Torontoban szoba kiado

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Toronto eszeki reszen az egyetemtol 10 percre butorozott szoba internet hozzaferes kiado. egy szemelynek illetve parnak.
havi $450.- azonnal koltozheto. 416 650 1416 vagy 647 878 7765
 

Phoebe55

Új tag
Szia,

Most költözünk át egy másik megyéből. Rövid időre, pár napra/1-2hétre keresünk szállást Torontoban április végén amíg nem találunk hosszutávú jó albérletet. Fiatal házaspár vagyunk egy jól nevelt, csendes, 18 hónapos kislánnyal.

Ha ebben esetleg tudsz segíteni, kérlek írj.

Köszi
Ibi
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A tulaj egy berlot szeretne de ha 2 szemely van annak is kiadja de 3 nak mar nem mert a szoba merete nem eleg 3 embernek.
 

georgg1

Új tag
Toronto eszeki reszen az egyetemtol 10 percre botorozott szoba internet hozzaferes kiado. egy szemelynek illetve parnak.
havi $450.- azonnal koltozheto. 416 650 1416 vagy 647 878 7765
Szia érdeklődnék a torontói lalbérlettel kapcsolatosan
engem érdekelne egy 4 före albérlet ha valaki tudna segíteni negyon jó lenne nem vagyok hálátlan 4 ből 2 festő lakásfestést is válalunk cserébe a szivességgért!!
 
Kedves Melitta!
Egy Barátom elérhetőségét próbálom kideríteni. Most kapta meg a lepelepedési engedélyt Torontóban. Molnár István, Salgótarjánból. 37 éves magyar a felesége, és két kicsi gyermeke van. Nem tudom a pontos e-mail címét. Amire emlékszem: [email protected] Lágyszíves segíts nekem megtalálni. Balázs Rudolf
 

AgiHun

Új tag
Kedves Mindenki:)

Segitsegeteket szeretnem kerni. Szuleim (Anyukam biztos, Apukamnak meg fuggoben van) jonnenek nyaron egy honapra latogatoba Budapestrol. (juni kozepetol juli kozepeig).
Keresek egy kiado szobat Yonge/Eglintontol Finchig a subway vonalan. Egesz nap nem lesznek otthon tehat internet nem fontos, egy szoba, shared furdo laundry kellene esetleg egy mikro a szobaban. Tulajdonkeppen csak aludni mennenek haza.
Ha tudtok valakirol akinek lenne egy kiado szobaja kerlek irjatok e-mailt az [email protected] cimre vagy hivjatok a 647-200-5632 szamon. Koszonom szepen! Pinter Agi
 

jupazo

Új tag
Kedves kanadai Magyarok!

2009 július 8-tól július 20-ig szeretnék bérelni egy appartmant, Toronto és Kitchener között. 2 személy részére. Ebben az időpontban utaznánk a férjemmel . Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
[email protected] címre kérném az ajánlatokat.
Köszönöm előre is !
Pánczél Judit
 

évyci

Új tag
Kedves Mindenki!!!
Keresem a marosvásárhelyi születésű Kalló Tibort és családját.
Kérlek,ha valaki ismeri irjon .
Köszönöm.
 

szeky74

Új tag
sziasztok!
szeretném a segítségetek kérni kint élő magyarok!július végen vagy augusztus elején szeretnék ki menni amerikába vagy kanadába dolgozni.Bármi nemü munka szóba jöhet!A kezdésre megvan a pénz!A szállást is kitudnám fizetni!nagyon nagyon sűrgős lenne!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
 

szeky74

Új tag
Sziasztok!
Ket szoba kiado Toronto Eszaki reszen. Akit erdekel irjon.

szia!
Engem érdekelne és mennyibe fog ez nekem kerülni? szeretném megkérdezni,hogy tudnál e segíteni munka ügyben!Bármi nemü munka szóba jöhet!még nem igazán megy az angol de folyamatosan tanulgatom!Bár ezt csak oda kint tudnám tökéletesíteni!Július végen vagy augusztus elején szeretnék ki menni,nem tudom hogy akkor még élni fog e a szoba kiadás!
Előre is köszönök minden segítséget!!!
 
egy fiatal pár keres torontoban kiadó szobát vagy egy szobás lakást,van egy kis kutyánk is westi kis termetü szoba tiszta,ha valaki tud kérem szoljon köszi elöre is
 

szeky74

Új tag
szállás

Toronto eszeki reszen az egyetemtol 10 percre botorozott szoba internet hozzaferes kiado. egy szemelynek illetve parnak.
havi $450.- azonnal koltozheto. 416 650 1416 vagy 647 878 7765

szia!
Szeretném megérdeklödni,hogy felvehetnék e a kapcsolatot a kiadó szobával kapcsolatban!!!
itt az email címem:[email protected]!!!
de itt van a skype nevem is:szeky740702!!!
Előre is köszönöm és várom válaszod!
István!!!
 

sweethoney

Új tag
SZiastok! Én még ujj vagyok itt, de lenne egy kérdésem ha valaki tudna segíteni.Torontó környékére utazom és anevezetességekről szeretnék érdeklődni mit érdemes megnézni.Vannak e gyógyfürdők esténként magyarok által látogatott zenés szórakozóhelyek stb. Előre is köszönöm ha tudtok segíteni, mindenkinek jó egészséget kívánok. Üdvözlettel Kata.
 
Sziasztok!

Október 15.-től kiadó szobát keresek 1 fő részére ( magamnak ) Torontóban 2-3 hónapra.
Előre is köszönök minden segítséget!
 

harrison80

Állandó Tag
Állandó Tag
jogositvány

:wink:Szia melitta!
neharagudj hogy nem témához kapcsolódó! nekem lenne egy olyan kérdésem,
hogy itthol, magyarországon szereztem ,könnyügépkezelöi jogsit
(targoncáról).
és megszeretném tudni hogy kint kanadában is érvényes ez a jogsi?
Köszönöm!!!!!!!:p
 
Oldal tetejére