T-Tapp a gyakorlatban

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
szerintem is a meleg fülledtség.
mi is panelban lakunk, ezért írtam a ventit.


utána jártam közben a total workoutnak, ami tartalmazza:
inst. 1
bwo +
inst 2
55 perces total workout (szerintem ez a beginner)
plusz:
NEW Basic Plus Tempo - Level 2 DVD*
Yes You Can With T-Tapp Seminar DVD:

Total Workout Audio CD
Measuring Tips
How To Guidelines booklet
God Made/Man Made Dietary Program brochure
Additional Tips for Optimal Results brochure
Unlimited Free Tech Support
Ez most mi?
 

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
Idezek:
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CLaLa%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> "Elkepzelheto, hogy amikor eloszor csinalod a gyakorlatot, akkor enyhe hanyingered lesz. Ez azert van, mert a T-Tapp nagyon “lymphatikus” es a tested megszabadul a toxikus anyagoktol. Ha igy erzed magad, akkor ha iszol vizet, vagy eszel egy almat, akkor segit.
De ne ulj le vagy fekudj le, mert attol meg rosszabbul fogod erezni magad. Helyette inkabb menj setalni. A T-Tapp egyik nagyszeru kovetkezmenye, hogy ha ujra felepited a neurokinetikus kapcsolatokat es a belso suruseget, utana konnyu szinten tartani. Ezert van ez a bootcamp, hogy ujra felepitsd ezt. Utana nagyon jo eredmenyeid lesznek, ha <st1:city w:st="on">minden</st1:city> masodik nap gyakorlatozol, mielott <st1><st1:city w:st="on">minden</st1:city></st1> harmadik nap kezdenel el gyakorlatozni, ahogyan egyre kozelebb kerulsz a celodhoz."


Remelem jobban vagy.
Nem lehet, hogy a kis rosszulletedben a meregtelenites is kicsit ludas?
Vigyazz magadra.

Köszönöm!
Méregtelenítés? Az összes méregtelenítésem a tappogás....de lehet, hogy itt most minden közrejátszott, ezer fok....
amúgy nem most kezdtem, a rövid programokat csináltam már...habár ez volt az első hosszú program és akkor szédültem és volt hányingerem, mikor leültem, de legalább van tudományos magyarázata is!
 

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello,
Na nekem nem sikerült elkezdenem az egyhónapos online tréninget időben.
Tegnap kellett volna.
De már így is egy hete köhögtem, tegnapra pont összeszedte magát a betegség és azt mondta: na jó, akkor ma legyengítjük! a dög! így is tett.
Szóval köhögök mint állat, annyi erőm sincs, hogy fél órán át üljek, nemhogy álljak és feszítsek bármilyen izmot. A nyaralásom első napján egy órát voltam napon, azalatt sikerült egy enyhe napszúrást is összeszedni, ráadásul most várom a mensim érkezését is. Asszem ezt hívják akadályoztatásnak :)
De nem aggódom. Pihenek a hűs szobában, a kedvesem kényeztet, aztán majd ha magamhoztérek, nekiállok tappogni is.
Addig is a Michelle-től jövő tanácsokat olvasgatom. Például:

Hagyd, hogy az étel megérkezzen hozzád.
Legyél tudatos az evésedben.
Amikor elédkerül egy étel (főétel vagy snack), mielőtt nekilátnál, várj 30 mp-et. Ezalatt a fél perc alatt vegyél egy mély levegőt, fújd ki. Figyeld meg az ételt, nevezd meg magadban mindazt, amit látsz magad előtt (mi van a tányéron), nevezd meg a színeket. szagold meg egyesével ha több-ből áll. gondolj a folyamatra, ahogy hozzád került az étel. hogyan termett, készült, szállítása, kiszolgálása, stb. És csak ezután edd meg. Figyeld az ízeket a szádban, legyél jelen az ételnek, az evésnek.

Nos, ez egy jó tudatossági gyakorlat. Hajrá!
:)
Köszi, ez tényleg jó dolog!

Jobbulást!
 

Zula

Kitiltott (BANned)
vörös husit már régen nem eszem,csak nagy ritkán milánóiban. Viszont tappogás óta általában nem kívánom a husiféléket. szénhidrátot igen, de azt is csak reggel (bár tegnap este sütike is volt, ez a kivétel ami erősíti a szabályt), tényleg jótékony hatással van a szervezetünkre. :)




Sokadszorra latom, hogy az etkezesetek mennyire megvaltozott a Tapp-tol.

El kell mondjam, hogy annak idejen (tobb, mint egy eve), mikor en kezdtem allandoan ehes voltam tole. Ezt nem tudom elmagyarazni, egyszeruen ettem este 11-kor is ha ugy ereztem. Pl. pufi rizst es valamilyen sajtokat, vagy almat. De nem hiztam sosem hiaba ettem ejjel.
Nalunk nagy kedvenc a H. gumimaci, es azzal sem volt gondom, ha megettem belole egy kicsi zacskoval az este kellos kozepen. Persze nem kell ezert extra ezer kaloriakat megenni egy nap, de sajat tapasztalat, hogy a kis izomkemence valoban jol eget.

A kaja temarol egy egesz fejezet van a konyvben. Legkozelebb probalok valamit abbol feltenni (leforditva, mert tudom, hogy sokaknak ugy konnyebb). Nagyon erdekes.
 

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
BC második napja...háát szűkösen felel meg a kritériumoknak, de ez van, ennyi futotta mára, kb 35 fok és levegőtlenség van a szobában:
Szóval reggel gyalog mentem dolgozni 5-kor, ez 30 perc séta volt, hazajöttem 12 óra munka után és 15 perces Fit and Fabulous-t csináltam meg.
Majd holnap egyben egy teljes program egyben.
 

Sati15

Állandó Tag
Állandó Tag
egyszer beszélgettünk a total workoutról, hogy az megvan-e nekünk. és betettem, mit tartalmaz gyárilag, ebből látszik mi van meg és mi nincs meg nekünk.

Ez a Total Workout CSOMAG, nem pedig maga a TWO, mint elvégzendő edzésanyag.

Bár még nem sikerült rájönnöm, hogy valójában mi a TWO edzésanyag (többféle válasz is érkezett), de a legutóbbi infóm az,hogy az Instr 1 és 2 egymás után az az.
Majd rákérdezek konkrétabban is :)

Ma már annyit fejlődött az állapotom, hogy sikerült kimennem zuhanyozni és még hajat is mostam és mindezek után nem akartam elájulni. Ez jó jel :)
Én általában akkor tudom, hogy beteg vagyok, ha fürdés után ájulási késztetéseim vannak.
Azt hiszem most végre bepótolom az elmúlt egy hétben köhögéstől kimaradt alvásórákat. Ma is aludtam napközben vagy 3 órát :)
Reménykedem, hogy holnapután már tappogni is lesz erőm.
 

dindin19

Állandó Tag
Állandó Tag
Sati! jobbulást neked!

Írtátok, hogy múlik a szémhidrátfügőségetek, na én ilyet sajnos nem tapasztaltam.. :-((

és a pajzsmirigyproblémám is szerintem ismét jelentkezik :-(( legalábbis a jelek arra utalnak :-((
 

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
Sati! jobbulást neked!

Írtátok, hogy múlik a szémhidrátfügőségetek, na én ilyet sajnos nem tapasztaltam.. :-((

és a pajzsmirigyproblémám is szerintem ismét jelentkezik :-(( legalábbis a jelek arra utalnak :-((
Sajnos én sem vettem észre kajával kapcsolatos "negatívumot", ami igazából pozitívum...szóval minden ugyanaz, ugyanúgy bírok enni bármikor, bármit...
Mondjuk el lehet mulasztani a csokifüggőséget is....két hét kell hozzá. Először nagyon nehéz, de utána tényleg nem kívánod, én egyszer végigcsináltam...de aztán bűnöztem...majd ezt is megpróbálom. Bár én nem eszek sok csokit, annyi meg kell.
 

dindin19

Állandó Tag
Állandó Tag
Idezek:
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CLaLa%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> "Elkepzelheto, hogy amikor eloszor csinalod a gyakorlatot, akkor enyhe hanyingered lesz. Ez azert van, mert a T-Tapp nagyon “lymphatikus” es a tested megszabadul a toxikus anyagoktol. Ha igy erzed magad, akkor ha iszol vizet, vagy eszel egy almat, akkor segit.
De ne ulj le vagy fekudj le, mert attol meg rosszabbul fogod erezni magad. Helyette inkabb menj setalni. A T-Tapp egyik nagyszeru kovetkezmenye, hogy ha ujra felepited a neurokinetikus kapcsolatokat es a belso suruseget, utana konnyu szinten tartani. Ezert van ez a bootcamp, hogy ujra felepitsd ezt. Utana nagyon jo eredmenyeid lesznek, ha <st1:city w:st="on">minden</st1:city> masodik nap gyakorlatozol, mielott <st1><st1:city w:st="on">minden</st1:city></st1> harmadik nap kezdenel el gyakorlatozni, ahogyan egyre kozelebb kerulsz a celodhoz."

Zsuzso!

az én limbikus rendszerem is jelzett!
Eddig csak a 15 perces basicat és a tempo armst csináltam.

tegnap olvasgattam az "elméletet", s meglepődtem, hogy egy órás gyakorlatokat javasolnak, már indulásként.

most nekikezdtem a beginnernek, gondoltam, hogy ha félórát kibírok az szuper lesz. ment is szépen minden, tényleg azt éreztem, hogy tele vagyok energiával, azonban hirtelen a video 42. percében, hányinger, szédülés, s ájulás előtti állapot jelentkezett.

A tanáccsal szemben én lefeküdtem, mert elájulni még sem akartam. De ez csak pár perc volt, s utána mentem is tusolni.
Érdekes, pedig ebben a gyakorlatsorban tényleg sok vízszünet van.

tudja vki, hogy mi az a szájspray , amit reklámoznak a víz mellett?
 

Zula

Kitiltott (BANned)
Zsuzso!

az én limbikus rendszerem is jelzett!
Eddig csak a 15 perces basicat és a tempo armst csináltam.

tegnap olvasgattam az "elméletet", s meglepődtem, hogy egy órás gyakorlatokat javasolnak, már indulásként.

most nekikezdtem a beginnernek, gondoltam, hogy ha félórát kibírok az szuper lesz. ment is szépen minden, tényleg azt éreztem, hogy tele vagyok energiával, azonban hirtelen a video 42. percében, hányinger, szédülés, s ájulás előtti állapot jelentkezett.

A tanáccsal szemben én lefeküdtem, mert elájulni még sem akartam. De ez csak pár perc volt, s utána mentem is tusolni.
Érdekes, pedig ebben a gyakorlatsorban tényleg sok vízszünet van.

tudja vki, hogy mi az a szájspray , amit reklámoznak a víz mellett?


Gondolom ez az a spray (zsiregeto):

https://store.t-tapp.com/products/Pyruvyl-Glycine.html
 

Zula

Kitiltott (BANned)
Köszi, szuper vagy!
Amúgy milyen anyagod van még?


Ismerek valakit, aki ezekkel az anyagokkal csinalja a T-Tapp-ot:
Instructional Workout #1, 15 Minute Basic Workout Plus,T-Tapp – Step Away the Inches, T-Tapp MORE Rehab + a konyv.[FONT=&quot]

[/FONT]Szerintem ez nem sok, de jol boldogul vele. (nektek ettol sokkal tobb megvan mar).[FONT=&quot]

[/FONT]Kerdesedre valaszolva, az osszes anyag megvan mind, ami nektek is megvan (a maximax3-at a netrol szedtem le), es azon kivul :

-a konyv + dvd (mar feltettem),

-Tapp More Rehab csomag (T-Tapp MORE Workout, T-Tapp Chair,Step Away, T-Tapp Broom, From My Home to Yours, Additional Rehabilitative Instruction, Yes You Can With T-Tapp Seminar),

-CRT Body Brushing and The Truth About Cellulite (cd-k),

-TappCore (feltettem),

-Ladybug, Target Pop csomag (Ladybug Workout , Ladybug Target Pop ).

A csomagokban tobb dvd, es cd van mindig. Ettol kevesebb is nagyon sokaig eleg es jo.
Tudod, jo ez az otthoni torna, de azert valahol ez biznisz is. Ha tobbfele workoutot csinalnak, tobbet tudnak eladni. Ha valtozatosan akarsz tornazni, tobbfelet kell venned.
Mondjuk ezeknek a dvd-knek, vagy VHS-eknek az ara evek ota nem ment fel. Szerintem az elejen kicsit tularaztak, de nem vittek feljebb az arakat (mondjuk igy sem olcsok, csak a VHS-ek, de olyat en nem veszek, mert nincs videolejatszom)
 

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, nem azért, csak kíváncsi voltam, mert írtad, hogy van több anyagod...még így sem csináltam végig mindet és az összeshez sokat kell még gyakorolni.
 

Zula

Kitiltott (BANned)
Hit the Floor

Nem tudom, van e olyan aki csinalja ezeket a gyakorlatokat.
Lattam korabban azon az oldalon, ahol a nektek meglevo videok letoltesi helyeit soroltatok fel, hogy van ott ilyen, hogy: Hit the Floor Level1 es HTF Level2.

Ilyen elnevezesu gyakorlatok nincsenek.

A pontositas kedveert amit HTF Level1-nek nevezett el valaki, az a Softer verzio ( kb. 36 perces). A Hit the Floor Level2 nevezett pedig a Hit the Floor (30 min.).
Es akkor ezen kivul meg letezik egy olyan is, hogy Hit the Floor Harder (52 min, en ezt szeretnem hamarosan megvenni , talan...)

Szoval ezeket alaposan megvarialta a feltolto.

"1. Hit the Floor (30 minutes) is a super abdominal workout done on the floor using gravity to help pull the organs in and up – cinching in the tummy! Hit the Floor includes various leg movements and stretches that slim the thighs, strengthen the lower back and target the entire abdominal area. Previously rated as the #1 Abdominal Workout by Amazon.com.
2. Hit the Floor Softer (37 minutes) is similar to Hit the Floor, but modified for use with weighted shoes. You do not have to use weighted shoes with this workout. Hit the Floor Softer is a great starting workout to use in preparation for Hit the Floor. "
 

zsuzso100

Állandó Tag
Állandó Tag
Hit the Floor 1 = Ready to Workout on the Floor 35 perc
Hit the Floor 2 = Hit the Floor Routine 30 perc
Legalábbis - ha jól értettem - ezt mondja a videón.
 

Enci79

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Az én BC-em 4-ik napja (Vasárnap):

Reggel: BWO+, meg egy kis OIP/HF
Ebéd után: :smile: alvás volt
Este: PBS/HTF1, meg egy sorozat HD

A ma esti edzés is jól esett, főként, hogy a ventilátort magamra irányítottam edzés alatt.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére