehogy sem sikerül sajnos . Valaki tud segitteni nekem?:) Mindenkinek szép estét kivánok
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére