Twilight

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Babiee

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló!
Én is csatlakoznék hozzátok, mint Twilight fan... :D

Egyszerűen imádom a könyvet, és a filmet is. Bár azt, hogy a könyv jobb, azt én is csak megerősíteni tudom...
A Twilight-ot néhány hónapja egy csütörtöki napon olvastam ki, és utána addig nyúztam Anyukámat, amíg el nem mehettem megnézni a filmet is. A többi könyvet sajnos még nem olvastam el, az NM-t kezdtem el tegnap..:rolleyes:
 

Ariadne0603

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Üdv közöttünk! Igen, a könyv jobb. A filmből sok lényeges részt is kihagytak. Bár szerintem lehetett volna hosszabb, hiszen a Gyűrűk ura is több órás. A Twilight-nál észre se lehetett volna venni ha egy órácskával hosszabb.
A könyvhöz meg jó szórakozást, én már végigolvastam, és azt hiszem nyugodtan állíthatom hogy a kedvenc könyveim közé tartozik.
 

Babiee

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi, és biztosan jó. Bár több helyen olvastam, hogy a NM-től többet vártak, és hogy a Twilight jobb...
Majd meglátom. Bár ez az első 3 fejezet, amit tegnap este sikerült elolvasnom tetszett. :D

Mellesleg már nagyon kíváncsi vagyok a 2. filmre is, sehogy sem tudom elképzelni milyen lehet, és eredeti előzetes sincs még fönn YouTube-on sem. Csak a sok-sok fan made vidi. Bár van egy pár jó ezek között is, az tény.

http://www.youtube.com/watch?v=AsghUBi81qY
Ez például szerintem nagyon jó... *_*
 

cilvija

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is Twilight fan vagyok. Nem is tudtam, hogy van könyv. El fogom olvasni őket! Én azért néztem meg, hogy gyakoroljam az angolt. A nyelvvizsgán a partnerem mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy milyen filmet látott mostanában, hogy látta ezt a filmet, ami egy romantikus film, és neki nem tetszett. Na hát én csakazértis megnéztem. És azóta már jópárszor újra. Szerintem nagyon szép történet, mert az igaz szerelemről szól, és el tudom hinni miközben nézem, hogy ez létezik :) Még ha bizarr módon egy vámpír szerepel benne, amit én mindig is nevetségesnek tartottam eddig. Sosem néztem meg vámpíros filmeket. Ja, tévedek, rocky horror picture show ... de az nem számít :)))
 

Carlisle

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon örülök a zenéknek tök jó hogy felraktátok. de az lenne a kérdésem hogy az a zen a mi a legvégén megy mikor Victoria leengedi a haját és lejön a lépcsőn az nincs meg mert én azt nem láttam közte de lehet hogy csak figyelmetlen vagyok
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére