Kutyafajtak

Zsoszo481014

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
A pulik a legaranyosabb,és mégis nagyon jó házőrzők.Éberségüknél csak a tanulékonyságuk nagyobb.Igaz,hogy sok foglalkozást igényelnek,de meghálálják.Jelenleg farkasölőm van,mert a körülmények miatt ilyet kell tartanom.Sok az éjszakai tolvaj,és amióta a Rocco felügyel a területre, nincs hivatlan látogatóm.
 

merlin81

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk korábban két németdoguk volt. Aztán költözés jött szóba így kissebb termetüt szereztünk ......... egy beaglet. Nagyon szeretjük, csak jókat tudok róla mondani. És még a csikos cicunkat is szereti!
 

SzeptemberMacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Most készülök hazahozni egy 4 hónapos vizslakölyköt. (Valaki kidobta az autóból az út mellett.) Már van egy 7 éves herélt kandúrunk (na, vajon hogy hívják? :)), nagyon kíváncsi vagyok, hogy fognak kijönni egymással. Elképzelhetőnek tartjátok, hogy ha nincs rögtön szimpátia köztük, még "összebarátkozhatnak"?
Ilyesmiről csak bkatánál olvastam. Örülnék a reakcióknak! kösz

Nagyon drukkolok, hogy jól kijöjjenek egymással, különben nem tudjuk megtartani a kutyust.
 

merlin81

Állandó Tag
Állandó Tag
Beagle

Vegyél magadhoz egy beaglet , 1 év múlva lehet,hogy más véleményen leszel.

Bocsi, de 5 éves bejglink és nagyon megvagyunk vele elégedve! Semmi gond sincs vele, sőt még olyan hóbortjai sincsenek és nem is voltak mint más kutyáknak. Pl. soha nem jutott eszébe cipőt rágni, ajót kaparni, felugrálni ... stb. Ráadásul nem is tudom, hogy csinálta, lehet, hogy már örökölte, de soha életébe nem csinált be a lakásba, még amikor pár hónapos volt akkor sem.
Mint írtam már régebben, többféle kutyánk volt már, de tényleg eddig a beaglevel van a legkevesebb gond. Szerintem a jó vérvonal, és a következetes nevelés a titka, mondjuk nem vagyunk szakértők, ezért csak hallkan jegyzem meg. :p
 

zsuzsimama

Állandó Tag
Állandó Tag
A kutyusom

Nekem egy keverék kutyusom van, most 8 hónapos. Lelencből fogadtuk örökbe 3 hónaposan. Azt mondták róla, hogy német juhász és erdélyi kopó keveréke. Nagyon aranyos, ajtót nem kapar, bent sem piszkít. A házába csak nagyon ritkán megy be. Nagyon tüzes legény, mert -12 foknál a rongyot kihozta a házából, és az udvar közepén azon fekszik. A lakásban nem marad 10 percnél tovább. Nagyon vastag bundája van, biztosan jó meleg is.

Zsuzsi mama
 

SzeptemberMacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Hátha valakit érdekel:
Megérkezett a vizsla és a macskával egész jól megvannak. Még tartják a távolságot, de bíztató a kezdet.
 

kamu9

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha minda kettő kicsi még vagy érzik valahogy azt hogy befogadták őket akkor általában nincs gond. Inkább akkor van baj, ha az egyik nagyon védené a területét és féltékeny. A vizsla nagyon barátságos tud lenni - de sok macska nem az
 

SzeptemberMacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy tűnik kamu9, hogy igazad lehet. Ebből nem lesz barátság, a macska nem kedveli az új jövevényt. A gazdáira persze meg van sértve. :)
A kutya nagyon barátságos. Remélem a mozgásigényét sikerül kielégíteni. (A belvárosban lakunk.)
 

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
ez az én kutyusom!!!Szép igaz????

nekem ez tetszik :D

attachment.php
 

KócosBarby

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy apró 1,7 kg-s mini yorkim van. Imádnivaló kis szobacirkáló. De az udvarban a rotit és stffit tartok. Mindenesetre, a főnök azért a yorki. Képes a nagyoknak nekimenni, és harapja a torkukat. Szerencsére a két mamlsz nem fogadta konkrét támadásnak, és nem jelent túl sok veszélyt rájuk a kiskutyám..:)
 

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
nem tudtam eldonteni, hogy igazan hova valo ez a video, de szerintem itt jo helyen van

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aFz-FMj-9Ps&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aFz-FMj-9Ps&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 
Oldal tetejére