Új vagyok, bemutatkozom.

Peter.

Új tag
Üdv!

35 éves vagyok, Budapesten élek. Matematikusként dolgozom az állami szektorban. Mostanában sokat gondolkoztam azon, hogy egy élhetőbb országot keresek. Kanadáról sok jót olvastam és hallottam...
 

Lerika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :)
Szlovákiában élő magyar vagyok. kézimunkák keresése közben találtam rátok , aminek nagyon örülök :)
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Látjátok milyen könnyű egy teljesen más irányú keresés alkalmával itt kikötni? :D Érezzétek jól magatokat a fórumon!
Peter. : nem tudom, hogy éppen Kanadában - vagy bárhol - találod majd meg a helyedet, de addig is gyere és beszélgess, olvasgass a fórumokban. Jó szórakozást!:)
 
Sziasztok, Hans Zimmer letölthető zenéit keresve bukkantam rátok. Aztán láttam, hogy milyen sok jó témát feszegettek itt:))
Remélem, jól megleszünk egymással.:)
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Ó, egy szívkertész! :) Szia!
Reméljük beülteted a szívünket virággal, akár lány vagy, vagy ha fiú is- teljesen mindegy. Érezd jól magad körünkben! :)
 

Rucskadani

Állandó Tag
Állandó Tag
Bemutatkozás

Sziasztok, egy 18 éves gyöngyösi srác vagyok, aki nemrég regisztrált, de már kaptam egy két büntetést is (ezekért elnézést), hangtechnikával foglalkozom 12 éves korom óta, motorostalálkozókat, falunkapokat, s egyéb rendezvényeket hagnosítunk és világítunk, visszatérve magamra, szeretek biciklizni, bulizni, vezetni :D nemtudom mit írkak még :p jah igen még... rövid szőkésbarna hajam van, 180 centi magas vagyok, és nemsok kiló :D
 

wolf-net

Új tag
Sziasztok. Farkas Isti vagyok. En is uj vagyok meg errefele. Erdelyben ellek, az iden csengetnek ki kozep iskolabol.
Varom en is a kulonfele temajavaslatokat. Jo beszelgetest kivanok mindenkinek.
 

murila

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én egy Békéscsabai lány vagyok, keresgélés közben bukkantam az oldalra. Főleg az ezoterikus dolgok érdekelnek, de szívesen olvasgatom a többi topikot is.
Szép napot mindenkinek! :)
 

jubena

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Jutka vagyok Magyar országról. Szeretem a netet mert nagyon sok információhoz jut az ember. Nagyon szeretem a növényeket, itt tagja vagyok egy nagyon klassz lapnakahol a növényekről rengeteg sok infót cserélhetünk, na és nagyon sok növényt is. A Ti lapotokra is a kereső által jutottam el, fogyókúrához kerestem segédanyagot, így bukkantam Rátok.
 

tinela

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Tinela vagyok,már egy hónapja hogy regisztráltam,nagyon jó ez az oldal.
Csak egy bánatom van,nem sikerült blogot írni!Ha valaki tud segíteni,szívesen fogadom!
 

Twilight83

Állandó Tag
Állandó Tag
Szisztok!Ugyan már egy ideje regisztráltam, de kötelességemnek érzem az itt olvasottak alapján elmondani, hogy nekem jóbarátok ajánlották az oldalt!Ugyan ők csak olvasgatnak, de én hozzá is szólok :)!! Nagyon jó mindenki élményeit olvasgatni!Így tovább!!
 

LYnZ

Állandó Tag
Állandó Tag
Hellóka! Linda vagyok, 18 leszek augusztusban, most regisztráltam,nagyon jó oldal,jók a témák!!! Szeretem a Twilight-ot monden mennyiségben,barátságos vagyok!!! :)
 

Halacska61

Állandó Tag
Állandó Tag
Már egy jó idelye tag vagyok,de még nem mutatkoztam be. Szeretek utazni,szeretem a természetet és az állatokat.A horgászat a legkedvesebb időtöltésem.A Családom a mindenem.
 

NanCSy

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello! most regeltem úgy fél órája:p 17éves hosszúhajú fiú vagyok,rokonaim élnek kinn kanadába,ők ajánlották az oldalt,tetszik nekem is, ötletes topikok vannak.
 

lepankbe

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bea vagyok. Tegnap tévedtem az oldalra - azonnal regisztráltam.
Ezotéria miatt "csöppentem" ide... - biztos nem véletlenül :)
Szép napot MINDENKINEK!
 

Jutkamama

Új tag
bemutatkozás

már Kb 1 hónapja regisztráltam, tetszik ez a honlap. Csak az "értelmes hozzászólás" kötelezettsége akasztott meg. Most azért próbáljak "valami értelmeset" írni, hogy hozzáférhessek bizonyos dolgokhoz? És mi számít értelmesnek?
Egy kérésem is lenne: keresem féltestvéremet, aki sokáig Canadában élt. Kb 1948-ban született, lánykori neve Kozma Mária. Édesanyja Kecskés Mária volt. Ismeri valaki?
Köszönöm előre is az értesítést . Jutkamama
 

sfbarat

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello!

Ma regisztráltam a fórumon. Friss nyugdíjas vagyok, így most van időm a neten kersgélni, így akadtam erre a fórumra
 

mikimi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Az elmúlt héten pozitív gondolatokat keresgéltem és többek között kidobta a kereső ezt az oldalt is.Megtetszett és regiztem.Szeretek beszélgetni és olvasni is a mások véleményét.Nem biztos,hogy mindig hozzá fogok szólni témákhoz mert sokszor örülök,hogyha utól érem magam az "olvasásba"amivel elvagyok maradva-de sokat itt leszek,főleg ha lesznek kedvenc témáim.A fogyókúra a sport,ezoterika érdekel,van amit művelek és van amiről csak szívesen olvasgatok.Gondolom most a sport jutott mindenkinek eszébe-pont ez az amit művelek,a fogyókúra pedig minden nap csak 10-ig megy...:)
Örülök,hogy rátok találtam!Szép napot mindenkinek!
 
Oldal tetejére