MP3 lejátszó

amcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Olyan jó elemes mp3 lejátszókat gyártottak pár éve, de már csak aksis mp3 lejátszókat látni mostanában, pedig azok sokkal szarabbak, mert rövidebb iseig bírják, és csak akkor töltheted fel őket, ha van számítógép a közelben (vagyis utazáskor ezt beszívhatod), hacsaknem veszel 5000ft-ért áramba dugható töltőt.
 

madisz

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Azt szeretném megtudni, hogy az akku mennyire beépített, vagyis lehet-e cserélni, ha lemerült?
Madisz


En hasznalok egy TrekStor i.Beat organix FM 2GB, es nagyon megvagyok elegedve vele. Sokk mindent tud, es ismeri az .ogg formatumot. A tehnikai adatok szerint, folytonos hasznalasnal 25 ora-t ki bir, LiIon akkuval mukodik es toltodik az USB-n keresztul. Es egy kicsit nagyob egy gyufa skatujanal.
<br />
<br />
 

Forty

Állandó Tag
Állandó Tag
Kb. fél éve elromlott a régi kedves 256os lejátszóm. Mindig gondoltam rá, hogy venni, kéne, de valahogy soha nem tudtam annyi pénzt összegyűjtögetni. És amúgy sincsen szükségem mindenféle izékre, amit mostanság már tudnak. Nekem az kellett, hogy elférjen kényelmesen bármelyik zsebemben, ha előveszem, ne keltsen undort a kinézetével, és kibírja azt a 6és fél órát, amit hetente kétszer utazással töltök.....bementem a pannonba, vettem egy 20 forintos telefont, meg egy memókártyát bele:) Úgyis ki akartam már próbálni az előfizetés előnyeit. Azt mindenki csak szidni szokta....:)
 

puszana

Állandó Tag
Állandó Tag
Mp3 lejátszó helyett tudom ajánlani mindenkinek a motorola u9-es telefont, kitűnően alkalmas zenehallgatásra is, és egyébként is nagyon okos...
 

eszement

Állandó Tag
Állandó Tag
A zenelejátszós telefonok egyenlőre nem tudják felvenni a versenyt a normál mp3 lejátszókkal.Az elmúlt évben volt vagy 30 telefonom és az egyik fő szempont a zenehallgatás volt.Ha mást nem a lejátszási listákon véreztek el..persze aki nem olyan "nagyüzemben" használja őket, mint én azoknak tökéletes alternatíva lehet.Jelenleg az iphone-om vállt be a legjobban erre a célra is, de azért ha őszinte vagyok a stormblue a9em sok mindenben megveri..
 

faraway

Állandó Tag
Állandó Tag
amikor én vettem mp3 lejátszót, nagyon szerettem volna iPod-ot...de sajnos nekem nagyon drágák :( így egy Creative Zen Stone 2Gb-os tulaja vagyok, amit imádok...annyira pici, hogy nagyon (a Shuffle méreteivel vetekszik kb). pont annyit tud, amire szükségem van: változatos zenéket tárol (2GB-ba sok minden belefér), lehet vele hangerőt változtatni és tud könyvtárak között váltani :D micsoda képességek, nem? :D ja, az akksija kb 10 óráig bírja.
 

Fenyeskard

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Hamarosan itt az USB 3.0 (elvileg Karácsonyra)5 Gb/sec átviteli sebeséggel:D
Engem egy minnél strapabíróbb mp3 lejátszó típus érdekelne lehetőleg micro sd bővítéssel.Aki ismer ilyen típust, az szóljon!
 

homofaber

Állandó Tag
Állandó Tag
Én iPhone-t használok zenehallgatásra. Ha már a telefont magamnál tartom.
Tud ugyan hangot rögzíteni, de Diktafonként csak a professzionális készülékek a jól használhatók.
 

hondacivic0

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem vagy egy snassz mezei Mp3 lejátszóm lassan két éve de én meg vagyok vele elégedve. Nem sok mindent tud de azt üzembiztosan. Nem kell , hogy csilli -villi legyen, mert lehet, hogya márkás mindent tudó szerkezet hamar lehasal.
 

Palyika

Állandó Tag
Állandó Tag
karácsonyra kaptam egy okos kis kütyüt!

Szivargyújtós MP3 lejátszó, amibe egy PEN driveon/memória kártyán keresztül olvastathatjuk be a zenéket! Mivel sokat autózom ez igen előnyös!
 

Hibari

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlet!
Én szintén telefont használok zene hallgatásra, egyszerű okból: előbb volt igényem a telefonra és amikor mp3 lejátszó kellett, az már ott volt benne, csak egy memória kártyát kellett venni bele (amit persze mára is lehet használni micro és normál sd közti adaprerrel. Ráadásul, ha majd új telefont veszek, egyszerűbb lesz átvinni a file -okat).

A feleségem viszont egy Philips lejátszót használ, ami szintén egy mezei darab. Bővíthetőséget és diktafon funkciót még nem találtam rajta, bár nem is kerestem. Viszont remekül működik és elég strapabíró, köszönhetően a kis kompakt formájának és a fém borításnak.

Diktafonnak szerintem is az az igazán jó amit arra terveztek, bár ebben nincs tapasztalatom.
 

Hibari

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló!
A szivargyújtós kütyüt ismerem, volt egy haveromnak. Ez az ami egy rádió frekvenciát használ és be kell állítani a rádió egyik csatornájára? Jó pofa kis cucc, akkor hasznos, ha gyárilag beépített rádiód van és nem akarod megbontani. Egyébként én az USB -vel ellátott cd -s autórádióra esküszöm. (lehetőleg Sony).
Multkor láttam egy jó darabot, még Bluetooth -t is tudott a kihangosításhoz.
 

Andi2010

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Hamarosan itt az USB 3.0 (elvileg Karácsonyra)5 Gb/sec átviteli sebeséggel:D
Engem egy minnél strapabíróbb mp3 lejátszó típus érdekelne lehetőleg micro sd bővítéssel.Aki ismer ilyen típust, az szóljon!
No USB3 nem lett karácsonyra, de nem is érdemes, mert a merevlemezek úgysem fogják tudni tartani a sebességet.
MP3 lejátszó ügyben érdemes eBay-t nézegetni...
 
Oldal tetejére