Calgary latnivalok es magyar esemenyek

sunnysuomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hamarosan Calgary-ba erkezem, es ehhez a tartozkodashoz probaltam ismeretek gyujteni.

Nehany kerdessel forduknek a calgari magyarokhoz:
Lesznek magyar rendezvenyek az idei osszel?
Hol lehet jo magyar eteleket enni es magyar paprikat kapni Calgaryba? :p
Mik azok a nevezetessegek, amiket nem szabad kihagyni ha vki Calgaryba utazik?

Elore is koszonom a valaszokat.
Bandi
 

Oros I

Új tag
Én két éve voltam három hónapig, és azt javaslom,hogy próbálj meg oda valósi ismerőst szerezni,mert nem egyszerű nott nézelődni.
Ahoz,hogy sokmindent láthass autó kell és egy idegenvezető!
A távolságok a városban is hatalmasak,itt mindenki autóval jár,magyar szemmel rossz a tömegközlekedés,de megtudnám szokni.
A kaja egy másik történet.Éttermi szinten sehol nem tudsz magyarost enni,csak úgy hívják a dolgokat,hiába ez nem magyarország,de itt ne is magyart akkarj enni,hanem inkább sztéket,Albertában van a világ legjobb sztékje.Röviden ennyi.fojt.köv.
 

sunnysuomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Calgary, AB

Oros I, koszi a valaszodat. Idokozben kint toltottem 4 honapot, igy volt idom rengeteg mindent kiprobalni es elmenyekkel teli hazaterni. :) Ha vki teheti ki ne hagyja Calgary-t, Albertat, Sziklas hegyseget, es ugy altalaban Canadat. ;) Epp keszuloben van egy video az ottani elmenyeimrol, amirol majd egy linket ide is postazok.
 

Lajcsi23

Új tag
Kedves kanadai barátaim!
Én csak egy 19 éves srác vagyok magyarországról és szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy rendezvényt. Bizonyára hallottatok már róla, de azért írok, "pofátlankodok" ide ezzel a kis szöveggel, mert több magyar honfitársammal együtt én is résztvevője leszek ennek az eseménynek. A hangsúly nem rajtam van. :) A WorldSkills 2009 szakami olimpiáról van szó amelynek idén szept. 1- 7.ig Calgary ad otthont. Kisebb csapattal képviseljük hazánkat, összesen 12 szakmában, én személy szerint villanyszerelésben szeretném megállni a helyem, mivel elég rangos eseményről van szó.

Hogy miért írtam ezt le? Igazából, talán mint egy kis érdekességet szerettem volna megosztani veletek és ha ugy tartja kedvetek látogassatok el a helyszínre hisz látogatók előtt nyitott eseményről van szó.

(Ha nem a megfelelő helyen írnék erről, előre is elnézést kérek, életemben először írok fórumon.)

Köszönöm.
 

orsika77

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sunnysuomy!

Örömmel olvastam,hogy készítettél videót,képeket.
Szívesen látnám(én is) ezeket a friss felvételekt,persze csak,ha publikusak.
Engem főleg a hétköznapi életképek érdekelnének,már ha lehetek ennyire "pofátlan".

Minden jót!:p
 

c117

Új tag
Lajcsi23!

Hallotam a versenyről, a svájci csapattal volt szerencsém beszélgetni, mert az edzés utáni hambimat gyűrtem az arcomba a 16 av-en, mikor ők is betértek harapni valamit!
Sajnos lekéstelek, mert sztem már otthon vagy, de remélem jól szerepelt a csapatod!
 
Szia,

örülnék ha Valaki egy pár Informaciot adna a Calgary atlétikai tevékenységröl. Olvastam hogy egy magyar származasu nagyon jo edzö tevékenykedik ott.
hálás köszönet
 

hunyast

Új tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni, de megpróbálom feltenni a kérdést....
Tóth László nevű ismerősünket keresem.
A 80-as években költözött ki Calgaryba. Amíg Magyarországon élt, addig a Kőbányai Sörgyárban dolgozott a 4-es telepen az ottani büfét vezette a feleségével. 2 fia van Neki. A nagypapámmal Puszti bácsival voltak nagyon jóban. Ha Valaki tud segíteni az elérésben, megköszönném. Ha bármilyen információval tudtok szolgálni, kérlek a [email protected] email címre továbbítsátok!
Szép napot!
 
Oldal tetejére